iyi bayramlar kızlar..hepinizin bayramı kutlu olsun...slece17 valla benimkide öyle...yumruklar ağızda geceleri daha sık uyanıyor artık...belkide doğrudur.artık zamanı gelmiştir..
gülümse35 geçmiş olsun canım...umarım kolaylıkla atlatır kuzularımız bu süreci...
insallah canim Allah yardimcimiz olsun ,kuzularimizada rahatlikla atlatmayi nasip etsin insallah
benim kızım da bu sabah yine ateşlendi ama gece iyiydi çok şükür...öptüm sizleri..
biktim yahu bir dahaki bayram bir yere gitmem, mincik mincik evladim
aynen öyle benimki de bütün gün ağladı ki çok uslu bi bebektir ve hiç uyuyamadı ordan oraya ordan oraya
mecbur aile ziyaretleri bebek oldu hala geziyoruz yazık günah ya daha yeni uyudu
babam konusunda destek olan herkese teşekkürler ayrı ayrı cevap yazacaktm ama site bakmdaymş izn vermedi ben de tekrar üstnden geçerek zmn kaybetmtmym dedm bunu yazarkn bile toprak mızmızlanyo ama bn babasna sattğm için nefes alablyorm ::)
herkese iyi bayramlar
sıçraması biten anneler ne kadar sordu diye sorcam?gündüz emmek istemyorz gece saat başı kalkyorz ölüyorum yorgunluktan ne kadar süreceğini kestreblrsem braz daha çekileblr bire hal alır belki
off offf.6 dan beri ayaktayız..ısrarla emmiyor...çıldırıcam ya...ne kadar daha sürecek bu böyle..acaba memeyi mi bırakacak?çok sinirlerim bozuldu ya...
emmeyo ne yapiyor agliyor mu ? cevreyle mi ilgileniyor ? huzursuz mu? en son kcta emmisti 6 dan once?
5 te emmişti...uykusu var ve aç şuanda...kaşığa sıkıp veriyorum sütü deli gibi içiyor..ama memeyi görünce basıyor çığlığı...oynamak,gezmek istiyor..çok üzüldüm yaa...ya emmeyi bırakırsasenağlama
kızlar nasıl gidiyor bayram,bugün kuzum biraz tatsız benim,ateşi var calpol verdim düşmedi.arkadaşlar pedifen ver, calpol düşürmez diyor ama onun üzerinde çocuklar için yazıyor ,bebek ve çocuklar için demiyor,siz ateşlenince ne yapıyorsunuz kızlar.birde burnu tıkalı,deniz suyu spreyi kullanıyorum etki etmedi.emiyor nefesi kesilince bırakıyor tekrar emiyor nefes alamıyor oğluşum.tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar.:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?