- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
gecemi yazayım kızlar ne hallerdeyim görün:)
akşam 9buçuğa zor dayandı bizimki dedim uyutayım barii yatırdım 10buçukta ayakları yukarı kaldırıp kaldırıp duruyo elleriyle gözlerini çıkarack nerdeyse:) kıpırdıyo sürekli . dokunmiyim dedim iyice uykusunu dağıtıyodu kii tekrar aldım emzirdim az emdi.hafif salladım tekrar uyudu derken ters döndüü bende yatağıma aldım gözümün önünde dursun diye.öyle yüz üstü 2ye kadar uyudu. buraya kadar güzeldi herşey.sonraaa emdi 2buçukta yattı 4te kalktı çok az emdi 4buçukta yattı 6da kalktı emdii 6buçukta yatı 7buçukta dikildik yine bu sefer uyutamadımm:)
ben tabi bu aralıklarda doğru düzgün uyuyamadımmm...
pankekk geçmiş olsun tatlım düzeninize geri dönersiniz inş biran önce:)
biz de olmayan düzenimize bir çözüm buluruz birgün inşş
allah allah..bu sıpa niye böyle yapıyor ya
napalım canım hastalık falan olmasında insan herşeye razı oluyor..bu arada sen çalışmayacak mısın?
nidahcim acaba aralarda az az emzirmesen mi ? oyle olunca tam doyuramiyor belki kendini hemen acikip uyaniyor belki de ? denemeye deger ne bileyim
emzirmeden uyutayımmı diyorsun? deneyeyim canım..
hayırlı akşamlar herakşam 9 da uyuyan kzım buakşam 8 de uyudu yıkadım hemen daldı şimdi uyuyor inşl erken uyanmaz normalde 9 da yatar 4 de emer uykuya devam edr 8 de uyanır 10 a kadar yanımda oyalanır ben uyurum inşl bu gecede öyle olur erken uyuması farketmez benz konusunda konuşulmuştu biz pirima aktif kullanıyoduk molfixe geçtik iyi sızdırma koku falan yok yalnız biraz kalın evi baby nasıl acaba o kalite ve şekil olarak molfix den dahamı iyi
gunaydin arkadaslar!
bizim duzen gitti, geceleri 6-7 saan uyuyan oglum gitti 2- 3 saatte bir uyanan gegiremeyen bir bebek oldu
insallah gecicidir amin
akşam 9buçuğa zor dayandı bizimki dedim uyutayım barii yatırdım 10buçukta ayakları yukarı kaldırıp kaldırıp duruyo elleriyle gözlerini çıkarack nerdeyse:) kıpırdıyo sürekli . dokunmiyim dedim iyice uykusunu dağıtıyodu kii tekrar aldım emzirdim az emdi.hafif salladım tekrar uyudu derken ters döndüü bende yatağıma aldım gözümün önünde dursun diye.öyle yüz üstü 2ye kadar uyudu. buraya kadar güzeldi herşey.sonraaa emdi 2buçukta yattı 4te kalktı çok az emdi 4buçukta yattı 6da kalktı emdii 6buçukta yatı 7buçukta dikildik yine bu sefer uyutamadımm:)
yok canım özel sektördeydim zaten en az 1-2 sene düşünmüyorum emir en azından kreş yaşına kadar ben bakacağım inş.
aralarda kalktiginda emzirme mesela, yatip 1.5 saat icinde uyaniyorsa emzirmeden uyutmayi dene. belki aliskanlik uyanmasi yapiyordur "hee meme benim malim iki firt cekip uyurum oh " diyor olabilir icinden emir :)
evetama sonuçta çoğu zararsa azıda zarardır bence birtek aventte sınırların altında falan demiyo onu düşünüyorum ama oda maşallah 38 tlBen aventin biberonunu aldım %0 bpa yazıyor üstünde, eğer standarttan daha az diyorsa az da olsa var demektir ama zararsızdır belki. Dişlikleri hiç bilmiyorum.
sana katılıyorum azda olsa diğerlerinden farkı kalmıyorcanım belirli bir oranını altında olduğunda %0 yazılabiliyor
yani %0 yazıyor diye hiç yok diyemeyebilirsin
günaydın kızlarr
yaa ismini unuttum 9da yatıp 4de emmeye kalkan bebişi olan annemizz maşşallah subhanallahh :)
molfix aldım bende kızlar valla memnun kaldım ben primayı aratmadı pek. hiç sızdırma yaşamadım. 7-18 kiloluk 4 numarayı almışım büyük gibi gelmişti ama oldu bizim paşaya:)
ya gündüzleri emir 2 saatte bi uyumak istiyo normalmii??
maşallah böyle bebeğe. öperim o tatlı kızııı
teşekkürederiz teyzesi opuyorumnanaktan
canım galiba dediğin kişi benim evet gece uykusu yönünden çook şanslıyım doğduğundan beri gecehiç problem yaşamadık abiside öyleydi maşallah galiba bize çektiler eşimde bende uykuyu çok severiz eşim daha çokk o gündüzde çok uyur :))dün akşam 8 de uyudu gece erken kalkar diye korktum ama saba 5 de kalktı maşallah
günaydın kızlar moralim çok bozukk kızım emmeiyooo nasıl emerdi çok zoruma gidiyo işteyim şimdi uyuttum geldim ayakta emzirdim yok yıkadım yokk az emiyo ağlayarak atıyo mememi karbomatlı suyla sildim belki pamukçuk vardır diye yokk allahtan akşamdan sağdım sütümü dünde çok emmedimafoldumben bu aylar oluyomuş inş öyledir yoksa kahroluyorumm
günaydın kızlar moralim çok bozukk kızım emmeiyooo nasıl emerdi çok zoruma gidiyo işteyim şimdi uyuttum geldim ayakta emzirdim yok yıkadım yokk az emiyo ağlayarak atıyo mememi karbomatlı suyla sildim belki pamukçuk vardır diye yokk allahtan akşamdan sağdım sütümü dünde çok emmedimafoldumben bu aylar oluyomuş inş öyledir yoksa kahroluyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?