2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen öyle benimki de bütün gün ağladı ki çok uslu bi bebektir ve hiç uyuyamadı ordan oraya ordan oraya
mecbur aile ziyaretleri bebek oldu hala geziyoruz yazık günah ya daha yeni uyudu

gecmis olsun canim,bu donem onlarin en dirtli oldugu donem ahhh ahhh:çok üzgünüm:

biktim yahu bir dahaki bayram bir yere gitmem, mincik mincik evladim

mafoldumben ahhh burda bayram bie yok

aynen öyle benimki de bütün gün ağladı ki çok uslu bi bebektir ve hiç uyuyamadı ordan oraya ordan oraya
mecbur aile ziyaretleri bebek oldu hala geziyoruz yazık günah ya daha yeni uyudu

ahhh acnim benim kiyamam ben ona,,artik huylar belirgin derece de hergun degisiyor Rabbim yardimcimiz olsunohaoldumsmile

herkese iyi bayramlar
benim kızda dun perişan oldu baçır baçır öptüler ya içim gıttı daaa ben öyle öpmedim bişe dıyemedımde öpenler 50-60 yaşındaki kadınlar her gıttıgım yerde altını açıcam dıye banyoya gırdım yuzunu yıkadım:)
ama kucakta perişan oldu hep akşamda uyutmakta zorlandım geceleri çok hareketlı kızlar ya sızn kilerde öylemi eller sürekli ağzında ne bulursa ağzına goturuyo yarım saat suruyo en fazla yıne emmek ıstıyo kendılıgınden bırakmıo mmeyı sütümmü yetmıyo dıcem ama mubarek taşıyo ne oluyor nbıze anlamıyorum:)

selam kızlar nasıl geçiyor bayramınız biz dün epey gezdik kızım çok kalabalık görünce şaşırdı zaten arife günü aşı olmuştu gece baya ateşlenmişti bide kalabalığa girdi ne olduğunu şaşırdı
aşı olduğumuzda bizede demir damlası verdiler 7 damla başladık.
biz daha ek gıdaya balamadık ama tattırıyoruz bişeyler

slm kızlar.herkese iyi bayramlar.çağanla birlike ilk tatilimizi yaptık. 14 gün datçada kaldık. çağan denizi çok sevdi valla. rahatladı çocuk suda.güldü ayaklarını çırptı. ağzı pamukçuk olmuştu. bi kaç defa deniz suyu geldi ağzına bi anda pamukçuklar yok oldu. gelince 4.ay kontrolüne götürdüm. 8200 olmuş ama bu ay biraz az kilo almış.aşılarıda yapıldı ve 8 damla ferro demir damlasına başladık. tadı çok kötü.doktor aç karnına vermeye çalış dedi. istersen 3 ara ver istersen bi anda ver dedi. ama ben bir anda veriyorum.sürekli kötü tadla karşılaşmasın diye. bide ellerini sürekli ağzına götürür bu aylarda engel olmaya çalış,eline çıngırak ver,diş kaşıyıcı ver emzik ver ağzına gerekirse dedi. çünkü ellerini emme sonra parmak emmeye dönüşüyomuş ve çocuklar çok uzun süre bunu devam ettiriyomuş.ben zaten emzik verdiğim için sıkıntı olmuyooo.

ozgekrd, aurorainci, ipeknil+, scarlettohara

scarlett bir rüzgar gibi geçti fanatiği olarak bu ismi görmek çok güzeldi ya

babam konusunda destek olan herkese teşekkürler ayrı ayrı cevap yazacaktm ama site bakmdaymş izn vermedi ben de tekrar üstnden geçerek zmn kaybetmtmym dedm bunu yazarkn bile toprak mızmızlanyo ama bn babasna sattğm için nefes alablyorm ::)
herkese iyi bayramlar
sıçraması biten anneler ne kadar sordu diye sorcam?gündüz emmek istemyorz gece saat başı kalkyorz ölüyorum yorgunluktan ne kadar süreceğini kestreblrsem braz daha çekileblr bire hal alır belki

bizimkinin sıçraması tam azaldı derken aşı olduk mızmızlığımız daha da arttı:)ama bugün daha iyiydi...hala memeyi zor alıyor..geceleri de 2 saatte bir uyanıyor

benim kızımında elleri sürekli ağzında hep bi emme isteği var
emzik kabul etmiyo meme veriyorum bikaç dakika emip bırakıyo
bu ay kilo alımı nasıl olucak çok merak ediyorum

off offf.6 dan beri ayaktayız..ısrarla emmiyor...çıldırıcam ya...ne kadar daha sürecek bu böyle..acaba memeyi mi bırakacak?çok sinirlerim bozuldu ya...

emmeyo ne yapiyor agliyor mu ? cevreyle mi ilgileniyor ? huzursuz mu? en son kcta emmisti 6 dan once?

5 te emmişti...uykusu var ve aç şuanda...kaşığa sıkıp veriyorum sütü deli gibi içiyor..ama memeyi görünce basıyor çığlığı...oynamak,gezmek istiyor..çok üzüldüm yaa...ya emmeyi bırakırsasenağlama

kızlar nasıl gidiyor bayram,bugün kuzum biraz tatsız benim,ateşi var calpol verdim düşmedi.arkadaşlar pedifen ver, calpol düşürmez diyor ama onun üzerinde çocuklar için yazıyor ,bebek ve çocuklar için demiyor,siz ateşlenince ne yapıyorsunuz kızlar.birde burnu tıkalı,deniz suyu spreyi kullanıyorum etki etmedi.emiyor nefesi kesilince bırakıyor tekrar emiyor nefes alamıyor oğluşum.tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar.:2:

canım benimki gibi burnu tıkalı olmasın sakın bir kontrol et,belki bir rahatsızlığı var.

bayramın 1. günü oldu aynısı bizede bende calpol verdim ama düştü. birde kolonya iyi geliyor soğuk olursa.

Herkes kızımın ellerinin nekdar küçük olduğunu söylüyor. Gerçektende öyle, yeni dogmuş bebeklerle aynı. Gerçi benim ellerim de küçük ama bir hastalık belirtisimi diye de düşündüm açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…