2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecicidir canim emin ol hergun yeni yeni huy degistiriyolar :ecrin_bebek:

bazen benimkide yapıyor...ağlıyor almıyor memeyi...ayakta falan zorla tutturuyorum..dediğin gibi inşallah geçerde eskisi gibi emziririz kuzucukları...

saolun kızlar zaten bura olmasa daha kötü olurdum bakıyorum sizin bebelerde öyle rahatlıyorum ama evde bırakıp gelmek zoruma gidiyoo biberonda almıyoo inş kaşıkla yedirebilir babası birde hasta ondanda canı istemeyebilir ama üzülüyoı işte insann sanki memede biber var az çekiyo baıyo çığlığıımafoldumben

Kızlar Doğa nın verem aşısı yeri hafif kabuk tutmaya başladı gibi...Yara olacak derken bunu kastettiler heralde

Kızlar Doğa nın verem aşısı yeri hafif kabuk tutmaya başladı gibi...Yara olacak derken bunu kastettiler heralde
benimde oldu ama geçti sanki ya sizin sğlık ocağında boyunu ölçüyolarmı benimkini bu ay ölçmediler sağlık bakanlığının kararımış başka ebeydi 6. aya kadar ölçülmeyecekmişş

slm cici annelerr...
kalabalıktan korkan bebişlerimiz varmışş benimki de öyleee
dün akşam iftara gittim arkadaşlara çok kalabalıktı Allahım bi dk huzur vermedi tabi eşime diyemedim bi daha gitme der diye ama eve zor attım kendimi....bi de dün hep ayağımda uyandıkça sallamıştım baya uyumuştu bugün yapmıcam onu uyandı mı tamam...,
ve artık yere yatırcam kucağıma almıcam(ne kadar becerebilirsem)akşam hep kucağımdaydı üzüldüm ya her yeri acımıştır kaç saat kucakta yatmadı hep ağladı kuzum..

mama mı veriyorsun 9saat emmeden nasıl uyur? benimki 9saat emmese memeler taş olur. ama nerdeee. hoş ben kendim kaldırırım öyle olsa mesela 12de emziririm

geçen hafta benimki de öyleydi yatarak emzirmeyi de dene. memeyi hooop diye yukarıdan vercen o zaman alıyordu.

benimki de kırmızı sivilce gibi duruyor

benimde oldu ama geçti sanki ya sizin sğlık ocağında boyunu ölçüyolarmı benimkini bu ay ölçmediler sağlık bakanlığının kararımış başka ebeydi 6. aya kadar ölçülmeyecekmişş
kendin ölçersin evde.

kızlar dünde yazdım tekrar söylemek istiyorum bebişleri emmeyen anneler ne olur similac 1 alın bi kerelik yedirin ben bi kere yedirdim ertesigün emmeye başladı 2 hafta boyunca ağlaya ağlaya uyudu kuzum emmediği için keşke en baştan alsaydım...2 hafta boyunca gündüz uykumuz hiç yoktu mahvolmuştumm ama bi kerede geçti şükürler olsun..

anne sütünde olmayan bi enzim varmış ondan bebişler emmiyomuş mamada onu karşıladı çok şükür 60ml verdim çok değil...

pancake denicem bakalım gece emzirmeden yatırmayı:) dediğin gibi pek bi keyfe düşkün bu veletler:)

abera maş. bebeğine ya okadar saat uyuma nerdee benim oğlan on defa emer beni o arada:)))

tugba benimkinde de var o problem gündüzzleri 40 takla atıyorum bazen emzireyim diye bugün mesela biraz daha iyi maş. günü gününe tutmuyorkii..

moonlight emirin de omzu aşı yeri kızardı sivilce gibi duruyo.

kızlar selam, benim oğluşum diş çıkarıyo sanırım. salya her yerimiz. ve de ne bulduysa kemirmeye çalışıyo ağzına gimeyen bişeyse ağlıyo. sizinkilerde de var mı çıkaran?

anne sütünde olmayan bi enzim varmış ondan bebişler emmiyomuş mamada onu karşıladı çok şükür 60ml verdim çok değil...

biz zaten mama takviyeli gidiyoruz canım. günde iki defa mama veriyorum yinede geçen hafta emmiyodu kızım şimdi düzeldi. aslında tam huy değiştirdikleri dönem sanırım kimden duyduysam bu aylarda hep böyle bebişler demekki sütte değişiyo
kızlar daha öncede sormuştum ama cvp alamadım mama veriyorum hep evde olduğum için hazırlamak kolay dışarıda olduğunuzda nasıl hazırlıyosunuz suyu mamayı yanıma alsam sıcaklığını ayarlıyamam termos biberonamı koysam siz napıyosunuz dışardayken

benım oglumun da aşı yerı yara oldu demekkı bıraz zaman ıstıyomus.
tugba bizim saglık ocagında da ölçmüyorlarmış 6 aya kadar boyunu ama doktora gıttıgımızde ölçtüler
benım oglanda 3,5 aydır hıc hayır dedıgını gormemıstım memeye ama 2 gundur bı gece kalktıgında bırde dun arabada almadı cok sasırdım nıye acaba yaa

canım bız daha hıc vermedık mama cok sukur sen neden verıyorsun sanırım bebısının kılosuda ıyı doktor mu önerdi

dıyorum kı ben ısteyken ablam bıberonla verıyor sütü ondan mı unutmaya baslıyo memeyı acaba ınsallah oyle degıldır yaa

cleopatra günaydın
waitingg.. canım bizimkinin de salya fln çok ama diş için erken değilmi daha?
özlem mama vermiyorum ama termosta sıcak su taşırsan dışarda mamanı yaparsın hemen o suyla.

dıyorum kı ben ısteyken ablam bıberonla verıyor sütü ondan mı unutmaya baslıyo memeyı acaba ınsallah oyle degıldır yaa

zannetmiyorum canım öyle olsa şimdiye kadar çoktan bırakırdı. bu dönemde hepimizde görünen bi durum bu geçicek inş.

2009 mayıs annelerinden biri 2.yi kucağına almış okudunuzmu kızlarr ya maş. valla çok güzel bişey aslında beraber büyürler ama hiç gözüm yemiyo benim ancak çok uslu 9-10 saat uyuyan bi bebek olursa başımın üstünde yeri var:))

canım bız daha hıc vermedık mama cok sukur sen neden verıyorsun sanırım bebısının kılosuda ıyı doktor mu önerdi

evet canım kilosu iyi ama mamayla böyle tabi çünkü kızım doymuyor sütüm oluyo ama mesela öğlen tamamen boşalıyo göğüslerim kızımda açlıktan ağlıyo oyüzden doktora sorarak mamaya başladık çok fazla değil zaten sadece sütümün azaldığı öğlen saatlerinde bir kez ve gece uyumadan önce bir kez veriyorum. önceden sütümü sağıcak kadar bile oluyodu sütüm ama azaldı canım napıyım. inşallah seninki hep böyle gider.

günaydınlar herkese uykumu lmış olaraktan yenı bır gune başladım çok mutluym:))
dün çok kötüydü çunkı, dün akşam 10da uyuttum ama kan ter içinde kalarak yatınca koluma kalkmak için dırenıyo ve ağlıyo tabı halbukı uykusu var :) sonra 3te emdi hayret ettım:)) sonra 5.30da sonra 6.30da uyandı ıkı saat oyna dur, sonra yıne calio müzğini söyledım, ing oldugu için uyduudrak soyledım çocuk uyudu allahım öldürcek bu benı:))) aralarda emerek hala uyuyo şimdi bende azcık temızlık yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…