bırde bız anakucagını evde de kullanıyoruz kucaga alısmamıs oluyor.ama ıse gıdıyorum esım bıraktıgı ıcın cocuk yanımda pusetıyle duruyor yanı monte etmedık arabaya.ama bundan sonra kendım gıdıp gelıcem mecburen arabaya monte edıcez ana kucagını evde napıcam ben
hergün bebeğini yıkayanlarrr hergün şampuan kullanıyomusunuz? sadece suya mı sokuyosunuz?
hergün bebeğini yıkayanlarrr hergün şampuan kullanıyomusunuz? sadece suya mı sokuyosunuz?
canım monte derken emniyet kemeriyle bağlayıp açyorm ben her seferinde sennki de öyle değil mi?bırde bız anakucagını evde de kullanıyoruz kucaga alısmamıs oluyor.ama ıse gıdıyorum esım bıraktıgı ıcın cocuk yanımda pusetıyle duruyor yanı monte etmedık arabaya.ama bundan sonra kendım gıdıp gelıcem mecburen arabaya monte edıcez ana kucagını evde napıcam ben
kızlar yarın kızımla memelekete gidiyoruz...6 saat otobüsle ve yalnızız..bakalım nasıl olacak...
canım monte derken emniyet kemeriyle bağlayıp açyorm ben her seferinde sennki de öyle değil mi?
her seferinde al çıkar olmaz mı?
ben de cakma haziran annesiyim,kizim 25 mayis dogumlu.
deminden beri okuyorum kizimin huylariyla ust uste dusuyor yazdiklariniz
bugun gorumcem gelmisti cocuklariyla kizim uyuyordu,kalkti yanlarina goturdum ve basladi aglamaya Allahim oyle bi agliyor ki hickirarak....cocuklar gidiyor yanindan sakinlesiyor,geliyorlar yine agliyor...zar zor sakinlestirdim...
bir de benim kizim 2 gundur dogru duzgun yemiyor.
60cc mamayi zorla yediriyorum,ama onceleri 2 saatte bir 120cc istahla yerdi,hatta 150 yedigi de oluyordu.simdi yemiyor...cok morelim bozuk...
allah kolaylık versın canım cokmus bebgın usluysa pek problem olmaz da benımkı dun arabada eve yaklastıgımız halde bı agladı resmen yırttı kendını susturamadık memeyı bıle almadı yanı oyl eolursa cok zor.
yok canım hiç adetim değildir ilaç yada reçel falan vermek ama huysuzluğu ilk defa böyle olmuştu neyse aklıma geldiyse verdim..ama iyiki vermişim hakikaten hastalanıyormuş çocuk..
ben çeşmedeyim....
ısmarlama olursa ben de isterim bi tane
ben arada yoğurt meyve veryorm dedm doktorum bağrsaklarını delersen görrsün damak tdı gelştrmeyi dedi biraz abarttı bence ama yine de sütün yetyosa mamaya gerek yok hazır yemek büyükler iin bile sağlıksz dfüşün bebekler için o kadar işlem görmş şeyelre gerek olmaz inşallah
canm sıcakta terliyorlar sonra bi rüzgarda ya da cereyanda kaldı mı üşütüyorlar bebekler hasta olacak ki bağşklık sistemleri gelşsn hastahaneden çıkmadan hasta olan bebkler var hem annelere bakmaya fısatı olmadan erken feğil ve seninile ilgil de değil kim ister ki bebeğinini hastalanmasını
canım bu sıcakalrda bence çocupğu sudan mahrum etme bi de isilik olur daha çok canı acır gerekirse biraz daha sıcak suyla yıka ama yıka bence hergün ancak rahatlaralr
ben nivea aldm memnun kalmadm yağlu yağlı gözenek tıkıyo babe diye bişey varmış onu öncelkli önermişti doktorumuz ya da nivea sebamed 99
tabi ki arkadabbek koltuğunda ben çok aç emzirmek zorunda olmadığım sürece koltuğundan kaldrmıyorm emzirmm gerekiyorsa da çok yavaş gitmesini söylyorm eşme
çok mantıksz bence ben solağım eşimde solak solaklık çekinik bir gen olduğu için bizim bebeğimizde %99 solak olacako da bu belritileri gösteriyor ama ultrasoınla nasıl bi alakası olabilir ki sizin de ailede bi iki kuşak geri gidin vardr belik birileri onunla alakalıdr solaklığı,ben de sağ elini kullanmya sağ tarafına dönmeye teşvik ediyorum ama zorlama kesinlikle psikolojik problemlere sebep olabilir ben sağ elimi kullanmayı beceremiyorum bu yüzdenailem beni sevmior dermiş bilinç altında
elvoscan sen izmir in neresinde oturuyorsun
[QUOTE
üçyol canım sen?
aynen benim kızda öyle emniyet kemerini taksakda durmayacaksa durmuyo bizimkiarkadaslar benımoglan bıkac gundur anakucagında rahat durmuyo belınden destek alıp kıcını yukarı kaldırıyo ve asagı dogru kayıyo nerdeyse düşecek evde emnıyet kemerını baglamam gerekcek bu gıdısle onlada emınım sıkılır boyle olan var mı aranızda
canım ben daha önce bi kaçkere monte ettim biziki emniyet kemeriyle takılıyo çok kolay seninkide öyleyse sorun olmaz her seferinde söküp takmanbırde bız anakucagını evde de kullanıyoruz kucaga alısmamıs oluyor.ama ıse gıdıyorum esım bıraktıgı ıcın cocuk yanımda pusetıyle duruyor yanı monte etmedık arabaya.ama bundan sonra kendım gıdıp gelıcem mecburen arabaya monte edıcez ana kucagını evde napıcam ben
hepinize baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız...
bebekkokusu, fiziksel olarak bir hastalığı yoktu ama psikolojik sorunları vardı, %99,9 intihar etti zaten.. evden sabah 9 da çıktı, 11 de cesedibulunmuş ama biz akşam üzeri öğrendik öldüğünü. denize düştü mü atladı mı bir kendisi bir Allah biliyor yani (
arkadaslar benımoglan bıkac gundur anakucagında rahat durmuyo belınden destek alıp kıcını yukarı kaldırıyo ve asagı dogru kayıyo nerdeyse düşecek evde emnıyet kemerını baglamam gerekcek bu gıdısle onlada emınım sıkılır boyle olan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?