ya olğumun bayramlık konusunu geçtik annesi üstüne giyecek bişey bulamadığı için ona alışverişe gitmek gerekiyor amam benim hiç halim yok bu havada olğumu ananeye götrüp bırakmak da zor geliyor, ayyy çocuk yorgunluğunun üstüne bi de bahar depresyonu çekemem de ömrümüm bundan sonraki 4-5 ayını uyyarak geçirmek istiyorum, normal mi?
ya hadi bişey söyleyin
ya olğumun bayramlık konusunu geçtik annesi üstüne giyecek bişey bulamadığı için ona alışverişe gitmek gerekiyor amam benim hiç halim yok bu havada olğumu ananeye götrüp bırakmak da zor geliyor, ayyy çocuk yorgunluğunun üstüne bi de bahar depresyonu çekemem de ömrümüm bundan sonraki 4-5 ayını uyyarak geçirmek istiyorum, normal mi?
ya hadi bişey söyleyin
canım henüz konuşmadıysan bir de sen babanla konuşsan, düşünemedim ben istedim gelmelerini falan desen en azından evdekiler stresten kurtulur.. biliyorsun ben de çok sıkılıyorum ondan gittik falan desen belki daha iyi olur durum..
üzülme canım sende problem yok bence sen vesile olmuşun annen babanın huyunu biliyodur o gitmeyelim diyebilirmiş sen kimseyi zorla götürmedinki annen söyleseymiş sorun çıkmazmış boşveer benim babam şeker hastası:))) babanı onla çarp üstüne 10 ekle o benim babam oluyo alışığız biz yaşlandıkça şeker gibi olucaklarına zehir gibi oluyolar :))) allah başımızdan eksik etmesin unutulur gider boşveer:)))
neyse kızlar ben gidiyim oğlumu alıp ananesine götrym göya alşveriş yapcaktm amma dert dinleyelem belik sıkıntıları geçrcek bişy olur
aynen canım benim babam da şeker hastası kalbi sonradan çıktı işte zaten sen aklındakini 10la çarpıyorsun ya ben buraya 100e bölerek yazıyorum insan yaşadıklarına inanamıyor ya
kendine bişey olacak diye de korkuyorum bir de kardeşimin de üstüne çok gidiyor ona da çok üzülüyorum
nasıl üzüzm canım yeşil üzüm mü yoksa siyah üzüm müü ay hemen yiyeyimmm benim sütüm azalmaya başladı galibaaakızlar bana bişey oldu sütüm tasıyo neden mi?? günlerdir aseriyor gibi üzüm yiyorum nasıl canım cekiyor anlatamam amanınnnn sütümü bi artırdıki anlatamam .... üzüm severler saldırınnn
kızlar bana bişey oldu sütüm tasıyo neden mi?? günlerdir aseriyor gibi üzüm yiyorum nasıl canım cekiyor anlatamam amanınnnn sütümü bi artırdıki anlatamam .... üzüm severler saldırınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?