2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz çok giyinmeye hızlı başladık herhalde arada çorap giyiyorduk zaten şimdi kısa kollu badi üstüne uzun kollu sweat ve pijama altı giyiyioruz

biz de cok profesyonelce yuzustu donebiliyoruz ama, yuzustunden sirtustune gecemiyoruz.
rotanin da 2 dozunu olduk biz..
deliricem, sabahtan beri nette rota virüs aşısı bakıyorum domuz dnası içerdiğinden ameliyatlık kabızlığa sebep olduğundan bilmem ne bilmem ne bi sürü şey yazıyor, zaten yaptırmaya zor karar vermiştim, bi de süresi geçmiş gözüküyor kafayı yiycem topu ropu bi aşı herkes de olmuyor noluyorsa bana bi türlü kafamdan çıkartamadım olmycaz diyip daha dikkatli davranmya çalşmam lazm-tatlicadiarzu- o kadr

günaydıınnn...

sarp çok tembel dönmüyor, sadece yanlara dönüyor şimdilik ve yüzüstü yatmaktan hiç hoşlanmıyor..ellerinden tutunca başını da kaldırmıyor hala...
burası da baya serinledi biz de uzun kollu ve eşofman altlarına geçtik geceleri ama gündüz kısa kollu giyiyor.

canım biz 3.ay da ilk dozu olduk haftaya da 2.dozu olacağız. ileride mi kabızlık yapıyormuş ??

günaydın tatlı annişler,sonbahar sanırım etkisini göstermeye başladı,dün nasıl yorgunsam bir yatmışım bebişle ,eşim defalarca gelmiş uyarmak için ama bende tık yok.kendimi çok yorgun hissediyorum nedense bu günlerde ,çok güzel uyumama rağmen uykumu alamıyorum,sizede oluyormu kızlar?birde ona buna şuna takıp dört mevsim gibi oluyor ruh halim,gün içerisinde.hava değişiminden olsa gerek sanırım.oğlumsa iki gündür çıngırağını bırakmıyor,pek sevdi ufaklık.bana kalırsa çıngıraklı çoraplar ,kuklalı eldivenler alırdım ama şu aralar bebişle dolaşmak ne mümkün.neyse sizlerden ne haber bakalım.

benim oğluşumda yanlızca istediği zaman dönüyor,çoğunlukla kucakta gezmek istiyor.konuşmaya takıldı bu aralar,hareket her nesneyle konuşmaya çalışıyor daha çok , yaprakların oynaması bile konuşması için yetiyor onlara eeeee diye bağırıyor,.

günaydın annişlerrr akşam kuzey uykusunda sayıkladı sanırım.. gece uyandım bişiler anlatıyordu herhalde uyandı dedim baktım gözleri kapalı kaydirigubbakcemile3 sanırım birtek gece sayıklamaları bana benziyecek

canım biz 3.ay da ilk dozu olduk haftaya da 2.dozu olacağız. ileride mi kabızlık yapıyormuş ??
canım 90günden sonra yapıldığında kabızlığa sebep verebiliyormuş, özellikle daha önce böyle bi problem olduysa büyük kabızlığımız olmadı
ama hep ıkınıyoruz ve ağlatıyor ıkınmlalrımız bizi zaten bir de aşının yan etkisiini kaldrabilecek durumda değiliz gibime geliyor şu doktorumu değştrmek isityorm ya ben mi çok pimpirikliyim ama doktorumuz halal her gititğimizde ilk çocukmuydu akraba evliliği var mı bilmm ne diye soryo tanyamamdı yani hastasını bi de geçen ay adını sorduktan sonra uyuan çocuğa konuşyorm ilgiliym diye naber toprak bey dedi yüzüne baksa bebeğin uyuduğunu anlycak evet kuca kucak kangru almayı planlıyorum babay slingi kullanamadk amam kangruyu kullanabilirmişiz gibi gleyo kangurusu olan var mı memnunlar mı?

slece benimki de kucak hastası uyumadığı tüm zamanlarda kucakta olmak istiyor. Artık bize gelen herkese ne olur kucakta 2 tur attırır mısınız diyorum kollarım kptu valla . Yapraklarla benimki de konuşuyor cevap alamayınca da bağırıyor :) Sinem ben de baby sling almıştım ama memnunum ben gerçi kısa mesafelerde rahat oluyor sadece.

toprak biraz hareketli bir çocuk slingin içine koymak için yaptığım hamlelerde bile sıkılyor hemen, uyumuyorsa içinde durmasına imkan yok, uyuyorsa da zaten arabasında gidebiliyor taşımaya gerek yok, ben de ok dar para verdim bi de organik kuma şbilmm ne aldım yıkadm hazırladm ilk haftasında bi kere kullandm o kdar, emerken bile göğsüm gözükmesin diye üstümüzü örttürmüyor yüzüne faln hiçbişey değmemeli ellerini istediği yere hareket ettirebilmeli, arda tekme savurabilmeli o da mümkün olmuyor evde hediye gelen desteksiz kangurlardan var bi tane ona koymayı denedim yüzü dışarı baktığında duruyor onda kollar bacaklar açıkta ya desteklilerden alıp her seferinde arabayı taşımym diyorm kısa yürüyüşler için bile yalnz olduğumda arabasın götrmem gerekiyr avmye gitmiyorsam hiç biyere girip bişey yapamıyorm çnkü bütün dükkanlar da merdiven var, her seferinde bizden çok tekerlekli sandalyedekileri düşünüyorum bu kadr düşüncesizce yapılmamalı kısıtlanmak gerçekten çok kötü bişey

biz olmadık canım o aşıya bende güvenemedim açıkçası, çok şaibeli.bilmiyorumkismile

AYNEN bende her arabayla sokağa çıktığımda söylene söylene geziyorum dükkanları bırak kaldırımlarda bile bazen çıkmaya yer olmuyo sinir oluyorum herseferinde:umursamaz:

buarada rota virüsü aşısını yaptırdık bizde sağlık ocakları yapmıyo önermiyolarmış size kalmış içinize sinerse yaptırın ben arkadaşımın bebeği 3 gün ishalden hastanede yattığı için gözüm korktu yaptırdım

merhaba kızlar...döndük memlketten..5 gün yetti:)Doğa hanımla gidişimiz iyiydi ama dönüş biraz zor oldu...evim evim güzel evim...özlemişiz evimizi 5 günde...eskilere bir göz atayım..bizde bugün rotavirüsün 2. dozunu yaptıracağız...ve 4.ay kontrolümüz var..Doğa 2 gün sonra 4 aylık oluyor..geçmişi okuyayım biraz...sevgilerrrsositososito

selam kızlar;
epeydir bakamadım geçmişe pc arızalıydı.
dün oğlumu 4 aylık kontrolüne götürdüm şükürler olsun hiç bir sorunumuz yok. ayın 15'de aşımız var mafoldumben rota virüs aşısını yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum.
veeee oğlum artık ayaklarını sıkıca tutabiliyor oyun halısına yatırınca üzerinde asılı oyuncakları tutup asılıyor gelmeyincede sinirleniyor delikafadulden
havalar burdada epey serinledi bizde uzun takımlar giymeye başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…