2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok nadiren şampualamadan su döküyorum..

ben de çok nadiren şampuan döküyorum. :roflol:hatta şampuan döktüğümde sinir oluyorum mis gibi teninin kokusu gidiyor yerine leşş gibi parfüm kokusu siniyor. çikkonun yenidoğan şampuanı var bende hala full gibi bişey. ben mümkün olduğunca kimyasal sürmemeye çalışıyorum bebeğime. kızlar el kadar bebede ne kir olcak doktorlar haftada 1 yada en çok 2 kere şampuan sürün diyor, çitilemeyin bebekleri o kimyasallarla yaa yazık.

yanlış olduğunu biliyorum ama başka çare bulamamıştım ''tel tokanın kıvrımlı kısmıyla''..

hahhaaa canım ben okyanus suyu sıkıp 5 dakika sonra yumuşayan sümüğü burnu sıvazlaya sıvazlaya ucuna kadar getiriyorum ve mendille alıyorum. öyle çok kolay çıkıyor.a.s

canım ben chicco nun sabunuyla yıkıyodum vucudunu çok da güzeldi saçınıda şampuanla bittiler burda bulamadım chicconun ürününü dalin sabun ve şampuan aldım

nasıl bitirdiniz şampuanları yaaa titiz garılar sizi bizim şampuan daha ful valla :roflol:

günaydınn hafta sonu kimsecikler yookk.. tükanı ben açtım bugün

bende burdayım canım bendeeezemuszemus

ilknur kız bende onu düşünüyodum şampuan sürekli zarar verirmi diye ama bizimkinin saçını 2 gün şampuanlamasam yağlanıyo büyük adam gibi:)) bide saçlar fazla maş. o yüzden bazen hergün bazen gün aşırı saçını şampuanlıyorum da vücudu için doğal bişeyler varmı acaba sabunvari.

nidah annemdeyim bu aralar ve bizim tayin çıktı toplanma işleri var üstüne haftaya aöf sınavı birde kerem hiç giremiyorum doğru dürüst haklısın arada açı okuyorum sizi kerem uyurken

ben keremi mustela nın konak önleyici şampuanınla yıkıyorum bitçek artık oda konaklarıda bitti zaten kendi saçları çıktı artık vücüdunu da nivea baby ile sabunluyorum

birde vücudu için banyo lifimi kullanıyosunuzz? yada sünger mi?

tatlım nap bilion mu tuzlu suyla yıka. şampuan kullanmadığımda ben hep tuzlu suyla yıkıyorum vallah sabunlanmış gibi pırıl pırıl çıkıyor saçları. bu arada saç stresinden kurtulduk biz, oğlumun saçlarını babasının traş makinesiyle cırtt cırttt dipten uçurduk valla :))) hahhahaaaa nasıl uzamıştı arkası at kuyruğu olmak üzereydi artık. bide her banyo sonrası salya sümük, saç kurutma makinesi de tutmadığım için tam kurutamıyordum, kestirdik kurtulduk anacım. hem dipten sarı çıktı benim oğlanın saçları, meğersem sarışınmış benim kuzum. kumral mavi gözlü yakışıklı bi veletlen şimdi sarışın yeşil gözlü şirin bi tosbağaya döndü eşşek. kaydirigubbakcemile2

nereye çıktı tayininiz? Allah kolaylık versin canım taşınma işleri baya zahmetli..

tuzlu suuu ilginç kız duymamıştım hiçç

resim koysana yaa görelim tosbağayı maşşallah yakışıklıya. bizimki tam karakaş karagöz esmerrr. kessemde daha koyusu çıkar kesinnn:))

kızlar yaa benim oğluma son 1 haftadır acayip bişiler olmaya başladı. fisfisfisbi gece yattık ve sabah kalktığımızda bambaşka bir çocuğun annesiydim atık. :1shok:düzenli uyuyan çocuum gitti yerine bir canavar bir zombi geldi valla. artık saatlerce ayakta kalmasına rağmen uyumamak için öylesine direniyor ki.. tam uyuttum hah derken gözlerini açıyor ve gülmeye başlıyor bana, hep uyanık hep uyanık! :bboyun istiyor hep, çene o biçim valla mırıl mırıl agular, tüm gün uyumasa uykuyu arayacağı yok gibi. bu nasıl şey yahuuu? :uhm:en sıcak kavurucu havalarda bile 1 saat oturup 3'er saat uyuyan, gece de 5 saat uyuyup emmeye kalkıp sonra gene 5 saat uyuyan çocuğum gitti, yerine gece gündüz uykusuz bi zombi geldi. ben bu yeni çocuuma hiç alışamadım hemde hiççç.:1no2:

tuzlu suuu ilginç kız duymamıştım hiçç

resim koysana yaa görelim tosbağayı maşşallah yakışıklıya. bizimki tam karakaş karagöz esmerrr. kessemde daha koyusu çıkar kesinnn:))

du bi bakayım tatlım annemde kaldık dün gece bunda yeni halinin fotosu yok. feysten bulup çıkarayım.

uyandı bizimki de emiyo şimdii solu emziriyorum sağdan süt akıyo çamaşır dayanmıyo böle oluncaa ay maş. diyim de.

selamlar;

şampuan olarak bende chiicco kullanıyorum ve her banyoda sürmüyorum,genelde 2 günde 1 felan şampuanlıyorum,sünger,lif vb. şeyler yok...

TIFF benim kızda aynı maalesef gündüzleri uyumuyor ,beşiğine yatırdığım anda gülücük atıyor ve başlıyor söylenmeye anne al beni ,oyna benimle diye...Hem de ne söylenme...geceleride 1 de felan ancak uyuyor.bu aylarda daha çok uyanık kalacaklarını biliyordum ama bu kadarını değil.
Dün gündüz hiç uyumadı gece babası dedi ki seni beni uyutur bu çocuk,kendisi uyumaz,umarım geçici bir durumdur.

aramıza hoşgeldinn:)))
5 saat uyuyodu dimekk vay arkadaşş umarım dönersiiniz eskiye.

oğlumun -i hali ve -e hali.bayanssulusmile

Eklentiler

• $eski.webp
    10 KB · Görüntüleme: 44
  • $yeni.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…