2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok üzüldüm ya o kadr farklı dr a da götürdüm nasıl fark edemediler..ne denli önmeli bi durum neye neden olur onu da bilmiyorum...

canım ben bir tanıdığımın başına gelmişti..çocuk 1 yaşındayken farketti aile.izmir de çocuk ortopedisine gösterdik.çok araştırdık tabi..çünkü onun ameliyat olması gerekiyordu..çift taraflı çok bariz bi kalça çıkıklığı vardı.çocuk yürümeyi yeni öğrenmişti ve bu satyede farketmiş aile...doktor daha küçükken farkedilseydi herşey daha kolay olurdu demişti.ama neyi kastetti bilmiyorum..2 ayrı ameliyat gerekebileceğini söylemişti.ama allahtan tek ameliyatla hallettiler..şimdi kız büyüdü 4 yaşında..hiçbi sıkıntısı yok..maşallahı var..seninki daha küçük.sıkma canını..hem az demişler bak doktorlar belki kendiliğinden geçer..senin güçlü olman lazım ki doğru kararlar verip uygulayabilesin..benim kızımda risk grubunda.sülalede kalça çıkıklığı var,sezeryan ve ters gelmiş olması hep risk faktörüymüş.hep baktırıyoruz ama inşallah sonradan bizimde bişeyimiz çıkmaz

çok teşekkür ederim.rahatlattın moonlight beni ama insan elinde değil işte çok tedirgin oluyor bakalım artık bir dahaki kontrole neler olacak?

herkese ii qecelerrr
off dün qecede ayaktaydık bu qecede ayaktayızz
bakalım benim sıpa ne zaman uyuyacak :gitme:

merhaba arkadaşlar.4 ay sonra aranıza döndüm.kızımı anneme bırakıp işe başladım bugün.

herkeze merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun.
bizim bugün dr. kontrolümüz var bakalım neler diyecek ek gıdalara geçirecekmi gelince yazarım

herkese selam burayı cok özledim evde net olmayınca.Herkesin gecmiş bayramını kutlarım.Umarım bebişlerle güzel bir bayram geçirmişsinizdir.Bizimde bayram ilk gün harici evde gectı esımın ıznı olmadıgı ıcın ama bebegımle beraber oldugum ıcın yınede güzeldi.Bugunde aşılarımız vardı onları yaptırıdık ablama geldım kuzumu emzirirken uyudu sonra ıse geldım.benımde tetanoz aşım vardı onu oldum.böyle işte fırsat bulursam oglumun fotosunu koyucam ınsallah bır ara

oglum dun ugrasti ugrasti yuzustunden sirtustune yuvarlandi 2 kere :))
maşaallah Can a.opuyorumnanaktan darısı bizimkilerin başınayerimseniben

sevindim en azından biberonu almış inş seni de tekrar eski iştahıyla emer canım. kaç saatte bir besliyosun biberonla?

bu arada selamlarrr kimse yok gerçi-tatlicadiarzu-

ben varım canım.evet bende şu biberon olayını tam bilmiyorum.kaç saatte bir ve ne kadar süt veriliyo acaba.gerçi bebekten bebeğe değişir ama ortalama en azından.

bu arada sitede bir sorunmu var?
ben yazdıklarımı bi görüyorum bi göremiyorum.çevirimdışı gibi görünüyorum
anlamadım

bu arada sitede bir sorunmu var?
ben yazdıklarımı bi görüyorum bi göremiyorum.çevirimdışı gibi görünüyorum
anlamadım

bana normal gibi geldi.CADIARZU

bu arada hoşgelmişsin canım.

ben emziriyorum gerçi biberon pek kullanmıyoruz ama 2,30 3 saatte bir emiyor. doktora sordum bebeğin isteğine bırak emmezse zorlama diyo da bıraksam bazen 4-5 saat emmeyi reddedebiliyo. dün küçük çengelköy salatalıkları vardı yıkadım ağzına götürdüm nasıl bastıryo dişleri mi kaşınıyo nedir yalıyo bde çok sevdikaydirigubbakcemile3
birde annemler umreden geldi hurma getirdiler hurma azcık verdim diliyle yaladı bayıldı bizimki artık yeni tadlar keşfetmek istiyor sabah kahvaltıda tabaklara uzanıyordu gösleri hep yediklerimizdekaydirigubbakcemile3

doktora sorcam bu hafta bakalım ne zaman başlıcaz ek gıdalara..

selam anneler benim kizim 10 gun sonra 5 ay doluyor burdaki doktorumuz kesinlile ek gidaya karsi emzirebildigin kadar emzir diyor ne bileyim bazen doymuyor saniyorum ama hayir dior doktorumuz.kizim cok hareketli oldu masallah beni olduruyor offf off bittim yahuu neyse sagliklari yerinde olsun da dilerim bebisler iyidir

ben varım canım.evet bende şu biberon olayını tam bilmiyorum.kaç saatte bir ve ne kadar süt veriliyo acaba.gerçi bebekten bebeğe değişir ama ortalama en azından.

canım benım kızım 2.5-3 saatte bır acıkıyo.yanı ben oyle verıyorum.o zaman mızmızlanmaya baslıyo.2 saatten once pek ıatemıyo.benı emerse 5 dk emıyo.ememmzse bıberonla 60 ml verıyorum.bıtırıyo.bı kere 80 ml ıcmıstı ama ozaman 5 saat olmustu emmeyelı.
bebege gore deısıyo tabı

hı bu arada sabah asımız vardı kuzum cok agladı.bızım saglık ocagı boyunu olcmuyo.kılosuda 7300 olmus.bas cevresıde 43 cm.bugun tam 4 ayı bıttı.gecen ay emmedıgı ıcın 400 gr almıstı.cok sukur bu ay 900 gr almıs.cok sevınıdım:)

kızlar bu cam rende nerde satılır sorması ayıpohaoldumsmile

ben hala almadım daboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…