kolay gelsin tatlım..kızlar benim oğlan durmuyor çıkıyorum brn nakliyat şirkrti arastırıyorum önerebileceğiniz firma varsa yazarsanız sevinirim öpüldünüz iyi hafta sonları
uyandı bizimki de emiyo şimdii solu emziriyorum sağdan süt akıyo çamaşır dayanmıyo böle oluncaaay maş. diyim de.
selamlar;
şampuan olarak bende chiicco kullanıyorum ve her banyoda sürmüyorum,genelde 2 günde 1 felan şampuanlıyorum,sünger,lif vb. şeyler yok...
TIFF benim kızda aynı maalesef gündüzleri uyumuyor ,beşiğine yatırdığım anda gülücük atıyor ve başlıyor söylenmeye anne al beni ,oyna benimle diye...Hem de ne söylenme...geceleride 1 de felan ancak uyuyor.bu aylarda daha çok uyanık kalacaklarını biliyordum ama bu kadarını değil.
Dün gündüz hiç uyumadı gece babası dedi ki seni beni uyutur bu çocuk,kendisi uyumaz,umarım geçici bir durumdur.
aramıza hoşgeldinn:)))
5 saat uyuyodu dimekk vay arkadaşş umarım dönersiiniz eskiye.
çok iğrenç bir qecenin ardından
herkese qünaydın :1ninca:
ilknur kız maşşallah çok canlar yakar buu nasıl değişmiş saçı başı:)) maşaalla subhanallah:)
sağol tatlım ilk zamanlar erkek suratı vardı yakışıklıydı eskiden, şimdi de büyüdükçe şirinleşiyor.
bu arada biz dün doktora gittik 3. ay kontrolü için. bebeğimin başında yamukluk oluşmuş yaaa doktor ters tarafa yatır düzelir dedi ama gene de canım sıkıldı bu duruma. 1 yaşına kadar kafatası kemikleri kıkırdak yapıdaymış.
neler yaşadın paylaşırmısın bizimle
benim gecem kadar değildir amaa
benım kızdadad vardı geçen ay ters yatırdım bi sağa bi sola düzeldi yattığı yer çok yumuşak olmasın bıde, geçici durum senin bebişinde düzelir sıkma canını...
kaç kilo olmuş oğluşun
ßu qece noldu bebeklerimize yaaa
benim oğlum hiç böyle yapmazdı
inşallah bu qece ilk ve son yapışıdır bilmiyorumkismile
benim kızımda yapmazdı geceleri melek gibiydi:)) ilk yatışta 4 saat sonra ıkişer saate bı kalkardı emerdı ama bukadar dönup durmazdı gece kundak yapıyım dedim bi cıyakladı :)))
benimki kundak yapmama izin verio çok şükür de
ben uyuturken qözlerinide örtüyorum doğduğundan beri öle alıştırdım
dün qece kundakladım yüzünü örtünce kafasını sağa sola sallaya sallaya açıyo
tek qözünü bile açsa ordan bakınıp duruodu
sallanmak hoşuna qidio da bu sefer ona da alışcak die korkuyorum bilmiyorumkismile
ben sallayarak uyutmazdım oğlumu yaa kendisi uyurdu :çok üzgünüm:
büyütene kadar krık çeşit huylarını görücez herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?