kızlar bu cam rende nerde satılır sorması ayıpohaoldumsmile
ben hala almadım daboshayallersmile
olmaz canım ya bizde mesela bir hafta sonra gitmiştik memlekette zaten günlerimiz aynı senle bizde tyarın gitcezzya bırde kızlar oglumun ası günü persembeydı benim o gün işten izin almam imkansız oldugu ıcın bugun yaptırdım benımde aşım vardı.hemsıre pek yapmak ıstemedı gününden önce yapmıyoruz dıye bende o zaman olmuyosa yapmayın dedım ama yaptı yınede bısey olmaz degıl mı yanı aşı boşa gitmesin
amaşallah kızına benim hiç oka sütüm gelmiyo accık sağabiliyom sabahları gece 3 kere kalkıo emiyo çünkü emmediği zaman oluyoo ozaman daha çok sağabiliyorum bence douyodurr maşallahbende kızımı evdeyken en fazla 2 saatte bir emziriyodum.şimdi işe başladım.sağılanlar veriliyo biberonla.birde öğlen emzirmeye gidiyorum.benim kızım bir defada 80-100 ml arası içiyo.sanki fazla gibi geldi bana.çok hareketli hiç durmuyo bizimki.kilosu düşük biraz.3,5 aylık olduk.kilosu 5 kg boyu da 58 cm.sütüm de sanki fazla değil gibi.korkuyorum kızım aç kalır diye eyvahedigeldismile
tebrık eden teyzelere tesekkurler..darısı sızın kuzucuklara ınsallah..
bende kızımı evdeyken en fazla 2 saatte bir emziriyodum.şimdi işe başladım.sağılanlar veriliyo biberonla.birde öğlen emzirmeye gidiyorum.benim kızım bir defada 80-100 ml arası içiyo.sanki fazla gibi geldi bana.çok hareketli hiç durmuyo bizimki.kilosu düşük biraz.3,5 aylık olduk.kilosu 5 kg boyu da 58 cm.sütüm de sanki fazla değil gibi.korkuyorum kızım aç kalır diye eyvahedigeldismile
hı bu arada sabah asımız vardı kuzum cok agladı.bızım saglık ocagı boyunu olcmuyo.kılosuda 7300 olmus.bas cevresıde 43 cm.bugun tam 4 ayı bıttı.gecen ay emmedıgı ıcın 400 gr almıstı.cok sukur bu ay 900 gr almıs.cok sevınıdım:)
tebrık eden teyzelere tesekkurler..darısı sızın kuzucuklara ınsallah..
kızlar bu cam rende nerde satılır sorması ayıpohaoldumsmile
ben hala almadım daboshayallersmile
slm kızlar bugun doktor kontrolumuz vardı oglum 6600 gr 62 cm boy olmus..doktor mınyon tıplı bı cocuk olcak dedi sızce azmı degerleri..
cagan emmeyıde bıraktı on gun oluyo sadece mamayla beslenıyoruz ama doktor ek gudaya baslayabılırsın dedi..
unutmadan oglum ıkı tane dıs cıkardı yanı ucları gorunuyo tam cıkarmadı ıkı taneside yolda masallah hıc atesı falan olmadı sadece huysuzlanıyo aradabır jel suruyorum rahatlıyo.. dıslerını gorunce duygulanıp agladım buyudu oglum dıye.. bı garıp oldum yaa.. aman cok konustum sızler ne alemdesınız..
yok canım bencede sorun olmaz..onlar bilgisyardan takip edildikleri için müdürlükçe günügününe yapmaya özen gösteriyorlar...ya bırde kızlar oglumun ası günü persembeydı benim o gün işten izin almam imkansız oldugu ıcın bugun yaptırdım benımde aşım vardı.hemsıre pek yapmak ıstemedı gününden önce yapmıyoruz dıye bende o zaman olmuyosa yapmayın dedım ama yaptı yınede bısey olmaz degıl mı yanı aşı boşa gitmesin
gozun aydin canim bu arada ilk hangi disler geliyor ,benim kiziminda geliyomus da ben henu goremedim cok huysuz jelle idare ediyoruz hersey agzmizda masallahkaydirigubbakcemile3
dr.dan geldik oğlum 200 gr.almış sadece ben üzüldüm ama dr. pek önemsemedi.eg gıdalara geçiyoruz biz meyve suyu ve püresi yoğurt sebze çorbası püresi pirinç unuyla muhallebi veya milupa sütlü pirinçli kaşık maması.yarım çay bardağı başlanacak git gide artırılıcakmış.
bir öğün hazır kavonoz maması bir öğün kendin yapabilirsin bu şekilde gidersin dedi.ama evde olduğum sürece kendim yaparım.oğlum 4 ay 13 günlük 7000 kilo bu arada.birde gün içinde yada gece biberon maması ver dedi aptamillerden işte bizden böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?