2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sagol cnm sende saglıkla buyut bebegını
dıger arkadaslardanda cevap alırım umarım ama her bebekte farklı oluyor sanırım

doğar doğmaz teshisi nasıl koyabildiler sasırdım genelde amipli dizanteri ile karıstırılıyor cunku.neyseki biz de cok gecikmedik 2.ayımızda alerjinin adı kondu.
evet bır ara ben de keçi peyniri denedim.kipada yüzde yüz keçi peyniri buldum onu yedim ama ertesi gun daha fena olmustu kızım.hemen bıraktım.
sanırım ek gıdaya gectıgımızde herkesten daha da dikkatli olmamız gerek.cogu cocukta coklu alerji de olabiliyormus çünkü.
inşallah erkenden atlatır yavrularımız

hayırlı akşamlar herakşam 9 da uyuyan kzım buakşam 8 de uyudu yıkadım hemen daldı şimdi uyuyor inşl erken uyanmaz normalde 9 da yatar 4 de emer uykuya devam edr 8 de uyanır 10 a kadar yanımda oyalanır ben uyurum inşl bu gecede öyle olur erken uyuması farketmez benz konusunda konuşulmuştu biz pirima aktif kullanıyoduk molfixe geçtik iyi sızdırma koku falan yok yalnız biraz kalın evi baby nasıl acaba o kalite ve şekil olarak molfix den dahamı iyi

merhaba canım...benim bebeğimde gaz sancısı şu şekildeydi:uykusundan uyanmaz ağlamaz ama bütün gece sıkınırdı..3.ayda bu sıkıntılar bitti çok şükür..bende inanamıyordum hiç geçmeyecek gibiydi ama geçti...dilerim seninkide öyle olur..bize doktorumuz om x şurup vermişti.deneyebilirsin tamamen bitkisel.ama bu gaz sancıları bi süreç..süresi dolmadan ne yaparsan yap faydasız diye düşünüyorum...şimdi sadece kakasını yaparken sıkınıyor.çok az gaz sıkıntısı oluyor..benim bebeğimde ilk 2 ay 2 saatte bir kalkardı..şimdi gecede 2 kere kalkıyor..çok nadir 3 oluyor..deliksiz 6 saat uyuduğu oluyor..genzinede daha az kaçar ilerde merak etme..bunlar hepimizin geçmesi gereken zorluklar..kolaylık diliyorum...

ilk ay 20.gün falandı sanırım kontrole gttik özel doktora...biz isilk oldu sanmıştık..doktor bunun isilk olmadığını inek sütü alerjisi olduğunu söyledi...ben baştan pek inanmadım açıkçası hemen nasıl biliyor diye..fakat bikaç defa deneyince gördümki doğruymuş..süt ve süt ürünleri tüketince bebeğimin yüzü hemen kıpkırmızı oluveriyor...ben özel yaptırdım keçi peyniri ama oda yaparmış..artık nertedeyse hiç süt ve süt ürünü tüketmiyorum...ileride baya zorluk çekeceğiz...internetten araştırdığım kadarıyla geçici bir durummuş..inşallah öyle olur...

canım evy babay aldım...primaya göre kalın..sızdırma falan yok ama bana kalın geldi..birde arko krem kokulu:)baştan iyide kirlenince pek hoş olmuyor işte..yazdım evy baby e kokusuz üretin diye:)dikkate alacaklarmışsempatiksalakcinni

ozaman ben hiç molfixi değiştirmeyeyim hiç olmazsa kokusu yok böyle kokulu olan şeyler sonrasında çok kötü kokuyo kokulu bez kullanmadım ama orkidin deofreşmidir nediir onu kullandım kullanmadan önce süper kokuyodu sonrası felaket:kedi:

kızlar şu bpa hakkında bişey soracağım bpa sız biberonlar varya onlarda acaba gerçekten hiç pba yokmu yoksa standartların altındamı var nukun bi bpa sız biberonununu açıklamasında standartlardan daha az olduğu falan yazıyodu of çok kafam karıştı arada biberon kullanmam gerekiyo su verirkende suluk falan emzik kullanıyo sürekli her verişte içim acıyo bebeğe bpa lı ürün veriyom diye bide şu dişlikler onlardada var sanırım dişliklerin pbasız olanları varmı

kızlar oğlum 4gündür kakasını yapmıyor bi sıkıntısıda yok gibi ilk defa böyle oldu

Canım biz 15 günlükten beri aynı sorunu yaşıyoruz, tam düzene girdi derken benim oğlum da 3 gündür yine yapmadı. Günde 6 kez yapması da 6 günde 1 yapması da normalmiş.

Ben aventin biberonunu aldım %0 bpa yazıyor üstünde, eğer standarttan daha az diyorsa az da olsa var demektir ama zararsızdır belki. Dişlikleri hiç bilmiyorum.

aysesinemk cvbın ıcın saol canım alıyım bende o zaman mılkwayı cunku lansınoh ıkı katı fıyat olarak
al canım lansinohdan biraz farklı tabi, çift dikiş faln değil vs v ama yine de iş görüyor
yiğite maşallah yasirde maşallah
canım senin oğluşla kızımın rasında bi gün var seninki tombik :) anne sütümü verıyosun sadece?
erkek bebekler biraz daha iri oluyorlar

kızlar örümcek konusunda ne düşünüyosunuz?gerçi daha erken ama almayı planlıyor musunuz?
yok diyecem zararlı faln ama iş başa geldi mi insan her yolu deniyor,o nu da deneyebiliriz

canım belirli bir oranını altında olduğunda %0 yazılabiliyor

yani %0 yazıyor diye hiç yok diyemeyebilirsin

gunaydin arkadaslar!
bizim duzen gitti, geceleri 6-7 saan uyuyan oglum gitti 2- 3 saatte bir uyanan gegiremeyen bir bebek oldu
insallah gecicidir amin

günaydın kızlarr
yaa ismini unuttum 9da yatıp 4de emmeye kalkan bebişi olan annemizz maşşallah subhanallahh :)

molfix aldım bende kızlar valla memnun kaldım ben primayı aratmadı pek. hiç sızdırma yaşamadım. 7-18 kiloluk 4 numarayı almışım büyük gibi gelmişti ama oldu bizim paşaya:)

ya gündüzleri emir 2 saatte bi uyumak istiyo normalmii??

aynen bızımkıde 2 saatte bır mızmızlanıyo uyutuyoruz bence normal canım
gunaydin arkadaslar!
bizim duzen gitti, geceleri 6-7 saan uyuyan oglum gitti 2- 3 saatte bir uyanan gegiremeyen bir bebek oldu
insallah gecicidir amin

bızımkıde oyle ve uyudugu zamanda kıpır kıpır sureklı sallanmak ıstıyo esımle yatagı unuttuk sırayla yerlerde bebegın yanında yatıyoruz ruya mı goruyo ne yaa anlamadım

gunaydin arkadaslar!
insallah gecicidir amin

ya benimkide gündüzleri fena oldu...hep kucak ve bakınmak istiyor...birde benim kızım kalabalığa alışamadı bir türlü ya..dün arkadaşlara gittim baya kalabalıktı çok ağladı..

benim kızımda gündüzleri 2 saatte bir emiyor canım...3 saate çıkarmaya çalıştım ama olmadı...geceler öyle olmasında gündüzlere razıyım..memedede doğru düzgün durmuyorki artık!kafasını çevirip duruyor...

ya sormayin ben de 20 sinden beri canta gibi gezdiriyorum her gittigim yere, ama hala kalabaliktan korkuyor bazen huzursuz oluyor bebek

günaydın güzel anneler..geceniz nasıl geçti bakalım?

gecemi yazayım kızlar ne hallerdeyim görün:)
akşam 9buçuğa zor dayandı bizimki dedim uyutayım barii yatırdım 10buçukta ayakları yukarı kaldırıp kaldırıp duruyo elleriyle gözlerini çıkarack nerdeyse:) kıpırdıyo sürekli . dokunmiyim dedim iyice uykusunu dağıtıyodu kii tekrar aldım emzirdim az emdi.hafif salladım tekrar uyudu derken ters döndüü bende yatağıma aldım gözümün önünde dursun diye.öyle yüz üstü 2ye kadar uyudu. buraya kadar güzeldi herşey.sonraaa emdi 2buçukta yattı 4te kalktı çok az emdi 4buçukta yattı 6da kalktı emdii 6buçukta yatı 7buçukta dikildik yine bu sefer uyutamadımm:)
ben tabi bu aralıklarda doğru düzgün uyuyamadımmm...
pankekk geçmiş olsun tatlım düzeninize geri dönersiniz inş biran önce:)
biz de olmayan düzenimize bir çözüm buluruz birgün inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…