2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kızımda da var öyle şeyler...bu aralar bir huzursuzluk falan....bu sıçramalar her ay mı olacak acaba...

arkadaşlar hepinize merhaba bende mayıs annesiyim beklenen doğum tarihim 8 mayıstı sezeryanla 30 nisan aldım oğlumu kucağıma.adı eymen 3150 gr. 50 cm doğdu.ayrıca bir tane daha oğlum var oda taha 5 yaşında.sizi ara ara hamilelik döneminden beri takip ediyordum nasip şimdiymiş.
valla sıçramamıdır nedir bilmiyorum benim oğlanada 2 gündür bir haller oldu.çok uslu sakin bir bebekti akşam nizami 9 da yatardı 4 e 5 e kadar uyanmazdı ben uykusunda emzirirdim gündüzde çok güzel uyurdu.şimdi resmen canavara dönüştü :)) bugün toplasan 1 saat uyumamıştır.
ayrıca bazı arkadaşlarımızda emme problemi varmış eymendede var dr. sordum bu aylarda normal dedi sağıp vermeyi dene uykusunda denede dene işte net bir şey söylemedi.
çok inatlaşırsa baktın aç mama ver dedi çay kaşığıyla. ama ne mümkün bizimki onuda almıyo.
ama 2.bebek olduğu için daha sakinim daha sabırlıyım.bugünler çabuk geçiyor o yüzden doya doya yaşamak istiyorum.
ara ara izniniz olursa paylaşımlara sohpetlere katılırım.
rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın acılarını göstermesin

Bugün oğlumu sünnet ettirdik klipsli yöntemle. Uyuşturucu iğne vurulurken ağladı biraz hemen sustu. Sonra emzirdim ve 10 dk sonra sünnet başladı. Hiç ağlamadı hemen bitti. Kanama filan da olmadı. Çok rahattık gülücükler saçıyoduk. 1 saat sonra filan uyuşturucunun etkisi geçince bir ağlamaya başladı aman Allah'ım. Canım bebeğim ya şimdi ara ara ağlıyor sızladıkça. Ağzına emzik verip susturuyoruz. Ağrı kesici şurupda veriyoruz. İnşallah kolay atlatırız. Çarşamba günü klips çıkacakmış. Yine de sünnet ettirdiğimize çok seviniyorum. Kurtulduk, bebeğimde büyüyünce o korkuyu yaşamayacak.

kızlar kzıım yıne emmıyooooooooo.5 te emdı bı daha emmedı ya bıberonuda almıyo cıldırcam yıne kuzuum ac ac uyudu.agladı aclıktan ama emmedı az once uyudu yoruldu tabısımdı uyanmasını beklıyorum ınsallah ıyıce bı emer kuzum ya ne zaman gececek ya bu offff

geçmiş olsun nurem allah damatlılarınıda göstersin benim her 2 oğlumda sünnetli.
eymeni 10 günlükken sünnet ettirdik bizde klipsi yöntemle dediğin gibi kanama filan olmadı bizdede.
yalnız ilk gece biraz sıkıntılı geçiyor o kadar.daha sonra acısı sızısı geçiyor herhalde ağlamıyor.
ilerisi için çok iyi en iyisini yapmışsın

müge hoşgeldin Allah bağışlasın yavrularını inş. seninki de sıçramış desene:)))

nurem geçmiş olsun çok iyi yapmışsınız valla bizde düşünüyoruz bayramdan sonra inş istanbulda iyi bi yer bulursak.yavrum çok ağladı demek kıyamam ya ama ilerde rahat etcek inş

canım ben zorla uyutuyorum emmeyince 2-3 saatte bi uyuyo zaten gündüz. sende uyut zorla baktın emmiyo... geçer inş biran önce ya. bi de bugün koltuğa yatırdım bende yere diz çöktüm dik bi şekilde verdm ağzına öyle emdi biraz:)

aynen benim oğlumda emmedi bugün doğru dürüst uyusun diye bekliyorum açlıktan uyumuyorki resmen kısır döngü seni çok iyi anlayabiliyorum.
şu an uyumuş seninki gidip uykusunda emzirsen ben öyle yapıyorum.
benimkide biberon almıyor.ama inatla deniyorum hep hadi şimdiyi geçtimde bunun ilerisi var meyve suyu var normal su içicekler nasıl olcak hiç bilmiyorum.
ilk oğlumda almamıştı biberon çok zorlanmıştım zorlada olsa su filan içiyordu arada.
yılmadan denemek lazım

slm kızlar benim kzım da düzene giriyo diye seviniyorum daha iyi gibi geliyo bana

hepinizin bebişleri huysuzlaştı mı???

Müge hoşgeldin a.s.
Nurem, gemiş olsun, darısı başımıza,biz de düşünüyoruz bakalım en kısa zamanda...

kızlar biliyorsunuz zaten sütüm az bir de 1 haftadan fazladır sarp ciddi ciddi emmiyor, umarım geçicidir..
İstanbula gidince tüm düzeni bozulmuştu, uykusu yemeği falan, çok korktum öyle kalacak diye çok şükür eve geleli tekrar eski düzenine dönüyor, gece en az 6 saat falan uyuyor (maşallah diyeyim de :) ) ben dra sormuştum geçen ay, 6 saat falan uyuyor uyandırayım mı diye kilo alımını etkilemezse bırak uyusun demişti o yüzden uyandırmıyorum,geceyi gündüzü bilsin demişti...

Devrimim tamam canım senden haber bekliyorum, şimdiden iyi tatiller dilerim...

slm kızlar benim kzım da düzene giriyo diye seviniyorum daha iyi gibi geliyo bana

hepinizin bebişleri huysuzlaştı mı???

benimki de iyice düzene giriyor gibi, inşallah hep böyle devam eder , gece de gündüz de pek sorun çıkarmıyor tek derdi uyanık olduğu tüm zaman boyunca kucakta olmak :))

benim oğlan da sıçradı herhalde :)) bütün gün mız mız mız canımı okudu ya ne istediğini bi anlasam yardımcı olucam ama anlamıyorum ((

alıntı yapmayı bilmiyorum hoşbulduk arkadaşlar tşk ederim
nedir bu bebişlerin derdi bilmem neden emmezler.
dr. akşam üstü sütün kalitesi düşer su oranı artar o sıralarda mama ver fln dedi ama vermek istemiyorum.zaten birtek akşamüstü emmemezlik yapmıyorki bütün gün öyle şekilden şekile giriyorum yatakta hoplayarak emziriyorum bazen :) 2 dk emse kardır diyorum.şimdi uyudu aç aç iyice dalsın gidip uykusunda emzircem uyuyunca sorun yok yarım saat fln emiyo
allah kolaylık versin valla hepimize

Nurem canım geçmiş olsun. inşallah sıkıntısız atltırsınız.

Müge sende hoşgeldin güle güle büyüt yavruların

tuğbacım geçmiş olsun sanada çabucak geçsin inşallah.

bebişlerin bu emmeme sorunu ne kadar devam ediyo acaba. herkes bu aylarda böyle oluyo diyo ama nezaman geçiceğini söylemiyo hepimizin derdi aynı bizimki düzeldi emmeye başladı derken bugün yine emmedi havada çok sıcak ondanmıdır nedir acaba. hiç uyumadıda bugün

selamlar, gece uykularimiz gitti, saat basi aglayarak kalkip emiyoruz. sanirim tiff imin dedigi gibi buyumeye sicriyoruz.
sicrayan arkadaslar su makaleye gore "A baby’s body is not a clock but they will generally go though a growth spurt between 7-10 days old, around three weeks, six weeks, three months, four months, six months and nine months. "

4. ayda sicriyoruz, altinci ayda sicrayacagiz bir de dokuzda :) cekirge bile iki sicriyor yetti yahu

sıçraya sıçraya büyücez demekki :))
allah sağlık versinde napalım artık sıçrıycaz mecburen :))

canım bizde 6gündür yapmıyoduk bugün 7.gün dr gidicektik acile ama gerek kalmadı yaptı sonunda bi sıkıntısı yok gibi yapmayınca seninkidemi öyle rahat yani bende içirdim zeytinyağı ama fayda etmedi bize

günaydın kızlarr
demek sıçrama dönemi böle oluyomuşş:)) bizimki bu gece tersine sıçradı galba:) 10buçukta yattı 3buçuğa kadar uyudu şok oldum 3buçuk aylık ömrü hayatında böyle bi durumla galba ilkkez karşılaşttım:))) ya maşallah diyimde kesintisiz uyumakk nedir unutmuştum valla.tabi sonra 4buçuk ve 6da kalktı ama olsuun ben razıyım keşke hep böle uzunca uyusa...
hepimizin bebişlei bi düzene girer inş ya..

biz bugün oğluma bayramlık almaya gitcezz tatil malum babamız da evdeykenn.. bu arada kimse yok topicte konuşuyorum kendi kendimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…