2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeklerin emmek istemesinden bahsetmişsiniz benimkide bu ara öleydi hatta önceki gün emmedi uzun süre zorladım ama ağlıyo almıyo memeyi..calpol vereyim hasta olucak herhalde deim nerden estiyse hiç durduk yere içilen ilacı sevmem...ama ilacın tadını seviyo aşı zamanı vermiştim biliyorum..o yalanırken hemen memeyi soktum ağzındaki o tatla başladı emmeye uzunca emdi yazık..

kızlar ben arabada hep arka koltuğa oturuyorum oğlumla..k.validemle bi yere gidiyosak o önde oluyo bazen ver seveyim diyo olmaz diyorum korkuyorum önde sizlerde nasıl...

canım aynı soruyu bende geçen sormuştum arada kaynadı heralde avon kıds vardı bende ama onda oksibenzon var oda kanser yapıyomuş yani oksibenzon olmayan b,i güneş kremi arıyorum

sıra geldi bebişlerin fotolarının olduğu yere koymaya bide onu çözebilirsem orayada ekliyecem foto

kızlar ben arabada hep arka koltuğa oturuyorum oğlumla..k.validemle bi yere gidiyosak o önde oluyo bazen ver seveyim diyo olmaz diyorum korkuyorum önde sizlerde nasıl...

bende araba koltuguna oturtuyorum önde olan kişiye vermiyorum versem zaten öne otururum büyüklerde ne çok karışıyolar yaaa

kızlar selam, benim oğluşum diş çıkarıyo sanırım. salya her yerimiz. ve de ne bulduysa kemirmeye çalışıyo ağzına gimeyen bişeyse ağlıyo. sizinkilerde de var mı çıkaran?

benimkinninde salyaları felaket akıyo..elini kemiriyor..dün diş kaşıyıcısını ağzına tuttum nasıl kemirmeye çalışıyor..
bu arada benimdi hiçbişey tutmuyor zorla tutturursam kısa sürede bırakıyor..sadece altına ne serdiysem onu tutup ağzına alıyo...
nie bişey tutmaya çalışmıyo hiç oyuncaklarada uzanmıyor!!!!??

bende hep arkada oturuyorum.ne olu ne olmaz .zaten çoğu zaman araba koltuğunda oturuyor bende yanındayım tabi.

canım aptamil 1 kullanıyorum ben

teşekkürler canım biz ilk doğduğu zaman süt tam olmuyor diye ondan vermiştik sevmedi ya ağzını buruşturdu hep.acaba şimdi severmiki.

canım senin bebiş nekadarlıktı.bizim dün 4 ayımız bitti.1-2 haftadır tutuyo bizimkide 2 gündürde ayğını tutmaya başladı.belki daha erkendir senin bebişin için.burda bebişleri kahkaha atanlar var benimkide hiç kahkaha atmıyor sadece sesizce gülüyor ya.bebekten bebeğe farkediyor demekki

3 ayımız bitti..ne bileyim burada yazılanlardan sonra benimkinde bir gariplik var sandım..
oğluş çoktandır gülüyo ve kahkaha atıyor...:sm_cool:

avonu da önerdiler bana ama kararsız kaldım ben
avonda oksibenzon var ben attım oyüzden
bence öne verme çok tehlikeli arkada kucakta bile tehlikeli
yokmuş canım içindekiler kısmında yok çünkü...

süper ozaman sebamet alalım

canım bizimki seviyo bi problem yaşamadık başka bişey denemediğim için öneride bulunamıyorum istersen bir daha dene
3 ayımız bitti..ne bileyim burada yazılanlardan sonra benimkinde bir gariplik var sandım..
oğluş çoktandır gülüyo ve kahkaha atıyor...:sm_cool:

her bebek farklı işte canım yaptıkları hareketler farklı bizimkide tuttuğu şeyleri kısa süreli tutup bırakıyodu yeni yeni iki eliyle tutup ağzına götürüyo herşeyi

sıra geldi bebişlerin fotolarının olduğu yere koymaya bide onu çözebilirsem orayada ekliyecem foto
çok şeker yaa maşallah

ya demekki bu bebekden bebeğe değişiyor benimki kahkaha atıyor elinde uzun süre tutabiliyo ama ne dönüyo ne dönmeye çalışıyo ayaklarınıda tutmuyo ellerinden tutunca yattığı yerden kaldırabiliyo kendini ama dönemiyo engüzelde üstünü açmayı beceriyo

doktoruna danış canım sütün yetiyosa niye veresinki am a doktorun bebeğin gelişimine göre söyler canım
bende canım hala vicdan azabı çekiyorum çok kötü öksürüyodu antibiytik vermem diyodu ama mecbur dayanamıyorum elimizde olsa havalar aniden değişti yoksa nasıl dikkat ediyoruz kendini suçlama

uyumak istiyorum
uyumak istiyoruum
uyumak istiyoruuum
uyumak istiyoruuuuum

ipeknil başınızsağolsun...

aaa ajansa mı yazdırıyosunuz ne güzel..hangi ajansa?

ajansa gidicektik evet. ama sünnet oldu ateşlendi döküntü oldu mızmız oldu derken yattı

günde 4 5 suyun altına sokuyorum izmir çok sıcak benim ev daha da sıcak

aynen

çilek reçeli falan sürsen, ilaç vermekten daha iyidir. izmirin neresinde oturuyorsun

tabiki arkada oturuoyoruz. bazen annem bizle geliyor ve ver bana diyor. ben de ön koltuk yasak. trafik için de yasak diyorum

sonunda oğlumun resmini koyobildim yafffff.nasılız teyzeleri
çok tatlı maşallah

benimkinin de eli hep ağzında dişleri çıkçak diyorlar ama daha görünürde birşey yok.
uzanmıyor ama eline verdiğim diş kaşıma aletlerini tutuyor. 2.aydan beri de keyfi yerindeyse kahkaha atıyor

uyumak istiyorum
uyumak istiyoruum
uyumak istiyoruuum
uyumak istiyoruuuuum

canım ya. ben az önce uyuttum. yarım saat uyur ben de kıvrılcam yanına, aslında çok işim var ama sallaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…