2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar ana kucağının şu öndeki uzanan siyah uzun şey var ya o ne işe yarıyo bilen varmı. ayaklarının ordaki

saol canım yaa valla benim qözüm korkmaya başladıbilmiyorumkismile

kızlar ana kucağının şu öndeki uzanan siyah uzun şey var ya o ne işe yarıyo bilen varmı. ayaklarının ordaki

o kemer ayarı yapıyo canım, boyundan doğru olan kemer kısmını uzatıp kısaltıo o ayaklarının ordakı çıkan şeyın içinde bı düğme var bılmıyrm hepsı asynımı ama sonra üst kemer kısmını çekıp ayarlıyosun boyuna göre

slm nasılsınız güzel anneler yaa kızıma bi haller oluyo akşamdan beşiğine koyuyorum kendi kendine uyuyor gündüzleride emer kendi dalardı uykuya iki gündür anam kök söktürüyo gündüzleri uykudan deliye dönüyo uyumuyo iki günde nasıl alıştırdıysam artık bilemiyorum ayağımda yastıkta uyuyor iyici dalınca yavaşca ayağımı çekip yere koyayım diyorum hemen viyaklıyo hele bugun delirtti beni uykusuzlukdan çıldırdı ayama almıycam dedim yatağa koydum yok kucağa aldım ayağa aldım yok enson yine ayakta uyudu yarım saat oldu hala ayakta gündüz bi iş yapamıyom yatamıyomda böyle olunca gecede uykum geliyo dinlenmek istiyorum çocukları uyutup işler yine kalıyo nasıl düzene koycam ben bu kızın gündüz uykusunu bayramdada kayınvalidem ve annemlee gidecez böyle çok zor olacak

çok qüzel canım
bende oyun halısı almayı düşünüorum ama kullanan var mı aranızda
memnunmusunuz?

bu oyun halısı diğer sitelerde pek kalmamış .olan sitelerde de 98 tl falan..bir gariplik mi var ne..
kullananlar var oyun halılarını çoğunluk memnun ama uzun vadeli kullanılmıyor diyorlar..kısa süreli için bu uygun diye düşündüm sipariş verdim bakalım nasıl bişey..

slm anneler..bebeği hastalananlara geçmiş olsun..

dün bu oyun halısını buldum netten nasıl sizce..özellikle fiyatına bakın..
Playgro Keşif Oyun Halısı

canım fiyat gerçekten doğrumuyaa 8 tl diyo bi yanlışlık olmasın bazen oluyo öyle yanlışlıklar bikere başıma gelmişti aldınmı doğruysa bende hemen sipariş vereyim

canım 8 tl den mi verdin siparişi bi yanlışlık yok yaniii

canım fiyat gerçekten doğrumuyaa 8 tl diyo bi yanlışlık olmasın bazen oluyo öyle yanlışlıklar bikere başıma gelmişti aldınmı doğruysa bende hemen sipariş vereyim

bende tereddüt ettim..ama sipariş verdim...karttan çektirdim mesajda da aynı fiyat yazıyor...

Allah günahlarını affetsin, geride kalanlara da sabır, uzun ömür versin çok zor bir durum. Tekrar başınız sağolsun canım. :Saruboceq:

çok sağol canım amin, gerçekten çok zor bir durum... gazetelerin 3. sayfa haberleri bizim başımıza hiç gelmeyecek sanırız ama geliyor işte...

kızlar o kadar ucuzsa bende vereyim hemen sipaişi
sonra kapıya qelip hayır 80tl demesinler sırnaşık şey

sevda sağol ya kitapçığı da ortada yoktu ana kucağının bende diyordum ne işe yarıyo bu uzantı:)

mhtp 8 tl şaka gibii. bizde 30tl ye almıştık menunun ben çok seviyo emir

kızlar o siteye üye olacaksanız ben davet edeyimde parapuan kazanayım bari..:))mail adresleriniz gerek ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…