2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nidahcim bak iste uzun uyumaya basliyor insallah devam eder, sakin sen uyandirip emzirme ne kadar uyursa uyusun :)

gunaydin arkadaslar inanin bu sicramalar bitmiyor biz 4.ayi doldurduk 5 den gun aliyoruz ne gaz bitti ne de uykusuzluk ama yapick bisey yok saglikli olsunlarda ahhhh en onemlisi dis donemiymis yaaa yandik vallaaa .asi donemleri zaten kabus dis donemi daha da zormus (

biz bugün oğluma bayramlık almaya gitcezz tatil malum babamız da evdeykenn.. bu arada kimse yok topicte konuşuyorum kendi kendimee

ayy bayramda geldi artık bebişlere bayramlık alıcaz ne güzel :) hadi bakalım güzel ciciler alın güle güle giysin

bugün perde yıkıycam biraz temizlik yapmam gerekiyo ev bişeyler götürüyo off hiçde yapasım yok ama mecbur napıyım. eşim evde bugün o kızımla ilgilenirken bende bişeyler yapcam. sabah erkenden kalktık kociş yatıyo hala tatil bugün bende dokunmdım uyusun bakalım.

günaydın arkdşlar
benim kızım bugun güzel sıçradı hehe:))
akşam misafırlıkteydık 10da uyuttum 11 de uyandı dedım yandım ben sonra 12.30da uyuttum sabah 5.30a kadar uyanmadı ne guzeldi:)) sonra tekrar uyudu ara ara uyanıp emerek hala uyuyo çok değişken bu bebişler, biz dun kızımıza bayramlık aldık mini etek bolerolu penye babası dıyo katıl etcen sen b eni:))))

ofoff bu satırları okurken kendimi buluyorum. aynen relax senı okadar iyi anlıyorum ki
bazen diyorum ki nasıl dayanıyor açlığa. ama ben artık sağıp kaşıkla veriyorum mecbur kilo almıycak böle giderse. sende kaşıkla ver bari 3,5-4 saatten fazla ac bırakmamak lazım. ben pompa aldım sağıp kaşıkla veriyorum.
biberonda almıyor kaç biberon denedim yok anacım almıyor. :sm_confused:

slm kızlar...benim oğlan emmesi geçti emiyoo derkenn çok feci bi halde ağlayarak ger,i döndü emmemesi...nasıl geçicekkkk yaaaa

slm kızlar...benim oğlan emmesi geçti emiyoo derkenn çok feci bi halde ağlayarak ger,i döndü emmemesi...nasıl geçicekkkk yaaaa

inşallah geçer benımkinin 1,5 ay kadar oldu bırakalı sadece gece ve uykudayken az emiyor. onuda zorla emziriyorum ayagını gıdıklaya burnuna dokunarak çokkk yıpratıcı bir süreç yaşıyorum allah düşmanıma vermesin ama napalım yavrularımız sağlıklı olsunlarda

benimkide bazen emmiyodu ama ayakta gezinerek poposuna vurarak emziriyorum sende bi dene isteersen

bi de aç olan bebek uyuyamazmış ancak kan şekeri düşünce uyurmuş yarı baygınlık oluyo o da bence düşündüğün kadar aç olsa o kadar saat uyumaz 10 dk da kalkar

ya benimkide biberon almıyo emzik almıyoo beni almıyooo kaşığıda hep akıtıyoo.....

aynen emzige lokum sür dediler onu bile yaptım yok anacım almıyoo.kaşıkla verirkende silikon kaşık aldım dilinin üzerine akıtıyorum sütü mecburen yutuyoo tabi yinede cok döküyoo

ah ahh kucağa emme pozisyonunu alınca kendini geri atıyo cığlık cıglık.ayaktada aynı şekilde canım.

herkese qünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oğlum artık dönüyor kızlar :)
ilk yüz üstü dönüşünü dün akşam yaptı hihoyyyt

ay arkadaşlar benım oğlumada bazen öle oluyo
kucağıma emzırmek için aldığımda nasıl atıyo kendını gerıye doğru ama sonra gecıyo bende bırakaracak dıe çok korkuyorum

canım sagıyorpum bende denedım tabıkı onuda bı<ımkıde bıberonu almıyo.kasıklada ıstemıyo hep tukuruyo napıcam bılmıyorum 2 saate bı zorla uyutuyorum yarım saat uyuyo hemen alıp emzırıyotum.3-4 saatte bı emıyo.bıde uyanınca gozu acılmadan yakalayamazsam yıne emmıyo.

aynrn cnm. bende 2 satte bir uyutup emziriyorum. uyanmasını bekleyip anında kucagıma alırsam emiyo.benımkıde 3-4 satte bır emıyor.şu an 3,750 dogdu şimdi 4 ayımız bitmeye 10 gün var 6500 kiloyuz.
sütümde azalıyor

canım üzülme bebişinin kilosu gayet ii benım oğlanda 4.ayını yenı bıtırdı
tam gununde drdaydık 6600 çıktı dr çok ii dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…