2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizimkinin de tutuyo emmiyeceği gün içinde bu günlerde arttı baya bu huyu. ama dediğin gibi uyandığında uyku sersemliğiyle güzel emiyo. inş düzene girerler ya.

canım aynı şeyleri 2 hafta boyunca yaşadım dr um similac 1 adında mama verdi seni emmek istemediği bi seansta bunu ver dedi bizimde gündüz idare ediyordum emmemesini ama akşam uykuya geçerken çok zorluyordu bende o saatte bu mamayı yaptım verdim ertesi gün şükürler olsun maşallah geçti o emme sorunu...bizde bi enzim eksik olunca çocuklar bunu yaşıyormuş dene derimmm...

valla bugün geçtiniz hep aklımdann iyiyim tatlım ya niye hiç girmiyonuz artıkk bebişin nasıll

canım ya bende çok istiyorum burda takılmayı derleşmeyi sohbet etmeyi çok özledim ama benimki ilgi istiyo gün içinde hep onlşa ilgileniyorum uyuduğu zamanda iş yapıyoruım buraya fırsat kalmıyo maleseff

bugunde ateşi var kızımınnn sabah huysuzdu ateşini bi ölçtümki 38 derece olmuş 37 düşürmeyi başardım şimdi uyuyo biraz önce bi daha ölçtüm 37,5 olmuş daha da artarsa doktora götürücemmafoldumben

kızlar slmm... bizim iş yerinde int.lerimizi kestiler aarada kaçak griyorum.. birşey sorucam oğlum nezle gibi burun akıntısı var ve temizletmiyor süt damlatıyorum burnuna çıkartabildiğimi temizliyorum ama yinede tıkalı biraz temizlemeye kalktığımda daha elimi görür görmez çığlık çığlığaaabağırıyor...

şulecim mrb tatlım geçmiş olsun dikkat et canım ateşlendiği zaman pek uyutmayın bebeklerinizi diyorlar allah korusun sürekli ölç ılık suyla komp. yap tatlım

aa aaa neden uyanıkken emmiyoo ben yabancı kaldım dabilmiyorumkismile

şulecim mrb tatlım geçmiş olsun dikkat et canım ateşlendiği zaman pek uyutmayın bebeklerinizi diyorlar allah korusun sürekli ölç ılık suyla komp. yap tatlım

sağol canım benim bende öle sürekli ölçüyorum
heralde diş çıkartcak çünkü salyasıda akıyo bu ara ve eli hep ağzındaboshayallersmile

sende canım bebeğin burnuna sprey dene istersen okyanus suları var bebekler için olanlar onlardan dene bide

geçmiş olsun canım yükselmez inş ateşi kuzunun.
benim evin işleri de duruyo sen ev işi deyince aklıma geldi:))
canım özledim valla arada uğra

aa aaa neden uyanıkken emmiyoo ben yabancı kaldım dabilmiyorumkismile

valla canım bayadır boyle ne cekıyorum bılsen dısarı cıkamıyorum bu yuzden 2 ssaat sonra aglamaya baslıyo emmedıgı ıcın mutlaka hemen uyutabnılmeme gerekıyo.yoksa emmıyo bılmıyorum neden cok uzuluyorum valla.bu ay sadece 400 gr almıs emmedıgı ıcın.dr gazdan emmıyo dedı gazı oluyomus gazınıda artık cok rahAT CIKARIYOR AMA NE BILIM ISTE BOYLE senağlama

ay canım yaa çok üzüldüm
peki sütün sağıp uyanıkken biberonla vermeyi denedinmi

geçmiş olsun canım yükselmez inş ateşi kuzunun.
benim evin işleri de duruyo sen ev işi deyince aklıma geldi:))
canım özledim valla arada uğra

valla ben dün temzilik yapmıştım bugun işim yok o yüzen kızım da uyuyoken fırsatdan istifasde girdim bende çok özlüyorum burda olmayı ama bi düzene girselerdi bebişler hiç ayrılmicam başından:ecrin_bebek:

peki mama denedin mi ? gazdan ise gerçekten mamayıda almak istemeyecektir bence...

gamze napıyor şule bende pek giremediğim için denk gelmiyorum sen görüşüyormusun

Canım başınız sağolsun, Allah sabırlar versin.Hastamıydı.İyiki yanındaymışsınız iyiki torununu gördü. Nur içinde yatsın..

doğum kiloları ile ilgili benimde çok sıkıntım var bilmiyorumkismile 63 kiloyla hamile kaldım 85 kilo ile doğum yaptım şimdi 77 kiloyum 14 kilo fazlam var ekmekte yemiyorum abur cuburda yemiyorum tek tesellim regl olunca verebilirim birde çalışmaya başlayınca gider bu kilolar diye avutuyorum kendimi. Bakalım hayırlısı artık CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…