günaydın kızlarr
yaa ismini unuttum 9da yatıp 4de emmeye kalkan bebişi olan annemizz maşşallah subhanallahh :)
molfix aldım bende kızlar valla memnun kaldım ben primayı aratmadı pek. hiç sızdırma yaşamadım. 7-18 kiloluk 4 numarayı almışım büyük gibi gelmişti ama oldu bizim paşaya:)
ya gündüzleri emir 2 saatte bi uyumak istiyo normalmii??
kızlar merhaba
bugün rapor almak için doktora gittim gitmişkende muayene oldum bikaç doktora.
saçlarım acayip dökülüyodu guatr varmış ondan dökülüyomuş ilaç tedavisine başlayacak bakalım.hamilelikte olduysa kızımın da tiroid bezleri gelişmemiş olabilirmiş inş bi sorun yoktur
gözlerim sapasağlamdı onlarda bozulmuş
dişlerimde çok ağrıyo ... ama bebişler herşeye değer onlar iyi olsunda
kızlar ben oyun halısını görerek alıcam diye uğraştım ama konyadaydım oradaki hiçbir yerde düzgün bişey bulamadım zaten tek tük bişeyler bulmuştum..şimdi netten alayım diyorum bebişim 3 aylık oldu sizce artık oynamaz mı zamanı geçti mi dersiniz yoksa daha 1-2 ay oynar diyomusunuz??
hergün bebeğini yıkayanlarrr hergün şampuan kullanıyomusunuz? sadece suya mı sokuyosunuz?
kızlar yarın kızımla memelekete gidiyoruz...6 saat otobüsle ve yalnızız..bakalım nasıl olacak...
burnun teee içindeki kuru sümükleri nasıl temizliyorsunuz kızlar?
abera vücudunu neyle sabunluyosun? bende dalin şampuan var mesela başını da vücudunu da onla yıkıyordum .
ayın 3ünde biz de bartına gidiyoruz kendi arabamızla 5 saat fln sürüyo. emir geçen giderken iyiydi de dönüşte kabus gibiydi. inş bu gidişimizde de uslu durur. bu arada ben anakucağını kemerle bağlamayı bi türlü beceremedim sabitleyemiyorum
bayramda bizde bartından izmite gideceğizama otobüsle belki ordanda trabzona gideriz inşl 12 saatlik yol özel araçal inşl hepimizin bebekleri uslu dururda sakin bi yolcuuk yaparız
canım aynı şeyleri 2 hafta boyunca yaşadım dr um similac 1 adında mama verdi seni emmek istemediği bi seansta bunu ver dedi bizimde gündüz idare ediyordum emmemesini ama akşam uykuya geçerken çok zorluyordu bende o saatte bu mamayı yaptım verdim ertesi gün şükürler olsun maşallah geçti o emme sorunu...bizde bi enzim eksik olunca çocuklar bunu yaşıyormuş dene derimmm...
doğar doğmaz teshisi nasıl koyabildiler sasırdım genelde amipli dizanteri ile karıstırılıyor cunku.neyseki biz de cok gecikmedik 2.ayımızda alerjinin adı kondu.
evet bır ara ben de keçi peyniri denedim.kipada yüzde yüz keçi peyniri buldum onu yedim ama ertesi gun daha fena olmustu kızım.hemen bıraktım.
sanırım ek gıdaya gectıgımızde herkesten daha da dikkatli olmamız gerek.cogu cocukta coklu alerji de olabiliyormus çünkü.
inşallah erkenden atlatır yavrularımız
bizimki hala severek oynuyor canım daha da oynarlar heralde. ama çok pahalıya da kaçma bence kısa süreli bi oyuncak
xara denicem tatlım ama gündüz tracy ablanın dediğini yapmam mümkün değil:)
ömer çağan kendi kendine uykuya dalıyod emek bazen oyy maşallah ya:)
günaydın kızlar nidah nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?