di mi bence de uyandırmamak lazım ama annem işte kafamı karıştırdı bayacanım bence acıkınca kendisi kalkar artık gece uykudaan uyandırınca sersem olur kendimizden pay biçelim benim kızda 7 saat uyuyo gece 4 gibi acıkıp mızlıyo emiyo tekrar devam ediyo ben uyandırmıyorum zaten uyurken almıyo bence uyandırma
ya bizimki malasef her gece geç geliyo işi öyle ben de zombileştm artık her gece buay çok sini rolduğum bidurum hernekadar haberim olsada meraktan ölüyorum ben eşimgeç geldiği zaman bende asla uyuyamam
di mi bence de uyandırmamak lazım ama annem işte kafamı karıştırdı baya
neyse sizinkiler de öyleyse sorum yok zaten bu hafta doktora sorucam saol cnm
ya bizimki malasef her gece geç geliyo işi öyle ben de zombileştm artık her gece bu
saate kadar bekliyorum o gelince de ölü gibi yatağa zor atıyorum kendimi zor bi durum anlıycağın
vardiyelimi çalışıyo hergece geç geliyosa dahada zor yaa
yok kendi işini yapıyo cafe başında durmazsa olmuyo yani dükkan gece 2 de kapanıyo
o saate kadar sadece iş 2 den sonra rahatız taa ki sabah tekrar açılana kadar
off bunalmışım ben allahtan sorunsuz bi bebek bizimkisi yoksa tek başına iyice delirirdim heralde
gerçekden çok zor sabahda erken açmak zorunda dimi amcamda büfe işletiyor oda aynı tatilde yok onun allahdan evine yakında çocuklar babaya hasret kalmıyor
kızlar benim kız geceleri kesintisiz 7 saat uyumaya başladı annem arada uyanıp emzir
diyor o kadar saat aç kalamazmış sizce normal mi uyuması sabahları da çok keyifli
kalkıyo öyle aç kalsa ağlardı heralde kararsız kaldım bi yol gösterin :s
Canım ben 4 saat falan uyanmazsa gece uyandırıp emziriyorum zaten kucağıma alınca uyanıyor hafiften alıyor memeyi. Gündüz 3-3,5 saatte bir acıkıyor gece de acıkır gibi geliyor bana eğer uykusunu dağıtmıyor emip uykuya devam ediyorsa uyandırıp emzir bir kez bence. 7 saat açlık zor olur bebişe ya.
bizim evde iş yerine yakın bazen geliyo bereni sevmeye sabah onun açmasına gerek yok
ama eksikleri banka işlerini falan yapmak zorunda akşam da başında durmalı
yani şöyle bugün evdeyim işe gitmiyim bi lüksü yok bizde tabi tatilde yok
yakınsa şanslısınız uzak oldumu çocuk için sorun oluyo çok baba gündüz yok akşam baba gelmeden uyuyo tatilde yok zaten çocuk babayı göremiyo ozamanda çocukda problem başlıyo ne yapıcaz herkesin rızkı farklı yerlerde kiminin zor kiminin kolay rabbim aratmasın
Canım ben 4 saat falan uyanmazsa gece uyandırıp emziriyorum zaten kucağıma alınca uyanıyor hafiften alıyor memeyi. Gündüz 3-3,5 saatte bir acıkıyor gece de acıkır gibi geliyor bana eğer uykusunu dağıtmıyor emip uykuya devam ediyorsa uyandırıp emzir bir kez bence. 7 saat açlık zor olur bebişe ya.
evet katlanıyoruz mecbur buna da şükür şimdi geldi ben çıkıyorum iyi geceler herkese..
Canım bu ara bebişlerin çoğunun uyku düzeni bozuldu, Tıff 4. ay sıçraması diye birşeyden bahsetti galiba öyle birşey yaşıyor bizim bebişler, inşallah düzelir bir an önce.bugun 3. gece, 9-10 gibi yatiriyorum saat basi aglayarak uyaniyor sabaha kadar anlamadim gitti
ayybherkesler uyuyor biben ayaktayım şimdi yatıp uyumak vardı ev halkını uyuttum ben maşladım mutfağı toplamaya derken bu saat oldu sahurgeldi yatmaya değmez ama çok uykum var sahurdan sonra yatarım hanımkız 8.30 da kalkar bende virane dolanırım akşama kadar
bence gece daha uzun aç kalırlar gündüz okadar uzun aç kalamazlar 2 saatte bir acıkıp belli ediyolar bebekler artık büyüyolar git gide gece daha uzun süre emmeden durabilirler bide acıkınca uyanıyolar zaten yinede dr sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?