cleopatra geçmiş olsun canım noldu kuzulara böyle umarım düzelirlerr
benimki bu gece saat bşı değil 2 saatte bi kalktı e bu da iyi bi gelişme:)
ilknurr kafasındaki yamukluğu biz anlayabiliyomuyuz ya bazen bana da sağ taraf dah adüz geliyo sanki doktora götürsemmi acep
kızlar kudak demişsiniz neyle sarıyosunuz? ya benimki kollar eller havada uçuşuyo zaptedemem gibi geliyo gerçi. ama artık yüz üstü yatıyo biraz daha sakin uuyuyo..
sevda benimki de nezaman düz yere koysam hoop yüzüstü.ayaklarında destek vernic de emekliyor gibi atıyo kendini öne:)
bide bugün ayağını tuttu baktım ağzına götürmüş yalıyo şok oldum yaa:)))
kızlar ana kucağının şu öndeki uzanan siyah uzun şey var ya o ne işe yarıyo bilen varmı. ayaklarının ordaki
slm anneler..bebeği hastalananlara geçmiş olsun..
dün bu oyun halısını buldum netten nasıl sizce..özellikle fiyatına bakın..
Playgro Keşif Oyun Halısı
çok qüzel canım
bende oyun halısı almayı düşünüorum ama kullanan var mı aranızda
memnunmusunuz?
slm anneler..bebeği hastalananlara geçmiş olsun..
dün bu oyun halısını buldum netten nasıl sizce..özellikle fiyatına bakın..
Playgro Keşif Oyun Halısı
bu oyun halısı diğer sitelerde pek kalmamış .olan sitelerde de 98 tl falan..bir gariplik mi var ne..
kullananlar var oyun halılarını çoğunluk memnun ama uzun vadeli kullanılmıyor diyorlar..kısa süreli için bu uygun diye düşündüm sipariş verdim bakalım nasıl bişey..
canım fiyat gerçekten doğrumuyaa 8 tl diyo bi yanlışlık olmasın bazen oluyo öyle yanlışlıklar bikere başıma gelmişti aldınmı doğruysa bende hemen sipariş vereyim
Allah günahlarını affetsin, geride kalanlara da sabır, uzun ömür versin çok zor bir durum. Tekrar başınız sağolsun canım. :Saruboceq:
valla süpermiş ben de alayım ama kesin fiyatı hatalı girilmiş...
karttan aynı fiyat çekildiyse doğrudur ozaman peki kargo ücreti nekadar acaba
kızlar o siteye üye olacaksanız ben davet edeyimde parapuan kazanayım bari..:))mail adresleriniz gerek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?