2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bugun doktor kontrolumuz vardı oglum 6600 gr 62 cm boy olmus..doktor mınyon tıplı bı cocuk olcak dedi sızce azmı degerleri..
cagan emmeyıde bıraktı on gun oluyo sadece mamayla beslenıyoruz ama doktor ek gudaya baslayabılırsın dedi..
unutmadan oglum ıkı tane dıs cıkardı yanı ucları gorunuyo tam cıkarmadı ıkı taneside yolda masallah hıc atesı falan olmadı sadece huysuzlanıyo aradabır jel suruyorum rahatlıyo.. dıslerını gorunce duygulanıp agladım buyudu oglum dıye.. bı garıp oldum yaa.. aman cok konustum sızler ne alemdesınız..

kızlar bu cam rende nerde satılır sorması ayıpohaoldumsmile

ben hala almadım daboshayallersmile

cam rende bende almadım daha internette cok var ama harıcınde zuccaciyede vardır heralde bakmak lazım.. ben milupanın meyve purelerınden aldım oglum cok sevdı.. sımdıde sebze puresi yapıyorum bakalım yıcek mı
ay bırde ben aptamılden yogurt yaptım tutmadı yaa.. kecı sutu aldım ondan denicem bakalım

hulka26 canım gözünaydın oğluş büyümüşde dişleri bile cıkmıs ınsallah sıkıntısız atlatırsınız

Arkadaslar oğlumun bayramdaki resmini koydum bakmak isterseniz

ya bırde kızlar oglumun ası günü persembeydı benim o gün işten izin almam imkansız oldugu ıcın bugun yaptırdım benımde aşım vardı.hemsıre pek yapmak ıstemedı gününden önce yapmıyoruz dıye bende o zaman olmuyosa yapmayın dedım ama yaptı yınede bısey olmaz degıl mı yanı aşı boşa gitmesin

arcak gördümm çok tatlı kuzun maşallahh
hulka oğluşuna maşallah büyümüşte dişleride çıkarmıl canım kilosu iyi maşallahh her çocuğun farklı olur kimseyle kıyaslama sakınn sağlıklı olsunlarda
bende az az meyvelerden emdiriyoum çok hoşuna gidiyo ama vermeyince huzursuzlanıyoo cimcimem ama vermiyorum tabeee accık daha büyüsün bizde yarın doktora aşıya gitcez bakalım kaç kilocuk oldukk
relax senin kuzunada maşallah
gökçen ben tansaşta görmüştüm marketlerin zücaciye kızımlarına da bak tatlım bende daha almadımm aklımda da çarşıya ne zamandır çıkamadıkk

olmaz canım ya bizde mesela bir hafta sonra gitmiştik memlekette zaten günlerimiz aynı senle bizde tyarın gitcezz

bende kızımı evdeyken en fazla 2 saatte bir emziriyodum.şimdi işe başladım.sağılanlar veriliyo biberonla.birde öğlen emzirmeye gidiyorum.benim kızım bir defada 80-100 ml arası içiyo.sanki fazla gibi geldi bana.çok hareketli hiç durmuyo bizimki.kilosu düşük biraz.3,5 aylık olduk.kilosu 5 kg boyu da 58 cm.sütüm de sanki fazla değil gibi.korkuyorum kızım aç kalır diye eyvahedigeldismile

amaşallah kızına benim hiç oka sütüm gelmiyo accık sağabiliyom sabahları gece 3 kere kalkıo emiyo çünkü emmediği zaman oluyoo ozaman daha çok sağabiliyorum bence douyodurr maşallah

tebrık eden teyzelere tesekkurler..darısı sızın kuzucuklara ınsallah..

maşallah Çağan' a .. bizim de damak baya kaşınıyor sanırım ama henüz diş belirtisi yok :)
ayrıca bence iyi kilosu, Sarpla hemen hemen aynılar, geçen hafta dr gayet iyi kilosu boyu dedi gerçi bana da minyon geliyor...

maşallah sütüne gayet iyi bence... ben mama veriyorum gerçi ama 90-120 ml arası içiyor genelde, bazen daha az içtiği de oluyor... kızına da maşallah...

biz de bugün aşı olduk, gülüp aguluyordu gafil avlandı, çok ağladı
maşallah 900 gr çok iyi, ayrıca biberonu kabul etmesine de çok sevindim...

Benim oğlumunda ağzının suyu akıyo elleri hep ağzında ama bişi sürmüyom ben dr bişi vermedi bize

kızlar bu cam rende nerde satılır sorması ayıpohaoldumsmile

ben hala almadım daboshayallersmile

canım ben züccaciyeden aldım..tabak çanak satılan yerlerde vardır:))

maşallah..ne güzel çok problem olmadan çıkmış dişleriniz..benim kızımda çok huysuzlanıyor..ben dişlerine bağlıyorum.bakalım hayırlısı...
yok canım bencede sorun olmaz..onlar bilgisyardan takip edildikleri için müdürlükçe günügününe yapmaya özen gösteriyorlar...
gozun aydin canim bu arada ilk hangi disler geliyor ,benim kiziminda geliyomus da ben henu goremedim cok huysuz jelle idare ediyoruz hersey agzmizda masallahkaydirigubbakcemile3

evet ya ilk önce hangi dişler çıkıyor?ben de jel aldım ama hiç kullanmadım..kararsızım kullansam mı diye..işe yarıyor mu?

dr.dan geldik oğlum 200 gr.almış sadece ben üzüldüm ama dr. pek önemsemedi.eg gıdalara geçiyoruz biz meyve suyu ve püresi yoğurt sebze çorbası püresi pirinç unuyla muhallebi veya milupa sütlü pirinçli kaşık maması.yarım çay bardağı başlanacak git gide artırılıcakmış.
bir öğün hazır kavonoz maması bir öğün kendin yapabilirsin bu şekilde gidersin dedi.ama evde olduğum sürece kendim yaparım.oğlum 4 ay 13 günlük 7000 kilo bu arada.birde gün içinde yada gece biberon maması ver dedi aptamillerden işte bizden böyle

canım ek qıdalar için erken değil mi?
sütün nasıl?

sütüm çok iyiydi fakat emme problemmiz vardı azalmaya başladı.zaten ek gıdaların hepsine birden bire başlamıycaz tam olarak oturması 20 günü filan bulur herhalde.o zamanda 5 ayı geçmiş olur.ilk oğlumda 6 aydan sonra başlamıştım çok zorlanmıştım.bunda öyle yapmıycam.zaten gece çok sık kalkıp emiyor gündüzde zorlanıyorum fazla emmiyor.en azından doyduğundan emin olurum bu şekilde.200 gr. almasıda bence az emmesine bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…