gecicidir canim emin ol hergun yeni yeni huy degistiriyolar :ecrin_bebek:
bazen benimkide yapıyor...ağlıyor almıyor memeyi...ayakta falan zorla tutturuyorum..dediğin gibi inşallah geçerde eskisi gibi emziririz kuzucukları...
saolun kızlar zaten bura olmasa daha kötü olurdum bakıyorum sizin bebelerde öyle rahatlıyorum ama evde bırakıp gelmek zoruma gidiyoo biberonda almıyoo inş kaşıkla yedirebilir babası birde hasta ondanda canı istemeyebilir ama üzülüyoı işte insann sanki memede biber var az çekiyo baıyo çığlığıımafoldumbentuğbacım haklısın bu aylarda oluyo benim kızımda geçen hafta hemen hemen hiç emmedi sadece uykuluyken emiyodu bu hafta biraz düzeldi gibi yine arada emerken mızmızlık yapıyo ama yinede daha iyi şekilden şekile giriyo insan emzirirken yeterki bırakmasınlar diye. bozma moralini canım bende üzülmüştüm ama sabretmek gerekiyo memeyi unutturmamak lazım. çevremdede çok gördüm bu aylarda böyle oluyo ama düzeliyo.
benimde oldu ama geçti sanki ya sizin sğlık ocağında boyunu ölçüyolarmı benimkini bu ay ölçmediler sağlık bakanlığının kararımış başka ebeydi 6. aya kadar ölçülmeyecekmişşKızlar Doğa nın verem aşısı yeri hafif kabuk tutmaya başladı gibi...Yara olacak derken bunu kastettiler heralde
benimde oldu ama geçti sanki ya sizin sğlık ocağında boyunu ölçüyolarmı benimkini bu ay ölçmediler sağlık bakanlığının kararımış başka ebeydi 6. aya kadar ölçülmeyecekmişş
canım galiba dediğin kişi benim evet gece uykusu yönünden çook şanslıyım doğduğundan beri gecehiç problem yaşamadık abiside öyleydi maşallah galiba bize çektiler eşimde bende uykuyu çok severiz eşim daha çokk o gündüzde çok uyur :))dün akşam 8 de uyudu gece erken kalkar diye korktum ama saba 5 de kalktı maşallah
günaydın kızlar moralim çok bozukk kızım emmeiyooo nasıl emerdi çok zoruma gidiyo işteyim şimdi uyuttum geldim ayakta emzirdim yok yıkadım yokk az emiyo ağlayarak atıyo mememi karbomatlı suyla sildim belki pamukçuk vardır diye yokk allahtan akşamdan sağdım sütümü dünde çok emmedimafoldumben bu aylar oluyomuş inş öyledir yoksa kahroluyorumm
Kızlar Doğa nın verem aşısı yeri hafif kabuk tutmaya başladı gibi...Yara olacak derken bunu kastettiler heralde
kendin ölçersin evde.benimde oldu ama geçti sanki ya sizin sğlık ocağında boyunu ölçüyolarmı benimkini bu ay ölçmediler sağlık bakanlığının kararımış başka ebeydi 6. aya kadar ölçülmeyecekmişş
anne sütünde olmayan bi enzim varmış ondan bebişler emmiyomuş mamada onu karşıladı çok şükür 60ml verdim çok değil...
biz zaten mama takviyeli gidiyoruz canım. günde iki defa mama veriyorum yinede geçen hafta emmiyodu kızım şimdi düzeldi. aslında tam huy değiştirdikleri dönem sanırım kimden duyduysam bu aylarda hep böyle bebişler demekki sütte değişiyo
kızlar daha öncede sormuştum ama cvp alamadım mama veriyorum hep evde olduğum için hazırlamak kolay dışarıda olduğunuzda nasıl hazırlıyosunuz suyu mamayı yanıma alsam sıcaklığını ayarlıyamam termos biberonamı koysam siz napıyosunuz dışardayken
dıyorum kı ben ısteyken ablam bıberonla verıyor sütü ondan mı unutmaya baslıyo memeyı acaba ınsallah oyle degıldır yaa
canım bız daha hıc vermedık mama cok sukur sen neden verıyorsun sanırım bebısının kılosuda ıyı doktor mu önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?