çok ağlıyor bugünlerde..memeyi zor alıyor..uyumak istemiyor..gece uykularımızda sorun yok allahtan ama gündüz çok ağlıyor içim gidiyor...bende ne yapacağımı şaşırıyorum..
aynen gündüz sürekli ağlıyor gece de çok huzursuz,sabaha karşı sürekli uyanıyor memesini ağzına takınca uyuyor 10 dakika sonra yine aynı ,offfffffffffff allahım ya bütün gece ne zaman uyanıcak diye korkarak yatıyorum ki benim oğlum 7 saat kesintisiz yatardı
selam canım kuzunun resmini eklemişsin çok tatlıymış maşallah
sıçramalara gelince 4 aydan sonra geçiyor sanırım biz düzene girmeye başladık inş.sıçrayan bütün çocuklar düzene girer inş.
selam canım kuzunun resmini eklemişsin çok tatlıymış maşallah
sıçramalara gelince 4 aydan sonra geçiyor sanırım biz düzene girmeye başladık inş.sıçrayan bütün çocuklar düzene girer inş.
aynen aynen, gece boyunca uyaniyoruz, uzun saatler uyurduk
yuzustu donuyor uykusunda, sonra duzeltemiyor kendini agliyor. 10 dk da bir gidip duzeltiyorum.
havalar serinledi ince birsey bile ortturmuyor, uzerine kalin giydirince de terlemis buluyorum imdat yahu
cok uykusuzum ah ahhh
biz hala sicriyoruz sanki
teşekkürler canım resmimizi farketmene sevindim..
umarım dediğin gibi geçer gider bu sıçramalar...benim kızım bu ay 1 kilo almış ama ona rağmen doktorumuz önümüzdeki ay başlayalım ek gıdalara dedi..hiç üzülme yani 4 ay az bi süre değil yine de...sağlıkları yerinde olsunda kilonun önemi yok..
bu arada ben ücretsiz izin alacağım en az 2 ay..maddi durumumuzda hiç iyi değil ama biraz daha bebeğimle vakit geçirmek istiyorumbilmiyorumkismile
benimkide yan dönerek uyuyor...korkuyorum bende tabi öne düşmesin diye bişeylerle destekliyorum...herşey düzene girdi sanmıştım...deliksiz uykular başlayacak derken gece kalkmalar arttı
Şu an topikde tek ben varım:)))
Boncuk ben klipsli yöntemle sünnet ettirdim bugün 7.günümüz ve çok iyi oğlum. Sadece ilk gün akşamı ve ikinci gün biraz ağladı. Sonrasında sıkıntımız olmadı şükür. Şimdide krem sürüyoruz ve oynuyoruz pipisiyle. Acısı filan kalmadı ama misket gibi oldu oğlumun pipisi:) Oynadıkça düzeliyor ama:) Ben çok memnun kaldım bu klipsli yöntemden.
bu arada kızlar ben kayınvalıdemlerle aynı bınada oturuyorum onlar 2 ben 6. kattayım.6 aydır burdayız bız daha dogrusu kıracıydık onlar bıze ev aldılar dıyım:)
ama hııııııc memnun deılım aynı bınada omaktan ne guzel 1 aydır yoklardı kucuk kaynımın yanına hataya gıtmıslerdı sanırım yarın gelıyolartek tesellım kıs gelınce gerı gıdecekler kısı orda gecırecekler kısın 5 ay falan gelmıcekler:) ama boyle huzursuz olmaya devam edersem seneye tasınmayı bıle dusunuyorum.evım cok guzel bı yandanda bırakmak ıstemıyorum sız olsanız napardınız? bu arada cıkarsan gerı kıraya cıkıcam
canım bende kayınvaldemlerle çok yakın oturuyorum aynı bina değil ama hiç farkı yok heran beraberiz herşeyimize müdahele var tk başına hareket edemiyoruz aslında kötü insanlar değiller ama insan bunalıyo tabi bende uzaklaşmayı bazen çok istiyorum ama kiraya çıkmayıda göze alamıyorum hayat çok zor çünkü. seninkiler yine gidiyolarmış bak kaç ay yoklar :)
ben olsam ayrılmazdım ne yapalım onlardan kaçarız başka sıkıntılarla karşılaşırız sıkıntısız olmuyo bence idare edin ya arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum bende ilk evlendiğimde birliğe evlendim kaynanam tek ti allahtan iki ay sonra iş nedeniyle ayrıldık gelmedi bizle kayınvalidem çok iyidir pek karışmazdı ama yinede çok zor heleki bebek olduktan sonra daha çok karışıyolar ben iki ayda bir görüştüğümüz halde piskolojim bozulmuştu oğlumda sanki onlar herşeyi biliyolar biz bitek doğurduk başka bişeyinden anlamayız ne yapalım idare edicez yerigeldimi tatlı dille tepkimizi koymak lazım ama ben geç öğrendim bunubende kayınvalidemlerle aynı yerde oturuyorum 1. katta ben 2. katta eltim 3. katta kayınvalidem şimdiki aklım olsaydı değil aynı yerde aynı şehirde bile oturmazdım ama eve çok masraf ettik herşeyini eşimle birlikte çalışarak yaptırdık kıyamıyorum bırakmaya çok emeğimiz var ve herşeyini kendi isteğimize göre yaptırdık ne bileyim bende yaaa
benimde kendime hiç bakamıyorum yaaa 12 kilom var oda sanki sadece göbek ve popodahımm..bakayım bende internetten..benim hızla hızla kilo verip eski enerjime ve güvenime kavuşmam lazım..derhal toparlanmam lazım..alsanaalsanasmile
çok ağlıyor bugünlerde..memeyi zor alıyor..uyumak istemiyor..gece uykularımızda sorun yok allahtan ama gündüz çok ağlıyor içim gidiyor...bende ne yapacağımı şaşırıyorum..
kızlar bu arada internetten sebze meyve filesi siparişi verdim ilk defa gördüm böyle bişeyi bebişler için çok faydalı olacağa benziyor.meyveleri yadirmede özellikle.gelsin daha ayrıntılı bilgi veririm imş.işe yarar linkini atıyorum bakın isterseniz
Hepsiburada.com : MyFeeder Güvenli Meyve Sebze Emziği - Yeşil | Anne / Bebek / Çocuk
anneler bebeklerinize yatarken ne örtüyorsunuz burası geceleri buz gibi oluyor penye battaniyeye sarıyorum ve üzerine peluş örtüyorum ama açıyo zilli üstünü bide kollarını örttürmüyor buzgibi oluyo kolları yüzüde öyle bayramda uyku tulumu almayı düşünüyorum çok sıcak olmaz dimi oğlumda kullanıyorum çok rahat 6 yaş bulabilirsem onada alcam
canım senin erkeğinede geçmiş olsun.baya geçmiş ama:))darısı bize inş.ben 3 gunlukken yaptirdim sunnet cok memnun kaldim, gobekten once iyilesti :)
bende gördüm ve çok hoşuma gitti çok kullanışlı geldi bana çokda güzel diş kaşıyıcı olur benim baktığım nuby nin canım inşl bayram tatilinde almayı düşünüyorum gerçi doktorum önermedikçe erken başlamak istemiyorum ama şuanda oturduğum yerde bebek gereçleri yok malasef giysi falan onun için tatilde toptan alacağım yalnız aklıma bişey takıldı acaba bebeler diş çıkarınca fleyi keserlermi minik dişleriyle
anneler bebeklerinize yatarken ne örtüyorsunuz burası geceleri buz gibi oluyor penye battaniyeye sarıyorum ve üzerine peluş örtüyorum ama açıyo zilli üstünü bide kollarını örttürmüyor buzgibi oluyo kolları yüzüde öyle bayramda uyku tulumu almayı düşünüyorum çok sıcak olmaz dimi oğlumda kullanıyorum çok rahat 6 yaş bulabilirsem onada alcam
canım benimkide açıyor üzerini..o yüzden serin olunca uzun kollu badi ve pijama altı giydiriyorum..kolar hep dışarıda olduğundan kısa kollu pek tercih etmiyorum..üzerinede hafifi bişey örtüyorum yinede..
bende uzun kollu giydiriyorum canım üzerinede penye battaniye örtüyorum .zaten belli bir süre sonra battaniyeyi bile tepiyor.tulum içinde biraz erken gibi ama en iyi sen bilirsin bebişinin durumunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?