2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım başınız saolsun

gamze napıyor şule bende pek giremediğim için denk gelmiyorum sen görüşüyormusun

bende görüşemiyorum gamzeyle hiç haberim yok ama iyidir heralde bebeğiyle ilgileniyodur oda

ya benim kızımın ateşi düştü ama çok huysuz emmek istemiyo sürekli uyku halşnde ve mız mızbilmiyorumkismile

bende birşey kalmadı desem yeridir 67,800 ile doğuma girdim eve geldiğimde hastaneden çıkıp 57 kiloydum şimdi ise 50 kiloyum ama bunlar gitmesin diye dua ediyorum.. çünkü 45- 46 kilonun üzerine ömrümde ilk defa çıktım

gecmsı olsun selna ıns kısa surede ıyılesır bebısın
ozzzyyy canım profıle degıl avatarına eklıyceksın resmı o zaman gorunur benım bıldıgım o sekılde

sağolun ;inşallah geçer en kısa sürede...

ŞULE hoşgeldin canım,bence doktorunuzu bir ara;gerçi ateşi yoksa problem yoktur ama için rahat etsin.

sağolun ;inşallah geçer en kısa sürede...

ŞULE hoşgeldin canım,bence doktorunuzu bir ara;gerçi ateşi yoksa problem yoktur ama için rahat etsin.

sağol canım
ateşi tekrar yükseliyo ve çok huysuz meme de emmiyo sürekli mızırdanıyo bende biraz önce aradım doktoru calpol ver tekrar 38 çıkarsa bana getir dedi.şimdi tekrar calpol vericem bakalım acaba huzursuzluğu ateştenmii

selna geçmiş olsun yeni okudum kızlar yazınca geçmişe baktım. atlatırsınız biran önce inş.
şule naz mı yapıyo yoksa kızın banyo falan yaptır istersen?

sabah emir de çok huysuzdu soktum banyoya uzun uzun suyla oynadık eliyle suya vurdum kovaya şıp şıp diye ses çıktıkça nasıl mutlu oldu:))
banyodan sonra bi agularr bi kahkahalarr maş. yavruma uyuttum 1 gibi uyuyo hala. kalkmk üzeredir şimdi. aaah ahh gece e böyle uyusan ya oğlum

Canım burun temizleme aparatı var bende. İnanılmaz rahat hepsini çekiyor bende ucundan elimle alıyorum. Bazen tamamen içine çekiyor:) Çok güzel tavsiye ederim.

Canım bende 67,50 ile girdim doğuma eve geldiğimde 64 tüm:) Şişliklerden sanırım. 2 Hafta içinde de 56 ya düştüm. Hala aynı kilodayım. Keşke 53 filan olsam diyorum:) Ama bende göbek kaldı. Onu nasıl eriteceğim bilmiyorum. Çatlaklarda oğlumdan yadigar

bende cok sükür catlak olmadı ama kılo var ben hamıle kalmadan oncede 70 kıloydum boyum da 1.70 85 le doguma gıttım sımdı 73 kıloyum 10 kılo vermem lazım en az ama nasıl ohaoldumsmile

duşada soktum canım ya ateşi düşsün diye heralde ateşten huzursuzluğu çünkü normalde çok keyifli bi bebektir herşeye herkese güler ama bugun çok huysuzzbilmiyorumkismile

gece uyumuyomu senin oğlan

maşallah sana ne güzel fazla kilo almamışsın.. alkisalkisalkis Tamamen bünye meselesi. Ben fazla yemiyorum ama kilo da veremiyorum.:CüvCüv: İnşallah sende çok fazla vermezsin.

duşada soktum canım ya ateşi düşsün diye heralde ateşten huzursuzluğu çünkü normalde çok keyifli bi bebektir herşeye herkese güler ama bugun çok huysuzzbilmiyorumkismile

gece uyumuyomu senin oğlan

yok tatlım gece kuşuyuz bizz zombi gibiyizz

ay canım yaa çok üzüldüm
peki sütün sağıp uyanıkken biberonla vermeyi denedinmi

denememmı canım onuda ıstemıyo zorla agzına sokuyorum aglıyo.kasıkla vermeyı denedım onuda hep tukurdu neden boyle bılmıyorum.ancak uyanınca emıyo.gece sorunumuz yok o yuzden hemen emıyo.gunduzde 2 saate bı uyutmaya calısıyorum 10 dk bıle olsa yetıyo.uyumazsa sorma 5-6 saat emmeden duruyo acıktıgı ıcınde nasıl aglıyo .aglayıp aglayıp yorgunluktan uyuyo sonra emıyo

canım yazdım ama geçmişi okumadın sanırım aynı şeyleri 2 hafta boyunca yaşadım zorlada olsa similac 1 mama ver benim düzeldi şükürler olsun bi kere 60 ml yedirdim kaşıkla biberıonu kullanmay bilmişyo oğlumm iyi geldi geçti bi kerede mucize gibi demne lütfenn...

dr um söyledi anne sütünde bi enzim eksikliğinden kaynaklanıyomuş o mamada karşıladı sanırıömmmm

denıcem canım saol.ınsallah alır ve duzelır

merhabalar
ben temmuz annesı bolumundeyım
sıze bırsey sorucam
bızım bebek cok gazlı 3-4 aylık olunca gaz sancıları gecer dıyorlar
sızın bebekler 3 ayı devırdı sanırım
gaz sancıları bıttımı acaba
cok aglıyor ve huysuz benım bebek
3-4 aylık olunca hersey duzelıyormu
bıde gecekerı 2 saayye bır kalkıyor sızınde hala oylemı yoksa uyku duzenıne gırdımı
aydınlatırsanız sevınıcem bıde hep genzıne kacıyor sut 3-4 aylık olunca buda azalıyormu

düzelen uykusu yerinde olan birsürü arkadaş var ama ben onlardan değilim malesef:) canım gaz sancısı baya baya azaldı o yönden prob yok.
emerken genzine kaçıp öksürdüğü de arada oluyo aşırı değil.
ama uyku prob. bizde devam ediyor arada kesintisiz 3-4 saat uyuduğu oldu geceleri ama nadirattandır:) 2 saatte bir ayaktayız biz hatta bazen saat başı bile oldu. ama gözün korkmasın akşam yatıp sabah kalkan bebişi olanlar da var bu biraz kısmet işi galba:)
sağlıkla büyüt yavrunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…