sütüm çok iyiydi fakat emme problemmiz vardı azalmaya başladı.zaten ek gıdaların hepsine birden bire başlamıycaz tam olarak oturması 20 günü filan bulur herhalde.o zamanda 5 ayı geçmiş olur.ilk oğlumda 6 aydan sonra başlamıştım çok zorlanmıştım.bunda öyle yapmıycam.zaten gece çok sık kalkıp emiyor gündüzde zorlanıyorum fazla emmiyor.en azından doyduğundan emin olurum bu şekilde.200 gr. almasıda bence az emmesine bağlı
sütüm çok iyiydi fakat emme problemmiz vardı azalmaya başladı.zaten ek gıdaların hepsine birden bire başlamıycaz tam olarak oturması 20 günü filan bulur herhalde.o zamanda 5 ayı geçmiş olur.ilk oğlumda 6 aydan sonra başlamıştım çok zorlanmıştım.bunda öyle yapmıycam.zaten gece çok sık kalkıp emiyor gündüzde zorlanıyorum fazla emmiyor.en azından doyduğundan emin olurum bu şekilde.200 gr. almasıda bence az emmesine bağlı
bende daha ek gıdalara baslamayı dusunmuyorum.en az 5 ayını bıtırene kadar beklıcem hatta 6 ayı bıle bekleyebılırım.bırde ben hep nette okuyorum.bebege gore deısıyomus ek gıdalara baslamak.basını tam olarak tutabılen ayaklarını basabılen tam oturabılen bebeklerde baslamak ıcın normalmıs.benım kızım daha bunları tam yapamıyor.1 ay sonra belkı yapabılır ne zaman tam olursa o zaman baslamayı dusunuyorum
bende oğluma elmaa ve şeftali suyu verdim..ama şu mamalardan hiç anlamıyorum nasıl yapılcak nezaman verilcek bi b,lgim yok..
[B .!.:bende dün oğluma ilk defa 1 şeftalinin suyunu sıkıp
oğluma içirdim ... sevdi qaliba içti..
doktora sormadım ama haftada1 falan değişik tatlar tattırmayı düşünüyorum
damak zevkinin qelişmesi açısından
[/B]
canım 4. ay aşısı var ama o zaman gitmeyecekmisinn bende üzüm kavun tatırdımm nasıl emiyoo babası peynir ermişti az emdi babası aldı ağzıdan diye yine istiyo canım kızım anne sütü en önemlisi vazgeçmicem ama ek gıdayada yavaştan başlamak istiyom 6. aya kadar beklersen alışması zor oluyomu accık accık tattırmaktan bişi olmaz heralde bencede bundan sonrası zor dişş yrümesi emeklemesi daha çok hareketlencekler daha çok ilgilenmemiz gerekecekkgünaydın arkadaslar ya bızım doktor 3 aylık kontrole gıttıgımızde 2 ay sonraya cagırdı tekrar yanı bu ay gıtmıycez sızde de oyle olan var mı tugba canım sor bakalım gercekten doktor baslatıcakmı ek gıdaya acaba ben hafıften tattırmaya basladım ogluma.bu ayın sonunda da öğün olarak gecmeyı dusunuyorum.Bu süreç bizim için zor olacak yeni bir dönem başlıycak bence emzırmek daha kolay tabıkı bır arkadas demıs burda ama mecburen er yada gec yasıycaz bu dönemi.inşallah bebişlerimiz iştahlı olurda cabuk alışır ek gıdalara
canım 4. ay aşısı var ama o zaman gitmeyecekmisinn bende üzüm kavun tatırdımm nasıl emiyoo babası peynir ermişti az emdi babası aldı ağzıdan diye yine istiyo canım kızım anne sütü en önemlisi vazgeçmicem ama ek gıdayada yavaştan başlamak istiyom 6. aya kadar beklersen alışması zor oluyomu accık accık tattırmaktan bişi olmaz heralde bencede bundan sonrası zor dişş yrümesi emeklemesi daha çok hareketlencekler daha çok ilgilenmemiz gerekecekk
Günaydın hanımlar...Yarın Mersin e kayınvalidemlere gidiyoruz kızım ve ben...Uçak yolculuğu yapacağız.Tecrübeli anneler var bildiğim kadarıyla.Önerileriniz nedir?Emzirecek miyim uçakta?
enimki şu ara sanki doymuyo gibi anlamadımki yetmiyo diyede korkuyorum byüdükçe daha çok isterlermiş ya en azından katkı olurbencede ufaktan başlamak lazım en azından çalışan annelr başlamalı bence süt sağıp bırakıyoruz ama yetmiyo bi şekilde ek gıdaya başlıycaz mama almasındansa meyveler sebze püreleri daha sağlıklı bi seçim gibi geliyo bana bide tata alma duyusu tam gelişir reddederse değişik tadları ozaman işimiz var
tecrübeli anne değilim ama ablam emziriyodu uçakta
moonligt uçak kalkarken ve inerkebn emzirmen gerek canım bebeğinn kulakları hasar görmesin dye basınç farkı oluyo ya emzirirsin ya tarafındakiler görmez canım koltuklar çok derin ben ondan çkinmiştim ama rahat emzirdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?