2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende kraft kanguru var milan ya da madrid şimdi tam hatırlayamıyorum. valla kanguruyu hiç tavsiye etmem kızlar. yakın mesafe için (bakkal market gibi) ideal fakat öyle takıp gezelim tozalım derseniz beliniz bükülür. az önce çıkıp bi turlayayım dedim kanguruyla eve geldim hala pestilim, belim çok fena. bir arkadaşımın boynu tutuldu kangurudan, kas gevşetici iğneler oldu 1 hafta, emziremedi çocuğunu, sütü kesiliyodu az daha. bence kanguru fuzuli masraf.:1closedeyes:

kızlar bu arada bebeği diş çıkartan var mı yaa? biz diş çıkartma sürecine girmişiz. :1shok:sol alt damakta iki tane beyaz pütürlük var. doktor 15-20 günde çıkar diyemem daha uzun sürer dedi ama evladımda bi huzursuzluk, ağzı salyalı hep, eli de ağzında, keyifsiz.. erkenden nerden çıktı şimdi bu yaa..mafoldumben

TIFF ım desene ilk diş sizden gelecek inş. ağrısız ateşsiz iyi bir şekilde atlatırsınız. bu erken diş çıkarma eğer anne de yada babada olduysa bebişlerde de olabiliyormuş.. sen ne zaman çıkartmışsın ki biliyor musun

eşimde bende normal zamanda diş çıkartmışız yaa, doktor hemen gelmez zaten dedi ama böle sancılı sürmesi de sinir bozucu. bari hemen gelse de rahatlasa yavrum bir an önce. kızlar kabuğu soyulmuş dolaptan çıkmış soğuk havuç diş kaşımak için ideal! ilk tecrübe benden olsun.opuyorumnanaktan

kıyamam kuzucuğa inşallah çok sıkıntı yaşamazsınız bu süreçte. bizdede felaket ağız akıntısı var kuzucum parmaklarını kemirip duruyor dişliği hiç sevmedi havucu bende deneyeyim akşama

hehehehhuhuehuhuh çok hoşsun tıfım yaa...
ne zaman gittiniz cNIM doktora sen kime gidiyorsun.......

hayırlı olsun canım inşallah çok sıkıntılı olmaz bu süreç sizin için...bende diş kaşıyıucıyı buzdolabından çıkarıp vermenin rahatlatıcı olduğunu duymuştum...havuç daha güzel:)hepimizin başına gelecek şeyler bunlar...bakalım bu dönemde bizi neler bekliyorbilmiyorumkismile

hehehehhuhuehuhuh çok hoşsun tıfım yaa...
ne zaman gittiniz cNIM doktora sen kime gidiyorsun.......

valla bahar hastanesinde bi teyze bulduk ayla bişey hatırlamıom, sevdik onu bakalım bundan sonra ona devam tatlım.

saolun kızlar darısı başınıza artık ama vaktinde.boshayallersmile

bizde rota virüsün yaptırdık 3. ve 5. ayda dedi doktorumuz
ishalden çok yatan çocuk var hastande dedi bi de bu hastalık şebeke suyundan bulaşıyomuş banyo yaparken bile olabişlirmiş yinedde sen bilirsin

ben uzun kollu body ve pijama alti giydirmeye basladim.

aynen bir de çorap ama bugünden itibaren ısıncakmış havalar yine

kanguru 3.aydan sonra 9kiloya kadar kullanılıyor .3.ayımız bitti 4teyiz kilomuz 8e yaklaştı. 8kiloyu önümde taşırsım kamburum çıkar kolay mı ya. pazardan 2kilo domates alıyoz eve gelene kadar kolumuz ağrıyooo en iyisi bebek arabası. ama otobüs dolmuş unutun

bencede evde öyle duruyor

oyyy canım hadi kolay çıkar inşallah

ishalden çok yatan çocuk var hastande dedi bi de bu hastalık şebeke suyundan bulaşıyomuş banyo yaparken bile olabişlirmiş yinedde sen bilirsin

evet biz de son anda karar verip ilk dozu yaptırdık

kızım artık herşeyi tutabiliyor ve direk ağzına götürüyor tabii..emzikle uyuyor normalde ama bu aralar sürekli çıkarıyor emziği oynuyor onunla..dolayısıyla uyutmuyor kendini..2 gündür ellerini alt pijamasının içine sokuyorum...baştan sinirleniyor ama çıkaramayınca pes ediyor...ve mışıl mışıl uyuyordelikafadulden

ben de sonrdan keşke yaptırsaydım dememek için yaptırdım valla, bir şey olursa kendimi çok suçlardım...

benimki de öyle herşeyi ağzına sokmaya çalışıyor, ağzını sildiğim mendili bile ağzına tepiştirmeye çalışıyor,çok şekerler yaaa :)) bir de artık emziğini çıkarıp geri kendi koyabiliyor ağzına bir kaç gündür... ama en tatlısı biberonunu kendi tutması çok uzun süre tutamıyor ama çok şeker oluyor :)

canım benım kızımda daha yuzustu donemıyor ve ellerınden tutunca kalkamıyo basını tutamıyo bızımkılermı tembel dıgerlerımı erkencı bılemıcem artık

kızlar bebekleri, anakucaklarına hapsetmeyin yere hafif kalın bişey serin ben onun yorganını serıyorum ıkı kat yapıp üzerine atıyorum yaklaşık 1 aydır yerde uyuyo ve çok rahat erken dönmesının sebebıde bu bence yerde daha rahat harekete dıyolar bırde sağına donukse bişey koyun renklı uzanmaya çalışsın sizin bebişler normal arkdşalar benım kızım çok erken başladı donmeye 2.buçuk aylıkken
yüzüstüyken sırt üstü dönüşüde popoyu kaldırıyor popo dıkılıyor havaya el altta kalınca hop devrılıyo
bişe uzattığımda elelri titreyerk yolu buluyo hepsi çok tatlı herşeyi yapıaklar anneler kimisi erken kimisi geç

selam kızlar uzun bir zamandan sonra tekrar merhaba.bir şey sormak istiyorum bizim arada kabızlığımız oluyor ve büyükler biboronuna bir kaç damla zeytin yağı damlatmamı söylüyolar.denedim işede yaradı ama kafam çok karışık acaba bir zararı olurmu diye?

kesinlikle katıltorum sana çok doğru bir teşhissss..düz bir yerde vakit geçirince daha çabuk hareketleniyorlarrrrr....

selam kızlar sinirim bozuk ya dün akşam iftara kaynımla eşi geldi kayınvalide de bende ya , akşam çocuğu vıcık vıcık ettiler öpüp duruyolar ıslak ıslak sinir oldum bişey diyemedim içim içimi yedi. tabi olan oğluma oldu sabaha doğru baktım 2 yanağında ve çenesinde kızarıklıklar oluşmuş hep pütür pütür böyle yavrum ya mikropmu kaptı noldu. dedim yüzünü yalamayın olan oldu işte diye yok diyo ondan değil ellerini yüzüne sürünce kızarıyomuş bide akıl veriyolar sanki çocuk 4 aydır yüzüne el sürmüyodu şimdi sürdü de oldu tööbee.. bayramda napcas ya kızlar sinir oluyorum düşündükçe.

bu arada ben de oğlumu genelde kalın bir örtü seriyorum yere dönüp duruyo:) oyuncaklarına uzanıyo tutuyo ve herşey ağzına gidiyo.serçe parmağımı özellikle sokuyo ağzına ısırıyo resmen:)

bide tesadüf de olabilir ama başkasının kucağındayken gel bana gel bana deyince kollarını uzatıyo atııyo gibiii:) oyy çok tatlılar yaaaa

ilknurrrrrr kızzz ilk diş senden mii hadi bakalım kolaylıkla atlatırsınız inş
ömürrr memeler ne alemde düzeldi mi bacım:)
benimkiler de bugün boş gibimm.. neyse gelirim yine

yok yok canım bazen kaka gecikince bende bir çay kaşığı zeytinyağ içiriyorum, ilaç veya fitil almasından daha güvenli emin ol.

ya şu mıncırma olayına bende deli oluyorum, geçen iftara arkadaşlarım geldi, bi tanesi bebek istio bizle beraber istiyolardı hala olmadı onların, kısmet. kız parmağını bebeğimin diline değdirip gülüo bide ellerim temiz yeni yıkadım diyo. valla bazen insanın basireti bağlanıo ben nasıl oldu da ona ağzının payını veremedim yaa hala kızıyorum. içime oturdu valla.

valla benimki öyle deli ki daha 2 haftalıkken kundağın içinden kolunu çıkartıyordu eşşek. şimdi hele hayatta kollarını saklayamam. bazen örtüyü koluna örtüyorum da hemen depip çıkartıyor canavar. :ecrin_bebek:

evet canım kesinlikle haklısın bunu hiç düşünmemiştim. bundan sonra bende yere atim bakim oğlanı, bizimki hala dönemiyor çünkü, yumuşak koltuklara gömülüyor ondan sanırım. kafayı kaldırıyor ama birde yan yatarken kolunun üstünde kalıyor öle yarım dönebiliyor ama şu sert zemin işi kafama yattı valla bir deneyeyim.a.s

kızlar benımoglanda artık yatmak ıstemıyor anakucagında durmak ıstemıyor kucagıma alıp ya gezdırcez ya tv fılan baktırcaz ya çene çalcaz ona.bızımkıde gercekten sert zemınde oyun halısına koyunca daha ıyı dönme alıştırmaları yapıyor yüz üstü dönüyo ama elini kurtaramadı henüz.oyun halısındakı oyuncaklara uzanıp tutuyor artık bırde üstüne battaniyesini örtünce çekiştirip yiyor resmenkaydirigubbakcemile3
ya bırde kızlar bugun ruyamda bebişimi hasta cok ateşlenmiş gördüm ılık suyla banyo yaptırmaya calısıyodum ama gozlerı gıdıyodu yavrumun resmen kabus uyandım öptüm sarıldım.elbetteki hastalanıcaklar ama bız nasıl dayanıcaz ben hemen felaket senaryosu yazarım zaten huyum kurusun.Rabbim bebişlerimizi korusun bizlere bağışlasın sağlık versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…