2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya olğumun bayramlık konusunu geçtik annesi üstüne giyecek bişey bulamadığı için ona alışverişe gitmek gerekiyor amam benim hiç halim yok bu havada olğumu ananeye götrüp bırakmak da zor geliyor, ayyy çocuk yorgunluğunun üstüne bi de bahar depresyonu çekemem de ömrümüm bundan sonraki 4-5 ayını uyyarak geçirmek istiyorum, normal mi?

cok normallll bende uyumk istiyorummmm:kedi:bilmiyorumkismile

ben böyle dertleri yeri değil ama anlatp duryor burda siz de bi akıl verin
dün kandil diye ananem daha hiç görmedi toprak'ı tekirdağdaydı oraya gidelim dedim annemle küçük kardeşimi de aldım çk sevindi ananem çok dua aldık amma babamı kandil günü evde yalnz bıraknca geldiklerinde kavga çıkmış evde biriniz bile beni aramadınız diye, kız kardeşim de dışardaymış ona da burayı otel gibi kullanıyorsun bilmem ne diye çıkıp durmuş kalp hastası stresten bazı kalp hücreleri ölmüş, antropoz yüzünden faln diye düşnüyorm ama napabilirim hiiiççç bilimyorum bi akıl verin
suçlu hissediyorm kndimi ben annemlere hadi gidelm demesem herkes evde olcaktı böyle bi olay d aolmayacaktı, babam hassas fazlasıyla ve agresif şu günlerde ama sanki bn sebep oldm gbi

ya hadi bişey söyleyin

canım henüz konuşmadıysan bir de sen babanla konuşsan, düşünemedim ben istedim gelmelerini falan desen en azından evdekiler stresten kurtulur.. biliyorsun ben de çok sıkılıyorum ondan gittik falan desen belki daha iyi olur durum..

bende eşim bugün nöbetçi evde yayılmak istyiyorum ama ev dandini temizlik yapmam lazım bayramda buurdayız yiyecek bişeyler yapmam lazım ....çocuğu olaanlar ev işlerinden falan muaf olsaya..

hamileliğimin başlarında bişeyler almıştım biraz boldu hamileyken giyecektim güya tabi o kadarcık kilo almadım şimdi onları giycem ama benim bi de hiç bi ayakkabım olmuyo ayaklarım mı büyüdü şişti bilmiyorum

ya hadi bişey söyleyin

üzülme canım sende problem yok bence sen vesile olmuşun annen babanın huyunu biliyodur o gitmeyelim diyebilirmiş sen kimseyi zorla götürmedinki annen söyleseymiş sorun çıkmazmış boşveer benim babam şeker hastası:))) babanı onla çarp üstüne 10 ekle o benim babam oluyo alışığız biz yaşlandıkça şeker gibi olucaklarına zehir gibi oluyolar :))) allah başımızdan eksik etmesin unutulur gider boşveer:)))

akşam eve gittiğimizde aklıma geldi aa ben bbamın kandilini kutlamadm diye aradm hemen konuşmak istemiyorum demiş ki hiç öyle yapmaz, konuşmadı bugünde aradım işte böyle olduğunu öğrendim, bi de yüzyüze denym canm haklısın

aynen canım benim babam da şeker hastası kalbi sonradan çıktı işte zaten sen aklındakini 10la çarpıyorsun ya ben buraya 100e bölerek yazıyorum insan yaşadıklarına inanamıyor ya
kendine bişey olacak diye de korkuyorum bir de kardeşimin de üstüne çok gidiyor ona da çok üzülüyorum

neyse kızlar ben gidiyim oğlumu alıp ananesine götrym göya alşveriş yapcaktm amma dert dinleyelem belik sıkıntıları geçrcek bişy olur

Allah korusun bişey olmaz inşallah ......kardeşin biraz gönlünü alamazmı bikaç gün suyuna gitsin normale dönene kadar ...ya sen yapmasan birisi yapıyo sinirleniyolar işte sinirlenmeye yer arıyolar sanki ...malesef böyle durum yapıcak tk şey annen babanın gıdalarını takip edicek sinir yaptırıcak şeylerden kaçınıcaksınız bizdede aynen yapılan bu bide bizim aile şirketi hergün birlikteyiz akşamları da beraberiz aynı sitede oturuyoruz bazen çok üzülüyorum bazen de şeytan dürtüyo diyorumki iyiki evlenmişim en azından gece kendi evime çekiliyorumsempatiksalakcinni

aysesinemk canım kendıne haksızlık etme biz sonucta herseyı herkesi kontrol altında tutamayız kı sen düşünürsün bu sefer baska bısey cıkar bılemezsın bosuna üzme kendını canım arkadasların eddıklerı gıbı buyukler yaslandıkca cocuk gıbı oluyorlar hatta daha kotu bende annemlerın hareketlerıne bazaen anlam veremıyorum olur boyle seyler düzelir merak etme kasıtlı bısey yoksonucta

kızlar bana bişey oldu sütüm tasıyo neden mi?? günlerdir aseriyor gibi üzüm yiyorum nasıl canım cekiyor anlatamam amanınnnn sütümü bi artırdıki anlatamam .... üzüm severler saldırınnn

kızlar bana bişey oldu sütüm tasıyo neden mi?? günlerdir aseriyor gibi üzüm yiyorum nasıl canım cekiyor anlatamam amanınnnn sütümü bi artırdıki anlatamam .... üzüm severler saldırınnn
nasıl üzüzm canım yeşil üzüm mü yoksa siyah üzüm müü ay hemen yiyeyimmm benim sütüm azalmaya başladı galibaaa

ben pek sevmem üzümü ama yine de saldıracağım :)) sağol canım...

telsiz aldık..bu gece kızımı odasında yatıracağım..bakalım nasıl olacak...gündüzleri çok huysuz ben artık dişlerine bağlıyorum ya...sanırım dişleri kaşınıyor..çok acı çekerlermiş bebişler dişleri çıkarken..kıyamam hiçbirine ya:çok üzgünüm:

bende izmir üzümünü severim benım sütümde de azalma var dün yedim ben üzüm ama su an ıcın degısen bısey yok cok mu yemek lazım acababilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…