2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım inşallah yapar bugün. ben yapamadığı zaman humananın gece çayı var ondan yapıp içiriyorum hemen yapıyor bağırsakları hemen çalıştırıyo o çay

canım inşallah yapar bugün. ben yapamadığı zaman humananın gece çayı var ondan yapıp içiriyorum hemen yapıyor bağırsakları hemen çalıştırıyo o çay

buqünde yapamazsa dr qetirmeyi düşünüorum
5 qün çok uzun bir süre bilmiyorumkismile

canım sağol inş geçecek bugünler düzene gircek diye bekliyorum:)
bu gece çayı uykuya da fayda ediyormu?

uyukuyada fayda edıyoısa hemen bend ealayım bıtane benım kızdaa şaşırdı noluyo anlamadım :S
akşam 8.30 da yattı gece 1.30da açtı gölzeri ıuyumuyo bakınıyo allahım bend eo sıra yenı yatmıştım işlerden anca fırsat buldum bı saatte anca uyuttum sonra mızıldanarak elelrını yalayarak uykusunu boluyo ve ağlıyo sanırsın aç offf çok uykusuz ve yorgunum inş bu boyle sürmez

canım sağol inş geçecek bugünler düzene gircek diye bekliyorum:)
bu gece çayı uykuya da fayda ediyormu?

valla canım ediyomuş ben bir iki defa tam olarak verdim oda ishal yaptı diye bırktım ama sakinleştiriyo ve bağırsakları rahatlttığı için gaz içinde iyidir. ben genelde anason çayıyla rezene çayını karıştırıp içiriyodum. rahatlatıyo gerçektn dene istersen canım.

sağol özlem bi alayım bende deneyeyim bu böyle olmıcakk çünküü:O

almanyada yaşayan teyzemın kızı dun bana geldı dıyokı kızım çok zor bi bebekti geceleri toplasan 3 aat uyurdu ve artık sınırlerım okadar yıprandıkı uykusuzluktan bebek olmasa saçını yolucam dedi:) dra gıtmiş ordakı uyku ilacı varsa bı gecelıgınede olsa verın artık dayanamıyorum demiş o da siz delimisiniz bebeğe uyku ılcaı olurmu liste vereyım o listeye uyun sabreın düzene girer denmiş anamm dıyo listedeki şeyleri ancak gavur yapar hehe:)) 45 dk çocugu ağlattım 3. gun pes ettım dayanmadım dıyo gelgorkı bunu biz hiç yapamayız galıba

45 dk niye ağlamış ne önermişki doktor:)

45 dk niye ağlamış ne önermişki doktor:)

yanibırakın ağlasın sonra yanına gıdın 5dk pışpışlayın ama kucaga almayın yıne gıdın bus efer yarım saat ağlasın demiş yani ağlaya ağlaya kendı kendıne uyumaya alıştıtıryo uyansa bıle ekndısı tekrardlmayı başarsınmışşş mışşş

nette okumuştum bunu ferber yöntemimidir nedir yok anam ben hayatta yapamam ben kafayı yerim belki bu gidişle ama dayanılmaz kuzuların öle ağlamasına..:)

başım çatlıyo ya şu an ayağımda kuzum uyudu bıraksam uyanır mı acep offfffffff uyusa da uyusammmm

hoş karnım da aç bugün eşim de yok çalışıyo. sıkıldım valla evde. sağlam bi bakıcı bulsaydım belki çalışmayı bile düşünürdüm yeniden.. gerçi böyle uykusuz gecelerin sabahında işe gitsem işyerinde terör estirirdim heralde:)))

merhaba kızlar..dünkü 6 saat yolculuğumuz mükemmel geçti maşallah..kuzucuğum hiç üzmedi beni...nerdeyse yol boyunca uyudu...molada biraz dolaştık falan..sıkıntı olmadı yani...ama annemlere geldik ev dolu tabi..çocuk bir başladı ağlamaya aman allahım...oturdum bende ağladım artık...1 saat hiç durmadan ağladı ya..içim acıdı..doğduundan beri ilk defa böyle ağladı...neyse sonra sakinleşti..normal rutinimize döndük...8 buçukta yıkanıp 9 da uyudu..

maşallah doğaya üzmemiş anacıını:)
yalnızmıydın otobüste yoksa eşinle falanmı gittin canım? eğer yalnızsan iyi cesaret valla benim gözüm kesmiyo 5 saatlik yola hemde kendi aracımızla..

iyi eğlenceler annenlerde

yalnızdım canım..iki kişilik bilet aldım...teşekkürlerr

benimkininde yapmadığı oluyodu anım doktora sorduk yalnız anne sütü içiyosa normal dedi ma çok sancılandığında zytinyağı içiriyodum bende bide poposuna zeytinyağı sürüyodum yapıveriyodu hemenn geçmiş olsun inş düzelişr
kkda bir yzzı okumuştum onu bulup yazayoımm ama ben hayatta yapamam ağlatatmam kızımı yazık kuzulara
kalabalıktandır canım memlketette bizim kızda öyleydi şimdi düzeldi kalabalığı sevmiyo kuzular huzursuzlanıyolar

gökçencimözel msj attım ama doluymuş kutun burdan söylim çok saol canımm seninkiçok güzelmiş burdan bulursam almayı düşünüüyorumm
kızlar hastayım bende boğazım ağrıyodu iltihapa çevirdi bugünde burun akıntısı başladı gribe çevirdi yaz günü üşüttük kızımı iiyileştircem derken kendşm hasta oldum inş ona geçirmem

geçmiş olsun tuba ben de çok hastaydım doktor antibiyotik iğne verdi ama ben emziremem diye yaptırmadım yata kalka kendi kendime iyileştim baya zor oldu ama geçti ,insan bebeği varken hasta bile olamıyo maalesef çok zor

saol canım işin kötüsü kızımda yeni yeni iyileşiyo on geçirmememk için daha eken iyileşmem lazım ıhlamur yaptıacayip teriliyom inşdüzelirimsanada geçmiş olsun canımm

ya kızlar TIFFF NEYMİŞ BU 4 AY SIÇRAMASI YA BENİM OĞLANDA MİS GİBİ UYURDU ŞİMDİ SAAT BAŞI UYANIP AĞLIYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…