canım 90günden sonra yapıldığında kabızlığa sebep verebiliyormuş, özellikle daha önce böyle bi problem olduysa büyük kabızlığımız olmadı
ama hep ıkınıyoruz ve ağlatıyor ıkınmlalrımız bizi zaten bir de aşının yan etkisiini kaldrabilecek durumda değiliz gibime geliyor şu doktorumu değştrmek isityorm ya ben mi çok pimpirikliyim ama doktorumuz halal her gititğimizde ilk çocukmuydu akraba evliliği var mı bilmm ne diye soryo tanyamamdı yani hastasını bi de geçen ay adını sorduktan sonra uyuan çocuğa konuşyorm ilgiliym diye naber toprak bey dedi yüzüne baksa bebeğin uyuduğunu anlycak evet kuca kucak kangru almayı planlıyorum babay slingi kullanamadk amam kangruyu kullanabilirmişiz gibi gleyo kangurusu olan var mı memnunlar mı?
TIFF ım desene ilk diş sizden gelecek inş. ağrısız ateşsiz iyi bir şekilde atlatırsınız. bu erken diş çıkarma eğer anne de yada babada olduysa bebişlerde de olabiliyormuş.. sen ne zaman çıkartmışsın ki biliyor musunkızlar bu arada bebeği diş çıkartan var mı yaa? biz diş çıkartma sürecine girmişiz. :1shok:sol alt damakta iki tane beyaz pütürlük var. doktor 15-20 günde çıkar diyemem daha uzun sürer dedi ama evladımda bi huzursuzluk, ağzı salyalı hep, eli de ağzında, keyifsiz.. erkenden nerden çıktı şimdi bu yaa..mafoldumben
TIFF ım desene ilk diş sizden gelecek inş. ağrısız ateşsiz iyi bir şekilde atlatırsınız. bu erken diş çıkarma eğer anne de yada babada olduysa bebişlerde de olabiliyormuş.. sen ne zaman çıkartmışsın ki biliyor musun
kızlar bu arada bebeği diş çıkartan var mı yaa? biz diş çıkartma sürecine girmişiz. :1shok:sol alt damakta iki tane beyaz pütürlük var. doktor 15-20 günde çıkar diyemem daha uzun sürer dedi ama evladımda bi huzursuzluk, ağzı salyalı hep, eli de ağzında, keyifsiz.. erkenden nerden çıktı şimdi bu yaa..mafoldumben
eşimde bende normal zamanda diş çıkartmışız yaa, doktor hemen gelmez zaten dedi ama böle sancılı sürmesi de sinir bozucu. bari hemen gelse de rahatlasa yavrum bir an önce. kızlar kabuğu soyulmuş dolaptan çıkmış soğuk havuç diş kaşımak için ideal! ilk tecrübe benden olsun.opuyorumnanaktan
eşimde bende normal zamanda diş çıkartmışız yaa, doktor hemen gelmez zaten dedi ama böle sancılı sürmesi de sinir bozucu. bari hemen gelse de rahatlasa yavrum bir an önce. kızlar kabuğu soyulmuş dolaptan çıkmış soğuk havuç diş kaşımak için ideal! ilk tecrübe benden olsun.opuyorumnanaktan
hehehehhuhuehuhuh çok hoşsun tıfım yaa...
ne zaman gittiniz cNIM doktora sen kime gidiyorsun.......
hayırlı olsun canım inşallah çok sıkıntılı olmaz bu süreç sizin için...bende diş kaşıyıucıyı buzdolabından çıkarıp vermenin rahatlatıcı olduğunu duymuştum...havuç daha güzel:)hepimizin başına gelecek şeyler bunlar...bakalım bu dönemde bizi neler bekliyorbilmiyorumkismile
kıyamam kuzucuğa inşallah çok sıkıntı yaşamazsınız bu süreçte. bizdede felaket ağız akıntısı var kuzucum parmaklarını kemirip duruyor dişliği hiç sevmedi havucu bende deneyeyim akşama
deliricem, sabahtan beri nette rota virüs aşısı bakıyorum domuz dnası içerdiğinden ameliyatlık kabızlığa sebep olduğundan bilmem ne bilmem ne bi sürü şey yazıyor, zaten yaptırmaya zor karar vermiştim, bi de süresi geçmiş gözüküyor kafayı yiycem topu ropu bi aşı herkes de olmuyor noluyorsa bana bi türlü kafamdan çıkartamadım olmycaz diyip daha dikkatli davranmya çalşmam lazm-tatlicadiarzu- o kadr
ben uzun kollu body ve pijama alti giydirmeye basladim.
canım 90günden sonra yapıldığında kabızlığa sebep verebiliyormuş, özellikle daha önce böyle bi problem olduysa büyük kabızlığımız olmadı
ama hep ıkınıyoruz ve ağlatıyor ıkınmlalrımız bizi zaten bir de aşının yan etkisiini kaldrabilecek durumda değiliz gibime geliyor şu doktorumu değştrmek isityorm ya ben mi çok pimpirikliyim ama doktorumuz halal her gititğimizde ilk çocukmuydu akraba evliliği var mı bilmm ne diye soryo tanyamamdı yani hastasını bi de geçen ay adını sorduktan sonra uyuan çocuğa konuşyorm ilgiliym diye naber toprak bey dedi yüzüne baksa bebeğin uyuduğunu anlycak evet kuca kucak kangru almayı planlıyorum babay slingi kullanamadk amam kangruyu kullanabilirmişiz gibi gleyo kangurusu olan var mı memnunlar mı?
bende kraft kanguru var milan ya da madrid şimdi tam hatırlayamıyorum. valla kanguruyu hiç tavsiye etmem kızlar. yakın mesafe için (bakkal market gibi) ideal fakat öyle takıp gezelim tozalım derseniz beliniz bükülür. az önce çıkıp bi turlayayım dedim kanguruyla eve geldim hala pestilim, belim çok fena. bir arkadaşımın boynu tutuldu kangurudan, kas gevşetici iğneler oldu 1 hafta, emziremedi çocuğunu, sütü kesiliyodu az daha. bence kanguru fuzuli masraf.:1closedeyes:
bizde rota virüsün yaptırdık 3. ve 5. ayda dedi doktorumuz
ishalden çok yatan çocuk var hastande dedi bi de bu hastalık şebeke suyundan bulaşıyomuş banyo yaparken bile olabişlirmiş yinedde sen bilirsin
bizde rota virüsün yaptırdık 3. ve 5. ayda dedi doktorumuz
ishalden çok yatan çocuk var hastande dedi bi de bu hastalık şebeke suyundan bulaşıyomuş banyo yaparken bile olabişlirmiş yinedde sen bilirsin
kızım artık herşeyi tutabiliyor ve direk ağzına götürüyor tabii..emzikle uyuyor normalde ama bu aralar sürekli çıkarıyor emziği oynuyor onunla..dolayısıyla uyutmuyor kendini..2 gündür ellerini alt pijamasının içine sokuyorum...baştan sinirleniyor ama çıkaramayınca pes ediyor...ve mışıl mışıl uyuyordelikafadulden
günaydıınnn...
sarp çok tembel dönmüyor, sadece yanlara dönüyor şimdilik ve yüzüstü yatmaktan hiç hoşlanmıyor..ellerinden tutunca başını da kaldırmıyor hala...
burası da baya serinledi biz de uzun kollu ve eşofman altlarına geçtik geceleri ama gündüz kısa kollu giyiyor.
kızlar bebekleri, anakucaklarına hapsetmeyin yere hafif kalın bişey serin ben onun yorganını serıyorum ıkı kat yapıp üzerine atıyorum yaklaşık 1 aydır yerde uyuyo ve çok rahat erken dönmesının sebebıde bu bence yerde daha rahat harekete dıyolar bırde sağına donukse bişey koyun renklı uzanmaya çalışsın sizin bebişler normal arkdşalar benım kızım çok erken başladı donmeye 2.buçuk aylıkken
yüzüstüyken sırt üstü dönüşüde popoyu kaldırıyor popo dıkılıyor havaya el altta kalınca hop devrılıyo
bişe uzattığımda elelri titreyerk yolu buluyo hepsi çok tatlı herşeyi yapıaklar anneler kimisi erken kimisi geç
selam kızlar uzun bir zamandan sonra tekrar merhaba.bir şey sormak istiyorum bizim arada kabızlığımız oluyor ve büyükler biboronuna bir kaç damla zeytin yağı damlatmamı söylüyolar.denedim işede yaradı ama kafam çok karışık acaba bir zararı olurmu diye?
selam kızlar sinirim bozuk ya dün akşam iftara kaynımla eşi geldi kayınvalide de bende ya , akşam çocuğu vıcık vıcık ettiler öpüp duruyolar ıslak ıslak sinir oldum bişey diyemedim içim içimi yedi. tabi olan oğluma oldu sabaha doğru baktım 2 yanağında ve çenesinde kızarıklıklar oluşmuş hep pütür pütür böyle yavrum ya mikropmu kaptı noldu. dedim yüzünü yalamayın olan oldu işte diye yok diyo ondan değil ellerini yüzüne sürünce kızarıyomuş bide akıl veriyolar sanki çocuk 4 aydır yüzüne el sürmüyodu şimdi sürdü de oldu tööbee.. bayramda napcas ya kızlar sinir oluyorum düşündükçe.
bu arada ben de oğlumu genelde kalın bir örtü seriyorum yere dönüp duruyo:) oyuncaklarına uzanıyo tutuyo ve herşey ağzına gidiyo.serçe parmağımı özellikle sokuyo ağzına ısırıyo resmen:)
bide tesadüf de olabilir ama başkasının kucağındayken gel bana gel bana deyince kollarını uzatıyo atııyo gibiii:) oyy çok tatlılar yaaaa
ilknurrrrrr kızzz ilk diş senden mii hadi bakalım kolaylıkla atlatırsınız inş
ömürrr memeler ne alemde düzeldi mi bacım:)
benimkiler de bugün boş gibimm.. neyse gelirim yine
kızım artık herşeyi tutabiliyor ve direk ağzına götürüyor tabii..emzikle uyuyor normalde ama bu aralar sürekli çıkarıyor emziği oynuyor onunla..dolayısıyla uyutmuyor kendini..2 gündür ellerini alt pijamasının içine sokuyorum...baştan sinirleniyor ama çıkaramayınca pes ediyor...ve mışıl mışıl uyuyordelikafadulden
kızlar bebekleri, anakucaklarına hapsetmeyin yere hafif kalın bişey serin ben onun yorganını serıyorum ıkı kat yapıp üzerine atıyorum yaklaşık 1 aydır yerde uyuyo ve çok rahat erken dönmesının sebebıde bu bence yerde daha rahat harekete dıyolar bırde sağına donukse bişey koyun renklı uzanmaya çalışsın sizin bebişler normal arkdşalar benım kızım çok erken başladı donmeye 2.buçuk aylıkken
yüzüstüyken sırt üstü dönüşüde popoyu kaldırıyor popo dıkılıyor havaya el altta kalınca hop devrılıyo
bişe uzattığımda elelri titreyerk yolu buluyo hepsi çok tatlı herşeyi yapıaklar anneler kimisi erken kimisi geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?