canım aynı soruyu bende geçen sormuştum arada kaynadı heralde avon kıds vardı bende ama onda oksibenzon var oda kanser yapıyomuş yani oksibenzon olmayan b,i güneş kremi arıyorum
canım sebamedde oksibenzon yokmu yoksa bende ondan alayım oğlumun yüzü çok hassas güneşli havada arabada bile kıpkırmızı oluyo
canım aynı soruyu bende geçen sormuştum arada kaynadı heralde avon kıds vardı bende ama onda oksibenzon var oda kanser yapıyomuş yani oksibenzon olmayan b,i güneş kremi arıyorum
ben 3 kere 5dk lık soktum denize hoşuna gitti hatta o günlerde çok güzel uyudu..mustela sürdüm 1-2 defa ama sebamed aldım..eczacı mustela daha çok kimyasal barındırıyor ama sebamed daha iyi dedi onu aldım..[/QUObenimkide banyo yapmayı seviyor denizde ne yapcak bakalım
kızlar ben arabada hep arka koltuğa oturuyorum oğlumla..k.validemle bi yere gidiyosak o önde oluyo bazen ver seveyim diyo olmaz diyorum korkuyorum önde sizlerde nasıl...
sıra geldi bebişlerin fotolarının olduğu yere koymaya bide onu çözebilirsem orayada ekliyecem foto
kızlar selam, benim oğluşum diş çıkarıyo sanırım. salya her yerimiz. ve de ne bulduysa kemirmeye çalışıyo ağzına gimeyen bişeyse ağlıyo. sizinkilerde de var mı çıkaran?
bende hep arkada oturuyorum.ne olu ne olmaz .zaten çoğu zaman araba koltuğunda oturuyor bende yanındayım tabi.kızlar ben arabada hep arka koltuğa oturuyorum oğlumla..k.validemle bi yere gidiyosak o önde oluyo bazen ver seveyim diyo olmaz diyorum korkuyorum önde sizlerde nasıl...
canım aptamil 1 kullanıyorum ben
benimkinninde salyaları felaket akıyo..elini kemiriyor..dün diş kaşıyıcısını ağzına tuttum nasıl kemirmeye çalışıyor..
bu arada benimdi hiçbişey tutmuyor zorla tutturursam kısa sürede bırakıyor..sadece altına ne serdiysem onu tutup ağzına alıyo...
nie bişey tutmaya çalışmıyo hiç oyuncaklarada uzanmıyor!!!!??
canım senin bebiş nekadarlıktı.bizim dün 4 ayımız bitti.1-2 haftadır tutuyo bizimkide 2 gündürde ayğını tutmaya başladı.belki daha erkendir senin bebişin için.burda bebişleri kahkaha atanlar var benimkide hiç kahkaha atmıyor sadece sesizce gülüyor ya.bebekten bebeğe farkediyor demekki
avonda oksibenzon var ben attım oyüzdenavonu da önerdiler bana ama kararsız kaldım ben
bence öne verme çok tehlikeli arkada kucakta bile tehlikelikızlar ben arabada hep arka koltuğa oturuyorum oğlumla..k.validemle bi yere gidiyosak o önde oluyo bazen ver seveyim diyo olmaz diyorum korkuyorum önde sizlerde nasıl...
yokmuş canım içindekiler kısmında yok çünkü...
canım bizimki seviyo bi problem yaşamadık başka bişey denemediğim için öneride bulunamıyorum istersen bir daha denebende hep arkada oturuyorum.ne olu ne olmaz .zaten çoğu zaman araba koltuğunda oturuyor bende yanındayım tabi.
teşekkürler canım biz ilk doğduğu zaman süt tam olmuyor diye ondan vermiştik sevmedi ya ağzını buruşturdu hep.acaba şimdi severmiki.
3 ayımız bitti..ne bileyim burada yazılanlardan sonra benimkinde bir gariplik var sandım..
oğluş çoktandır gülüyo ve kahkaha atıyor...:sm_cool:
çok şeker yaa maşallahsıra geldi bebişlerin fotolarının olduğu yere koymaya bide onu çözebilirsem orayada ekliyecem foto
canım senin bebiş nekadarlıktı.bizim dün 4 ayımız bitti.1-2 haftadır tutuyo bizimkide 2 gündürde ayğını tutmaya başladı.belki daha erkendir senin bebişin için.burda bebişleri kahkaha atanlar var benimkide hiç kahkaha atmıyor sadece sesizce gülüyor ya.bebekten bebeğe farkediyor demekki
doktoruna danış canım sütün yetiyosa niye veresinki am a doktorun bebeğin gelişimine göre söyler canımarkadaslar ben calıstıgım ıcın ogluma sut bırakıyorum mama da aldık ama cok sukur sımdılık ıdare ettı en azından 4 aylık olana kadar yetsın dıyorum.4 ay bıtınce ek gıdaya hafıften baslasak mı acaba ne dersınız yoksa sütüm yettıgı kadar devam mı etsek sadece anne sütüne
bende canım hala vicdan azabı çekiyorum çok kötü öksürüyodu antibiytik vermem diyodu ama mecbur dayanamıyorum elimizde olsa havalar aniden değişti yoksa nasıl dikkat ediyoruz kendini suçlamaherkese merhabalar...
oğluşum 1-2 gündür huzursuzdu hatta uyku saatlerini falan şaşırmıştı meğer hastalanacakmış dün gece burnu tıkanıp durdu 1-2 öksürdü..dr geniz akıntısı var dedi şurup verdi..bu sıcakta nasıl üşüttük bilmiyorum..1 haftadır evden dışarı adım atmadım halbuki...
dün de misafirim vardı iftara çok erken hasta olmuş dedi..yüreğime oturdu bu laf ..morelim bozuldu..bebeğime bakmayı beceremedim galiba.((((
canım geçen hafta benim kızım öyleydi sütümde birden azalmıştı açlıktan ağlıyodu emmiyodu şimdi düzeldi çok şükür sütümde gelmeye başladı bu aylarda oluyomuş bebeklerde bıraka biliyolarmış benim oğlumdaa bu aylarında aynı omuştu bırakıyodu nerdeyse tabi ben yeni hatırladım boşuna kahroldum kızımda bırakacak diye almasada sen sık sık mmeye tut canım
evet öyle yapıyorumm ama öğlen aldı canımm çok mutluyumm
[
ben verrmiyodum canım önde çocuk durmaz diyodum napımm allah korusunnkızlar ben arabada hep arka koltuğa oturuyorum oğlumla..k.validemle bi yere gidiyosak o önde oluyo bazen ver seveyim diyo olmaz diyorum korkuyorum önde sizlerde nasıl...
baktım sizinkilei ölçüyolarmı ondan sordum canımmmama mı veriyorsun 9saat emmeden nasıl uyur? benimki 9saat emmese memeler taş olur. ama nerdeee. hoş ben kendim kaldırırım öyle olsa mesela 12de emziririm
geçen hafta benimki de öyleydi yatarak emzirmeyi de dene. memeyi hooop diye yukarıdan vercen o zaman alıyordu.
onuda denerim canımcımm
kendin ölçersin evde
bu aylar oluyo demekki gökçenn sabretcezzpancake denicem bakalım gece emzirmeden yatırmayı:) dediğin gibi pek bi keyfe düşkün bu veletler:)
abera maş. bebeğine ya okadar saat uyuma nerdee benim oğlan on defa emer beni o arada:)))
tugba benimkinde de var o problem gündüzzleri 40 takla atıyorum bazen emzireyim diye bugün mesela biraz daha iyi maş. günü gününe tutmuyorkii..
moonlight emirin de omzu aşı yeri kızardı sivilce gibi duruyo.
yok canımm inş öyle değildir sen izin saatlerini sordunmu 1,5 saatmi sizdedıyorum kı ben ısteyken ablam bıberonla verıyor sütü ondan mı unutmaya baslıyo memeyı acaba ınsallah oyle degıldır yaa
doktoruna danış canım sütün yetiyosa niye veresinki am a doktorun bebeğin gelişimine göre söyler canım
bende canım hala vicdan azabı çekiyorum çok kötü öksürüyodu antibiytik vermem diyodu ama mecbur dayanamıyorum elimizde olsa havalar aniden değişti yoksa nasıl dikkat ediyoruz kendini suçlama
canım geçen hafta benim kızım öyleydi sütümde birden azalmıştı açlıktan ağlıyodu emmiyodu şimdi düzeldi çok şükür sütümde gelmeye başladı bu aylarda oluyomuş bebeklerde bıraka biliyolarmış benim oğlumdaa bu aylarında aynı omuştu bırakıyodu nerdeyse tabi ben yeni hatırladım boşuna kahroldum kızımda bırakacak diye almasada sen sık sık mmeye tut canım
evet öyle yapıyorumm ama öğlen aldı canımm çok mutluyumm
[
ben verrmiyodum canım önde çocuk durmaz diyodum napımm allah korusunn
baktım sizinkilei ölçüyolarmı ondan sordum canımm
bu aylar oluyo demekki gökçenn sabretcezz
yok canımm inş öyle değildir sen izin saatlerini sordunmu 1,5 saatmi sizde
bende vermiyorumm önde olmaz korkyorum diyorumm
ipeknil başınızsağolsun...
aaa ajansa mı yazdırıyosunuz ne güzel..hangi ajansa?
ay bilmiyorum..nazara mı geldi ne..
dışarı çıktığımızda hep resmini çekiyolar kuzumun..
geçen eltimler gelmişti ay ne güzel çok düzenli çocuk dakik valla dediler..ertesi gün arkadaş geldi ne temiz çocuk dedi..onların mı nazarı değdi nedir...(
ben artık nazara inanıyorum. herşeyin küçüğü güzel ilgi çekiyorlar tabi
annemde yıkayıp durma çocuğu altınıda çok yıkama abarttın galiba diyor..artık hergün değil günaşırı yıkıcam..
valla nazara inanıyorum kuzulara hemen nazar değiyor. bizde ne zaman dışar çıksak ay bu oyuncak bebek gibi ay şöyle böyle diye seviyolar o gece uyumuyo kızım.
valla bende hergün yıkıyorum hatta çok sıcak günde iki kez bile suya soktuğum oluyo
bebeklerin emmek istemesinden bahsetmişsiniz benimkide bu ara öleydi hatta önceki gün emmedi uzun süre zorladım ama ağlıyo almıyo memeyi..calpol vereyim hasta olucak herhalde deim nerden estiyse hiç durduk yere içilen ilacı sevmem...ama ilacın tadını seviyo aşı zamanı vermiştim biliyorum..o yalanırken hemen memeyi soktum ağzındaki o tatla başladı emmeye uzunca emdi yazık..
kızlar ben arabada hep arka koltuğa oturuyorum oğlumla..k.validemle bi yere gidiyosak o önde oluyo bazen ver seveyim diyo olmaz diyorum korkuyorum önde sizlerde nasıl...
çok tatlı maşallahsonunda oğlumun resmini koyobildim yafffff.nasılız teyzeleri
benimkinninde salyaları felaket akıyo..elini kemiriyor..dün diş kaşıyıcısını ağzına tuttum nasıl kemirmeye çalışıyor..
bu arada benimdi hiçbişey tutmuyor zorla tutturursam kısa sürede bırakıyor..sadece altına ne serdiysem onu tutup ağzına alıyo...
nie bişey tutmaya çalışmıyo hiç oyuncaklarada uzanmıyor!!!!??
uyumak istiyorum
uyumak istiyoruum
uyumak istiyoruuum
uyumak istiyoruuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?