2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benimki gibi burnu tıkalı olmasın sakın bir kontrol et,belki bir rahatsızlığı var.

yok canım..tıkalı değil burnu...sanırım dişleri çıkacak

yok canım daha neler...hastalık falan değildir..sen millete bakıp sıkma canını...senin gibi küçük elleri olacak demekki kızının.

ozzzyyy ordamısın bu d vita mini ne ben anlamadım 2 haftalıkken monovit vermişti saglık ocagı gunde 3 damla demişti şimdi 4 aydan sonra falan yazmıslar dr bana bişey demedi 3 damla monovit kullanıyorum hala??? devitamini ayrı mı veriyolar 8 damla nerden cıktı ki şimdi kafam karıstı

benimkide aynı şekilde battaniyeyi falan bile emiyo ama ben şunu keşfettim böyle emmek için herşeye saldırdığı zaman uykusu gelmiş oluyor ..

benim ki de emmeyi istemediği zmanlarda yani çok krize girerse ağlarsa yanında ytaıp emziriyorum o zman sakinleşiyo ama çok sık yapmamaya gayret ediyorum alışmasın diye

him belki acikmamistir, can da asiri agliyo uykusu gelince, cevremden acikmis emzir falan diolar emzirince kusuyor tok oldugundan.
artik 3 hatta 4 saatte bir yetermis 4 aylik oldular.

aynen ben de bi de kusuyor zaten fazla geldiginden sadece sakinlestirmek icin..

2 haftalıkken d vitamini veriyosun 3er damla 3 yaşına kadar devam edilmesi gerekiyomuş ama 4 aylıkken de demir damlasına başlıyo bazıları 7-8 damla ikisi farklı yani. biz de daha demire başlamadık bende sadece d vit veriyorum çarşamba kontrolümüz var bakalım doktoru ne diyecek

elam kızlar ben ekim anne adayıyım ama 2 gündür sancım var. hastaneye yatırmıslardı sancı düzenli dogum baslamıs olabilir diye durdur bişi yaptıklarıda yok evim hastaneye yakın cıkmak istedim cıktım.

Sormak istedigim bir konu var siz daha tecrübeli olabilirsiniz. Aranızda 37. haftanın içinde doguran var mı? bebek nasıl oluyor? digerlerine göre gelişim farkı oluyor mu?

birde benim gibi sancı cekip erteletebilen varmı? dinlen bir kaç gün öteler diolar yatıom suanda

hayırlı bayramlarrrrrrrrrr ist.a geldik sonunda yolda yormadı kuzum beni Allah a şükür ama bayramda mıncıklayıp durdular hep sinir oldum yaaa

neyse geçmişe bakayım kimsecikler de yok.

bende 4 -5 denemeden sonra aynı yöntemle emzirebildim..bugün hep yatarak emdi..birde bun alışırsa naparız bilmem...

hayırlı bayramlarrrrrrrrrr ist.a geldik sonunda yolda yormadı kuzum beni Allah a şükür ama bayramda mıncıklayıp durdular hep sinir oldum yaaa

neyse geçmişe bakayım kimsecikler de yok.

canım hoşgeldin...nasılsın?

slm kızlar, yarım evetler hayırlar havada uçucak:) inş hakkımızda hayırlı olan olur
nidah hgeldın canım özledik:) bende yarın yolcuyum istanbula gıdıyorum 20 gun kadar yokum kendınıze ıyı bakın herkese selam ve saygılar:)

canım tebrik ederim önce,doğum herkese göre değişir,nişan geldimi,su kesesi sanırım daha patlamadı,ağrı varsa sadece merak etme sık aralıklarla gelmeye başlayınca hastaneye yatış yaparlar.ilk doğumlar biraz uzun sürüyor,tabi kişiye göre değişir.doğum nasıl oluyor demişsin,ağrı sıklaşmaya başlayınca nefes alıp vermeni isteyecekler,ağrı en yüksekken ıkınmanı isteyecekler,geçince o ara dinlenebilirsin ve mutlu son olacak bebişin kucağında allahın izniyle.

bu arada kızlar bayramın son gecesi,yorgunluktan uyuya kaldınız sanırım,paranox isimli bir fitil kullandım bebişimin biraz ateşi düştü.bende foruma bakayım dedim,herkese iyi geceler...

bu arada ne kadar cm açıklık olduğunu söylediler,9 cm oluncaya kadar bekletirler doğum rahat olması için .

ruhumu teslim ediyodum tv başında süpersin 12 dev adam opuyorumnanaktan
kızımla beraber kutladık galibiyeti gülücükler atıyo hala

moonlight benim bebegin geceleri saat basi uyanmasi bitti gibi, yaklasik 6-8 gun surdu . resmen deli gibi acikiyordu emziriyordum ben de alip. bu donemde ac diye mamaya baslamamak gerekiyormus, zaten sIk sIk emzirdikce sut uretimi artiyor.
sonra birkac gun yine uyandi 2 saatte bir falan bu sefer aliskanliga donusturmeye basladigini farkettim cunku ac degil iki firt meme keyfi yapmak istyordu. pispisla kucakta sakinlestirmeyle falan gecirdim, yoksa yine yapisik yasayacaktik yeni dogdugu donemdeki gibi.

her miriltisinda yanina gitmiyorum, kendi kendine uykuya geri donmeye calismasini o beni gormeden izliyorum, devam edemezse aglarsa alip sakinlestiriyorum. ayy insallah devam eder uzunca uykulari amin. yarin da sandikta insallah hayirli sonuclar cikar guzel ulkem icin..turkbayragi

inşallah bizimkide normale döner canım...bu akşam iyiydi kızım..kucağımda direnmeden emdi.sabahki gibi üzmedi beni..sabah ağladım artık üzüntüden stresten...
odaları ayırdık..hiç problem yaşamadık allahtan...sanırım bizimkide alışkanlık haline getirdi bu sık uyanmayı..bu gece bende meme vermeden sakinleştirmeye çalışayım bakalım...maşallah oğluna canım...bidaha sıçramasın inşallah:)

ever yarın güzel sonuçlar çıkar umarım sandıktan...akşama da final maçını kazanırız çifte mutluluk olur:içelim:

ben şunu farkettim gündüz uyumadığı zaman geceleri de huzursuz oluyo geç yatıyo
bizimki ama allahtan bi 6 saat uyuyoruz hiç uyanmadan kendime göre çocuğu
programladım eşim annesinden sonra uyanan bebek olur mu hiç diye dalga geçiyo:):)

41 kere maşallah
benimki de çok iyiydi ama ne olduysa son 5 gündür huyu suyu değişti....yeni rutinimiz her sabah 6 da kaka yapmak:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…