kızlar oğlum sadece anne sütü alıyor ek gıdalara başlamadık ama bugün ilginç bir şey oldu domates çorbası yapmıştım iftara hadi dedim şimdiden ufak ufak alıştırayım çok az tadına baksın istedim annelik iç güdüsüyle öyle melul melul yüzüme bakıyordu dayanamadım verdim birde ne göreyim bizimki tutturdu illa yiyeceğim diye cokacimcoook belki 10 tatlı kaşığı yedi biliyorum çok erken ama aslında 4 aylık oldu yavaş yavaş tattırmak lazım. Hoşuma da gitmedi değil hani.
arkadaşlar ya oğlum acayip duygusal onun yanında slov müzik ilahi falan dinleyemiyoruz hemen dudağını büzüyo gözleri kızarıyo bayılıyorum o haline müziği kapatınca şaklabanlığına devam ediyo açınca tekrar büzüyo 2-3 gün önce farkettim çok dertli benim oğlum hemen dertleri geliyo aklına bide oyuncağını elinden alınca tekrar dudak büzülüyo vermezsen basıyo yaygarayı acayip huy değiştirdi
afiyet bal şeker olsun tosunpaşaya bende elma suyuyla havuç suyu verdim çok güzel yedi 2 kaşık vercektim baktım ki içiyo 5-6 kaşık verdim bende çok güzel bi duygu gerçekten :)))
teşekkür ederiz teyzesi, bence tam zamanı arada vermek lazım hem biz yerken öylece bakıyorlar ya içim gidiyor, hem ben kasımda işe başlayacağım 2 ayım var alıştırmam gerekir diye düşünüyorum. Bakıcı zorlanmasın mafoldumben
evet iş zamanları yaklaşıyo evde onlarla uğraşırken vakit nasıl geçiyo anlamıyoruz ama sayılı gün bitiveriyo((((
nasıl bitirdiniz şampuanları yaaa titiz garılar sizi bizim şampuan daha ful valla :roflol:
canım ilk ayalar vücüdunuda şampuanla yıkadık bide bizim abimiz var ona hala dalin kullanıyorum ama bebek olunca aynı şampuanı kullandık
ben havlu lif kullanıyorum ama herzaman liflemiyorum gün aşırı kullanıyorumbirde vücudu için banyo lifimi kullanıyosunuzz? yada sünger mi?
uyandı bizimki de emiyo şimdii solu emziriyorum sağdan süt akıyo çamaşır dayanmıyo böle oluncaaay maş. diyim de.
maşallah de kız nazar değmesin insan kendi kendine nazar değdiriyomuş bugün öğrendim geçen hafta sütüm çok azaldı demiştim ya üç gündür maşallahı vardı göğsümün oh dedim kesilmiycek sütüm ne güzel doldular yine bu gün sütüm 100 de 98 azaldı sıkıyorum bi damla zor çıkıyo
maşallah yaa çok şeker saçlı halide süpermiş saç kesilince çocuklar çok değişiyoroğlumun -i hali ve -e hali.bayanssulusmile
şimdi aradılar oyun halısı stokta kalmamış bir yanlışlık sonucu var gösterilmiş kırk yılda bir ucuz bişey buldum elimde patladı..(((
kızım sen anlattın geçen ve kendin nazar ettin. düzelir inşallah
evet anababanın nazarı çocuğa çok değermiş ama anacım nazar etsem gece uyumaz gündüz çok uyumuyodu ama uyudumu yatakta uyuyodu bence nazar değilde benim kız ayakta uyumak istiyo heralde ama yok kesin kararlıyım isterse akşama kadar uyumasın ayağıma almıycam nebu böylelmaz:
Ah bu kocalar ah maç dedin mi akan sular dururherkese hayırlı akşamlar bilgisayar hala düzelmedi siteyi akip edemiyorum gelişmeleri çok merak ediyorum sürekli aklım burada şimdi annemlerdeyim ordan giriyorum hasta olan 3 gündür sıcakta yorgan döşek yatan eşim arkadaşı arayıp maç var deyince koşa koşa gitti benide anneme braktı benim sıpa uyudu biberon aldık oğluma cikkonunkini üzerinde %0 bpa yazıyodu haberiniz olsun dedim
kızlar oğlum sadece anne sütü alıyor ek gıdalara başlamadık ama bugün ilginç bir şey oldu domates çorbası yapmıştım iftara hadi dedim şimdiden ufak ufak alıştırayım çok az tadına baksın istedim annelik iç güdüsüyle öyle melul melul yüzüme bakıyordu dayanamadım verdim birde ne göreyim bizimki tutturdu illa yiyeceğim diye cokacimcoook belki 10 tatlı kaşığı yedi biliyorum çok erken ama aslında 4 aylık oldu yavaş yavaş tattırmak lazım. Hoşuma da gitmedi değil hani.
arkadaşlar ya oğlum acayip duygusal onun yanında slov müzik ilahi falan dinleyemiyoruz hemen dudağını büzüyo gözleri kızarıyo bayılıyorum o haline müziği kapatınca şaklabanlığına devam ediyo açınca tekrar büzüyo 2-3 gün önce farkettim çok dertli benim oğlum hemen dertleri geliyo aklına bide oyuncağını elinden alınca tekrar dudak büzülüyo vermezsen basıyo yaygarayı acayip huy değiştirdi
Aman dikkat et fazla sıçramasın yakalaması zor olur, yerim ben bu bebişleri tüçük sincaplaropuyorumnanaktanhehehhee valla günden güne değişiyor buna denir heralde. ohaoldumsmilebu arada kızlar bazı bebeklerde 4. ayda büyüme sıçraması yaşanırmış. bizim oğlan da sıçradı zaar.:roflol:
bugun 3. gece, 9-10 gibi yatiriyorum saat basi aglayarak uyaniyor sabaha kadar anlamadim gitti
kızlar benim kız geceleri kesintisiz 7 saat uyumaya başladı annem arada uyanıp emzir
diyor o kadar saat aç kalamazmış sizce normal mi uyuması sabahları da çok keyifli
kalkıyo öyle aç kalsa ağlardı heralde kararsız kaldım bi yol gösterin :s
beni geceleri uykusuz bırakan kızım değil eşim oldu hala gelmedi işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?