2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar ben calıstıgım ıcın ogluma sut bırakıyorum mama da aldık ama cok sukur sımdılık ıdare ettı en azından 4 aylık olana kadar yetsın dıyorum.4 ay bıtınce ek gıdaya hafıften baslasak mı acaba ne dersınız yoksa sütüm yettıgı kadar devam mı etsek sadece anne sütüne

herkese merhabalar...
oğluşum 1-2 gündür huzursuzdu hatta uyku saatlerini falan şaşırmıştı meğer hastalanacakmış dün gece burnu tıkanıp durdu 1-2 öksürdü..dr geniz akıntısı var dedi şurup verdi..bu sıcakta nasıl üşüttük bilmiyorum..1 haftadır evden dışarı adım atmadım halbuki...
dün de misafirim vardı iftara çok erken hasta olmuş dedi..yüreğime oturdu bu laf ..morelim bozuldu..bebeğime bakmayı beceremedim galiba.((((

yetiyosa anne sütüne devam etmek daha efdal bence. gerçi doktorla hiç konuşmadım ama 6aya kadar mümkünse anne sütü diyorlar..

canım geçmiş olsun niye moralini bozuyosun çokda güzel bakıyorsundur çocuklar çok çabuk hasta olabiliyolar erken hasta olmuş ne demek benim kızım bir aylıkken hasta olmuştu 4 gün hastanede yatmıştık bende kahrolmuştum ağlamaktan neden hasta ettim çocuğu diye haklısın insan önce kendinde suç arıyo ama seninle bir alakası yok canım bebişler hassas

ipeknil başınızsağolsun...

aaa ajansa mı yazdırıyosunuz ne güzel..hangi ajansa?

ay bilmiyorum..nazara mı geldi ne..
dışarı çıktığımızda hep resmini çekiyolar kuzumun..
geçen eltimler gelmişti ay ne güzel çok düzenli çocuk dakik valla dediler..ertesi gün arkadaş geldi ne temiz çocuk dedi..onların mı nazarı değdi nedir...(

annemde yıkayıp durma çocuğu altınıda çok yıkama abarttın galiba diyor..artık hergün değil günaşırı yıkıcam..

bende aktif bebek kullanıyorum..eşime evy baby ile değiştiricem dedim..1-2 milyon için çocuğu pişik yapıcan diyor...türk malı o nedenle dedim ama değiştirtmiyor..:mymeka:

kızlar örümcek konusunda ne düşünüyosunuz?gerçi daha erken ama almayı planlıyor musunuz?

benimki erkek olunca zararı olur diye istemiyorum..ama bebekler bizim isteğe değil onların isteğe göre hareket ettiriyor...
benim oğlumun playskoolun ilk arabam var onu denicez..çok erken almışın demeyin abimin oğlunun.yesyeni...

canım geçmiş olsun benim oğlanda hastalandı bizde antibiyotik tedavisi gördük.geçti şimdi.canını sıkma böyle böyle büyüyecekler.nedemek erken.napalım havalar birden serinledi.dikkat ediyoruz ama oluyor.

ben dr.sordum sadece anne sütü ek gıda yok dedi bende bilemedim napacağımı.

kızlar selam, benim oğluşum diş çıkarıyo sanırım. salya her yerimiz. ve de ne bulduysa kemirmeye çalışıyo ağzına gimeyen bişeyse ağlıyo. sizinkilerde de var mı çıkaran?

benimkide aynı eller sürekli ağızda

valla nazara inanıyorum kuzulara hemen nazar değiyor. bizde ne zaman dışar çıksak ay bu oyuncak bebek gibi ay şöyle böyle diye seviyolar o gece uyumuyo kızım.
valla bende hergün yıkıyorum hatta çok sıcak günde iki kez bile suya soktuğum oluyo

ya kızlar öncede sormustum cvb veren olmadı bayramda tatile gidicez hangi güneş kremini önerirsiniz birde denize girdirdinizmi yavrularınızı

canım geçen hafta benim kızım öyleydi sütümde birden azalmıştı açlıktan ağlıyodu emmiyodu şimdi düzeldi çok şükür sütümde gelmeye başladı bu aylarda oluyomuş bebeklerde bıraka biliyolarmış benim oğlumdaa bu aylarında aynı omuştu bırakıyodu nerdeyse tabi ben yeni hatırladım boşuna kahroldum kızımda bırakacak diye almasada sen sık sık mmeye tut canım
masallah darisi basimiza insallahh:Saruboceq::Saruboceq:
teşekkürederiz inşl teyzesi sizde uyursunuz enkısa zamnda

ya kızlar öncede sormustum cvb veren olmadı bayramda tatile gidicez hangi güneş kremini önerirsiniz birde denize girdirdinizmi yavrularınızı

canım ben sebamed bebişler için olanını kullandım memnun kaldım denize bacaklarını sotum sadece.çünkü deniz çok temiz değildi marmara denizi malum.mikrop kapar diye korktum.

canım aynı soruyu bende geçen sormuştum arada kaynadı heralde avon kıds vardı bende ama onda oksibenzon var oda kanser yapıyomuş yani oksibenzon olmayan b,i güneş kremi arıyorum

ben 3 kere 5dk lık soktum denize hoşuna gitti hatta o günlerde çok güzel uyudu..mustela sürdüm 1-2 defa ama sebamed aldım..eczacı mustela daha çok kimyasal barındırıyor ama sebamed daha iyi dedi onu aldım..

canım ben sebamedin bebekler için olan kremini almıştım tatile gitmedik ama birkaç kez havuz sefası yapmıştık orda kullanmıştım
kızlar mama verenler yada ileride verecek olanlar hangi marka mama veriyosunuz

canım aptamil 1 kullanıyorum ben

ben 3 kere 5dk lık soktum denize hoşuna gitti hatta o günlerde çok güzel uyudu..mustela sürdüm 1-2 defa ama sebamed aldım..eczacı mustela daha çok kimyasal barındırıyor ama sebamed daha iyi dedi onu aldım..

canım sebamedde oksibenzon yokmu yoksa bende ondan alayım oğlumun yüzü çok hassas güneşli havada arabada bile kıpkırmızı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…