2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar
şöyle bir bakındım ama alıntı yapamadım
nilüfer başınsaolsun
cici ben iyiyim saol,kuzenimde dün ameliyat oldu,halen uyanmadı ama iyimiş durumu
yarın bodruma gidiyorum,20gün yokum,sanırım giremem kızlar,nilüfer seni arıycam,müsait olursan görüşürüz canım

şimdi aradılar oyun halısı stokta kalmamış bir yanlışlık sonucu var gösterilmiş kırk yılda bir ucuz bişey buldum elimde patladı..(((

ben bebedorunkini kullandım ama çok ıslak bırakıyor diye düşünmüştüm.siz normal ıslak mendillere geçmişsiniz valla ben hala yenidoğan kullanıyorum.

yanlış olduğunu biliyorum ama başka çare bulamamıştım ''tel tokanın kıvrımlı kısmıyla''..

ooo o zor ya

ha haaa e nasıl çıkardın

birde vücudu için banyo lifimi kullanıyosunuzz? yada sünger mi?

sünger

ha haaa 2 ayrı çocuk sonradan esmer karagözlü olursa şaşırmaaa

benim oğlan uyandı kızlar yarım saatlik uyku işte bitti bile saç deyince benim saçlarımda çoook dökülüyor yaptığınız doğal birşey varmı
demir iç saçlarını tarama. ben ykanıp hemen topuz yapıyorum sıcakta uğraşamıyorum. osman abiye döndüğümü söylemiştim

offf düzelir inşallah

uyandı bizimki de emiyo şimdii solu emziriyorum sağdan süt akıyo çamaşır dayanmıyo böle oluncaa ay maş. diyim de.

ben çıplak emziriyorum. sabah dolu oluyo acık. diğerine çay bardağı tutuyorum. acık doluyo onu da içiriyorum. çay bardağından içmeyi seviyo velet. maşallah de kızzz

oğlumun -i hali ve -e hali.bayanssulusmile

2si aynı çocuk mu? ikisi de tatlı maşallahopuyorumnanaktan
dün gece 11den 1e kadar uyutmaya çalıştım

8200 olmuş tatlım 3 buçuk aylık kilosu.opuyorumnanaktan

maşşallaaaah

kızım sen anlattın geçen ve kendin nazar ettin. düzelir inşallah

slm anneler..bebeği hastalananlara geçmiş olsun..

dün bu oyun halısını buldum netten nasıl sizce..özellikle fiyatına bakın..
Playgro Keşif Oyun Halısı

ya süpermiş BENİ DE ÜYE YAP ama bitmiş. vallaha gösterdin artık bul bi çaresiini ben de istiyorummmm....

kızlar o siteye üye olacaksanız ben davet edeyimde parapuan kazanayım bari..:))mail adresleriniz gerek ama

evet davet etttt

kızlar benim oğlan 5gündür kakasını yapmıyor bugün biraz bezini batırmış normalmi acaba ilk defa oluyor

5gün yapmamış biriktirmiş çocuık normal tabi

]

Tıffım o ikisi de oğuzhan mı ya yeme bizi yeme:roflol: Maşallah kuzuya ya nasıl da değişmiş öyle, Elvan'ın dediği gibi bir daha ki sefere esmer olursa şaşırma. Tekrardan maşallah kilosu da gayet iyi gidiyor, tosun olmuş o da.

Uyku problemi bizde de başladı dün gece 12,30 gibi anca gece uykusuna daldı bizimki, bu ayın bir özelliği midir nedir?

Elvan ben burun damlasını foş diye birden burnuna boşaltıp accık bekleyip burun aspiratörüyle çekiyorum, zor oluyor ama emzik ağzındayken biraz daha kolay elletiyor burnunu. Bir de otribebe diye bir araç var nefesinle çekiyorsun o çok iyiymiş bak resmini buldum eczanelerde varmış.

Eklentiler

• $WT3YDZZ98LTVS0V1JQO8CUZ9a.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 103

hım teşekkür ederim canım. ben araştırayım bunu. yani burnu tıkalı değil o sümüklerle nasıl nefes alıyor bilmem ama, malı çok kıymetliii kaydirigubbakcemile

selam kızlar kızım ne zamandır gunduzlerı emmıyodu bılıyosunuz bugun ılk defa banyodan sonra aldım hemen emdı cok sasırdım gurbetten soylemıstı sanırım smılac mama ver gecıyo dıye dun ve bugun verdım bıraz kasıkla tukurdu ama yınede bıraz gıttı mıdesıne acaba ondanmı emdıkı:)

hadi gözün aydın canım bende mi alsam napsam gündüzleri bizimki de uykudan uyanınca emiyo bitek.gerçi 3 saat arayla emmiş oluyo normal da olabilir..

hehehhee valla günden güne değişiyor buna denir heralde. ohaoldumsmilebu arada kızlar bazı bebeklerde 4. ayda büyüme sıçraması yaşanırmış. bizim oğlan da sıçradı zaar.:roflol:

elvan banyodayken burnunu elimle hafifçe öne doğru ovuyorum başını yıkadıktan sonra,sümükler çıkıyo. bugün yine doluymuş banyo yaparken çıktı maş benim burnumdan çıkmıyo okadar:)

hadi gözün aydın canım bende mi alsam napsam gündüzleri bizimki de uykudan uyanınca emiyo bitek.gerçi 3 saat arayla emmiş oluyo normal da olabilir..

bızımkıde aynen oyle canım sadece uykudan uyanınca emıyo hatta uynınca hemen yakalamazsam yıne emmıyo uyku sersemı olması gerek:)bugun emdı sasırdım gercı gunduz yıne emmedı bı ara ama 1 saat once yıkadık esımle emmez ama bı deneyım dedım kucagıma alınca bıle hemen aglardı emmıcem dıye hemen agzını actı emdı:):teytey:

herkese hayırlı akşamlar bilgisayar hala düzelmedi siteyi akip edemiyorum gelişmeleri çok merak ediyorum sürekli aklım burada şimdi annemlerdeyim ordan giriyorum hasta olan 3 gündür sıcakta yorgan döşek yatan eşim arkadaşı arayıp maç var deyince koşa koşa gitti benide anneme braktı benim sıpa uyudu biberon aldık oğluma cikkonunkini üzerinde %0 bpa yazıyodu haberiniz olsun dedim

kızlar oğlum sadece anne sütü alıyor ek gıdalara başlamadık ama bugün ilginç bir şey oldu domates çorbası yapmıştım iftara hadi dedim şimdiden ufak ufak alıştırayım çok az tadına baksın istedim annelik iç güdüsüyle öyle melul melul yüzüme bakıyordu dayanamadım verdim birde ne göreyim bizimki tutturdu illa yiyeceğim diye cokacimcoook belki 10 tatlı kaşığı yedi biliyorum çok erken ama aslında 4 aylık oldu yavaş yavaş tattırmak lazım. Hoşuma da gitmedi değil hani.

arkadaşlar ya oğlum acayip duygusal onun yanında slov müzik ilahi falan dinleyemiyoruz hemen dudağını büzüyo gözleri kızarıyo bayılıyorum o haline müziği kapatınca şaklabanlığına devam ediyo açınca tekrar büzüyo 2-3 gün önce farkettim çok dertli benim oğlum hemen dertleri geliyo aklına bide oyuncağını elinden alınca tekrar dudak büzülüyo vermezsen basıyo yaygarayı acayip huy değiştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…