canım başınız saolsunipeknil kullanıcısından alıntı
iyi geceler canım.. bir haftadan fazladır burayı takip edemedim geçmişe bakıyordum..Sarp iyi teyzesi, Ömer Çağan nasıl ?
geçen hafta salı günü istanbula eşimin ailesinin yanına gitmiştik, biz oradayken cumartesi günü kayınpederim vefat etti, daha önce sarp ı görmemişti, ölmeden adama göstermeye gitmişiz sanki...
gamze napıyor şule bende pek giremediğim için denk gelmiyorum sen görüşüyormusun
bende birşey kalmadı desem yeridir 67,800 ile doğuma girdim eve geldiğimde hastaneden çıkıp 57 kiloydum şimdi ise 50 kiloyum ama bunlar gitmesin diye dua ediyorum.. çünkü 45- 46 kilonun üzerine ömrümde ilk defa çıktımdoğum kiloları ile ilgili benimde çok sıkıntım var bilmiyorumkismile 63 kiloyla hamile kaldım 85 kilo ile doğum yaptım şimdi 77 kiloyum 14 kilo fazlam var ekmekte yemiyorum abur cuburda yemiyorum tek tesellim regl olunca verebilirim birde çalışmaya başlayınca gider bu kilolar diye avutuyorum kendimi. Bakalım hayırlısı artık CADIARZU
geldim canım geçmişi okumöaya çalışıyodum ama okuyamicam selnanın yazdığını gördğüm
çok çok geçmiş selnacım
bide nilüfer başın sağolsun ALlah kalanlara uzun ömür versin
gecmsı olsun selna ıns kısa surede ıyılesır bebısın
ozzzyyy canım profıle degıl avatarına eklıyceksın resmı o zaman gorunur benım bıldıgım o sekılde
bende görüşemiyorum gamzeyle hiç haberim yok ama iyidir heralde bebeğiyle ilgileniyodur oda
ya benim kızımın ateşi düştü ama çok huysuz emmek istemiyo sürekli uyku halşnde ve mız mızbilmiyorumkismile
sağolun ;inşallah geçer en kısa sürede...
ŞULE hoşgeldin canım,bence doktorunuzu bir ara;gerçi ateşi yoksa problem yoktur ama için rahat etsin.
Canım burun temizleme aparatı var bende. İnanılmaz rahat hepsini çekiyor bende ucundan elimle alıyorum. Bazen tamamen içine çekiyor:) Çok güzel tavsiye ederim.kızlar slmm... bizim iş yerinde int.lerimizi kestiler aarada kaçak griyorum.. birşey sorucam oğlum nezle gibi burun akıntısı var ve temizletmiyor süt damlatıyorum burnuna çıkartabildiğimi temizliyorum ama yinede tıkalı biraz temizlemeye kalktığımda daha elimi görür görmez çığlık çığlığaaabağırıyor...
Canım bende 67,50 ile girdim doğuma eve geldiğimde 64 tüm:) Şişliklerden sanırım. 2 Hafta içinde de 56 ya düştüm. Hala aynı kilodayım. Keşke 53 filan olsam diyorum:) Ama bende göbek kaldı. Onu nasıl eriteceğim bilmiyorum. Çatlaklarda oğlumdan yadigarbende birşey kalmadı desem yeridir 67,800 ile doğuma girdim eve geldiğimde hastaneden çıkıp 57 kiloydum şimdi ise 50 kiloyum ama bunlar gitmesin diye dua ediyorum.. çünkü 45- 46 kilonun üzerine ömrümde ilk defa çıktım
selna geçmiş olsun yeni okudum kızlar yazınca geçmişe baktım. atlatırsınız biran önce inş.
şule naz mı yapıyo yoksa kızınbanyo falan yaptır istersen?
sabah emir de çok huysuzdu soktum banyoya uzun uzun suyla oynadık eliyle suya vurdum kovaya şıp şıp diye ses çıktıkça nasıl mutlu oldu:))
banyodan sonra bi agularr bi kahkahalarr maş. yavruma uyuttum 1 gibi uyuyo hala. kalkmk üzeredir şimdi. aaah ahh gece e böyle uyusan ya oğlum
bende birşey kalmadı desem yeridir 67,800 ile doğuma girdim eve geldiğimde hastaneden çıkıp 57 kiloydum şimdi ise 50 kiloyum ama bunlar gitmesin diye dua ediyorum.. çünkü 45- 46 kilonun üzerine ömrümde ilk defa çıktım
duşada soktum canım ya ateşi düşsün diye heralde ateşten huzursuzluğu çünkü normalde çok keyifli bi bebektir herşeye herkese güler ama bugun çok huysuzzbilmiyorumkismile
gece uyumuyomu senin oğlan
ay canım yaa çok üzüldüm
peki sütün sağıp uyanıkken biberonla vermeyi denedinmi
peki mama denedin mi ? gazdan ise gerçekten mamayıda almak istemeyecektir bence...
denememmı canım onuda ıstemıyo zorla agzına sokuyorum aglıyo.kasıkla vermeyı denedım onuda hep tukurdu neden boyle bılmıyorum.ancak uyanınca emıyo.gece sorunumuz yok o yuzden hemen emıyo.gunduzde 2 saate bı uyutmaya calısıyorum 10 dk bıle olsa yetıyo.uyumazsa sorma 5-6 saat emmeden duruyo acıktıgı ıcınde nasıl aglıyo .aglayıp aglayıp yorgunluktan uyuyo sonra emıyo
canım yazdım ama geçmişi okumadın sanırım aynı şeyleri 2 hafta boyunca yaşadım zorlada olsa similac 1 mama ver benim düzeldi şükürler olsun bi kere 60 ml yedirdim kaşıkla biberıonu kullanmay bilmişyo oğlumm iyi geldi geçti bi kerede mucize gibi demne lütfenn...
merhabalar
ben temmuz annesı bolumundeyım
sıze bırsey sorucam
bızım bebek cok gazlı 3-4 aylık olunca gaz sancıları gecer dıyorlar
sızın bebekler 3 ayı devırdı sanırım
gaz sancıları bıttımı acaba
cok aglıyor ve huysuz benım bebek
3-4 aylık olunca hersey duzelıyormu
bıde gecekerı 2 saayye bır kalkıyor sızınde hala oylemı yoksa uyku duzenıne gırdımı
aydınlatırsanız sevınıcem bıde hep genzıne kacıyor sut 3-4 aylık olunca buda azalıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?