2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

afiyet bal şeker olsun tosunpaşaya bende elma suyuyla havuç suyu verdim çok güzel yedi 2 kaşık vercektim baktım ki içiyo 5-6 kaşık verdim bende çok güzel bi duygu gerçekten :)))

ay ben o büzük dudağını yerim canım benim, çok tatlı oluyorlar ya. Bizimki de çok ürküyor onun yanın da korkarak hapşuruyorum öyle bir sıçrıyorki birde dudak büküyor hemen, çok alemler ya

afiyet bal şeker olsun tosunpaşaya bende elma suyuyla havuç suyu verdim çok güzel yedi 2 kaşık vercektim baktım ki içiyo 5-6 kaşık verdim bende çok güzel bi duygu gerçekten :)))

teşekkür ederiz teyzesi, bence tam zamanı arada vermek lazım hem biz yerken öylece bakıyorlar ya içim gidiyor, hem ben kasımda işe başlayacağım 2 ayım var alıştırmam gerekir diye düşünüyorum. Bakıcı zorlanmasın mafoldumben

evet iş zamanları yaklaşıyo evde onlarla uğraşırken vakit nasıl geçiyo anlamıyoruz ama sayılı gün bitiveriyo ((((

evet iş zamanları yaklaşıyo evde onlarla uğraşırken vakit nasıl geçiyo anlamıyoruz ama sayılı gün bitiveriyo ((((

en güzel zamanlarında yanlarında olamayacağız diye üzülüyorum şimdiden, bir yandan da oğluma ve kızıma iyi bir gelecek sağlamak için çalışmam gerekir diye telkinde bulunuyorum. Ama üzülmemek de mümkün değil. Emzirirken yakama bir yapışması var birde karnı doyduktan sonra boncuk gözleriyle bir gülümsemesi var içim gidiyor. Allah a emanet olsunlar sağlıkları yerinde olsun ben başka bir şey istemiyorum. Allah da bizlere sabırlar versin. Atlatacağız inşallah.. kaydirigubbakcemile5

hayırlı akşamlar nasılsınız başallah baya kalabalığız kızım yine 8 de uyudu kocacımda yattı erkenden bidek afacanım kaldı bi yatmıyo anam babasıyla yattı hemen geldi babası ne yaparsa aynısını yapacak biraz farklı olmayacak bilmiş efe neyse ben bi geçmişe bakayım

herkeslere iyi geceler
uzun zamandır gıremıyordum sıteye
gecmısı okumam bı haylı zamanımı alıcak sankım :))
yarın oglum tam üç aylık oluyorrrrrr :))

oğlumun -i hali ve -e hali.bayanssulusmile
maşallah yaa çok şeker saçlı halide süpermiş saç kesilince çocuklar çok değişiyor

şimdi aradılar oyun halısı stokta kalmamış bir yanlışlık sonucu var gösterilmiş kırk yılda bir ucuz bişey buldum elimde patladı..(((

yapma yaaa bende üzüldüm senin adına bende siteye bakarken eşim geldi şuna bi bak hemen sipariş verelim dedim benim bilgisayardan bakarım dedi o arada annem aradı onla konşurken 15 dk geçti teli kapayıp nete bi baktım stokda yok yazıyo çok üzüldüm kızdım eşime hemen verseydik ne olurdu herşeyi sallıyosun falan boşuna kızmışım adama stoğa girerse aynı fiyattan girmez hralde

QUOTE=nefret;14939051]herkeslere iyi geceler
uzun zamandır gıremıyordum sıteye
gecmısı okumam bı haylı zamanımı alıcak sankım :))
yarın oglum tam üç aylık oluyorrrrrr :))[/QUOTE]

iyigeceler hoşgeldin maşallah oğluna

Ah bu kocalar ah maç dedin mi akan sular dururklava:

Canım domates asitli ya Allah korusun bir zararı olmasın bebişe, yavrum nasıl da yemiş, ek gıdaya geçince problem olmayacak demek ki

Kuzum benim ya ne biliyor şimdiden dertlemeyi falan büyümüş de küçülmüş diye buna denir herhalde

hehehhee valla günden güne değişiyor buna denir heralde. ohaoldumsmilebu arada kızlar bazı bebeklerde 4. ayda büyüme sıçraması yaşanırmış. bizim oğlan da sıçradı zaar.:roflol:
Aman dikkat et fazla sıçramasın yakalaması zor olur, yerim ben bu bebişleri tüçük sincaplaropuyorumnanaktan

ayybherkesler uyuyor biben ayaktayım şimdi yatıp uyumak vardı ev halkını uyuttum ben maşladım mutfağı toplamaya derken bu saat oldu sahurgeldi yatmaya değmez ama çok uykum var sahurdan sonra yatarım hanımkız 8.30 da kalkar bende virane dolanırım akşama kadar

kızlar benim kız geceleri kesintisiz 7 saat uyumaya başladı annem arada uyanıp emzir
diyor o kadar saat aç kalamazmış sizce normal mi uyuması sabahları da çok keyifli
kalkıyo öyle aç kalsa ağlardı heralde kararsız kaldım bi yol gösterin :s

canım bence acıkınca kendisi kalkar artık gece uykudaan uyandırınca sersem olur kendimizden pay biçelim benim kızda 7 saat uyuyo gece 4 gibi acıkıp mızlıyo emiyo tekrar devam ediyo ben uyandırmıyorum zaten uyurken almıyo bence uyandırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…