kızlar o siteye üye olacaksanız ben davet edeyimde parapuan kazanayım bari..:))mail adresleriniz gerek ama
yanlış olduğunu biliyorum ama başka çare bulamamıştım ''tel tokanın kıvrımlı kısmıyla''..
ayın 3ünde biz de bartına gidiyoruz kendi arabamızla 5 saat fln sürüyo. emir geçen giderken iyiydi de dönüşte kabus gibiydi. inş bu gidişimizde de uslu durur. bu arada ben anakucağını kemerle bağlamayı bi türlü beceremedim sabitleyemiyorum yaf:)
7buçuk gibi yıkadım oğlumu burnundan bi sümük çıktı ki yıkarken büyük adam gibi ya. ben pompayla falan beceremiyorum oğlumun burnu dolmuş meğer:) şimdi de uyudu yine erkenden..
ben de çok nadiren şampuan döküyorum. :roflol:hatta şampuan döktüğümde sinir oluyorum mis gibi teninin kokusu gidiyor yerine leşş gibi parfüm kokusu siniyor. çikkonun yenidoğan şampuanı var bende hala full gibi bişey. ben mümkün olduğunca kimyasal sürmemeye çalışıyorum bebeğime. kızlar el kadar bebede ne kir olcak doktorlar haftada 1 yada en çok 2 kere şampuan sürün diyor, çitilemeyin bebekleri o kimyasallarla yaa yazık.
poposunu silmeyip yıkadığım için her sefer bitiyor
hahhaaa canım ben okyanus suyu sıkıp 5 dakika sonra yumuşayan sümüğü burnu sıvazlaya sıvazlaya ucuna kadar getiriyorum ve mendille alıyorum. öyle çok kolay çıkıyor.a.s
bacım o zormuş yaaa. bizimki burnunu elletmiyokiii
nasıl bitirdiniz şampuanları yaaa titiz garılar sizi bizim şampuan daha ful valla :roflol:
bende burdayım canım bendeeezemuszemus
birde vücudu için banyo lifimi kullanıyosunuzz? yada sünger mi?
tatlım nap bilion mu tuzlu suyla yıka. şampuan kullanmadığımda ben hep tuzlu suyla yıkıyorum vallah sabunlanmış gibi pırıl pırıl çıkıyor saçları. bu arada saç stresinden kurtulduk biz, oğlumun saçlarını babasının traş makinesiyle cırtt cırttt dipten uçurduk valla :))) hahhahaaaa nasıl uzamıştı arkası at kuyruğu olmak üzereydi artık. bide her banyo sonrası salya sümük, saç kurutma makinesi de tutmadığım için tam kurutamıyordum, kestirdik kurtulduk anacım. hem dipten sarı çıktı benim oğlanın saçları, meğersem sarışınmış benim kuzum. kumral mavi gözlü yakışıklı bi veletlen şimdi sarışın yeşil gözlü şirin bi tosbağaya döndü eşşek. kaydirigubbakcemile2
demir iç saçlarını tarama. ben ykanıp hemen topuz yapıyorum sıcakta uğraşamıyorum. osman abiye döndüğümü söylemiştimbenim oğlan uyandı kızlar yarım saatlik uyku işte bitti bile saç deyince benim saçlarımda çoook dökülüyor yaptığınız doğal birşey varmı
kızlar yaa benim oğluma son 1 haftadır acayip bişiler olmaya başladı. fisfisfisbi gece yattık ve sabah kalktığımızda bambaşka bir çocuğun annesiydim atık. :1shok:düzenli uyuyan çocuum gitti yerine bir canavar bir zombi geldi valla. artık saatlerce ayakta kalmasına rağmen uyumamak için öylesine direniyor ki.. tam uyuttum hah derken gözlerini açıyor ve gülmeye başlıyor bana, hep uyanık hep uyanık! :bboyun istiyor hep, çene o biçim valla mırıl mırıl agular, tüm gün uyumasa uykuyu arayacağı yok gibi. bu nasıl şey yahuuu? :uhm:en sıcak kavurucu havalarda bile 1 saat oturup 3'er saat uyuyan, gece de 5 saat uyuyup emmeye kalkıp sonra gene 5 saat uyuyan çocuğum gitti, yerine gece gündüz uykusuz bi zombi geldi. ben bu yeni çocuuma hiç alışamadım hemde hiççç.:1no2:
uyandı bizimki de emiyo şimdii solu emziriyorum sağdan süt akıyo çamaşır dayanmıyo böle oluncaaay maş. diyim de.
oğlumun -i hali ve -e hali.bayanssulusmile
dün gece 11den 1e kadar uyutmaya çalıştımqece 2ye kadar ayaktaydık
hiç uyumadı :1no2:
yatağa koyduğum an ciyak ciyak bağırıyor kafamçokkarıştı
sabaha kadar saat başı emmek için kalktı diyebilirim
ilk defa böyle oldu
ya qece hiç uyanmayan oğlum bu qece beni mahfetti yaa :çok üzgünüm:
8200 olmuş tatlım 3 buçuk aylık kilosu.opuyorumnanaktan
slm nasılsınız güzel anneler yaa kızıma bi haller oluyo akşamdan beşiğine koyuyorum kendi kendine uyuyor gündüzleride emer kendi dalardı uykuya iki gündür anam kök söktürüyo gündüzleri uykudan deliye dönüyo uyumuyo iki günde nasıl alıştırdıysam artık bilemiyorum ayağımda yastıkta uyuyor iyici dalınca yavaşca ayağımı çekip yere koyayım diyorum hemen viyaklıyo hele bugun delirtti beni uykusuzlukdan çıldırdı ayama almıycam dedim yatağa koydum yok kucağa aldım ayağa aldım yok enson yine ayakta uyudu yarım saat oldu hala ayakta gündüz bi iş yapamıyom yatamıyomda böyle olunca gecede uykum geliyo dinlenmek istiyorum çocukları uyutup işler yine kalıyo nasıl düzene koycam ben bu kızın gündüz uykusunu bayramdada kayınvalidem ve annemlee gidecez böyle çok zor olacak
slm anneler..bebeği hastalananlara geçmiş olsun..
dün bu oyun halısını buldum netten nasıl sizce..özellikle fiyatına bakın..
Playgro Keşif Oyun Halısı
kızlar o siteye üye olacaksanız ben davet edeyimde parapuan kazanayım bari..:))mail adresleriniz gerek ama
kızlar benim oğlan 5gündür kakasını yapmıyor bugün biraz bezini batırmış normalmi acaba ilk defa oluyor
Tıffım o ikisi de oğuzhan mı ya yeme bizi yeme:roflol: Maşallah kuzuya ya nasıl da değişmiş öyle, Elvan'ın dediği gibi bir daha ki sefere esmer olursa şaşırma. Tekrardan maşallah kilosu da gayet iyi gidiyor, tosun olmuş o da.
Uyku problemi bizde de başladı dün gece 12,30 gibi anca gece uykusuna daldı bizimki, bu ayın bir özelliği midir nedir?
Elvan ben burun damlasını foş diye birden burnuna boşaltıp accık bekleyip burun aspiratörüyle çekiyorum, zor oluyor ama emzik ağzındayken biraz daha kolay elletiyor burnunu. Bir de otribebe diye bir araç var nefesinle çekiyorsun o çok iyiymiş bak resmini buldum eczanelerde varmış.
hadi gözün aydın canım bende mi alsam napsam gündüzleri bizimki de uykudan uyanınca emiyo bitek.gerçi 3 saat arayla emmiş oluyo normal da olabilir..selam kızlar kızım ne zamandır gunduzlerı emmıyodu bılıyosunuz bugun ılk defa banyodan sonra aldım hemen emdı cok sasırdım gurbetten soylemıstı sanırım smılac mama ver gecıyo dıye dun ve bugun verdım bıraz kasıkla tukurdu ama yınede bıraz gıttı mıdesıne acaba ondanmı emdıkı:)
Tıffım o ikisi de oğuzhan mı ya yeme bizi yeme:roflol: Maşallah kuzuya ya nasıl da değişmiş öyle, Elvan'ın dediği gibi bir daha ki sefere esmer olursa şaşırma. Tekrardan maşallah kilosu da gayet iyi gidiyor, tosun olmuş o da.
Uyku problemi bizde de başladı dün gece 12,30 gibi anca gece uykusuna daldı bizimki, bu ayın bir özelliği midir nedir?
Elvan ben burun damlasını foş diye birden burnuna boşaltıp accık bekleyip burun aspiratörüyle çekiyorum, zor oluyor ama emzik ağzındayken biraz daha kolay elletiyor burnunu. Bir de otribebe diye bir araç var nefesinle çekiyorsun o çok iyiymiş bak resmini buldum eczanelerde varmış.
hadi gözün aydın canım bende mi alsam napsam gündüzleri bizimki de uykudan uyanınca emiyo bitek.gerçi 3 saat arayla emmiş oluyo normal da olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?