2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de cakma haziran annesiyim,kizim 25 mayis dogumlu.
deminden beri okuyorum kizimin huylariyla ust uste dusuyor yazdiklariniz
bugun gorumcem gelmisti cocuklariyla kizim uyuyordu,kalkti yanlarina goturdum ve basladi aglamaya Allahim oyle bi agliyor ki hickirarak....cocuklar gidiyor yanindan sakinlesiyor,geliyorlar yine agliyor...zar zor sakinlestirdim...
bir de benim kizim 2 gundur dogru duzgun yemiyor.
60cc mamayi zorla yediriyorum,ama onceleri 2 saatte bir 120cc istahla yerdi,hatta 150 yedigi de oluyordu.simdi yemiyor...cok morelim bozuk...

canım bebişler hissediyor yanlarına çocukların geldiğinionlar bazen zarar verebiliyor ya ondan basıyorlar çığlığı sırnaşık şey
seniemmiyormu...

ağlaya ağlaya zorrrrrrrrrrrrrrrrrlaaaaaaaaaaaaaa uyudu ama bende bittim bakalım saat tuttum kaç dk uyuyacakkkk..........
kızlar bende uyumak istiyorummmmmmmm....

allah kolaylik versin hepimize ,bebislerin hepsi ayri bir alem:))benim kizimda sacli bir kiz,eliyle biseyleri tutmaya calisirken sacini cekiyor ,cigliklarina yetisiyorum,ellerini zor ayiriyorum saclarindan,bi yandan guluyorum halineee

kizlar benim kizim hep sola yatmak istiyor,biseyleri sol eliyle almaya calisiyor,sagla tutmuyor pek .gecenlerde nette okudum,ultrasonun yan etkisi olarak yaziyordu,ultrason cocuklarda solakligi arttiriyormus,mumkun oldugunca kabul etmeyin diyordubilmiyorumkismile.cok sasirdim...

kızlar bişey soracağım aynı bizim form gibi 4 5 yaş çocukları ile ilgili form yokmu nete aradım ama bulamadım

allah kolaylik versin hepimize ,bebislerin hepsi ayri bir alem:))benim kizimda sacli bir kiz,eliyle biseyleri tutmaya calisirken sacini cekiyor ,cigliklarina yetisiyorum,ellerini zor ayiriyorum saclarindan,bi yandan guluyorum halineee
bizim kzda aynısı saçları bağlanacak kadar uzun özellikle uykuda bi çığlık koşuyorum saçını yakalamış derisi kıpkırmızı

canım uldrasonun yan etkisimi bilemem ama benim oğlum aynıydı sağ elini çok nadir kullanırdı sol elini kullanırken sürekli söylerdik veya elindekini değiştirip sağa verirdik git gide düzeldi 3 yaşından sonra tamamen düzeldi şimdi dört yaşında yalnız ayak parmaklarını içe büküp üzerine yürüyor hatta zıplıyo korkuyorum bişey olcak diye ama değiştiremedik millette aaa bu çocuk nasıl böyle yürüyo dedikçe o daha çok yapıyo

yok canım hiç adetim değildir ilaç yada reçel falan vermek ama huysuzluğu ilk defa böyle olmuştu neyse aklıma geldiyse verdim..ama iyiki vermişim hakikaten hastalanıyormuş çocuk..
ben çeşmedeyim....

maşallah çok şeker allah bağışlasın birde ben yapabilsem koyacam ama

canım teşekkür ederim avatardan ekledim biraz incele profilini orda var

3 ayımız bitti..ne bileyim burada yazılanlardan sonra benimkinde bir gariplik var sandım..
oğluş çoktandır gülüyo ve kahkaha atıyor...:sm_cool:
maşallah canım daha erken merak etme
canım bizimki seviyo bi problem yaşamadık başka bişey denemediğim için öneride bulunamıyorum istersen bir daha dene

tamam canım deneyim inş.yer

teşekkürler canımbir griplik var neden kahkaha atmıyo ya 4 aylık oldu ağzının içine bakıyoz eşimle ses çıksın diye yok.
ozaman benimkinde
teşekkürler canım
maşalah canım senin bebişede.inş kısa zamanda bizde kahkahasını duyarız.

kızlar hepinize iyi tatiller 30 ağustosta tatil 3 gün kuzumlayımmmzemuszemus kendinize kzularınıza iyi bakınnopuyorumnanaktan

ısmarlama olursa ben de isterim bi tane

ben arada yoğurt meyve veryorm dedm doktorum bağrsaklarını delersen görrsün damak tdı gelştrmeyi dedi biraz abarttı bence ama yine de sütün yetyosa mamaya gerek yok hazır yemek büyükler iin bile sağlıksz dfüşün bebekler için o kadar işlem görmş şeyelre gerek olmaz inşallah

canm sıcakta terliyorlar sonra bi rüzgarda ya da cereyanda kaldı mı üşütüyorlar bebekler hasta olacak ki bağşklık sistemleri gelşsn hastahaneden çıkmadan hasta olan bebkler var hem annelere bakmaya fısatı olmadan erken feğil ve seninile ilgil de değil kim ister ki bebeğinini hastalanmasını
canım bu sıcakalrda bence çocupğu sudan mahrum etme bi de isilik olur daha çok canı acır gerekirse biraz daha sıcak suyla yıka ama yıka bence hergün ancak rahatlaralr

ya kızlar öncede sormustum cvb veren olmadı bayramda tatile gidicez hangi güneş kremini önerirsiniz birde denize girdirdinizmi yavrularınızı
ben nivea aldm memnun kalmadm yağlu yağlı gözenek tıkıyo babe diye bişey varmış onu öncelkli önermişti doktorumuz ya da nivea sebamed 99
kızlar ben arabada hep arka koltuğa oturuyorum oğlumla..k.validemle bi yere gidiyosak o önde oluyo bazen ver seveyim diyo olmaz diyorum korkuyorum önde sizlerde nasıl...
tabi ki arkadabbek koltuğunda ben çok aç emzirmek zorunda olmadığım sürece koltuğundan kaldrmıyorm emzirmm gerekiyorsa da çok yavaş gitmesini söylyorm eşme

çok mantıksz bence ben solağım eşimde solak solaklık çekinik bir gen olduğu için bizim bebeğimizde %99 solak olacako da bu belritileri gösteriyor ama ultrasoınla nasıl bi alakası olabilir ki sizin de ailede bi iki kuşak geri gidin vardr belik birileri onunla alakalıdr solaklığı,ben de sağ elini kullanmya sağ tarafına dönmeye teşvik ediyorum ama zorlama kesinlikle psikolojik problemlere sebep olabilir ben sağ elimi kullanmayı beceremiyorum bu yüzdenailem beni sevmior dermiş bilinç altında

arkadaslar benımoglan bıkac gundur anakucagında rahat durmuyo belınden destek alıp kıcını yukarı kaldırıyo ve asagı dogru kayıyo nerdeyse düşecek evde emnıyet kemerını baglamam gerekcek bu gıdısle onlada emınım sıkılır boyle olan var mı aranızda

bırde bız anakucagını evde de kullanıyoruz kucaga alısmamıs oluyor.ama ıse gıdıyorum esım bıraktıgı ıcın cocuk yanımda pusetıyle duruyor yanı monte etmedık arabaya.ama bundan sonra kendım gıdıp gelıcem mecburen arabaya monte edıcez ana kucagını evde napıcam ben

benimkide öyle canım bende sakin olmadığı sürece oturtamıyorum kıpır kıpır yan bile dönmeye çalışıyo ya kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize iyi tatiller 30 ağustosta tatil 3 gün kuzumlayımmmzemuszemus kendinize kzularınıza iyi bakınnopuyorumnanaktan

sizede iyi tatiller canım bebişinle.
benimde işe başlamama son 4 gün şimdiden stres oldum ne iyiydi böyle oğlumu bakıcıya bırakıp gitmek zorunda kalacam

hepinize baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız...
bebekkokusu, fiziksel olarak bir hastalığı yoktu ama psikolojik sorunları vardı, %99,9 intihar etti zaten.. evden sabah 9 da çıktı, 11 de cesedi bulunmuş ama biz akşam üzeri öğrendik öldüğünü. denize düştü mü atladı mı bir kendisi bir Allah biliyor yani (

Son düzenleme:
ben güneş kremi coppertone baby aldım çok memnun kaldım, malum burası çok güneşli sürekli kullanıyoruz. mama da aptamil 1 kullanıyoruz.
Özlem, ben mamasını ölçekle hazırlayıp paketliyorum, yanıma ya termosda ılık su alıyorum ya da kaynamış soğuk suyunu alıyorum, dışarıda kafelerden falan azıcık kaynamış sıcak su rica ediyorum kolay oluyor...

devrimim başınız sağolsun canım, kuzenine de acil şifalar dilerim, inşallah en kısa zamanda iyileşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…