kızlar lütfen bana bi akıl verin...
bayramdan sonra eşim yıllık iiznini alacak ve ankaraya gitcez benim orda kardeşim var, ordan heyet raporu almayı deniycem..eşimde memlketine balıkesire gidecek..asıl problem de burda başlıyo..
ama ben gitmek istemiyorum..balıkesirde sadece babası var babası kızım bir aylıkkken gelmişti ve sürekli bu çocuk aç önce emzir sonra mama ver diyodu artık benim sütüm de azalmaya başlamıştı.bişeyler yesem onada soruyodum her zman tokum ben acıkmadım çok yiyoz falan diyodu... daha bir aylıkken sütüm yetmemeye başladı sonra mama aldık ve ondan gizli verdim... sonra annemlerin yanına gidince annem mamayı bıraktırdı doktorumuzda mamaya gerek yok dedi zaten çok şükür.
eşim de biliyo tabi bu olayları gel diye zorlamıyo bişey demiyo ama bebişi hep soruyo diyo yalnız adamcağız falan dedi gözleri doldu ben de napcamı bilemedim şaştım kaldım bana bi akıl verin...lütfennn
valla bilemedim ki canım..giderseniz çok mu kalacaksınız balikesir de?eşini ikna et orada daha az bi süre kalın..
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama anca yazmak kısmet oldu. Benim de 13 mayıs doğumlu Doğa isminde bir kızım var.. :)) Biz bir haftadır doktorumuzun tavsiyesiyle meyve püresi,suyu ve yoğurda başladık.. Öğün olarak değil de aralarda 4-5 kaşık tatlarına alışması açısından veriyorum. Pek hoşuna gitti yalana yalana içiyor :))
Herkese iyi bayramlar...
hoşgeldin...bende bu ayın sonunda başlayacağım meyve sularına..hangi meyveleri veriyorsun?katı meyvelerin suyunu nasıl çıkarıyorsun?
bizim dr ilk olarak şeftali, elma ve kivi ver dedi. elma katı meyve sıkacağında diğerleri cam rendede dedi...
buca tıpta gültuğ hanıma gidiyorum çok tatlı bi dr.en azından beni rahatlatıyor istediğimi sorabiliyorum geçiştirmiyor.
çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum kusura bakmayın.yoğurdu kendim mayalıyorum ilk oğlumda defalarca denememe rağmen tutturamamıştım bunda oldu çok şükür :)
küçük kavanoza yapıyorum 3-4 kaşık veriyorum çok güzel yiyor maşallah versem hepsini yer herhalde.dr.a danışıpta tam geçiş yapayım diyorum.
ama kızlar benden size tavsiye illaki 6 ayı beklemeyin inanın ben oğlumda çok çektim.
sık sık birşeyler tattırın.çok kuralcı olmayın derim
teşekkürler canım...şimdilk düştü kızımın ateşi..bakalım bu gece nöbetteyiz...bugün verdim bende demir damlasını.7 damla başladık...elimiz mahkum yaa ne derlerse yapacağız:bbo:
hoşgeldin...bende bu ayın sonunda başlayacağım meyve sularına..hangi meyveleri veriyorsun?katı meyvelerin suyunu nasıl çıkarıyorsun?
Şeftali ve nektarin dedi doktorumuz cam rendeyle rendeleyip kaşıkla veriyorum bir de organik mayve sularından aldım kayısı özellikle. çünkü şeftali kabızlık yapıyor onu dengelesin diye. Tatlarını sevmeyebilir dene bir dedi doktor ama Allahtan Doğa tatlarını sevdi şapırtada şapırdata yedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?