- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
çok üzüldüm ya o kadr farklı dr a da götürdüm nasıl fark edemediler..ne denli önmeli bi durum neye neden olur onu da bilmiyorum...
canım ben bir tanıdığımın başına gelmişti..çocuk 1 yaşındayken farketti aile.izmir de çocuk ortopedisine gösterdik.çok araştırdık tabi..çünkü onun ameliyat olması gerekiyordu..çift taraflı çok bariz bi kalça çıkıklığı vardı.çocuk yürümeyi yeni öğrenmişti ve bu satyede farketmiş aile...doktor daha küçükken farkedilseydi herşey daha kolay olurdu demişti.ama neyi kastetti bilmiyorum..2 ayrı ameliyat gerekebileceğini söylemişti.ama allahtan tek ameliyatla hallettiler..şimdi kız büyüdü 4 yaşında..hiçbi sıkıntısı yok..maşallahı var..seninki daha küçük.sıkma canını..hem az demişler bak doktorlar belki kendiliğinden geçer..senin güçlü olman lazım ki doğru kararlar verip uygulayabilesin..benim kızımda risk grubunda.sülalede kalça çıkıklığı var,sezeryan ve ters gelmiş olması hep risk faktörüymüş.hep baktırıyoruz ama inşallah sonradan bizimde bişeyimiz çıkmaz
merhaba arkadaşlar.4 ay sonra aranıza döndüm.kızımı anneme bırakıp işe başladım bugün.
maşaallah Can a.opuyorumnanaktan darısı bizimkilerin başınayerimsenibenoglum dun ugrasti ugrasti yuzustunden sirtustune yuvarlandi 2 kere :))
selam kızlar kac gunudr gıremedım bayram zıyaretlerınden fırsat olmadı.kızım bılıyosunuz emmıyosu ac ac gezıyodu kuzum.cok sukur arıfe gunuden berı bıberonu tututu barı onuda utumuyodu .sımdı sutumu sagıp verıyorum gunduzlerı gecelerı emıyo.
kuzum ac kalmasında ya .kac gunudr karnı doyyo sukur ve masallah uykusuda daha ıyı artık karnı ac oldugu ıcın uyumuyomus kuzum.
merhaba canım hoş geldin.
allah kolaylık versin
maşaallah Can a.opuyorumnanaktan darısı bizimkilerin başınayerimseniben
sevindim en azından biberonu almış inş seni de tekrar eski iştahıyla emer canım. kaç saatte bir besliyosun biberonla?
bu arada selamlarrr kimse yok gerçi-tatlicadiarzu-
bu arada sitede bir sorunmu var?
ben yazdıklarımı bi görüyorum bi göremiyorum.çevirimdışı gibi görünüyorum
anlamadım
ben varım canım.evet bende şu biberon olayını tam bilmiyorum.kaç saatte bir ve ne kadar süt veriliyo acaba.gerçi bebekten bebeğe değişir ama ortalama en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?