çok nadiren şampualamadan su döküyorum..
yanlış olduğunu biliyorum ama başka çare bulamamıştım ''tel tokanın kıvrımlı kısmıyla''..
canım ben chicco nun sabunuyla yıkıyodum vucudunu çok da güzeldi saçınıda şampuanla bittiler burda bulamadım chicconun ürününü dalin sabun ve şampuan aldım
günaydınn hafta sonu kimsecikler yookk.. tükanı ben açtım bugün
ilknur kız bende onu düşünüyodum şampuan sürekli zarar verirmi diye ama bizimkinin saçını 2 gün şampuanlamasam yağlanıyo büyük adam gibi:)) bide saçlar fazla maş. o yüzden bazen hergün bazen gün aşırı saçını şampuanlıyorum da vücudu için doğal bişeyler varmı acaba sabunvari.
nereye çıktı tayininiz? Allah kolaylık versin canım taşınma işleri baya zahmetli..nidah annemdeyim bu aralar ve bizim tayin çıktı toplanma işleri var üstüne haftaya aöf sınavı birde kerem hiç giremiyorum doğru dürüst haklısın arada açı okuyorum sizi kerem uyurken
ben keremi mustela nın konak önleyici şampuanınla yıkıyorum bitçek artık oda konaklarıda bitti zaten kendi saçları çıktı artık vücüdunu da nivea baby ile sabunluyorum
birde vücudu için banyo lifimi kullanıyosunuzz? yada sünger mi?
tatlım nap bilion mu tuzlu suyla yıka. şampuan kullanmadığımda ben hep tuzlu suyla yıkıyorum vallah sabunlanmış gibi pırıl pırıl çıkıyor saçları. bu arada saç stresinden kurtulduk biz, oğlumun saçlarını babasının traş makinesiyle cırtt cırttt dipten uçurduk valla :))) hahhahaaaa nasıl uzamıştı arkası at kuyruğu olmak üzereydi artık. bide her banyo sonrası salya sümük, saç kurutma makinesi de tutmadığım için tam kurutamıyordum, kestirdik kurtulduk anacım. hem dipten sarı çıktı benim oğlanın saçları, meğersem sarışınmış benim kuzum. kumral mavi gözlü yakışıklı bi veletlen şimdi sarışın yeşil gözlü şirin bi tosbağaya döndü eşşek. kaydirigubbakcemile2
benim oğlan uyandı kızlar yarım saatlik uyku işte bitti bile saç deyince benim saçlarımda çoook dökülüyor yaptığınız doğal birşey varmı
tuzlu suuu ilginç kız duymamıştım hiçç
resim koysana yaa görelim tosbağayı maşşallah yakışıklıya. bizimki tam karakaş karagöz esmerrr. kessemde daha koyusu çıkar kesinnn:))
kızlar yaa benim oğluma son 1 haftadır acayip bişiler olmaya başladı. fisfisfisbi gece yattık ve sabah kalktığımızda bambaşka bir çocuğun annesiydim atık. :1shok:düzenli uyuyan çocuum gitti yerine bir canavar bir zombi geldi valla. artık saatlerce ayakta kalmasına rağmen uyumamak için öylesine direniyor ki.. tam uyuttum hah derken gözlerini açıyor ve gülmeye başlıyor bana, hep uyanık hep uyanık! :bboyun istiyor hep, çene o biçim valla mırıl mırıl agular, tüm gün uyumasa uykuyu arayacağı yok gibi. bu nasıl şey yahuuu? :uhm:en sıcak kavurucu havalarda bile 1 saat oturup 3'er saat uyuyan, gece de 5 saat uyuyup emmeye kalkıp sonra gene 5 saat uyuyan çocuğum gitti, yerine gece gündüz uykusuz bi zombi geldi. ben bu yeni çocuuma hiç alışamadım hemde hiççç.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?