2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba
bugün rapor almak için doktora gittim gitmişkende muayene oldum bikaç doktora.
saçlarım acayip dökülüyodu guatr varmış ondan dökülüyomuş ilaç tedavisine başlayacak bakalım.hamilelikte olduysa kızımın da tiroid bezleri gelişmemiş olabilirmiş inş bi sorun yoktur

gözlerim sapasağlamdı onlarda bozulmuş
dişlerimde çok ağrıyo ... ama bebişler herşeye değer onlar iyi olsunda

Canım Tracy Hogg'un kitabında gündüzleri 2 kere 1.5-2 saat kadar ve akşam üzeride 45 dk. uyumalıymış bizim bebekler, gerekirse uyandırın yoksa gece uykusundan çalıp gündüze verirler diyor. Nasıl yapcaksak bazen ana kucağında kendiliğinden uykuya dalıyor Ömer Çağan, insan uandırmaya kıyamıyor. Bir de 3-3.5 saatte bir emzirin diyor, Emir gece çok kalkıyor değil mi, her kalkışında emzirme, en azından 3 saatte bir emzirmeyi dene gece yemeye alışınca büyüyünce de istiyorlarmış, benim bir arkadaşın kızı 8 aylık hala gece kalkıp ememk istiyormuş, çok zorlanıyorum diyor.

Canım geçmiş olsun, tiroide bakılmamış mıydı hamilelikte? Benim saçlarımda acayip dökülüyor kontrol ettirmem lazım ama benim bebiş kabız olunca yapmıştı doktor tsh ve serbest t3 t4 testlerini birşey çıkmamıştı şükür. İnşallah sizde de birşey yoktur.

kızlar ben oyun halısını görerek alıcam diye uğraştım ama konyadaydım oradaki hiçbir yerde düzgün bişey bulamadım zaten tek tük bişeyler bulmuştum..şimdi netten alayım diyorum bebişim 3 aylık oldu sizce artık oynamaz mı zamanı geçti mi dersiniz yoksa daha 1-2 ay oynar diyomusunuz??

bizimki hala severek oynuyor canım daha da oynarlar heralde. ama çok pahalıya da kaçma bence kısa süreli bi oyuncak

xara denicem tatlım ama gündüz tracy ablanın dediğini yapmam mümkün değil:)

ömer çağan kendi kendine uykuya dalıyod emek bazen oyy maşallah ya:)

kızlar yarın kızımla memelekete gidiyoruz...6 saat otobüsle ve yalnızız..bakalım nasıl olacak...

bende bayramdan sonra 8 saatlik yola gitmeyi planlıyorum ama nasıl olcak bilmiyorum..aslında herşeyi geçtim benim tuvalet ihtiyacım olunca ne olacak??bebeği napıcam??buna da çözüm bulursam gidicem..

ayın 3ünde biz de bartına gidiyoruz kendi arabamızla 5 saat fln sürüyo. emir geçen giderken iyiydi de dönüşte kabus gibiydi. inş bu gidişimizde de uslu durur. bu arada ben anakucağını kemerle bağlamayı bi türlü beceremedim sabitleyemiyorum yaf:)

7buçuk gibi yıkadım oğlumu burnundan bi sümük çıktı ki yıkarken büyük adam gibi ya. ben pompayla falan beceremiyorum oğlumun burnu dolmuş meğer:) şimdi de uyudu yine erkenden..

abera vücudunu neyle sabunluyosun? bende dalin şampuan var mesela başını da vücudunu da onla yıkıyordum .

canım ben chicco nun sabunuyla yıkıyodum vucudunu çok da güzeldi saçınıda şampuanla bittiler burda bulamadım chicconun ürününü dalin sabun ve şampuan aldım

merhaba;
relaxın durumunun tam aynısını bende yaşıyorum yaklaşık 1,5 aydır.
biraz acarmısın similac özelliği neymiş? çok çaresizim artık

arkadaşlar bu alerjinin belirtileri neler bebeğin emmesinide etkiliyormu?

Ah canım bazen kendiliğinden dalıyor uykuya bazen de uykudan gözleri kızardığı halde bir türlü dalamıyor, bugün de o günlerden biriydi akşam üzeri banyo yapınca uyudu kendi kendine bir yarım saat kadar (normalde uyanık olur o saatlerde erken banyo yapınca şaşırdı çocuk uyku saati geldi sandı herhalde) onu uyku edindi daha yeni daldı gece uykusuna.

günaydınn hafta sonu kimsecikler yookk.. tükanı ben açtım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…