2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım son günlerde yellik yediysen fasulye lahana falann o da kakanın rengini değiştiriyo bizimde olmuştu doktor korkulacak bişi yok dedi yediklerimizdenmişş
arcak ben sağlık ocağındaki doktora götürüyrum hem aşı oluyo hem doktor gitmişken gösteriyom ondan dediydim canımm

bu aralar roka falan çok tükettim.belki ondandır.

anladım canım ordakı doktora göstermek aklıma gelmedı yanı dogru düzgün bakmaz diye.özele bile götürüyoruz ıstedıgım gıbı olmuyo ıyı bır doktor arıyorum aslında

bu aralar roka falan çok tükettim.belki ondandır.
olabilir canımm benimde canım çektiaklinialirimsmile
anladım canım ordakı doktora göstermek aklıma gelmedı yanı dogru düzgün bakmaz diye.özele bile götürüyoruz ıstedıgım gıbı olmuyo ıyı bır doktor arıyorum aslında
hmm ben fazla sorunu olmadan dokor gitmek istemiyorum hastanede daha fazla mikrop kapar gibi geliyo bizim doktor iyi gibi bakalım ebede çok ilgili ondan gerek duymadım tabi inş başka bir sorunumuz olmazda gerek duymayız başka bir hastaneye

selam arkadaslar dilerim herkesler iyidir,ben yorgun ve ukusuzum 1 saatte bir ayakta gece hiic uyuyamadim neyse saglik olsun hepimiz boyle buyumedik mi

slm arkadaşlar.iş yerindeyim ya ancak fırsat bulabildim sabahtan bu yana.
ek gıdadan konuşuyosunuz sanırım.biz daha 3,5 aylıkız.eken ek gıda için ama bende 4,5 aylık falan başlamayı düşünüyorum ufaktan.ben zaten 1 aydır emziğini hafif hafif bazı şeylere batırıp veriyodum.

selam kızlar ek gıdalardan bahsetmişsiniz yoğurdu nasıl mayalıyosunuz ve nasıl sütten?

birde ben işe başladığım için bazen sütüm daha iyi sağabiliyorum bazende çok az oluyor bu yüzden aptamilin devam sütlerinden veriyoruz,siz mama falan demişiniz o farklı bişi mi?

selam arkadaslar dilerim herkesler iyidir,ben yorgun ve ukusuzum 1 saatte bir ayakta gece hiic uyuyamadim neyse saglik olsun hepimiz boyle buyumedik mi

aynen zombi gibiyim ya saat başı bazen 2 saatte bir noluyoruz anlamadım ya bi ara uyuyodu uykulu rahat günler başlıyor sanmıştım yalan oldu. sempatiksalakcinni
hani büyüdükçe uykuları düzene gircekti. pehhlaelaelaelaelae

bu arada selam herkese.
havalar baya baya serinledi. emirin doğru düzgün uzun kollu kışlık kıyafetleri yok acil alışverişe çıkmamız lazımmm
kendime de bişeyler almayalı çok oldu. zayıflayınca alcam diyodum bu gidişle çook beklerimmmmm

ek gıdalar konuşulmuş,bende perşembe gitcem doktora aşımız var,sorayım bakalım başlıcakmıyızz.
aşısı olanlar ne alemde huysuzluk çok oldu mu??

DAHA BAŞLAMADIM YOĞURDA 5.6.aydan önce önermiyolar yoğurdu sebze meyve püresi verebilirsin ama ,çok araştırdım yoğurt olayını ben günlük cam şişede sütler satılıyo ya onlardan alıp bi çaybardağı kara kaynatıyosun parmağını yakmayacak bi sıcaklığa kadar soğutuyosun 1 çay kaşığı yoğurtla mayalıyosun kapatıyon üstünü 4-5 saatte mayalanıyomuş daha denemedim ama bide ilk mayalamayı herhangi sağlıklı olduğunu düşündüğün markayla mayala sonrasını hep mayaladığın yoğurttan 1 çay kaşığı ayırıp mayalıycakmışsın

selam gökçen biz geçen hafta aldık yeni ciciler 10-15 gün büyüğüz yanlış hatırlamıyosam aşısı yaptırdık sorun çıkmadı çok şükür

selam gökçen biz geçen hafta aldık yeni ciciler 10-15 gün büyüğüz yanlış hatırlamıyosam aşısı yaptırdık sorun çıkmadı çok şükür

maş. nevin bizim ilk aşılarda huysuzluk çok olmuştu atlatırız inş.

aşı günlerini seviyorum, bugün aşı oldu ve acayip sakin. normalde hep kucakta asla yere inmiyor. ve adım atmak yürümek istiyor tosbağam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…