bakmaya gelince benimki de karışmıyor da oynamaya gelince abuk sabuk işler hep içinde ben de bildiğin sinir tiplerden oluyorum konu toprak oluncaaklinialirimsmile atmaca annelrden olmycam diyordum ama sınır koymak adına gerekiyor herhalde :CüvCüv::hulya:ramazn ben de oruç tutmuyorum eşim yalnz iftar yapmasn diye kaynvalidemlerde yiyoruz zaten bebek de sürekli orda nerdeyse herkesin diyecek bir lafı var bu kadr içli dışlı olunca eşimin dedesi bile bebek bakımı hakkında yorumlarını doğrusu bu siz bilmiyorsunuz diye paylaşıyor, ben genelde herkesin gönlünü yapmya çalışırdm aman haklısın diye alsanaalsanasmileşimdi hiç pat pat konuşuyorum ben de -tatlicadiarzu-
nil cim doktorun demesine şaşırdımmmm..ben mi yanılıyorummmm
valla öyle dedi canım,haftaya tekrar detaylıca sorayım dra, buraya yazarım cevabını... boş yoğurt da yemiyor sarp olmazsa meyve suyuyla tatlandırabilirim...
anladım canım sade yemiyorsa o zaman dediğin meyve ile tatlandır canım...yoğurdu kendin pastörize süt ile mi mayalıyorsun canım.
şimidi çoğu doktor mama ile mayalatıyormuş ama ben doğal olsun istiyorum hatta keçi sütü ile mayalamayı düşünüyorum doktora danışıp anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüşa.s.
ben kendimi bağışıklık sisitemi için gerekli diye avutmaya çalışıyorum alışsın çocuk diyorum içim gidiyor bi taraftan amaöööyyykk bayramda napçaz ya? tükrük çanağına döndürcekler çocumuzuuu
ben de belinden tutunca adım atıyo velet daha çok erken ama çok tatlı oluyor. 4aylıkken adım atarmı bebekler yaa?
bayramda napçaaaz? okadar çok insan mıncıklıcak ki yandııık..
canım Allah kolaylık versin diycem eve tıkılmazsan iyi bile olabilir oğlunla ohhhevet herkesin diyecek birlafı var bebek bakımı konusunda, istanbula gitmiştik kayınvalimlere, orada herkes akıl veriyor :) biri çorap giydirdiyor biri çıkar, biri üstünü ört diyor biri aç :) tabi ben olur deyip bildiğimi yapıyorum... benim eşim 5 dakika oynuyor sonra hemen bir sıkıntısı var baksana diye veriyor :) zaten 15 gün sonra Bulgaristana çalışmaya gidecek oğlumla yalnız kalacağızz...
gunaydin arkadaslar ve bebisler
herkese günaydınlarrrrrrrrrr
canım merhabaaa..... afiyet olsun sarpa.....ama canım yoğurda pekmez koyuyorum demişsinde bilirsin kalsiyum demirin emilimini azaltır.pekmezi c viyamini ile meyve suları ile vermen çok daha etkili olur.ayrıca yoğurdu yoğurt olarak ver başka tatlarla karıştırma derim....
bende bir an önce başlamak istiyorum aslnda ama 1 ay sonra uygun olur herhalde biz anne sütüne devam geçen ay az kilo almıştık tahlillerimiz temiz çıktı şükür mama denedim kesinlikle almıyor benim kuzu iyide oldu emmeye devam 15 günde almış şükür kilo normale dönmüşüz.....o yüzden 1 ay sonra başlayacağım doktorumda öyle diyor.....
tatlım nerlerdesin sen yaaa? bi doğurdun pir doğurdun valla kaçtın gittin. hangi doktora gidiyorsun canımcım, bir de memnun musun? biz hala iyi bir doktor bulamadık da..bilmiyorumkismile
selam kızlar bugun gune hıc ıyı baslamadım kızım yıne tam 5 saat emmedı aclıktan agladı tabı aclıktan uyumadıda napsam olmadı cıldırdım sabah sabah sonunda uyudu yorgunluktan uyku arasında aldım hemen emzırdım cok sukur sımdıde uyuyo tabı sabah 6 dan berı ayakta ve ac olunca.
of ya kızımın aclıktan aglamasına dayanamıyorum elımdende bısey gelmıyo cok zor bı durum yaaa
ayse cin slm yaaaa ne zamandır karşılaşmıyorduk seninle işe başlamışsın hayırlı olsun alllah kolaylık versinnnn......ben kaçar oğlumu beslemeye gidiyorum biri de beni beslese yaa açım adam gibi bişey yiyemiyorum öyle olunca sütüm de azalıp duryo bugünlerde sürekli su içmekten başım ağrıyor lelktrolit dengemi bozdum sempatiksalakcinni
herkese selam kızlarkaydirigubbakcemile2
oğlum yarım yamalak da olsa sonunda uyudu da iki kelam yazabiliyorum valla. gündüzleri zombi oldu bu çocuk. birde başının sağında ezilme var diye hep sola yatırmaya çalışıyorum, solu hiç sevmiyor ondan da uyuyamıyor dakka başı kalkıyor.
ben de yarın 2. iftarımı vericem, ufaktan çorba, tatlı, zeytinyağlı yapim yarına hazır olsun diyorum. az sonra annem gelcek o zaman mutfağa girip kolları sıvarım artık. 2 gün önce ilk iftarımı verdim, yüzümün akıyla çıkmayı başardım, artık darısı ikinciye. yalnız benim oğlum eve bir misafir geldiğinde kesinlikle uyumuyor, hani çocuklar misafiri görünce şımarırlar yaa bizimki de o hesap sanırım. ne zaman onlar evden gidiyor, oğlum da uykuya dalıyor. akannehir
kaydirigubbakcemile5 buradayım kuşum yaaa.hem iş hem iki çocuk zorlanıyorummm...doktor medicale arif canan a gidiyorum canım ilk kızımıda 6 yıldır ona götürüyordum ama açıkcası uzak geliyor biraz doruk ta serdar bey varmış serdardı sanırım tekrar aratırıcam ona dönebilirim bizim arif bey çok prensiplidir doğaldan yanadır tam senliktir yaniiiii....bir türlü bırakamıyorum bende onuu...
öyleir canım bilmezmiyim neler yaşadım 2 ay herşeyi onla bii herşeyi ama geçmişe baktığımda hiçte öyle diil ama buraya geldikleride susmayacağım daha doğruysa bildiğim direteceğim sonradan niye ben demediğim için üzülüyorum çünkü allahtan seninki 10 gün kalcak hiç bişey canım gelir geçer ama yüzde verme çokkvala söyleyemiyosun da bişey tugba yabancı olsa sölerim de alınıyolar bi 10 gün kadar beraberiz bakalım daha neler görcez.
bi de baktım yürütmeye çalışıyo tutmuş belinden dedim ayaklarına ağırlık verme daha küçük. çocuum sağ salim atlatır şu günleri inş.!
bide hafif konak oluşmuş bugün zeytinyı sürdüm işe yarar umarım..
maşallah bebişineslm kızlar, nasılsınız? işe başlayan arkadaşlarıma,mutlu bir yıl geçirmelerini diliyorum.bebişler büyümüşler bu arada..eee,bizde büyüdük teyzeleri.gören yanına küçük bir kuranı kerim koymamı rica ediyor.pek sevimli oldu maşallah ufaklığımız,ilk bayramı olacak heycanlıyız.iyi ramazanlar...
herkesin gönlünü yapıyoruz ama bizim gönlümüzü apan yok bilmiyorum ben çok sıkılmıştım o yüzden takmıcam daha kimseyiibakmaya gelince benimki de karışmıyor da oynamaya gelince abuk sabuk işler hep içinde ben de bildiğin sinir tiplerden oluyorum konu toprak oluncaaklinialirimsmile atmaca annelrden olmycam diyordum ama sınır koymak adına gerekiyor herhalde :CüvCüv::hulya:ramazn ben de oruç tutmuyorum eşim yalnz iftar yapmasn diye kaynvalidemlerde yiyoruz zaten bebek de sürekli orda nerdeyse herkesin diyecek bir lafı var bu kadr içli dışlı olunca eşimin dedesi bile bebek bakımı hakkında yorumlarını doğrusu bu siz bilmiyorsunuz diye paylaşıyor, ben genelde herkesin gönlünü yapmya çalışırdm aman haklısın diye alsanaalsanasmileşimdi hiç pat pat konuşuyorum ben de -tatlicadiarzu-
oooooooo maşallah ilknurr bende bir misafir ağırladım ama yeter banaaaaklinialirimsmile bneim kızında bir tarafı yamukkk bende sert bişi koydum yatağın altına inş düzelir 1 yıla kadar düzeliyomuş iyikiiherkese selam kızlarkaydirigubbakcemile2
oğlum yarım yamalak da olsa sonunda uyudu da iki kelam yazabiliyorum valla. gündüzleri zombi oldu bu çocuk. birde başının sağında ezilme var diye hep sola yatırmaya çalışıyorum, solu hiç sevmiyor ondan da uyuyamıyor dakka başı kalkıyor.
ben de yarın 2. iftarımı vericem, ufaktan çorba, tatlı, zeytinyağlı yapim yarına hazır olsun diyorum. az sonra annem gelcek o zaman mutfağa girip kolları sıvarım artık. 2 gün önce ilk iftarımı verdim, yüzümün akıyla çıkmayı başardım, artık darısı ikinciye. yalnız benim oğlum eve bir misafir geldiğinde kesinlikle uyumuyor, hani çocuklar misafiri görünce şımarırlar yaa bizimki de o hesap sanırım. ne zaman onlar evden gidiyor, oğlum da uykuya dalıyor. akannehir
doktora götürdüğünde ne dediii normalmiymiş canımmselam kızlar bugun gune hıc ıyı baslamadım kızım yıne tam 5 saat emmedı aclıktan agladı tabı aclıktan uyumadıda napsam olmadı cıldırdım sabah sabah sonunda uyudu yorgunluktan uyku arasında aldım hemen emzırdım cok sukur sımdıde uyuyo tabı sabah 6 dan berı ayakta ve ac olunca.
of ya kızımın aclıktan aglamasına dayanamıyorum elımdende bısey gelmıyo cok zor bı durum yaaa
hahhahaa arif bey iimiş canım yaa. valla bizim hastanedeki ayferanım bana 4. gün muayenesinde mama ver mama ver diyip durduğu için bi daha o oldu ona gitmedim. gerizekalı ona uysaydım şimdi oğlum mama yiyor olacaktı benim de sütüm olmayacaktı. arada uğra kuzucum yaa özlüyorum valla seni hemşom.zemuszemus
bendede oluyodu bol bl yoğurt ye kalsiyum eksiliğinden çünkü canım bnede azaldı şükürrsnirim dis etlerim cekiliyor cok sizi var on dislerimde ..emzirdigin icin olur dediler :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?