41 kere maşallah
benimki de çok iyiydi ama ne olduysa son 5 gündür huyu suyu değişti....yeni rutinimiz her sabah 6 da kaka yapmak:sinifsinif:
ozzzyyy ordamısın bu d vita mini ne ben anlamadım 2 haftalıkken monovit vermişti saglık ocagı gunde 3 damla demişti şimdi 4 aydan sonra falan yazmıslar dr bana bişey demedi 3 damla monovit kullanıyorum hala??? devitamini ayrı mı veriyolar 8 damla nerden cıktı ki şimdi kafam karıstı
canım hoşgeldin...nasılsın?
slm kızlar, yarım evetler hayırlar havada uçucak:) inş hakkımızda hayırlı olan olur
nidah hgeldın canım özledik:) bende yarın yolcuyum istanbula gıdıyorum 20 gun kadar yokum kendınıze ıyı bakın herkese selam ve saygılar:)
41 kere maşallah
benimki de çok iyiydi ama ne olduysa son 5 gündür huyu suyu değişti....yeni rutinimiz her sabah 6 da kaka yapmak:sinifsinif:
oglum dun ugrasti ugrasti yuzustunden sirtustune yuvarlandi 2 kere :))
maşallah Can a....benimki sırüstünden çok güzel dönüyor ama yüzüstünden dönemiyor henüz...
slmlar..misafirden dolayı birkaç gündğr giremedim..geçmiş bayramınız kutlu olsun...
geçmişe bakamadım umarım yaramaz bişey yoktur..
bu arada 2 gün oğlum çok huzuruzdu sürekli ağladı..bugünde sesi kısıldı yavrumun..ne yapsam yaaa..
kızlar hepinize iyi bayramlar,bayram kuşlarınız ne yapıyor,sabahtan başladılarmı yine...
kaç gündür siteye giriyorum bakımdayız yazıyordu,sorun çözülmesine sevindim.
bu arada ben hala süt veriyorum yanlız geçenlerde şöyle bir yazı okudum,Katı yiyeceklere geçiş,Dördüncü ay bebeklerin çoğunun sütten daha doyurucu bir şeyin zamanının geldiğine karar verdikleri dönemdir. Geceleri sıklıkla uyanmaları, siz yanında bir şey yerken yemekle ilgilenmeleri, minik yumruklarını çiğnenmeleri ve uzun iyi bir beslemeye rağmen doymayan iştahları, bebeğinizin artık katı gıdalara başlamak için hazır olduğunu gösterir.
işte kızlar benim bebeğimde yumruklarını yemeye başladı fena halde,ayrıca biz yemek yerken ağzınışapırdatıyor,gözlerini yemekten alamıyor,ne yapmalıyım acaba.
misafirden dolayi yorulmustur, bebisler gurultuden kalabaliktan hoslanmiyor. yarina duzelir.
arkadaşlar moralim çok ama çok bozuk yardımlarınıza ihtiyacım var.benim oğlum 4 aylık 52 günlükken kalça usg si çeklmişti ve herhangi bir problem olmadığı söylenmişti.dr 4 aylık kontrolünde dediki bacakları yana doğru açarken kısıtlılık var dedi ve ortopedi doktorunun görmesini istedi kalça filmi çekildi ve uzman bu ay...lardaki çocuklarda olağan bi durum az da olsa kısıtlılık var 2 bez bağlayacksınız biri 1 numara büyük bez olacak dedi.2 ay sonra kontrol bi şeykalmaz dedi. içim rahatlamıştı nette araştırınca gördüm ki ilk 3 ayda bezli uygulama % 100 düzeltiyormuş 3 6 ay arası ise daha düşükmüş düzelme ihtimali....nasıl fark edemzler anlamadım..başına böyle bi şey gelen var mıı?yardımcı olun lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?