arkadaslar ben calıstıgım ıcın ogluma sut bırakıyorum mama da aldık ama cok sukur sımdılık ıdare ettı en azından 4 aylık olana kadar yetsın dıyorum.4 ay bıtınce ek gıdaya hafıften baslasak mı acaba ne dersınız yoksa sütüm yettıgı kadar devam mı etsek sadece anne sütüne
herkese merhabalar...
oğluşum 1-2 gündür huzursuzdu hatta uyku saatlerini falan şaşırmıştı meğer hastalanacakmış dün gece burnu tıkanıp durdu 1-2 öksürdü..dr geniz akıntısı var dedi şurup verdi..bu sıcakta nasıl üşüttük bilmiyorum..1 haftadır evden dışarı adım atmadım halbuki...
dün de misafirim vardı iftara çok erken hasta olmuş dedi..yüreğime oturdu bu laf ..morelim bozuldu..bebeğime bakmayı beceremedim galiba.((((
kızlar mamayı kaşıkla vermeyi deneyin...benimki kaşığa bayılıyor..suyu kaşıkla veriyorum...
bu arada dün evy babay aldım..4-9 kilo 74 lü paket 17lira...ama çok kalın yakokulu faln..pek hoşuma gitmedi napcaz ya....can bebeyi sevmiştim..keşke türk malı olsaydı...prima va can bebe güzel..
elvoscan bebeği ajansa götürecektin ne oldu canım?ben hala resim yollayacam:bbo:
canım geçmiş olsun niye moralini bozuyosun çokda güzel bakıyorsundur çocuklar çok çabuk hasta olabiliyolar erken hasta olmuş ne demek benim kızım bir aylıkken hasta olmuştu 4 gün hastanede yatmıştık bende kahrolmuştum ağlamaktan neden hasta ettim çocuğu diye haklısın insan önce kendinde suç arıyo ama seninle bir alakası yok canım bebişler hassas
Canım kaşıkla çok zor oluyor yedirmek. Kaşık biberonları iyi mi acaba?
Ben prima aktif bebek kullanıyorum çok memnunum. Bir kez premium care kullandım hiç beğenmedim. Bir kez çiş yapınca bile çok kötü kokmaya başladı.
Hangi ajansa resim yolluyosunuz canım?
kızlar örümcek konusunda ne düşünüyosunuz?gerçi daha erken ama almayı planlıyor musunuz?
herkese merhabalar...
oğluşum 1-2 gündür huzursuzdu hatta uyku saatlerini falan şaşırmıştı meğer hastalanacakmış dün gece burnu tıkanıp durdu 1-2 öksürdü..dr geniz akıntısı var dedi şurup verdi..bu sıcakta nasıl üşüttük bilmiyorum..1 haftadır evden dışarı adım atmadım halbuki...
dün de misafirim vardı iftara çok erken hasta olmuş dedi..yüreğime oturdu bu laf ..morelim bozuldu..bebeğime bakmayı beceremedim galiba.((((
arkadaslar ben calıstıgım ıcın ogluma sut bırakıyorum mama da aldık ama cok sukur sımdılık ıdare ettı en azından 4 aylık olana kadar yetsın dıyorum.4 ay bıtınce ek gıdaya hafıften baslasak mı acaba ne dersınız yoksa sütüm yettıgı kadar devam mı etsek sadece anne sütüne
kızlar selam, benim oğluşum diş çıkarıyo sanırım. salya her yerimiz. ve de ne bulduysa kemirmeye çalışıyo ağzına gimeyen bişeyse ağlıyo. sizinkilerde de var mı çıkaran?
ay bilmiyorum..nazara mı geldi ne..
dışarı çıktığımızda hep resmini çekiyolar kuzumun..
geçen eltimler gelmişti ay ne güzel çok düzenli çocuk dakik valla dediler..ertesi gün arkadaş geldi ne temiz çocuk dedi..onların mı nazarı değdi nedir...(
annemde yıkayıp durma çocuğu altınıda çok yıkama abarttın galiba diyor..artık hergün değil günaşırı yıkıcam..
canım geçen hafta benim kızım öyleydi sütümde birden azalmıştı açlıktan ağlıyodu emmiyodu şimdi düzeldi çok şükür sütümde gelmeye başladı bu aylarda oluyomuş bebeklerde bıraka biliyolarmış benim oğlumdaa bu aylarında aynı omuştu bırakıyodu nerdeyse tabi ben yeni hatırladım boşuna kahroldum kızımda bırakacak diye almasada sen sık sık mmeye tut canımgünaydın kızlar moralim çok bozukk kızım emmeiyooo nasıl emerdi çok zoruma gidiyo işteyim şimdi uyuttum geldim ayakta emzirdim yok yıkadım yokk az emiyo ağlayarak atıyo mememi karbomatlı suyla sildim belki pamukçuk vardır diye yokk allahtan akşamdan sağdım sütümü dünde çok emmedimafoldumben bu aylar oluyomuş inş öyledir yoksa kahroluyorumm
teşekkürederiz inşl teyzesi sizde uyursunuz enkısa zamndamasallah darisi basimiza insallahh:Saruboceq::Saruboceq:
mama mı veriyorsun 9saat emmeden nasıl uyur? benimki 9saat emmese memeler taş olur. ama nerdeee. hoş ben kendim kaldırırım öyle olsa mesela 12de emziririm
yok canım mama vermiyorum anne sütü eskiden benimde taş olurdu dece sağardım ama gitgide azaldı hatta geçen hafta tamamen bitmişdi sıkıyodum bi damla çıkmıyodu şimdi normale döndü bende gece kaldırdım emzirmek için uyurken bitürlü almadı bende uyandırmadım acıksa uyanır kendi diye uykusunu bölmek istemiyorum
herkese merhabalar...
canım üzme kndini senle alası yoktur bebekler çok hassas hemen hasta oluyolar malesef etrafta bebekle ilgili olumsuzlukları anneye yükleyen çok insan var bende aynı şeyleri oğlumda çok yaşadım bademcikleri çok şişiyodu herkes üşüyo diyodu sanki ben anlamıyıyorum kızımda takmıycam sende üzülme
ya kızlar öncede sormustum cvb veren olmadı bayramda tatile gidicez hangi güneş kremini önerirsiniz birde denize girdirdinizmi yavrularınızı
canım ben sebamed bebişler için olanını kullandım memnun kaldım denize bacaklarını sotum sadece.çünkü deniz çok temiz değildi marmara denizi malum.mikrop kapar diye korktum.
ya kızlar öncede sormustum cvb veren olmadı bayramda tatile gidicez hangi güneş kremini önerirsiniz birde denize girdirdinizmi yavrularınızı
canım ben sebamedin bebekler için olan kremini almıştım tatile gitmedik ama birkaç kez havuz sefası yapmıştık orda kullanmıştımya kızlar öncede sormustum cvb veren olmadı bayramda tatile gidicez hangi güneş kremini önerirsiniz birde denize girdirdinizmi yavrularınızı
kızlar mama verenler yada ileride verecek olanlar hangi marka mama veriyosunuz
ben 3 kere 5dk lık soktum denize hoşuna gitti hatta o günlerde çok güzel uyudu..mustela sürdüm 1-2 defa ama sebamed aldım..eczacı mustela daha çok kimyasal barındırıyor ama sebamed daha iyi dedi onu aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?