2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahhh canim hadi bakalim hayirli olsun Allah yardimcin olsun yardimcimiz olsun en korktugum donem ..asilarda bile perian oldum disde ne oluruz bilemem artik..eyvahedigeldismile

amin canim rüyanda hayir olsun iyi dusunelim oyle olsun..bu ruyalar elaket zaten ben neler goruyorum neler kizimi kaciriyolar evde kapi ustune kapaniyo falan filan bir kalkiyorum gozlerim dolmus kizimi hemen alip sariliyorum cok haklisin gercekten hasta olduklarunda ki Allah korusun hepimizin yavrusunu ne yapicaz offf offfff bilmiyorumkismile

evet söylicem bakalım inş anlarlar bide yarın memleket gidiyoruz köye orda ne hale düşcez Allah bilir.
biri onları öyle yalasa acaba ne hissederler çok merak ediyorum.

nisan annelerinden biri ebay den almış takım elbise. bakıyorum ama kaç güne gelir acaba bayramlık olarak çok şirin ya:) ben aldım bişeyler bahçıvan pant tarzında ama bakalım ilk bayramımız ilk hevesss:))

slmmm
tıff dişler geliyomuş hadi hayırlısı inşallah sıkıntılı olmaz..

bişey sorucam kızlar...ben okuldayken bebeğim içsin diye süt sağıp bırakıyorum ama fazla bişey çıkmıyo zaten sürekli emzirdiğim için acaba gün içinde farklı zamanlarda az çıkan sütleri birleştirsem olur mu?

canım ben birleştiriyorum ama fazla uzun süre bekletme yinede buzdolabında 1 gün durabılıyor cunku.mesela ısten eve gelınce bı göğsumu sağıp dolaba koyuyorum.gecede bır gogsumu emzırmeyıp ya sabaha karsı yada sabah sagıp ablama bırakıyorum.o ılk onceo sütü veriyor bebişe sonra dondurulmus olanlardan kullanıyo.yanı dolapta 12 saat fılan kalmıs oluyo süt canım

yaa kızlar benım buzdolabım acayip kokuyo bebişe süt koyduğum için içim hiç rahat değil bir önerisi olan var mı? servısı aradık limonlu yada karbonatlı suyla silin dediler yaptık bıraz gectı gıbı oldu sımdı daha berbat.kahve fılan koydum sımdı de vanılya denıycem bı sekılde gecmesı gerek o kokununbilmiyorumkismile

çok şükür geçti gökçenciim beyazıt sağolsun :))))emdi emdi açıldı sahura kadar ağrıdı valla .....oğlumun ilk kelimeleri how heeee haaaa hoooo :)))) yerim onu beeennn kameraya çekicem allahım oğlum çinlimi yaa hep tek heceli konuşuyo anlaşamıyoruz hahahah:)))

içindekileri boşalt fişini çek açık bırak sonra iyice sil temizle canım kesin çözüm .....

nette 14. haftaya kadr diyor ilk doz için ama bize doktorumuz 15. haftamızı söyledi kafam karıştı, napsam bilemedim?
2-4 ve 6. aylarda oluyor biz 2. dozu yaptıracağız 18inden sonra bende çok tereddüt etmiştim yaptırsam mı yaptırmasam mı sonra yaptırmaya karar verdim

bende onu soracaktım ya
benim kızımın da 2 haftadır ağzı inanılmaz akıyor sürekli önlükleyiz yoksa 4 -5 kere üst değiştirmek zorunda kalıyoruz . alt dişleri bembeyaz kabarmış üstlede hafiften kabarmaya balamış 4. ayda bekliyorum

çünkü babası 4 aylıkken ilk dişlerini çıkarmış ve ben bu süreçten çok korkuyorum uykusuzluk iştahsızlık huzursuzluk hepimiz için min. düzeyde atlatılır inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

bir ara benimkide kokmuştu buzdolabı için koku gidericiler varya ondan kullandım bir daha da olmadı limonu kesip direk koysan çözüm olurmu acabafisfisfisfisfisfis

O buzdolabı kokusunu bende çözemedim bi türlü vanilya -karbonatlı su-buzdolabı kokusu ne varsa denedim, servis çağırıp baktırmak en doğrusu olucak artık. Belki filtrelerde bi problem vardır..

Kızlar dün doktor kontrolümüz vardı bu ay kızım sadece 200 gr almış , normalde 1 kiloyu aşkın alırdı , 200 gr.ı görünce şok oldum , moralim bozuldu , sütüm yeterli hala , huzursuzluğu da yok ki doymuyor diyim.. bilmiyorumkismile
Doktor ferrum kan damlası ile devit 3 yerine A vitamini de içren başka bir damla verdi. Annem 4. ayda sizde de bi durgunluk yaşandı diyor , hareketlilik arttığı için kalori harcıyor bebek diyor anneme doktorlardan daha çok güvendiğimden biraz rahatladım..
Damakları sanırım çok acıyor bazen sinirlenip bizi ısırmaya çalışıp çığlık atıyor yavrum , diş mi çıkarıcak erkenden acaba diyorum , bakıyorum beyazlaşmış damakları ama diş miş görmedim tabi :)
Henüz ek besinle ilgili bişey söylemedi süte devam , bol su , şekersiz meyve suları içmeye devam dedi.

özgekrd canım limon hep var zaten dolapta kesilmiş bir şekilde ama koku gidericiyi deneyim birde ömür arkadaşımızın yönteimini bakalım artık hangısı olursa

özgekrd canım limon hep var zaten dolapta kesilmiş bir şekilde ama koku gidericiyi deneyim birde ömür arkadaşımızın yönteimini bakalım artık hangısı olursa

bunu internette buldum canım dene istersen

Dün bir yerde okudum, tek çözüm demlikteki bir miktar çayı (posasıyla beraber) bir tabağa koyun ve öylece birkaç gün bekletin, koku derhal çıkar gider

bunu internette buldum canım dene istersen

Dün bir yerde okudum, tek çözüm demlikteki bir miktar çayı (posasıyla beraber) bir tabağa koyun ve öylece birkaç gün bekletin, koku derhal çıkar gider

saol canım deniycemkaydirigubbakcemile5

canım bolsu,şekersiz meyve suyu senin için mi dedi süt yapsın diye yoksa bebişe mi verceksin

ağzı açık süt koy canım dolaba, süt tüm kokuyu içine çeker. sonra sakın sütü koklayayım deme aman haaa..:roflol:

arcak canım yanlış anlaşılmadım dimi sağınca aynı biberonda birleştirip saklıyosun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…