2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arabaya tak çıkar zor olucak ana kucağını ama bi süre öyle idare edersin. zaten 1-2 ay sonra anakucakları iş göremez hale gelcek:)
bu arada tek başıma ben daha hiç cesaret edemedim arabayla gitmeye bebişle. alışsam iyi olur valla..

hergün bebeğini yıkayanlarrr hergün şampuan kullanıyomusunuz? sadece suya mı sokuyosunuz?

canım monte derken emniyet kemeriyle bağlayıp açyorm ben her seferinde sennki de öyle değil mi?
her seferinde al çıkar olmaz mı?

kızlar yarın kızımla memelekete gidiyoruz...6 saat otobüsle ve yalnızız..bakalım nasıl olacak...

allah kolaylık versın canım cokmus bebgın usluysa pek problem olmaz da benımkı dun arabada eve yaklastıgımız halde bı agladı resmen yırttı kendını susturamadık memeyı bıle almadı yanı oyl eolursa cok zor.

kızımla gündaş kızın annesi, benı kızımda 25 mayıslı, 3. ayı devırınce huy değişti bütün kuzular olumsuz yönlri inş geçicidir:))

aslında daha öncede gittik..maşallah kızım otobüslere bayılıyor 6 saat uyudu gitti..sadece emmeye kalkmıştı..ama küçüktü o zaman...şimdi napacaz bakalım...genelde taşıtlarda uyuyor ama çok uzun...yarın akşam yazarım artık size yol maceralarımızı:)gamyoncuiremsu

yok canım hiç adetim değildir ilaç yada reçel falan vermek ama huysuzluğu ilk defa böyle olmuştu neyse aklıma geldiyse verdim..ama iyiki vermişim hakikaten hastalanıyormuş çocuk..
ben çeşmedeyim....

aa hatırladım daha önce sormuştum

biz de solağız. oğlan da sol elini hep ağzına götürüyor.

hergün bebeğini yıkayanlarrr hergün şampuan kullanıyomusunuz? sadece suya mı sokuyosunuz?

hergün kullanıyorum ama. 1kere şampuan diğer 3kere sadece su

elvoscan sen izmir in neresinde oturuyorsun

üçyol canım sen?

aynen benim kızda öyle emniyet kemerini taksakda durmayacaksa durmuyo bizimki
canım ben daha önce bi kaçkere monte ettim biziki emniyet kemeriyle takılıyo çok kolay seninkide öyleyse sorun olmaz her seferinde söküp takman

evet canım vücudunu bigün sabunluyorum bigün sabunlamıyorum ama saçını hergün şampuanlıyorum şampuanlamadan ıslatsam bi tuhaf oluyo sanki başı

abera vücudunu neyle sabunluyosun? bende dalin şampuan var mesela başını da vücudunu da onla yıkıyordum .

Allah günahlarını affetsin, geride kalanlara da sabır, uzun ömür versin çok zor bir durum. Tekrar başınız sağolsun canım. :Saruboceq:

Benimkide 10 günüdür falan aynı canım ayaklarıyla destek alıp poposunu kaldırıyor, yatarken de yapıyor bunu, emniyet kemeri bağlı olursa da durmaz, napcaz bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…