2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kolay gelsin canim....

herkesin kadir gecesi mübarek olsun kızlar
dağa ya kocaöman bir maşallah çok tatlı kuzuuuuuu
bende uzun kol giydiriyoum ama gece uyumadı kuzum kısa kol giydirdim yanıyo bu kuzu yaa

canımm bizimde sadece bir kere oldu başka yok :)) bende bıraktım artık :)
ben daha hiç yanıma almadım geceleri kızımı sadece sabahlar uyanınca alıyorum biraz oyalanıyoruz o kadar
Hepimizin kadir gecesi mubarek olsun canim benim de cok dokuluyo elevit kalmisti ona basladik tekrar zaten ebe demisti sutum kaliteli olur diye...insallah saclarima iyi gelir akiyo resmen....
canım benim saçlarda akıyo resmen bende evde elevit vardı ona başladım inşallah fayda eder
hayırlı kandillaer kadir gecemizmübarek olsun...
benimdesorum var tv konusunda ne düşünüyorsunuz??
eşim yumurcak tv yiaçıyo kucağında izletiyor açıkcası gönlüm hiçç istemiyorrr...
biz seyreerken bazen bakıyo tv ye dikkkatini çekiyo ama uzun uzun karşısında tutmuyorum tabiki

ahh canım kolay gelsin. bugün benimkiler çıldırttı yine sanada banada sabırrrr

KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN..

merhaba hanımlar.
tv meselesi konuşulmuş.
prof.sabuha paktuna keskin kesinlikle izletilmemeli diyor.
beyin hücrelerinde ;görsellikle ilg hücreler öne toplanıyormuş yer değiştiriyormuş vs.tam akademik anlatamıycam,izlersiniz nette,sitesinde.
3 yaşına kadar tv vs yok.
zaten bizde tv yok,laptopa da zaten baktırmıyorum.
hayırlı iftarlar.
birde saçlar dökülmeye tekrar başladı.elevite ben hiç ara vermediğim halde.
onunla ilgisi yok bence de.

Ben varım :)
Benimde kızım sonunda uyudu babasıyla birlikte..
Bende Allah kabul ederse dua ettim sonra KK ya attım kendimi.

Ben varım :)
Benimde kızım sonunda uyudu babasıyla birlikte..
Bende Allah kabul ederse dua ettim sonra KK ya attım kendimi.

Allah kabul etsin canım...arkadaşlara oturmaya gitmiştikk..9 da uyudu..12 gibi eve gelince bi daha emzirdim.bakalım kaçta uyanacak..bikaç gündür çok huysuz..umarım geçicidir.

Erken uyumuş inşallah olmadık saatte uyanmaz.
Damakları kaşınıyodur , benimkinin huysuzluğu şu damakları , çığlık atıyo kaşıyamayınca yavrum

günaydınn güne stresle başladım bugüne kadar hep eşim bırakıyordu işe sadece 1 kere yalnız gelmiştim ondada sorunolmamıstı ama artık büyük cogunluk hep yalnız geleceğim.gelirken oğlum arabada acayip agladı benım ıcım gıttı ter ıcınde kaldım bıseyde yapamıyorum.neyse ablama bıraktım kucagıma alınca sustu zaten.bayramdan sonra daha uzaga tasınıcaz o zaman ne yapıcam acil bir çözüm bulmam lazım ben dayanamam böyle :gitme:

canım görebildiği bi yere sevdiği bi oyuncak assanm bi de kontrol et belki gidiş yolunda gözüne güneş vuruyordur,yarı uyukluyoken bindir ya da arabayı çalıştırmadan ağlamaya başlıyorsa kucağınaal sakinleştir öyle koy tekrar, daha da ağlıyorsa kendini saklinleştir, yedrdim altı temiz uykusunu uyudu şu an konuşamadaığı için söylenmk yerişne ağlıyor de, çnkü öyle yapıyor, konuş kuzunla bol bol bak oğlum şurdayz burdayz az kaldı gelyorz sen böyle yapmazdn üzme beni faln diyorm bn ağlsrsa toprak, hiç dayanamadğmda yolun yarısını geçmşsem kenara çekip kucağıma alıp saknleştrmye çalşyorm vaktm varsa

canım güneş gelmiş olabilir haklısın zaten sevmıyor güneşi ama kucaga almadıgımız ıcın yapıyor bırde bır yerden sonra ne yaparsan yap bısey dınelemıyor bastan aglamıyordu.bırde arabada uyumuyor bızımkı.sevdıgı oyuncaıda verdım ama olmadı.anakucagınıda ters bagladık bız 6-7 aya kadar oyle daha güvenliymiş düz mü baglasam acaba

Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun bazen kızıyorum tepem atıyo bırak işi diye ama kolay bırakılmıyor

düz bağlama canım Allah korusun kemikleri ani freni ya da çarpmayı kaldrabilecek durumda olmadığı için ters bağlanıyor zaten şimdi
günaydınn opuyorumnanaktan
günaydınnnnn

selam arkadaslar gunaydin herkese en sonunda regl oldum dokuluyorum ,,neymis dogumdan sonra regl sancilari gecermis dedilerde nerdeeeeeeeeeeeeeeeee alsanaalsanasmile

benim kız 13 mayıslı 6.5 kilo 65.5 cm seninki emmemesine göre maşşallah iyi

benim kızımda 13 mayıs doğumlu gündeşler yani....kilosu da 6600 bıyu 63 cm...

kızlar çok sorularım var size
ben kan ilacını da eleviti falan da bıraktım emzirirken hiçbişey içmedim doktorunuz mu önermişti size

kilo durumum çok kötü 75e düşmüştüm zayıflıyorum diyodum o arada baskül bozuk 1 aydır ve dün tartıldım 80 olmuşum. sütüm azalıyo diye herşeyi yemeye başlamıştım o da kendini gösterdi hemen bi de emzirmeme güveniyodum ama işler kötüye gidiyo(

kızımın iki aylıktan beri salyaları akıyodu şimdi de azı dişlerinin oralarıyla parmaklarını ısırıyo

gece uykularımız iyiydi ama 2 yada 3 kere kaka yapıyo gece sonra kendi kendine uyumuyo 5ten sonra yanımda rahat uyuyo ama öyle alıştırmak da istemiyorum bizde de habeerler böyle

canım kiloyu takma 9ayda aldıımızı 9 ayda veirrimişiz ben de kilodan bahsedince biraz hareketlenmeye başlasın koşturmaktan kilo kalmayacak dediler, daha hareketlenme yok ama yorgunluktan ölüyorum uyku düzensizliğinden böyle giderse ne sağlık ne kilo kalmaz hakkaten gibime geiyor şekilsizlik için spor lazım o ayrı o da bi yaşlarına gelsinler yürüme çalışmalarıyla spor da aradan çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…