- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
canım benimki gibi burnu tıkalı olmasın sakın bir kontrol et,belki bir rahatsızlığı var.
Herkes kızımın ellerinin nekdar küçük olduğunu söylüyor. Gerçektende öyle, yeni dogmuş bebeklerle aynı. Gerçi benim ellerim de küçük ama bir hastalık belirtisimi diye de düşündüm açıkçası.
herkese iyi bayramlar
benim kızda dun perişan oldu baçır baçır öptüler ya içim gıttı daaa ben öyle öpmedim bişe dıyemedımde öpenler 50-60 yaşındaki kadınlar her gıttıgım yerde altını açıcam dıye banyoya gırdım yuzunu yıkadım:)
ama kucakta perişan oldu hep akşamda uyutmakta zorlandım geceleri çok hareketlı kızlar ya sızn kilerde öylemi eller sürekli ağzında ne bulursa ağzına goturuyo yarım saat suruyo en fazla yıne emmek ıstıyo kendılıgınden bırakmıo mmeyı sütümmü yetmıyo dıcem ama mubarek taşıyo ne oluyor nbıze anlamıyorum:)
5 te emmişti...uykusu var ve aç şuanda...kaşığa sıkıp veriyorum sütü deli gibi içiyor..ama memeyi görünce basıyor çığlığı...oynamak,gezmek istiyor..çok üzüldüm yaa...ya emmeyi bırakırsasenağlama
5 te emmişti...uykusu var ve aç şuanda...kaşığa sıkıp veriyorum sütü deli gibi içiyor..ama memeyi görünce basıyor çığlığı...oynamak,gezmek istiyor..çok üzüldüm yaa...ya emmeyi bırakırsasenağlama
benimkide aynı şekilde battaniyeyi falan bile emiyo ama ben şunu keşfettim böyle emmek için herşeye saldırdığı zaman uykusu gelmiş oluyor ..
aynen aynen :)
benim ki de emmeyi istemediği zmanlarda yani çok krize girerse ağlarsa yanında ytaıp emziriyorum o zman sakinleşiyo ama çok sık yapmamaya gayret ediyorum alışmasın diye
ozzzyyy ordamısın bu d vita mini ne ben anlamadım 2 haftalıkken monovit vermişti saglık ocagı gunde 3 damla demişti şimdi 4 aydan sonra falan yazmıslar dr bana bişey demedi 3 damla monovit kullanıyorum hala??? devitamini ayrı mı veriyolar 8 damla nerden cıktı ki şimdi kafam karıstı
bende 4 -5 denemeden sonra aynı yöntemle emzirebildim..bugün hep yatarak emdi..birde bun alışırsa naparız bilmem...benimkide aynı şekilde battaniyeyi falan bile emiyo ama ben şunu keşfettim böyle emmek için herşeye saldırdığı zaman uykusu gelmiş oluyor ..
benim ki de emmeyi istemediği zmanlarda yani çok krize girerse ağlarsa yanında ytaıp emziriyorum o zman sakinleşiyo ama çok sık yapmamaya gayret ediyorum alışmasın diye
him belki acikmamistir, can da asiri agliyo uykusu gelince, cevremden acikmis emzir falan diolar emzirince kusuyor tok oldugundan.
artik 3 hatta 4 saatte bir yetermis 4 aylik oldular.
ya benimki gündengüne geriye gidiyor...
geceleri artık 2 saatte bir emmek istiyor...gece 1 yada 2 kere uyanırdı...
aynen ben de bi de kusuyor zaten fazla geldiginden sadece sakinlestirmek icin..
hayırlı bayramlarrrrrrrrrr ist.a geldik sonunda yolda yormadı kuzum beni Allah a şükür ama bayramda mıncıklayıp durdular hep sinir oldum yaaa
neyse geçmişe bakayım kimsecikler de yok.
elam kızlar ben ekim anne adayıyım ama 2 gündür sancım var. hastaneye yatırmıslardı sancı düzenli dogum baslamıs olabilir diye durdur bişi yaptıklarıda yok evim hastaneye yakın cıkmak istedim cıktım.
Sormak istedigim bir konu var siz daha tecrübeli olabilirsiniz. Aranızda 37. haftanın içinde doguran var mı? bebek nasıl oluyor? digerlerine göre gelişim farkı oluyor mu?
birde benim gibi sancı cekip erteletebilen varmı? dinlen bir kaç gün öteler diolar yatıom suanda
elam kızlar ben ekim anne adayıyım ama 2 gündür sancım var. hastaneye yatırmıslardı sancı düzenli dogum baslamıs olabilir diye durdur bişi yaptıklarıda yok evim hastaneye yakın cıkmak istedim cıktım.
Sormak istedigim bir konu var siz daha tecrübeli olabilirsiniz. Aranızda 37. haftanın içinde doguran var mı? bebek nasıl oluyor? digerlerine göre gelişim farkı oluyor mu?
birde benim gibi sancı cekip erteletebilen varmı? dinlen bir kaç gün öteler diolar yatıom suanda
ruhumu teslim ediyodum tv başında süpersin 12 dev adam opuyorumnanaktan
kızımla beraber kutladık galibiyeti gülücükler atıyo hala
bakalım final maçına nasıl dayanacak kalbim:)):lepi:
moonlight benim bebegin geceleri saat basi uyanmasi bitti gibi, yaklasik 6-8 gun surdu . resmen deli gibi acikiyordu emziriyordum ben de alip. bu donemde ac diye mamaya baslamamak gerekiyormus, zaten sIk sIk emzirdikce sut uretimi artiyor.
sonra birkac gun yine uyandi 2 saatte bir falan bu sefer aliskanliga donusturmeye basladigini farkettim cunku ac degil iki firt meme keyfi yapmak istyordu. pispisla kucakta sakinlestirmeyle falan gecirdim, yoksa yine yapisik yasayacaktik yeni dogdugu donemdeki gibi.
her miriltisinda yanina gitmiyorum, kendi kendine uykuya geri donmeye calismasini o beni gormeden izliyorum, devam edemezse aglarsa alip sakinlestiriyorum. ayy insallah devam eder uzunca uykulari amin.yarin da sandikta insallah hayirli sonuclar cikar guzel ulkem icin..turkbayragi
ben şunu farkettim gündüz uyumadığı zaman geceleri de huzursuz oluyo geç yatıyo
bizimki ama allahtan bi 6 saat uyuyoruz hiç uyanmadan kendime göre çocuğu
programladım eşim annesinden sonra uyanan bebek olur mu hiç diye dalga geçiyo:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?