2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaç gündür girenedim umarım herkez iyidir.bizde dr.gittik kilo almamışız malesef.sağlık yönünden bir problemimiz kalmadı ama kiloda almadık.sadece boyumuz uzamış.ayrıca mamya başladık.dr.biveron maması değilde kaşık mamalarından başlamamızı istedi.sabah ve akşam olmak üzere iki ayrı mama kullanmaya başladık.zor geliyor ayazıma ama napalım alışacak pek sevmedi gibi.ayrıca yoğurt yedirmeyede başlıyacağım iki gündür bardağa çalıyorum ama tuturamıyorum.bakalım yavaş yavaş öğrenecem yapmayı

çok ağlıyor bugünlerde..memeyi zor alıyor..uyumak istemiyor..gece uykularımızda sorun yok allahtan ama gündüz çok ağlıyor içim gidiyor...bende ne yapacağımı şaşırıyorum..

aynen aynen, gece boyunca uyaniyoruz, uzun saatler uyurduk
yuzustu donuyor uykusunda, sonra duzeltemiyor kendini agliyor. 10 dk da bir gidip duzeltiyorum.
havalar serinledi ince birsey bile ortturmuyor, uzerine kalin giydirince de terlemis buluyorum imdat yahu

cok uykusuzum ah ahhh

biz hala sicriyoruz sanki

teşekkürler canım resmimizi farketmene sevindim..
umarım dediğin gibi geçer gider bu sıçramalar...benim kızım bu ay 1 kilo almış ama ona rağmen doktorumuz önümüzdeki ay başlayalım ek gıdalara dedi..hiç üzülme yani 4 ay az bi süre değil yine de...sağlıkları yerinde olsunda kilonun önemi yok..

bu arada ben ücretsiz izin alacağım en az 2 ay..maddi durumumuzda hiç iyi değil ama biraz daha bebeğimle vakit geçirmek istiyorumbilmiyorumkismile

benimkide yan dönerek uyuyor...korkuyorum bende tabi öne düşmesin diye bişeylerle destekliyorum...herşey düzene girdi sanmıştım...deliksiz uykular başlayacak derken gece kalkmalar arttı

[pancakee inş seninkide düzene girer canım benim oğlannında çok değil 3 4 gündür düzeldi gibi.

maşallah kuzuna canım ben ücretsiz izin alamadım çünkü okul evime çok yakın ve yarım gün çalışıyorum. ee aynen parayada ihtiyaç var malum çalışmaya devam yani.

benimkide yan dönerek uyuyor...korkuyorum bende tabi öne düşmesin diye bişeylerle destekliyorum...herşey düzene girdi sanmıştım...deliksiz uykular başlayacak derken gece kalkmalar arttı

desteklemiyorum ben hic, gece boyu yatagi geziyor ters duz :)
korkma artik haber verir sikintiya girerse,baslarini da tutuyorlar artik

canım geçmiş olsun erkek oldu yani bende yaptıracam bayramdan sonra

ben olsam ayrılmazdım ne yapalım onlardan kaçarız başka sıkıntılarla karşılaşırız sıkıntısız olmuyo bence idare edin ya arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum bende ilk evlendiğimde birliğe evlendim kaynanam tek ti allahtan iki ay sonra iş nedeniyle ayrıldık gelmedi bizle kayınvalidem çok iyidir pek karışmazdı ama yinede çok zor heleki bebek olduktan sonra daha çok karışıyolar ben iki ayda bir görüştüğümüz halde piskolojim bozulmuştu oğlumda sanki onlar herşeyi biliyolar biz bitek doğurduk başka bişeyinden anlamayız ne yapalım idare edicez yerigeldimi tatlı dille tepkimizi koymak lazım ama ben geç öğrendim bunu
hımm..bakayım bende internetten..benim hızla hızla kilo verip eski enerjime ve güvenime kavuşmam lazım..derhal toparlanmam lazım..alsanaalsanasmile
benimde kendime hiç bakamıyorum yaaa 12 kilom var oda sanki sadece göbek ve popoda
çok ağlıyor bugünlerde..memeyi zor alıyor..uyumak istemiyor..gece uykularımızda sorun yok allahtan ama gündüz çok ağlıyor içim gidiyor...bende ne yapacağımı şaşırıyorum..

evet benim kızda gündüz çok mızmız sanki midesi kşiyo gibi geliyo bana bide gaz sancısı çekiyo ikigündür

bende gördüm ve çok hoşuma gitti çok kullanışlı geldi bana çokda güzel diş kaşıyıcı olur benim baktığım nuby nin canım inşl bayram tatilinde almayı düşünüyorum gerçi doktorum önermedikçe erken başlamak istemiyorum ama şuanda oturduğum yerde bebek gereçleri yok malasef giysi falan onun için tatilde toptan alacağım yalnız aklıma bişey takıldı acaba bebeler diş çıkarınca fleyi keserlermi minik dişleriyle

anneler bebeklerinize yatarken ne örtüyorsunuz burası geceleri buz gibi oluyor penye battaniyeye sarıyorum ve üzerine peluş örtüyorum ama açıyo zilli üstünü bide kollarını örttürmüyor buzgibi oluyo kolları yüzüde öyle bayramda uyku tulumu almayı düşünüyorum çok sıcak olmaz dimi oğlumda kullanıyorum çok rahat 6 yaş bulabilirsem onada alcam

canım benimkide açıyor üzerini..o yüzden serin olunca uzun kollu badi ve pijama altı giydiriyorum..kolar hep dışarıda olduğundan kısa kollu pek tercih etmiyorum..üzerinede hafifi bişey örtüyorum yinede..

ben 3 gunlukken yaptirdim sunnet cok memnun kaldim, gobekten once iyilesti :)
canım senin erkeğinede geçmiş olsun.baya geçmiş ama:))darısı bize inş.

o konuda bişey diyemicem elime geçmedi çünkü daha filesinin nasıl olduğunu tam bilemiyorum.ama 1-2 güne elime geçecek az çok anlarım herhalde.ozaman daha net söylerim canım. en azından dişleri çıkana kadar kullanırız eğer esecek olursa. çünkü benim oğlan dişliği ağzına alamıyor tam sıkılıp bırakıyor hoop eli ağızda .bu emzik sayesinde hem dişini kaşır hemde beslenir bir süre

bende uzun kollu giydiriyorum canım üzerinede penye battaniye örtüyorum .zaten belli bir süre sonra battaniyeyi bile tepiyor.tulum içinde biraz erken gibi ama en iyi sen bilirsin bebişinin durumunu.

ıyı akşamlar,
ben kızımın üzerını ortuyorum o açıyo gece boyu o uyandırmasada uzernı ortmek için otomatık uyanıyorum anne yüreği işte çok açıyo kollrı ortmuyorum yuzune goturuyo çunkı ne buluyosa ya kızım rahat rahat uyurdu gecelerı şimdide uyuyo ama saat 4ten sonra çok donuyo eleer ağzında mıkırdanıyo meme verıyorum öle dalıyo yarım saat sonra bıdaha nıye böle yapıyo sancısımı var nedır o dondukçe ben uyuyamıyorum offf
birde bu akşam uyutmaları benı oldurdu valla kucagımda 1 saatı buluyo uyutmam bıraksam gerı hemen uyanıyo ankı az önce uyuyan o değilmiş gıbı yerım onu :))

canım benimkide açıyor üzerini..o yüzden serin olunca uzun kollu badi ve pijama altı giydiriyorum..kolar hep dışarıda olduğundan kısa kollu pek tercih etmiyorum..üzerinede hafifi bişey örtüyorum yinede..

bende uzun kollu giydiriyorum canım üzerinede penye battaniye örtüyorum .zaten belli bir süre sonra battaniyeyi bile tepiyor.tulum içinde biraz erken gibi ama en iyi sen bilirsin bebişinin durumunu.

bende uzun giydiriyorum yinede buz gibi oluyor yüksek bi köydeyiz baya soğuk oluyor geceleri onuniçin tulum belki erken olmaz zaten tulumun üzerini örtmüyoz alıp bideneyeyim başka çaresi yok

kızlar yoğurt mayalamıştım az önce baktım tutmuş çok mutluyum hihoyyyt
ilk oğlumda o kadar denememe rağmen bir türlü yapamıyordum.bu sefer oldu çok şükür

Gunaydin hanimlar. Oglum giyinmekten nefret ediyo allahim bi atleti bagira cagira giydirdim ustune uzun kolluyu giydirmeden eeeee dedi oyle uyuttum ustunu orttum AMA aklim onda ne inatci bebis yapmisim Ben yaaa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…