günaydın kızlarr
demek sıçrama dönemi böle oluyomuşş:)) bizimki bu gece tersine sıçradı galba:) 10buçukta yattı 3buçuğa kadar uyudu şok oldum 3buçuk aylık ömrü hayatında böyle bi durumla galba ilkkez karşılaşttım:))) ya maşallah diyimde kesintisiz uyumakk nedir unutmuştum valla.tabi sonra 4buçuk ve 6da kalktı ama olsuun ben razıyım keşke hep böle uzunca uyusa...
hepimizin bebişlei bi düzene girer inş ya..
biz bugün oğluma bayramlık almaya gitcezz tatil malum babamız da evdeykenn.. bu arada kimse yok topicte konuşuyorum kendi kendimee
kızlar kzıım yıne emmıyooooooooo.5 te emdı bı daha emmedı ya bıberonuda almıyo cıldırcam yıne kuzuum ac ac uyudu.agladı aclıktan ama emmedı az once uyudu yoruldu tabısımdı uyanmasını beklıyorum ınsallah ıyıce bı emer kuzum ya ne zaman gececek ya bu offff
slm kızlar...benim oğlan emmesi geçti emiyoo derkenn çok feci bi halde ağlayarak ger,i döndü emmemesi...nasıl geçicekkkk yaaaa
ofoff bu satırları okurken kendimi buluyorum. aynen relax senı okadar iyi anlıyorum ki
bazen diyorum ki nasıl dayanıyor açlığa. ama ben artık sağıp kaşıkla veriyorum mecbur kilo almıycak böle giderse. sende kaşıkla ver bari 3,5-4 saatten fazla ac bırakmamak lazım. ben pompa aldım sağıp kaşıkla veriyorum.
biberonda almıyor kaç biberon denedim yok anacım almıyor. :sm_confused:
ya benimkide biberon almıyo emzik almıyoo beni almıyooo kaşığıda hep akıtıyoo.....
ah ahh kucağa emme pozisyonunu alınca kendini geri atıyo cığlık cıglık.ayaktada aynı şekilde canım.benimkide bazen emmiyodu ama ayakta gezinerek poposuna vurarak emziriyorum sende bi dene isteersen
bi de aç olan bebek uyuyamazmış ancak kan şekeri düşünce uyurmuş yarı baygınlık oluyo o da bence düşündüğün kadar aç olsa o kadar saat uyumaz 10 dk da kalkar
herkese qünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oğlum artık dönüyor kızlar :)
ilk yüz üstü dönüşünü dün akşam yaptı hihoyyyt
ofoff bu satırları okurken kendimi buluyorum. aynen relax senı okadar iyi anlıyorum ki
bazen diyorum ki nasıl dayanıyor açlığa. ama ben artık sağıp kaşıkla veriyorum mecbur kilo almıycak böle giderse. sende kaşıkla ver bari 3,5-4 saatten fazla ac bırakmamak lazım. ben pompa aldım sağıp kaşıkla veriyorum.
biberonda almıyor kaç biberon denedim yok anacım almıyor. :sm_confused:
canım sagıyorpum bende denedım tabıkı onuda bı<ımkıde bıberonu almıyo.kasıklada ıstemıyo hep tukuruyo napıcam bılmıyorum 2 saate bı zorla uyutuyorum yarım saat uyuyo hemen alıp emzırıyotum.3-4 saatte bı emıyo.bıde uyanınca gozu acılmadan yakalayamazsam yıne emmıyo.
inşllah bırakmaz cnm çok zorr çünkü.ay arkadaşlar benım oğlumada bazen öle oluyo
kucağıma emzırmek için aldığımda nasıl atıyo kendını gerıye doğru ama sonra gecıyo bende bırakaracak dıe çok korkuyorum
aynrn cnm. bende 2 satte bir uyutup emziriyorum. uyanmasını bekleyip anında kucagıma alırsam emiyo.benımkıde 3-4 satte bır emıyor.şu an 3,750 dogdu şimdi 4 ayımız bitmeye 10 gün var 6500 kiloyuz.
sütümde azalıyor
inşllah bırakmaz cnm çok zorr çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?