selam kızlar sinirim bozuk ya dün akşam iftara kaynımla eşi geldi kayınvalide de bende ya , akşam çocuğu vıcık vıcık ettiler öpüp duruyolar ıslak ıslak sinir oldum bişey diyemedim içim içimi yedi. tabi olan oğluma oldu sabaha doğru baktım 2 yanağında ve çenesinde kızarıklıklar oluşmuş hep pütür pütür böyle yavrum ya mikropmu kaptı noldu. dedim yüzünü yalamayın olan oldu işte diye yok diyo ondan değil ellerini yüzüne sürünce kızarıyomuş bide akıl veriyolar sanki çocuk 4 aydır yüzüne el sürmüyodu şimdi sürdü de oldu tööbee.. bayramda napcas ya kızlar sinir oluyorum düşündükçe.
bende sinir oluyorum oğlumu birilerinin gelip yalayarak öpmesinee..burdada bahsetmiştim eşimin arkadaşları ve eşleri bi gün geldiler oğlumu oyuncak ettiler diye..hatta eşimin arkadaşı oğlumun yanağını emerek öpmüş çocuğun yanağında seninde oğlunda olduğu gibi pütürcükler kızarıklıklar oluşmuştu..eşime söledim git arkadaşlarına söle oğlumu oyuncak etmesinler dedim..bu olayı kayınvaldemlerede anlattım çok rahatsız olduğumu kendi ailem dahi yapsa artık kim olursa olsun kızcağımı söledim (yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı) onlar oyüzden mıncıklayamıyolar oğlumu..sende öle yap tavsiyem belki anlarlar canım.. yerimseniben
kızlar bu arada bebeği diş çıkartan var mı yaa? biz diş çıkartma sürecine girmişiz. :1shok:sol alt damakta iki tane beyaz pütürlük var. doktor 15-20 günde çıkar diyemem daha uzun sürer dedi ama evladımda bi huzursuzluk, ağzı salyalı hep, eli de ağzında, keyifsiz.. erkenden nerden çıktı şimdi bu yaa..mafoldumben
kızlar benımoglanda artık yatmak ıstemıyor anakucagında durmak ıstemıyor kucagıma alıp ya gezdırcez ya tv fılan baktırcaz ya çene çalcaz ona.bızımkıde gercekten sert zemınde oyun halısına koyunca daha ıyı dönme alıştırmaları yapıyor yüz üstü dönüyo ama elini kurtaramadı henüz.oyun halısındakı oyuncaklara uzanıp tutuyor artık bırde üstüne battaniyesini örtünce çekiştirip yiyor resmenkaydirigubbakcemile3
ya bırde kızlar bugun ruyamda bebişimi hasta cok ateşlenmiş gördüm ılık suyla banyo yaptırmaya calısıyodum ama gozlerı gıdıyodu yavrumun resmen kabus uyandım öptüm sarıldım.elbetteki hastalanıcaklar ama bız nasıl dayanıcaz ben hemen felaket senaryosu yazarım zaten huyum kurusun.Rabbim bebişlerimizi korusun bizlere bağışlasın sağlık versin inş
bende sinir oluyorum oğlumu birilerinin gelip yalayarak öpmesinee..burdada bahsetmiştim eşimin arkadaşları ve eşleri bi gün geldiler oğlumu oyuncak ettiler diye..hatta eşimin arkadaşı oğlumun yanağını emerek öpmüş çocuğun yanağında seninde oğlunda olduğu gibi pütürcükler kızarıklıklar oluşmuştu..eşime söledim git arkadaşlarına söle oğlumu oyuncak etmesinler dedim..bu olayı kayınvaldemlerede anlattım çok rahatsız olduğumu kendi ailem dahi yapsa artık kim olursa olsun kızcağımı söledim (yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı) onlar oyüzden mıncıklayamıyolar oğlumu..sende öle yap tavsiyem belki anlarlar canım.. yerimseniben
slmmm
tıff dişler geliyomuş hadi hayırlısı inşallah sıkıntılı olmaz..
bişey sorucam kızlar...ben okuldayken bebeğim içsin diye süt sağıp bırakıyorum ama fazla bişey çıkmıyo zaten sürekli emzirdiğim için acaba gün içinde farklı zamanlarda az çıkan sütleri birleştirsem olur mu?
yaa kızlar benım buzdolabım acayip kokuyo bebişe süt koyduğum için içim hiç rahat değil bir önerisi olan var mı? servısı aradık limonlu yada karbonatlı suyla silin dediler yaptık bıraz gectı gıbı oldu sımdı daha berbat.kahve fılan koydum sımdı de vanılya denıycem bı sekılde gecmesı gerek o kokununbilmiyorumkismile
2-4 ve 6. aylarda oluyor biz 2. dozu yaptıracağız 18inden sonra bende çok tereddüt etmiştim yaptırsam mı yaptırmasam mı sonra yaptırmaya karar verdimnette 14. haftaya kadr diyor ilk doz için ama bize doktorumuz 15. haftamızı söyledi kafam karıştı, napsam bilemedim?
kızlar bu arada bebeği diş çıkartan var mı yaa? biz diş çıkartma sürecine girmişiz. :1shok:sol alt damakta iki tane beyaz pütürlük var. doktor 15-20 günde çıkar diyemem daha uzun sürer dedi ama evladımda bi huzursuzluk, ağzı salyalı hep, eli de ağzında, keyifsiz.. erkenden nerden çıktı şimdi bu yaa..mafoldumben
yaa kızlar benım buzdolabım acayip kokuyo bebişe süt koyduğum için içim hiç rahat değil bir önerisi olan var mı? servısı aradık limonlu yada karbonatlı suyla silin dediler yaptık bıraz gectı gıbı oldu sımdı daha berbat.kahve fılan koydum sımdı de vanılya denıycem bı sekılde gecmesı gerek o kokununbilmiyorumkismile
özgekrd canım limon hep var zaten dolapta kesilmiş bir şekilde ama koku gidericiyi deneyim birde ömür arkadaşımızın yönteimini bakalım artık hangısı olursa
bunu internette buldum canım dene istersen
Dün bir yerde okudum, tek çözüm demlikteki bir miktar çayı (posasıyla beraber) bir tabağa koyun ve öylece birkaç gün bekletin, koku derhal çıkar gider
O buzdolabı kokusunu bende çözemedim bi türlü vanilya -karbonatlı su-buzdolabı kokusu ne varsa denedim, servis çağırıp baktırmak en doğrusu olucak artık. Belki filtrelerde bi problem vardır..
Kızlar dün doktor kontrolümüz vardı bu ay kızım sadece 200 gr almış , normalde 1 kiloyu aşkın alırdı , 200 gr.ı görünce şok oldum , moralim bozuldu , sütüm yeterli hala , huzursuzluğu da yok ki doymuyor diyim.. bilmiyorumkismile
Doktor ferrum kan damlası ile devit 3 yerine A vitamini de içren başka bir damla verdi. Annem 4. ayda sizde de bi durgunluk yaşandı diyor , hareketlilik arttığı için kalori harcıyor bebek diyor anneme doktorlardan daha çok güvendiğimden biraz rahatladım..
Damakları sanırım çok acıyor bazen sinirlenip bizi ısırmaya çalışıp çığlık atıyor yavrum , diş mi çıkarıcak erkenden acaba diyorum , bakıyorum beyazlaşmış damakları ama diş miş görmedim tabi :)
Henüz ek besinle ilgili bişey söylemedi süte devam , bol su , şekersiz meyve suları içmeye devam dedi.
canım bolsu,şekersiz meyve suyu senin için mi dedi süt yapsın diye yoksa bebişe mi verceksin
özgekrd canım limon hep var zaten dolapta kesilmiş bir şekilde ama koku gidericiyi deneyim birde ömür arkadaşımızın yönteimini bakalım artık hangısı olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?