2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
41 kere maşallah
benimki de çok iyiydi ama ne olduysa son 5 gündür huyu suyu değişti....yeni rutinimiz her sabah 6 da kaka yapmak:sinifsinif:

zaten hergün yeni bi huy ediniyolar düzen oturana kadar böyle devam edicek
ama neyseki kakasını yapıyomuş biraz erkenci de olsa:)
bi ara bizimki çok ağlıyodu yapamıyodu şimdi o da düzeldi şükür

sizlere iyigeceler kızlar...yarın görüşürüz...güzel bir gece diliyorum hepimiz için:teytey:

herkese selam bugün tüm milletimiz için neyse doğru olan hayırlısı hangisiyse o olsun inş. artık sadece biz değiliz çocuklarımız da var onların geleceğide önemli.

s_g canım sana sağlık ocağından verilen monovit de dvitamini korkmana paniklemene gerek yok. isim farklı birini ücretsiz veriyorlar diğer 3lira gibi bir fiyatla satılıyor. 8damla olna demir eksikliği için onuda sağlık ocağında zamanı geldiğinde bakarlar merak etme sen.

selam kızlar bugünkü referandum hayırlı olur inş hepimiz içinn..

canım hoşgeldin...nasılsın?

hoşbuldum kızlarr sağolunn

41 kere maşallah
benimki de çok iyiydi ama ne olduysa son 5 gündür huyu suyu değişti....yeni rutinimiz her sabah 6 da kaka yapmak:sinifsinif:

aynen canım ya 5-6 da cortluyoz hep:))

selam kızlar.....nasılsınız?
şimdi film izledik kocişle..bu tatilde film manyağı olduk....size de tavsiye ediyorum v for vendetta çok güzel bir film....eski aslında ama ben kaçırmışım...

slmlar..misafirden dolayı birkaç gündğr giremedim..geçmiş bayramınız kutlu olsun...

geçmişe bakamadım umarım yaramaz bişey yoktur..

bu arada 2 gün oğlum çok huzuruzdu sürekli ağladı..bugünde sesi kısıldı yavrumun..ne yapsam yaaa..

misafirden dolayi yorulmustur, bebisler gurultuden kalabaliktan hoslanmiyor. yarina duzelir.

selam kızlar kac gunudr gıremedım bayram zıyaretlerınden fırsat olmadı.kızım bılıyosunuz emmıyosu ac ac gezıyodu kuzum.cok sukur arıfe gunuden berı bıberonu tututu barı onuda utumuyodu .sımdı sutumu sagıp verıyorum gunduzlerı gecelerı emıyo.
kuzum ac kalmasında ya .kac gunudr karnı doyyo sukur ve masallah uykusuda daha ıyı artık karnı ac oldugu ıcın uyumuyomus kuzum.

işte benim oğlumu tarif etmişsin..içim acıya yemek yerkekn bakışına....sofraya oturtup yediresim geliyor valla öle bir bakıyoki..daha 3,5 aylık 4ü bitirelim tattırıcam bende bişeyler..

ya bende okulda olduğum zaman oğlum içsin diye sütümü sağıp bırakıyodum ama göğüslerim yara olucak gibi gözüküyo acımaya başladı...

iyi bayramlar herkese...bu ilk bayramımız olduğu için oğlumuzla bizim için gerçekten çok güzeldi eşimle hep geçen seneyi konuşup durduk

bu arada benim oğlanda gece 2 saatte bir kalkıyo bende emziriyorun yatırıyorum ama valla imreniyorum böyle 5-6 saat yatanlara maşallah

hadi kızlar maç izlemeye....çook güzel bir maç diliyorum...aralarda görüşürüm..öptüm hepinizi...

arkadaşlar moralim çok ama çok bozuk yardımlarınıza ihtiyacım var.benim oğlum 4 aylık 52 günlükken kalça usg si çeklmişti ve herhangi bir problem olmadığı söylenmişti.dr 4 aylık kontrolünde dediki bacakları yana doğru açarken kısıtlılık var dedi ve ortopedi doktorunun görmesini istedi kalça filmi çekildi ve uzman bu ay...lardaki çocuklarda olağan bi durum az da olsa kısıtlılık var 2 bez bağlayacksınız biri 1 numara büyük bez olacak dedi.2 ay sonra kontrol bi şeykalmaz dedi. içim rahatlamıştı nette araştırınca gördüm ki ilk 3 ayda bezli uygulama % 100 düzeltiyormuş 3 6 ay arası ise daha düşükmüş düzelme ihtimali....nasıl fark edemzler anlamadım..başına böyle bi şey gelen var mıı?yardımcı olun lütfen...

canım geçmiş olsun..hemen en kötüsünü düşünüp sıkma canını...sen şu bezli uygulamayı güzelce uygula.kalbini ferah tut.düzelir inşallah.dermansız dert olmasın yeter ki...

çok üzüldüm ya o kadr farklı dr a da götürdüm nasıl fark edemediler..ne denli önmeli bi durum neye neden olur onu da bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…