şuleee geldinmi sonundaa gördüm senii
gökçennnnn canım nasılsınn
selam kızlar nasılsınız bakalım bugun ben kızımı yenı uyuttum tabı ne kadar uyucak bılmem bugunlerde yarım saat uyuyuyo gerco bana yetıyo uyanıkken emmedıgı ıcın uyutup uyanınca hemen gozu acılmadan emzırebılıyorum ancako yuzden yanındanda ayrılamıyorum hemen emzırıyım dıye.kendıne gelırse emmıyo
selam kızlar nasılsınız bakalım bugun ben kızımı yenı uyuttum tabı ne kadar uyucak bılmem bugunlerde yarım saat uyuyuyo gerco bana yetıyo uyanıkken emmedıgı ıcın uyutup uyanınca hemen gozu acılmadan emzırebılıyorum ancako yuzden yanındanda ayrılamıyorum hemen emzırıyım dıye.kendıne gelırse emmıyo
valla bugün geçtiniz hep aklımdann iyiyim tatlım ya niye hiç girmiyonuz artıkk bebişin nasıll
şulecim mrb tatlım geçmiş olsun dikkat et canım ateşlendiği zaman pek uyutmayın bebeklerinizi diyorlar allah korusun sürekli ölç ılık suyla komp. yap tatlımcanım ya bende çok istiyorum burda takılmayı derleşmeyi sohbet etmeyi çok özledim ama benimki ilgi istiyo gün içinde hep onlşa ilgileniyorum uyuduğu zamanda iş yapıyoruım buraya fırsat kalmıyo maleseff
bugunde ateşi var kızımınnn sabah huysuzdu ateşini bi ölçtümki 38 derece olmuş 37 düşürmeyi başardım şimdi uyuyo biraz önce bi daha ölçtüm 37,5 olmuş daha da artarsa doktora götürücemmafoldumben
günaydın kızlar
profilime kızımın resmini eklemiştim ama neden mesajlarda görünmüyo
şulecim mrb tatlım geçmiş olsun dikkat et canım ateşlendiği zaman pek uyutmayın bebeklerinizi diyorlar allah korusun sürekli ölç ılık suyla komp. yap tatlım
canım ya bende çok istiyorum burda takılmayı derleşmeyi sohbet etmeyi çok özledim ama benimki ilgi istiyo gün içinde hep onlşa ilgileniyorum uyuduğu zamanda iş yapıyoruım buraya fırsat kalmıyo maleseff
bugunde ateşi var kızımınnn sabah huysuzdu ateşini bi ölçtümki 38 derece olmuş 37 düşürmeyi başardım şimdi uyuyo biraz önce bi daha ölçtüm 37,5 olmuş daha da artarsa doktora götürücemmafoldumben
aa aaa neden uyanıkken emmiyoo ben yabancı kaldım dabilmiyorumkismile
valla canım bayadır boyle ne cekıyorum bılsen dısarı cıkamıyorum bu yuzden 2 ssaat sonra aglamaya baslıyo emmedıgı ıcın mutlaka hemen uyutabnılmeme gerekıyo.yoksa emmıyo bılmıyorum neden cok uzuluyorum valla.bu ay sadece 400 gr almıs emmedıgı ıcın.dr gazdan emmıyo dedı gazı oluyomus gazınıda artık cok rahAT CIKARIYOR AMA NE BILIM ISTE BOYLE senağlama
geçmiş olsun canım yükselmez inş ateşi kuzunun.
benim evin işleri de duruyo sen ev işi deyince aklıma geldi:))
canım özledim valla arada uğra
peki mama denedin mi ? gazdan ise gerçekten mamayıda almak istemeyecektir bence...valla canım bayadır boyle ne cekıyorum bılsen dısarı cıkamıyorum bu yuzden 2 ssaat sonra aglamaya baslıyo emmedıgı ıcın mutlaka hemen uyutabnılmeme gerekıyo.yoksa emmıyo bılmıyorum neden cok uzuluyorum valla.bu ay sadece 400 gr almıs emmedıgı ıcın.dr gazdan emmıyo dedı gazı oluyomus gazınıda artık cok rahAT CIKARIYOR AMA NE BILIM ISTE BOYLE senağlama
gamze napıyor şule bende pek giremediğim için denk gelmiyorum sen görüşüyormusunvalla ben dün temzilik yapmıştım bugun işim yok o yüzen kızım da uyuyoken fırsatdan istifasde girdim bende çok özlüyorum burda olmayı ama bi düzene girselerdi bebişler hiç ayrılmicam başından:ecrin_bebek:
iyi geceler canım.. bir haftadan fazladır burayı takip edemedim geçmişe bakıyordum..Sarp iyi teyzesi, Ömer Çağan nasıl ?
geçen hafta salı günü istanbula eşimin ailesinin yanına gitmiştik, biz oradayken cumartesi günü kayınpederim vefat etti, daha önce sarp ı görmemişti, ölmeden adama göstermeye gitmişiz sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?