- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
selamlar şimdiden herkese iyi bayramlar
bizde daha 4.ay aşımızı olmadık bu hafta gidicez inşallah tek bacaktan mı yapılıyo bu ay ki aşılar?
bizde aşımızı dün olduk.çok şükür bir sıkıntımız olmadı her 2 bacaktanda yapıyorlar.
ben elma suyu şeftali püresi yoğurt filan vermeye başladım.ama öğün oluşturcak şekilde değil sadece alışsın diye.pazartesi dr.a gidicem o zaman söyler belki ek gıdaları.ilk oğlumda çok çektim inşallah bunda çekmem.erkenden vermemde sırf bu yüzden.
bizde aşımızı dün olduk.çok şükür bir sıkıntımız olmadı her 2 bacaktanda yapıyorlar.
ben elma suyu şeftali püresi yoğurt filan vermeye başladım.ama öğün oluşturcak şekilde değil sadece alışsın diye.pazartesi dr.a gidicem o zaman söyler belki ek gıdaları.ilk oğlumda çok çektim inşallah bunda çekmem.erkenden vermemde sırf bu yüzden.
moonlight arkadasim, benim doktorum demir damlasi vermedi. kullanmiyorum, sadece devit e devam
valla ben hıc temızlık falan yapmadım esımı beklıyorum bayramda yapıcam temızlıgı esımle bırlıkte kızım durmuyokı yapıyıım.pek gelen gıdende olmaz zaten bıze.
bende kzıızma ılk dafa yarın elbıse gıydırcem bakalım nasıl olcak.
bızım asımızda pazartesı yapılcak tam 13 unde 4 ay bıtıyo kuzular buyudu valla kızlar ya.
bu arada elma suyu falan tattıran varmı bebıslere bayramdan sonra tattırsammı acba dıyorum
canım bu arada izmirdeymişsin sende doktorunuz kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?