2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende daha ek gıdalara baslamayı dusunmuyorum.en az 5 ayını bıtırene kadar beklıcem hatta 6 ayı bıle bekleyebılırım.bırde ben hep nette okuyorum.bebege gore deısıyomus ek gıdalara baslamak.basını tam olarak tutabılen ayaklarını basabılen tam oturabılen bebeklerde baslamak ıcın normalmıs.benım kızım daha bunları tam yapamıyor.1 ay sonra belkı yapabılır ne zaman tam olursa o zaman baslamayı dusunuyorum

canım benım kızımda gecen ay 400 gr aldı oda cok az emıyordu ve pek uyumurdu.bıberonuda tutmuyodu caresızdım .yapacak bıseyım yoktu.1 haftadır bıberonu tutuyor ve ben gunde 1-2 defa mama vermeye basladım.az emdıgı ıcın sutumde azaldı cunku.allaha cok sukur sımdı cok daha sakın mutlu ve uykusu cok daha guzel.
ınsallah senın bebegınede yarar ve daha ıyı olur.ona en ıyı gelen seyı en ıyı sen bılırsın

canım izmir de hangi doktora gidiyorsun?bu arada izmir li anneler topiği açtık haberin olsun..

bende oğluma elmaa ve şeftali suyu verdim..ama şu mamalardan hiç anlamıyorum nasıl yapılcak nezaman verilcek bi b,lgim yok..

slm kızlar bizim de kontrolümüz çarşamba günü bakalım doktorumuz ne diyecek çok merak ediyorum ek gıda konusunda sanki heyecanlanıyorum kızım büyümüş gibi geliyo... ama şimdi yani sadece emzirmek daha rahat bence ek gıda zor gibi geliyo dışarda falan nasıl olacak bilmiyorum..
gerçi alışınca bu söylediklerim çok komik gelecektir ama......

ben dün 2 çay kaşığı elma rendeleyip verdim..bugün de 1 çay kaşığı armut...sevdi sanırım...

benim oğlum basıyor ama kafasını hala tutamıyor
acaba normal mi yaa
bazen ara ara dikyor ama çok kısa süreliğinebilmiyorumkismile

bende oğluma elmaa ve şeftali suyu verdim..ama şu mamalardan hiç anlamıyorum nasıl yapılcak nezaman verilcek bi b,lgim yok..

bende dün oğluma ilk defa 1 şeftalinin suyunu sıkıp
oğluma içirdim ... sevdi qaliba içti..
doktora sormadım ama haftada1 falan değişik tatlar tattırmayı düşünüyorum
damak zevkinin qelişmesi açısından

ben kızıma daha su bile vermedim bu yazılanları okuyunca aklım karıştı gene
çok mu geç kalıyorum acaba doktorumuz 5. ay bitince başlayalım dedi ek gıdalara

bende sormadım doktorumuza ama alışsın isttiyorum 6.ay geç geliyor bana sonra daha zor alışıyolar bence etrafımda olanlarda öyle.

günaydın kızlar bizde bugün doktora gitcez aşımızı olcezz havalar burda çok serinledi çamaşırlarını yıkadım kurumadı hala çok nem var burda dıaşarı asmayada zamanım yoktu iş kurur ciciiz kalmadı çünküü bende sorcam bakalım ek gıda için ne dicek

günaydın arkadaslar ya bızım doktor 3 aylık kontrole gıttıgımızde 2 ay sonraya cagırdı tekrar yanı bu ay gıtmıycez sızde de oyle olan var mı tugba canım sor bakalım gercekten doktor baslatıcakmı ek gıdaya acaba ben hafıften tattırmaya basladım ogluma.bu ayın sonunda da öğün olarak gecmeyı dusunuyorum.Bu süreç bizim için zor olacak yeni bir dönem başlıycak bence emzırmek daha kolay tabıkı bır arkadas demıs burda ama mecburen er yada gec yasıycaz bu dönemi.inşallah bebişlerimiz iştahlı olurda cabuk alışır ek gıdalara

canım 4. ay aşısı var ama o zaman gitmeyecekmisinn bende üzüm kavun tatırdımm nasıl emiyoo babası peynir ermişti az emdi babası aldı ağzıdan diye yine istiyo canım kızım anne sütü en önemlisi vazgeçmicem ama ek gıdayada yavaştan başlamak istiyom 6. aya kadar beklersen alışması zor oluyomu accık accık tattırmaktan bişi olmaz heralde bencede bundan sonrası zor dişş yrümesi emeklemesi daha çok hareketlencekler daha çok ilgilenmemiz gerekecekk

Günaydın hanımlar...Yarın Mersin e kayınvalidemlere gidiyoruz kızım ve ben...Uçak yolculuğu yapacağız.Tecrübeli anneler var bildiğim kadarıyla.Önerileriniz nedir?Emzirecek miyim uçakta?

bencede ufaktan başlamak lazım en azından çalışan annelr başlamalı bence süt sağıp bırakıyoruz ama yetmiyo bi şekilde ek gıdaya başlıycaz mama almasındansa meyveler sebze püreleri daha sağlıklı bi seçim gibi geliyo bana bide tata alma duyusu tam gelişir reddederse değişik tadları ozaman işimiz var

moonligt uçak kalkarken ve inerkebn emzirmen gerek canım bebeğinn kulakları hasar görmesin dye basınç farkı oluyo ya emzirirsin ya tarafındakiler görmez canım koltuklar çok derin ben ondan çkinmiştim ama rahat emzirdimmm

enimki şu ara sanki doymuyo gibi anlamadımki yetmiyo diyede korkuyorum byüdükçe daha çok isterlermiş ya en azından katkı olur

tugba canım bız dün aşılarımızı olduk ama saglık ocagında doktor yapmıyo bızım asıları yanı bu ay gıtmıycez

tecrübeli anne değilim ama ablam emziriyodu uçakta

teşekkürler kızlar..bakalım nasıl olacak..bi uçağa binmemişti kızım:)
bu arada 1 hafta kalacağım orada..1 hafta giremeyeceğim yani.burayı özleyeceğim.

1 sorum daha varohaoldumsmile
kızımın kakası bu sabah yeşile yakındı ve daha kötü kokuyordu..sizce üşüttük mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…