2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hanımlar ...beyazıt uyuyo canım iş yapmak istemiyo ablam yeğenimi anaokuluna yazdırdı onun kıyaftlerini almaya gittiler .. okul önce kitap alıcaksınız dedi şimdide kıyafet alın demiş hemde çantasına da yedek alıp koyucaklarmış yaa bizim paşalar büyüyünce napıcaz bakalımeyvahedigeldismile bu anaokulları abartıyo artık ...bu çocuklar oyun oynamaya gidiyo ne bu masraf yaaa.. eşim asla yollamam diyo bizim paşa üçbuçuk yaşına gelince evde büyük kavga olucak anlaşılan yeğenlerim giderken ben nasıl yollamıycam bilemiyorum sanki mahrum kalıcakış gibi geliyo mafoldumben.. çocuk doğurmak zordu ama büyütmek çok daha zormuş şimdiden afakanlar basmaya başladı beni...

bide oğlu sünnet olan hanımlar nasıl oldu sizin oğluşlar..klipsli yöntem felan varmış nasıl bişey o. ben sema hastanesinde ürologla görüştüm kendisi yapıcak sünneti lokal yapıcam ddi adama sorucaktım klips olayını konuya vakıf olamadığım için csaret edemedim dört beş günde düzelir diyo normal dimi ya bi yandan teknoloji gelişiyo yeni şeylr çıkıyo onu denesem diyorum bi yandan da deneme tahtası diil oğlum bi terslik olmasın klasik yöntem olsun diyorum napıcağımı şaşırdım bayramdan sonraki salıya gün alıcam inşallah sıkıntı çekmez oğlum yaaa...

canım sıkılmışır arabanın içinde bizde eve gelirken memlekette aynısı olduu arabada uyuyan kızım basıyo çığlığı ama napsın yavrucaklar sıkılıyolardırr ana kucağına bir uyurken koyabiliyodum en son zaman içine gşirmedi bile kucağımda uyudu sıkılmıiştır annesi deet etme
maşallah kızına benim kızda geçen gün çıngırağını tuttu ve salladı kuzumm bencede ama ben hala tadını bilemiyorum yemelikmşi içmelikmiş ne bunlar bilmiyorummolumunekankayizsmile

Şu an topikde tek ben varım:)))

Boncuk ben klipsli yöntemle sünnet ettirdim bugün 7.günümüz ve çok iyi oğlum. Sadece ilk gün akşamı ve ikinci gün biraz ağladı. Sonrasında sıkıntımız olmadı şükür. Şimdide krem sürüyoruz ve oynuyoruz pipisiyle. Acısı filan kalmadı ama misket gibi oldu oğlumun pipisi:) Oynadıkça düzeliyor ama:) Ben çok memnun kaldım bu klipsli yöntemden.

selam annişler kaç gündür giremedim bütün bebişler ve anneler iyidir inşallah
bizde iyiyiz kızım hergün bişeyler öğreniyo sürekli konuşuyo birsürü ses çıkarıyo herşeyi tutup ağzına götürüyo bütün oyuncaklar ağzında nasıl hijyen sağlıycam bilemiyorum valla dikkat ediyorum ama sonuçta engelde olamıyorum
bende biraz kendime bakmaya karar vedim saçlarımı kısaltıp bide röfle yaptırdım kızım tuhaf tuhaf baktı önce ama alıştı :))
ya bu kilolar niye gitmiyo yaa tabi yersen gitmez diyceksiniz ama :)) napıyım sütüm zaten çok bol değil kısıtlayamıyorum yediklerimi emzirirken kilo verirsin diyolardı. doğumdan çıktığımda nasılsam hala aynı kilodayım insan bir gram veremezmi :)) tabi hiç bişeyim olmuyo yeni almamak içinde çok direndim zayıflıycam öyle alıcam diye ama baktım olmuyo yarın yeni bişeyler alıcam artık aynı şeyleri giymekten sıkıldım.

özlemcım benımde kıyafetler oluyo bende yarın bayram ıcın bıseyler alıcam sımdıye kadar gecıstırmıstım ama onumuz bayram bıraz sık olmak gerek:)
gercı benım 3 kılom var fazla ama yınede mıde ve karın kısmında olunca fermuarlar zor kapanıyo mlesef.
benım kızımda artık oyuncaklarını tutmaya basladı banyoda falan kovadan tutuyo bırakmıyo:) bıde bugun 1 kez uyanıkken 1-2 dk da olsa emdı:)

bu arada kızlar ben kayınvalıdemlerle aynı bınada oturuyorum onlar 2 ben 6. kattayım.6 aydır burdayız bız daha dogrusu kıracıydık onlar bıze ev aldılar dıyım:)
ama hııııııc memnun deılım aynı bınada omaktan ne guzel 1 aydır yoklardı kucuk kaynımın yanına hataya gıtmıslerdı sanırım yarın gelıyolar tek tesellım kıs gelınce gerı gıdecekler kısı orda gecırecekler kısın 5 ay falan gelmıcekler:) ama boyle huzursuz olmaya devam edersem seneye tasınmayı bıle dusunuyorum.evım cok guzel bı yandanda bırakmak ıstemıyorum sız olsanız napardınız? bu arada cıkarsan gerı kıraya cıkıcam

canım bende kayınvaldemlerle çok yakın oturuyorum aynı bina değil ama hiç farkı yok heran beraberiz herşeyimize müdahele var tk başına hareket edemiyoruz aslında kötü insanlar değiller ama insan bunalıyo tabi bende uzaklaşmayı bazen çok istiyorum ama kiraya çıkmayıda göze alamıyorum hayat çok zor çünkü. seninkiler yine gidiyolarmış bak kaç ay yoklar :)

biz eşimle diyete başladık dün:)akşamları sadece salata yiyoruz...çeşit çeşit salatalar yapıyoruz...mekik çekmeye başladım birde..artık çok rahatsız oluyorum göbeğimden...7 kilo fazlam var..fazlalıklardan ziyade göbeğim erimeli..spor şart ama nasıl.ancak evde bişeyler yapacağım artık ama çook zor...kızım 2 gündür öyle huysuz ki umarım geçicidir bu durum..hiç böyle değildi benim kızım

bende kayınvalidemlerle aynı yerde oturuyorum 1. katta ben 2. katta eltim 3. katta kayınvalidem şimdiki aklım olsaydı değil aynı yerde aynı şehirde bile oturmazdım ama eve çok masraf ettik herşeyini eşimle birlikte çalışarak yaptırdık kıyamıyorum bırakmaya çok emeğimiz var ve herşeyini kendi isteğimize göre yaptırdık ne bileyim bende yaaa

montignac rejimi yapıyorum bende karbonhidrat ve proteinleri ayırıyorum böylece her öğün sağlıklı besleniyorum hemde zayıflıyorum sebze ağırlıklı besleniyorum valla hızlada kilo v eriyorum benim vermem gereken 20 kilom varrsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

offfffffffffffff ben,im oğlan da acayip huysuzlaştı yani en gazlı zamanlarında bile böyle değildi,son günlerde çok yıprandım ya inş geçicidir ve çabuk geçer

hımm..bakayım bende internetten..benim hızla hızla kilo verip eski enerjime ve güvenime kavuşmam lazım..derhal toparlanmam lazım..alsanaalsanasmile

offfffffffffffff ben,im oğlan da acayip huysuzlaştı yani en gazlı zamanlarında bile böyle değildi,son günlerde çok yıprandım ya inş geçicidir ve çabuk geçer

çok ağlıyor bugünlerde..memeyi zor alıyor..uyumak istemiyor..gece uykularımızda sorun yok allahtan ama gündüz çok ağlıyor içim gidiyor...bende ne yapacağımı şaşırıyorum..

çok ağlıyor bugünlerde..memeyi zor alıyor..uyumak istemiyor..gece uykularımızda sorun yok allahtan ama gündüz çok ağlıyor içim gidiyor...bende ne yapacağımı şaşırıyorum..

aynen gündüz sürekli ağlıyor gece de çok huzursuz,sabaha karşı sürekli uyanıyor memesini ağzına takınca uyuyor 10 dakika sonra yine aynı ,offfffffffffff allahım ya bütün gece ne zaman uyanıcak diye korkarak yatıyorum ki benim oğlum 7 saat kesintisiz yatardı

bizimkiler ters yöne sıçradı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…