bendede oluyodu bol bl yoğurt ye kalsiyum eksiliğinden çünkü canım bnede azaldı şükürr
merhaba kızlar
bebişleri öperek başlıyorum yazacaklarıma
benim kız ısrarla emmek istemiyor
ayakta memeyi veriyorum poposuna vura vura konuşa konuşa ancak alıyor çıldırıcam
memeyi agzından düşürmyen cocuk şimdi emmiyor açlıktan bagırıyor çaresiz kalınca emiyor ancak
birde kucak delisi oldu napıcamı şaşırdım
tatilden dönüşte rabanın içinde bir bagırmaya basladı Allahım yardım et dedim babanesiyle ben çılgına döndük gözündeki yaşlar çenesine kadar indi morardı arabadayız otobanda napıcam ben sızdı kaldı sonra neden aglıyor bilmiyorum
nolur beni rahatlatıcak bişiler söleyin
geçmiş olsun canım iki hafta önce benim kızım da emmi yodu ne yaparsam yapayım yok almıyodu açlıktan ağlıyodu öyle durduk yere ağlaması yok moraracak kadar ama açlıktan ağlıyodu gündüz uykuları bozulmuştu son bi hafta düzeldi gşibi ama şimdi yine pek almak istemiyo sütüm de az bu aylarda bebekler emmeyi reddede biliyolarmış hatta çoğu bebek bırakıyomuş zorlada olsa ver memeyi istersen bi dr agötür belki bi derdi vardır inşl düzelir canım
sağol tatlıım doktor dediki beşbuçuk aya kadar ek besin yok aptamil ve sütün yeter dedi öykü iyiymiş yazmışsın çok şükür canım çok sevindim allahım hepimizin kuzularını korusun ....
bide Trkiye'nin En Byk Snnet Kyafeti Satan nternet Sitesi | rnn Byk Resmi bu sünnet kıyafetini beğendim kızlar fikir alalım kuzuma alıcam ya bayramdan sonraya yetişicek ...
merhaba kızlar
ayakta memeyi veriyorum poposuna vura vura konuşa konuşa ancak alıyor çıldırıcam
memeyi agzından düşürmyen cocuk şimdi emmiyor açlıktan bagırıyor çaresiz kalınca emiyor ancak
tatilden dönüşte rabanın içinde bir bagırmaya basladı Allahım yardım et dedim babanesiyle ben çılgına döndük gözündeki yaşlar çenesine kadar indi morardı arabadayız otobanda napıcam ben sızdı kaldı sonra neden aglıyor bilmiyorum
melih maşallah oğluna dün iş yoğudu giremedim çok bişey konuşulmamış bende öğretmenim ama memeurluğu kazandım branşım fen olduğu için çok zordu hayırlısı böyleynişş
günaydın clopatraa a.s. naberr[/Q
Tesekkur ederim.
Bu arada ben de Ingiltere'de Fizik ogretmenligi yapiyorum ve Adapazar'liyim. Bu yazin geldigimde goruselim diye soylemistim ama kismet olmadi. Belki bu geldigimde Adapazarlilar bulusabiliriz. Umarim sen de Fen ogretmenligini kisa zamanda yapabilirsin. Bu KPS olayi cok sacma maalesef...........
kilosu cok iyi dogum kilosunu ikiye katlamis neredeyse ve bunu 6. ayda bekliyorlar.
gel tr ye gel. biraz ingiltere havasi getir bana hele londradaysan bol bol getir :)
merhaba kızlar
ıyı aklşamlar kım var kım yok göemıyorum sorun var sıtede galıba:)
kızım artık ona vermek için tuttugum şeylere elını uzatıyor kavrıyor hop dırek ağzına:))) yüzüstüyken sırt üstüde dönmeye başladı ayaklanınca kök söktürücek bana çok yaramaz olucak:))
memeyi emerken çok sınırlenıyor neden anlam vremıyorum, sıkıyo kendını sancısı olsa anlarım değil ellerını sıkıyor ıhh dıye ses çıkarıyor ama mmeeyı çok emmek ıstıyo hırsla yani uykuya sıkışık oluyo ondanmı acaba bırde gece 4ten sonra bı sağa bı sola durmaksızın donuyo uykulu halde ıhh dıyo bazen 7ye kadar suruyo bu, bişe düzeliyo başka bı sorun çıkıyo, rabbım buyuk dert vermesin kuzularımıza onu öperken sanki ömrüm uzuyo böyle bi tat yokkkkk ona bakarken ağlıyorum ben hala alışamadım bu benımmı deyip duruyorum:) evımde bı bebek var deyıp duruyorum dua edıyorum ona buyuduklerınde inş kıymetımızı bılen evlatlardan olurlar...
uzun oldu hakkınızı helal edın herkese hayırlı geceler bol uykulu:)
canım yüzüstüyken sırt üstü nasıl dönüyor ya bizim 3. ay doktor ödevi sayfamızda da yazıyor ama bizimki daha sırtüstüyken yüz üstü dönmeyi anca beceriyor nasıl olacağını da aklım almıyor, kollarımız epey güçsüz kalıyorıyı aklşamlar kım var kım yok göemıyorum sorun var sıtede galıba:)
kızım artık ona vermek için tuttugum şeylere elını uzatıyor kavrıyor hop dırek ağzına:))) yüzüstüyken sırt üstüde dönmeye başladı ayaklanınca kök söktürücek bana çok yaramaz olucak:))
memeyi emerken çok sınırlenıyor neden anlam vremıyorum, sıkıyo kendını sancısı olsa anlarım değil ellerını sıkıyor ıhh dıye ses çıkarıyor ama mmeeyı çok emmek ıstıyo hırsla yani uykuya sıkışık oluyo ondanmı acaba bırde gece 4ten sonra bı sağa bı sola durmaksızın donuyo uykulu halde ıhh dıyo bazen 7ye kadar suruyo bu, bişe düzeliyo başka bı sorun çıkıyo, rabbım buyuk dert vermesin kuzularımıza onu öperken sanki ömrüm uzuyo böyle bi tat yokkkkk ona bakarken ağlıyorum ben hala alışamadım bu benımmı deyip duruyorum:) evımde bı bebek var deyıp duruyorum dua edıyorum ona buyuduklerınde inş kıymetımızı bılen evlatlardan olurlar...
uzun oldu hakkınızı helal edın herkese hayırlı geceler bol uykulu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?