2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın...
zor bir gecenin ardından zor bir gün başladı..benim huysuz prenses iş başında....:ecrin_bebek:

bizim üstteki tadilat hala bitmedi
sinirden kuduruyorum
sabah sabah oğlumu uyandırdılar yinealsanaalsanasmile

selam kızlar herkese iyi pazarlar opuyorumnanaktan
benim cadıda üstünü hç örttürmüyo zaten ince bişey örtüyorum onuda açıcam diye uyanıyo pijamalara geçtik bir haftadır tabi ama birz daha hava soğuyunca napıcaz bakalım en iyisi uyku tulumu olucak galiba :))

bu arada Doğa bugün 4 aylık..nice nice sağlıklı mutlu aylara yıllara inşallah.hepbirlikte:enbuyukkk:

slm kızlar kalabaığız ama ses çıkmıyo kımseden:) ben soru sorayım nasıl geçti geceniz,
bide şu kocişlerle olan mesele biz bi kere halvet olduk gerisi gelmedi:S:)) nıyeyese olamıyo kaçıyo eşim kovalamaktan youldm bıraktım bende.. birde bebeişlerlemi yatıyosnuz?

slm kızlar, kadir gecenizi kutlarım hepinizin ve tüm müslüman aleminin....

nasılnız bu aralar,benim tek şikayetim aşırı saç dökülmesi.bebeğiminde başladı.ne zaman geçecek acaba?sizdede başladımı?

Bebisle yatiyorum Ben koynumda yatiriyom kuzumu kiyamiyom odasina koymaya yanimda yatmaktan kemiklerim agridi AMA napiim cok guzel kokuyo:)))

Hepimizin kadir gecesi mubarek olsun canim benim de cok dokuluyo elevit kalmisti ona basladik tekrar zaten ebe demisti sutum kaliteli olur diye...insallah saclarima iyi gelir akiyo resmen....

kızım 2 saatte bir uyandı..ne güzel düzene girmiştik bir kere uyanıyordu..şu sıçramadanmıdır nedir altüst olduk
bizim kocişle olaylar düzenli aralıklarla ilerliyor,özleşmişiz:))
ben sabaha karşı yanıma alıyorum...ya işimden dolayı gece nöbetlerim olmasa hep alırım ama alışırsa çok sıkıntı çekecek kuzucum...haftaya odasını ayırıcam...

hepimizin kandili kutlu olsun...benimde saçlarım dökülmeye başladı..

hayırlı kandillaer kadir gecemizmübarek olsun...
benimdesorum var tv konusunda ne düşünüyorsunuz??
eşim yumurcak tv yiaçıyo kucağında izletiyor açıkcası gönlüm hiçç istemiyorrr...

hayırlı kandillaer kadir gecemizmübarek olsun...
benimdesorum var tv konusunda ne düşünüyorsunuz??
eşim yumurcak tv yiaçıyo kucağında izletiyor açıkcası gönlüm hiçç istemiyorrr...

canım o hatayı bende yaptım bi gün tam 2 saat kesintisiz kendi başına bayb tv izledi eeebenimde işime geldi akşam eşime anlattım a dedim ne güzel izledi filan bana bi kızar bi kızar eşim doktor benim meğer çocuklarda Allahım korusun epilepsi falan yapıyomuş görüntüler kayığı için çok tehlikeliymiş dünde kontrol vardı doktoruna söyledim o da kesinlikle izletme 2 yaşına kadar dedi ama sesini dinletebilirsin o zaman hayal eder gelişimine katkıda bulunursun dedi valla bilesin istersen doktorunuza danış kesinlikle önermiyolar

çok sağolcanım
eşimin hoşuna gidiyo bakıyo olması ama dikkat edicemmm izletmicem...

iyi pazarlar herkese,
doğa bebek pek şirinmiş, Allah bağışlasın
burda da havalar serinledi biraz, bizimkide üstünde örtü durdurmadığından kalın giydirip yatırıyorum, kışın kaloriferler soba bişeyler yancağı için çok sorun olmaz ama bu geçiş mevsimlerinde daha dikkatli olmak gerekiyo gibi geliyor bana
tv ye bilgisayara benim oğlumda bayılıyor, heleg eve gelenlerin ne güzel izliyo işte bişi olmaz diyip izletmesine deli oluyorum, ama baby tv varya onu izletsek acaba bi zararı olur mu ki kızlar, nette de var yayını

moonlight masallah dogaya cok tatli :)
-saclarim deli gibi dokuluyor benim de, elevit e hic ara vermemistim, sacla bir ilgisi oldugunu sanmiyorum, dokulecek cekecegiz..
- iki bucuk aylikken kendi odasina aldim, sabahlari bazen yanima aliyorum, keyif yapiyoruz.

teşekkürler kızlar....bende tv izletmiyorum.reklam dahil hiçbirşey..kendimde izlemem zaten.

bende tv izletmıyorum ama calio çizgifilm müğziği onu rahatlatıyo konuşmaları felan onu açıyorum huzursuz oldugunda arkasına alıyorum tvyı bakmadan dınleyerekte mutlu oluyo kuzum:)
arkadaşlar kadir geceniz mubarek olsun hayırlara vesıle olsun inşallah bu gece bol bol dua edelım bebkelrımızede okuyalım onlarda mis gıbı huzurlu uyku çeksınler bu gece inş

selam kızlar bırazdan kayınvalıdemler gelıcekler hataydan esım onları almaya gıttı.bende hazırlık yapıyorum ıftar bızde olacak.bı yandan kızım mızmızlanıyo.bı bakım dedım onlar gelmeden .bana kolay gelsın offf kaynana stresı sardı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…