canım sıkılmışır arabanın içinde bizde eve gelirken memlekette aynısı olduu arabada uyuyan kızım basıyo çığlığı ama napsın yavrucaklar sıkılıyolardırr ana kucağına bir uyurken koyabiliyodum en son zaman içine gşirmedi bile kucağımda uyudu sıkılmıiştır annesi deet etmemerhaba kızlar
bebişleri öperek başlıyorum yazacaklarıma
benim kız ısrarla emmek istemiyor
ayakta memeyi veriyorum poposuna vura vura konuşa konuşa ancak alıyor çıldırıcam
memeyi agzından düşürmyen cocuk şimdi emmiyor açlıktan bagırıyor çaresiz kalınca emiyor ancak
birde kucak delisi oldu napıcamı şaşırdım
tatilden dönüşte rabanın içinde bir bagırmaya basladı Allahım yardım et dedim babanesiyle ben çılgına döndük gözündeki yaşlar çenesine kadar indi morardı arabadayız otobanda napıcam ben sızdı kaldı sonra neden aglıyor bilmiyorum
nolur beni rahatlatıcak bişiler söleyin
maşallah kızına benim kızda geçen gün çıngırağını tuttu ve salladı kuzumm bencede ama ben hala tadını bilemiyorum yemelikmşi içmelikmiş ne bunlar bilmiyorummolumunekankayizsmileıyı aklşamlar kım var kım yok göemıyorum sorun var sıtede galıba:)
kızım artık ona vermek için tuttugum şeylere elını uzatıyor kavrıyor hop dırek ağzına:))) yüzüstüyken sırt üstüde dönmeye başladı ayaklanınca kök söktürücek bana çok yaramaz olucak:))
memeyi emerken çok sınırlenıyor neden anlam vremıyorum, sıkıyo kendını sancısı olsa anlarım değil ellerını sıkıyor ıhh dıye ses çıkarıyor ama mmeeyı çok emmek ıstıyo hırsla yani uykuya sıkışık oluyo ondanmı acaba bırde gece 4ten sonra bı sağa bı sola durmaksızın donuyo uykulu halde ıhh dıyo bazen 7ye kadar suruyo bu, bişe düzeliyo başka bı sorun çıkıyo, rabbım buyuk dert vermesin kuzularımıza onu öperken sanki ömrüm uzuyo böyle bi tat yokkkkk ona bakarken ağlıyorum ben hala alışamadım bu benımmı deyip duruyorum:) evımde bı bebek var deyıp duruyorum dua edıyorum ona buyuduklerınde inş kıymetımızı bılen evlatlardan olurlar...
uzun oldu hakkınızı helal edın herkese hayırlı geceler bol uykulu:)
saol canım bbende yazın memleketteyim ama şimdi burdayım nasip olursa görüşürüz belkiimelih maşallah oğluna dün iş yoğudu giremedim çok bişey konuşulmamış bende öğretmenim ama memeurluğu kazandım branşım fen olduğu için çok zordu hayırlısı böyleynişş
günaydın clopatraa a.s. naberr[/Q
Tesekkur ederim.
Bu arada ben de Ingiltere'de Fizik ogretmenligi yapiyorum ve Adapazar'liyim. Bu yazin geldigimde goruselim diye soylemistim ama kismet olmadi. Belki bu geldigimde Adapazarlilar bulusabiliriz. Umarim sen de Fen ogretmenligini kisa zamanda yapabilirsin. Bu KPS olayi cok sacma maalesef...........
inş canım benim kızımda yeni iyileşti ben gündüz kısa k ol altına pijama çorap atlete tabii gece uzun kol giydşriyoeummkızlar merhaba uzun zamandır giremedim ara ara takip etmeye çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor
oysa inanılmaz faydalanıyorum tecrübelerinizden...
benim kızım çoook yaramaz oldu gündüzleri hemen hemen hiç uyumuyor yarım saat ancak uyuyordur
kendi kendine sesler çıkarıyor bağırıyor
gittikçe zorlaşmaya başladı annelik bir o kadar da güzelleşiyor
havalar birden soğuduğu için çok tedirginim dilerim hasta etmeyiz bebişleri
nasıl giydiriyorsunuz siz ????
oyyy kuzunun rüyalarını sevsinlerrgünaydın annişlerrr akşam kuzey uykusunda sayıkladı sanırım.. gece uyandım bişiler anlatıyordu herhalde uyandı dedim baktım gözleri kapalı kaydirigubbakcemile3 sanırım birtek gece sayıklamaları bana benziyecek
yavrumm az sancıyla atlatır inşallahhkızlar bu arada bebeği diş çıkartan var mı yaa? biz diş çıkartma sürecine girmişiz. :1shok:sol alt damakta iki tane beyaz pütürlük var. doktor 15-20 günde çıkar diyemem daha uzun sürer dedi ama evladımda bi huzursuzluk, ağzı salyalı hep, eli de ağzında, keyifsiz.. erkenden nerden çıktı şimdi bu yaa..mafoldumben
canım ben 2aylıkken içiriyodum zeytinyağını kabzdı ve zorlanıyodu bu yüğzden çatlakları vardı zorlanmasın diye içiriyodum veya popouna sürüyodum ozaman daha çabuk yapıyoduuselam kızlar uzun bir zamandan sonra tekrar merhaba.bir şey sormak istiyorum bizim arada kabızlığımız oluyor ve büyükler biboronuna bir kaç damla zeytin yağı damlatmamı söylüyolar.denedim işede yaradı ama kafam çok karışık acaba bir zararı olurmu diye?
ayrı ayrı koy sonra birleştir canımmslmmm
tıff dişler geliyomuş hadi hayırlısı inşallah sıkıntılı olmaz..
bişey sorucam kızlar...ben okuldayken bebeğim içsin diye süt sağıp bırakıyorum ama fazla bişey çıkmıyo zaten sürekli emzirdiğim için acaba gün içinde farklı zamanlarda az çıkan sütleri birleştirsem olur mu?
bancede serviisi çağır canım annemin dolabıma olmuştuyaa kızlar benım buzdolabım acayip kokuyo bebişe süt koyduğum için içim hiç rahat değil bir önerisi olan var mı? servısı aradık limonlu yada karbonatlı suyla silin dediler yaptık bıraz gectı gıbı oldu sımdı daha berbat.kahve fılan koydum sımdı de vanılya denıycem bı sekılde gecmesı gerek o kokununbilmiyorumkismile
bende 1 kere oldumm ki çok düzenlidir ama doğumdan sonra oluyomuş emzirdiğimiz için düzensizleşirnişslm kızlar nasılsınız?size bişey sorcam.doğumdan sonra ilk adetimi 6 ağustosta oldum 2. si eylül 1 de olmam lazımdı olmadım daha kasık ağrıları var ama olmuyorum.1_2 kaza oldu çok korkuyorum.2.ye adet olanlar varsa eski düzenlerine göre mi oldular iki adet arasındaki zaman değişti mi.şimdiden teşekkürler ben artık ancak gece girebilirim o zman da siz olmuyorsunuz.görüşmek üzere byyyeessalsanaalsanasmile
bencede canım şu an en kolay zamanları büyüdükçe sorumluluklarıda artacak nasıl bir dünyadayız haberleri izledikçe tüylerim ürperiyo işte en nemlisi başımıza gelmeden bişeyleri düzeltebilmekksağlıkla bşr büyütebilsekkgünaydın hanımlar ...beyazıt uyuyo canım iş yapmak istemiyo ablam yeğenimi anaokuluna yazdırdı onun kıyaftlerini almaya gittiler .. okul önce kitap alıcaksınız dedi şimdide kıyafet alın demiş hemde çantasına da yedek alıp koyucaklarmış yaa bizim paşalar büyüyünce napıcaz bakalımeyvahedigeldismile bu anaokulları abartıyo artık ...bu çocuklar oyun oynamaya gidiyo ne bu masraf yaaa.. eşim asla yollamam diyo bizim paşa üçbuçuk yaşına gelince evde büyük kavga olucak anlaşılan yeğenlerim giderken ben nasıl yollamıycam bilemiyorum sanki mahrum kalıcakış gibi geliyo mafoldumben.. çocuk doğurmak zordu ama büyütmek çok daha zormuş şimdiden afakanlar basmaya başladı beni...
selam canımmherkese selammm
nasılsınız mayıs annişleriii
kimse yokk kızımı uyuttum bir yazı okudum kızlar bebeişler gündüzleri 3 saat uyusa yetermişş gecede 10 saat uyurmuş bizim kız iftardan sonra huzursuzlaşıyo 9 da uyutuyom 9,5 ta kalkıyo ondan sonra uyku yokk 11 falan uyuyo gecede çok kalkıyo bugün uyutmayacağım güzndüz uyuyo gece kalkıyo bu sefer bakalım nolcak tabi dayanabilirsemm uykusu geldimi oyun falan istemiyoo
bide oğlu sünnet olan hanımlar nasıl oldu sizin oğluşlar..klipsli yöntem felan varmış nasıl bişey o. ben sema hastanesinde ürologla görüştüm kendisi yapıcak sünneti lokal yapıcam ddi adama sorucaktım klips olayını konuya vakıf olamadığım için csaret edemedim dört beş günde düzelir diyo normal dimi ya bi yandan teknoloji gelişiyo yeni şeylr çıkıyo onu denesem diyorum bi yandan da deneme tahtası diil oğlum bi terslik olmasın klasik yöntem olsun diyorum napıcağımı şaşırdım bayramdan sonraki salıya gün alıcam inşallah sıkıntı çekmez oğlum yaaa...
bu arada kızlar ben kayınvalıdemlerle aynı bınada oturuyorum onlar 2 ben 6. kattayım.6 aydır burdayız bız daha dogrusu kıracıydık onlar bıze ev aldılar dıyım:)
ama hııııııc memnun deılım aynı bınada omaktan ne guzel 1 aydır yoklardı kucuk kaynımın yanına hataya gıtmıslerdı sanırım yarın gelıyolartek tesellım kıs gelınce gerı gıdecekler kısı orda gecırecekler kısın 5 ay falan gelmıcekler:) ama boyle huzursuz olmaya devam edersem seneye tasınmayı bıle dusunuyorum.evım cok guzel bı yandanda bırakmak ıstemıyorum sız olsanız napardınız? bu arada cıkarsan gerı kıraya cıkıcam
bu arada kızlar ben kayınvalıdemlerle aynı bınada oturuyorum onlar 2 ben 6. kattayım.6 aydır burdayız bız daha dogrusu kıracıydık onlar bıze ev aldılar dıyım:)
ama hııııııc memnun deılım aynı bınada omaktan ne guzel 1 aydır yoklardı kucuk kaynımın yanına hataya gıtmıslerdı sanırım yarın gelıyolartek tesellım kıs gelınce gerı gıdecekler kısı orda gecırecekler kısın 5 ay falan gelmıcekler:) ama boyle huzursuz olmaya devam edersem seneye tasınmayı bıle dusunuyorum.evım cok guzel bı yandanda bırakmak ıstemıyorum sız olsanız napardınız? bu arada cıkarsan gerı kıraya cıkıcam
biz eşimle diyete başladık dün:)akşamları sadece salata yiyoruz...çeşit çeşit salatalar yapıyoruz...mekik çekmeye başladım birde..artık çok rahatsız oluyorum göbeğimden...7 kilo fazlam var..fazlalıklardan ziyade göbeğim erimeli..spor şart ama nasıl.ancak evde bişeyler yapacağım artık ama çook zor...kızım 2 gündür öyle huysuz ki umarım geçicidir bu durum..hiç böyle değildi benim kızım
biz eşimle diyete başladık dün:)akşamları sadece salata yiyoruz...çeşit çeşit salatalar yapıyoruz...mekik çekmeye başladım birde..artık çok rahatsız oluyorum göbeğimden...7 kilo fazlam var..fazlalıklardan ziyade göbeğim erimeli..spor şart ama nasıl.ancak evde bişeyler yapacağım artık ama çook zor...kızım 2 gündür öyle huysuz ki umarım geçicidir bu durum..hiç böyle değildi benim kızım
montignac rejimi yapıyorum bende karbonhidrat ve proteinleri ayırıyorum böylece her öğün sağlıklı besleniyorum hemde zayıflıyorum sebze ağırlıklı besleniyorum valla hızlada kilo v eriyorum benim vermem gereken 20 kilom varrsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
offfffffffffffff ben,im oğlan da acayip huysuzlaştı yani en gazlı zamanlarında bile böyle değildi,son günlerde çok yıprandım ya inş geçicidir ve çabuk geçer
çok ağlıyor bugünlerde..memeyi zor alıyor..uyumak istemiyor..gece uykularımızda sorun yok allahtan ama gündüz çok ağlıyor içim gidiyor...bende ne yapacağımı şaşırıyorum..
aynen gündüz sürekli ağlıyor gece de çok huzursuz,sabaha karşı sürekli uyanıyor memesini ağzına takınca uyuyor 10 dakika sonra yine aynı ,offfffffffffff allahım ya bütün gece ne zaman uyanıcak diye korkarak yatıyorum ki benim oğlum 7 saat kesintisiz yatardı
bizimkiler ters yöne sıçradı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?