2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese dün site çalışmıyodu bugun de kimsecikler yok herkes bayram hazırlıgı mı yapıyor yoksakaydirigubbakcemile3

selam herkese bugün benim kuzucum 4 aylık oldu sabah 4. ay aşımızı olduk neyseki bunuda atlattık şimdi uyuyor fıstığım inşallah bi sıkıntısı olmaz
dün bütün güğün evi temizledim yine çok yoruldum bir sürü ütü birikti onları yapıp kaldırmam lazım bayramda ortalıklarda olmasın :))
bayramda hava serin olucak galiba. kızıma kısa kollu bi elbise almıştık ama sanırım onu giyemiycek bakalım bugün fırsat olursa pantolonlu bi takım falan alırım belki.
herkes iyidir umarım.
çoook güzel sağlıklı huzurlu booll sütlü bir bayram olsun hepimiz için inşallah bütün bebişler neşeli geçirsin ilk bayramlarını inşallah :)))

herkesin işi çok sanırım...biz bayramda memleketlere gidemiyoruz..evdeyiz yani eşimle..gelen gidende pek olmazbayramda eşimi kıstırmışken büyük bi temizlik yapmayı planlıyorum...bugün kızımın 4.ay aşılarını yaptırdık..ateşlenmez inşallah...sıçrama bitti galiba dün sakindi kuzum...

valla ben hıc temızlık falan yapmadım esımı beklıyorum bayramda yapıcam temızlıgı esımle bırlıkte kızım durmuyokı yapıyıım.pek gelen gıdende olmaz zaten bıze.
bende kzıızma ılk dafa yarın elbıse gıydırcem bakalım nasıl olcak.
bızım asımızda pazartesı yapılcak tam 13 unde 4 ay bıtıyo kuzular buyudu valla kızlar ya.
bu arada elma suyu falan tattıran varmı bebıslere bayramdan sonra tattırsammı acba dıyorum

iyi bayramlar herkese. güzel bayramlar geçirelim bebişlerimizle ilk bayramımız bu. sanırım benim oğlumda sıçramaya başaldı. çekirge gibiler mübarekler. o kadar yoruyor ki beni anlatamam. durmadan ağlıyor kucak istiyor. allahtan eşim çalışmıuyor 1 haftadır yardımcı oluyor. ne iş yapabildim nede birşey hazırlayabıldım. dun bırde bayramlılarını yıkadım pantalon renk salınca delirdim iyice. şimdi yıkadım uyudu bakalılm ne kadar uyur kalkınca ne yapar bilemiyorum

benim oglumun gece uyku duzeni bozuldu anlamiyorum neden, yarim saatte bir uyaniyor, yatakta geziniyor, yuzustu donuyor, mizirdiyor almazsam ciglik atiyor.
uykusuzluktan olecegim...

benim kızımda geceleri bu aralar çok uyanıyor...pazartesi de işe başlıcam nasıl olacak bilemiyom bakalım...hakkımızda hayırlısı olsun...eninde sonunda büyüyecekler...

benimkide bu gece 1 buçukta uyandı..bi oyun oyun kendi kendine..yatsam yatamıyorum...öldüm uykusuzluktan..2 saat oynadı çocuk...uykusu var gözler kapalı ama kollar bacaklar ve hatta kafa hareket halinde...korktum valla...

selamlar şimdiden herkese iyi bayramlar
bizde daha 4.ay aşımızı olmadık bu hafta gidicez inşallah tek bacaktan mı yapılıyo bu ay ki aşılar?

bizde aşımızı dün olduk.çok şükür bir sıkıntımız olmadı her 2 bacaktanda yapıyorlar.
ben elma suyu şeftali püresi yoğurt filan vermeye başladım.ama öğün oluşturcak şekilde değil sadece alışsın diye.pazartesi dr.a gidicem o zaman söyler belki ek gıdaları.ilk oğlumda çok çektim inşallah bunda çekmem.erkenden vermemde sırf bu yüzden.

inşallah aşımızı bizde sorunsuz atlatırız bende meyve suları falan veriyorum az miktarda ama henüz yoğurt vermedim yoğurdu nasıl veriyosun kendin yaptın değil mi?

banada doktorumuz bu ayın sonunda meyve suları ver dedi..6 ay sadece anne sütü emen çocuklar sonradan herşeyi yemiyor ve kilo veriyorlarmış..bende ay sonunda şeftali ve elma suyu vereceğim..dediğin gibi öğün olarak değilde tatsın diye...bugün cam rende aldım...bir de demir damlasına başlayan var mı?biz bugün başladık ama hala tereddütlerim var:bbo:

canım bu arada izmirdeymişsin sende doktorunuz kim?

moonlight arkadasim, benim doktorum demir damlasi vermedi. kullanmiyorum, sadece devit e devam

sağlık ocağına sordum..tahlil yapmadan her bebeğe veriyor musnuz diye,veriyorlarmış 1 ay sonra tahlil yapıyorlarmış ona göre dozunu ayarlıyorlarmış...kararsızım hala
bu arada bugün aşı olmuştuk kızımın ateşi 37,5 oldu...calpol verdim ılık duş aldırdım..şimdi uyuyor bakalım..umarım düşer..eşimde bir panik ki anlatamam...o beni daha çok yoruyorsenağlama

ben dün şeftali suyu verdim 5-6 kaşık sonradan midesi bulandı ama arada ben başka şeylerde tattırıyorum

canım bu arada izmirdeymişsin sende doktorunuz kim?

buca tıpta gültuğ hanıma gidiyorum çok tatlı bi dr.en azından beni rahatlatıyor istediğimi sorabiliyorum geçiştirmiyor.

çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum kusura bakmayın.yoğurdu kendim mayalıyorum ilk oğlumda defalarca denememe rağmen tutturamamıştım bunda oldu çok şükür :)
küçük kavanoza yapıyorum 3-4 kaşık veriyorum çok güzel yiyor maşallah versem hepsini yer herhalde.dr.a danışıpta tam geçiş yapayım diyorum.
ama kızlar benden size tavsiye illaki 6 ayı beklemeyin inanın ben oğlumda çok çektim.
sık sık birşeyler tattırın.çok kuralcı olmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…