2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uyandı bizimki de emiyo şimdii solu emziriyorum sağdan süt akıyo çamaşır dayanmıyo böle oluncaa ay maş. diyim de.

hahahhaaa maaşallah tatlım benimde ikisi full şuan geriliyor, zar zor uyuttum valla hiç ellemem aksın sütler. artık daha az emmeye başladı çocuum sütün yarısı ziyan zarar..laelaelaelaelae

ilknur kız maşşallah çok canlar yakar buu nasıl değişmiş saçı başı:)) maşaalla subhanallah:)

bu aylarda daha mı az uyuyorlar yani? bende benim çocukta bir sorun var sanıyordum. 4. ay sıçraması diye bişey var ama daha 4'e gelmedik diye konduramamıştım ben.

aramıza hoşgeldinn:)))
5 saat uyuyodu dimekk vay arkadaşş umarım dönersiiniz eskiye.

hahhahahaa şom ağızlı seni gitti o eski günler kara günler çok yakında anacım sefann olsun. kaydirigubbakcemile3

ilknur kız maşşallah çok canlar yakar buu nasıl değişmiş saçı başı:)) maşaalla subhanallah:)

sağol tatlım ilk zamanlar erkek suratı vardı yakışıklıydı eskiden, şimdi de büyüdükçe şirinleşiyor.

bu arada biz dün doktora gittik 3. ay kontrolü için. bebeğimin başında yamukluk oluşmuş yaaa doktor ters tarafa yatır düzelir dedi ama gene de canım sıkıldı bu duruma. 1 yaşına kadar kafatası kemikleri kıkırdak yapıdaymış.

benım kızdadad vardı geçen ay ters yatırdım bi sağa bi sola düzeldi yattığı yer çok yumuşak olmasın bıde, geçici durum senin bebişinde düzelir sıkma canını...
kaç kilo olmuş oğluşun

benım bu gecem felaketti okadar uykusuzum ki
sabaha kadar ayaklarını elelrını savurup durdu bi sağa döndu bi sola böle oluncada ellerını yıyo ellerı ağzına tam gırmeyınce başlıyo ağlamaya emzırıyorum bu seferde midesi dönuyo şaşırdım yanı emzirmesem ağlıyo uyku sersemide butun memeyı boşaltsa gam yemıcek:)) halbukı 1 saat once emzırmiştim, değişti çocugum ya 6.30da tam kalkış 8.30da yatış yarım saat uyku gerısı yok şimdi uyudu valla hiç iş yapasım yok acayıp uykusuz ve yorgunum ah eskı gunlerrr ahhhh:))

neler yaşadın paylaşırmısın bizimle

benim gecem kadar değildir amaa

qece 2ye kadar ayaktaydık
hiç uyumadı :1no2:
yatağa koyduğum an ciyak ciyak bağırıyor kafamçokkarıştı
sabaha kadar saat başı emmek için kalktı diyebilirim
ilk defa böyle oldu
ya qece hiç uyanmayan oğlum bu qece beni mahfetti yaa :çok üzgünüm:

ßu qece noldu bebeklerimize yaaa
benim oğlum hiç böyle yapmazdı
inşallah bu qece ilk ve son yapışıdır bilmiyorumkismile

8200 olmuş tatlım 3 buçuk aylık kilosu.opuyorumnanaktan

ßu qece noldu bebeklerimize yaaa
benim oğlum hiç böyle yapmazdı
inşallah bu qece ilk ve son yapışıdır bilmiyorumkismile

benim kızımda yapmazdı geceleri melek gibiydi:)) ilk yatışta 4 saat sonra ıkişer saate bı kalkardı emerdı ama bukadar dönup durmazdı gece kundak yapıyım dedim bi cıyakladı :)))

benim kızımda yapmazdı geceleri melek gibiydi:)) ilk yatışta 4 saat sonra ıkişer saate bı kalkardı emerdı ama bukadar dönup durmazdı gece kundak yapıyım dedim bi cıyakladı :)))

benimki kundak yapmama izin verio çok şükür de
ben uyuturken qözlerinide örtüyorum doğduğundan beri öle alıştırdım
dün qece kundakladım yüzünü örtünce kafasını sağa sola sallaya sallaya açıyo
tek qözünü bile açsa ordan bakınıp duruodu
sallanmak hoşuna qidio da bu sefer ona da alışcak die korkuyorum bilmiyorumkismile
ben sallayarak uyutmazdım oğlumu yaa kendisi uyurdu :çok üzgünüm:

büyütene kadar krık çeşit huylarını görücez herhalde:)

yere koydum şimdi yüzüstü dönmüş teğınıyodu bı ayaklarına destek verıyım bakayım ellerınıde atıcakmı ilerı dedim, valla elleıyle ayaklarını ileri iler ı tıyo ayyy çok şaşırdım da küçük bu velet nelere başladı göbeğini kaldırabılseya gıdıcek :))))))

cleopatra geçmiş olsun canım noldu kuzulara böyle umarım düzelirlerr

benimki bu gece saat bşı değil 2 saatte bi kalktı e bu da iyi bi gelişme:)

ilknurr kafasındaki yamukluğu biz anlayabiliyomuyuz ya bazen bana da sağ taraf dah adüz geliyo sanki doktora götürsemmi acep

kızlar kudak demişsiniz neyle sarıyosunuz? ya benimki kollar eller havada uçuşuyo zaptedemem gibi geliyo gerçi. ama artık yüz üstü yatıyo biraz daha sakin uuyuyo..

sevda benimki de nezaman düz yere koysam hoop yüzüstü.ayaklarında destek vernic de emekliyor gibi atıyo kendini öne:)
bide bugün ayağını tuttu baktım ağzına götürmüş yalıyo şok oldum yaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…