2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
ek gıdalardan bahsediyorsunuz kıvanç'ın kabızlık problemi olduğu için doktor kayısıyı haşla iyice ez posasıyla yedir demişti ona devam ediyoruz arada armut ezip yediriyorum dünde ilk defa elma verdik ama kuzucum biz yemek yerken elimden bir kurtulabilse masayı alan talan edecek ben ağzıma kaşık götürürken elimi takip ediyor ona vermediğim içinde sinirleniyor cokacimcoook
yarın aşımız var inşallah sıkıntı yaşamayız ağlatacaklar kuzucuğumu mafoldumben

hikaye nerdeeeee bayiliyorum kendiliginden uyuyanlara,,zombi olduk vallakafamçokkarıştılaelaelaelaelae

kızlar selam
geçmiş bayramınız kutlu olsun.
4. ay aşılarında da ateş oluo mu? yaptıranlar bilgi verebilir mi?
eyvahedigeldismile

senınde gecmıs bayramınkutlu olsun canım.bız dün yaptırdık asıları cok sukur ates olmadı ama ası olduktan sonra ve aksam calpol verdım her ıhtımale karsı agrısı fılan olur dıye bırde esım gececıydı yalnız olunca tedbır almak ıcın verdım

hmmmm sağol cnm darısı bizim başımıza artık.

bizimde kızıma bişiler almam lazım hep ağzı akıyo üstü ısanıyo sürekli değiştiriyorum nemdende kurumuyoo kıyafetleride küçülüdü birazı ama havalar serin dün çıkacaktık yağmurluydu bakalım çıkcaz inşş kendime bişey bakamıyomki kızdann
aşı günlerini seviyorum, bugün aşı oldu ve acayip sakin. normalde hep kucakta asla yere inmiyor. ve adım atmak yürümek istiyor tosbağam..
oy maşallah kuzuma

slm anneler
ne haberler var bebişlerden?
benim kuzum haftaya salı ya da çarşamba gidecek aşıya tam 4.ayda değil sizin tickerlara bakarsak gtiğiniz tarih geçirmk faln mı gerekiyor ben hemen gitmek istediğimden 21inde damlycam sağlık ocağına da doktora da hala başka bi doktor arıyorum göya ama hastaneden o kdar memnunum ki aynı doktora gidiyoruz, bi doktor daha var galiba hastahanede ona gitsek ayıp mı olur adama diye düşünüyorum galiba kadın doktorlar daha ilgili olur diye düşünüyorum hemfikir misiniz benimle çocuk doktorlarınızın cinsiyti nedir?
bir de bi taraftan acaba çok mu ilgi bekliyorum diyorum ama hiç değilse bizi tanıması gerekirdi artık değil mi?

ek gıdalar topiğine bakıp öğle uykusuna yattık oğlumla. rüyamda bisürü mama yaptım ohaoldumsmile

selam kızlar napıyosunuz bız gezmeden geldık esım yıllık ızınde kzıımızla bıraz gezdık.kızıma dıslık aldık.yarında bıkac kıyafet alcaz pıjama takımı falan gunluk gıyecek bıseyı kalmadı hem buyudu hem havalar sogudu uzun kollu kalın seyler alıcaz.
kızım avm de arabasında uyudu ama uyanınca emmedı yıne bızde hemen eve geldık doyurmak ıcın emmeyınce mama verdım yıne napıyım kzım doysunda aclıktan aglıyo kuzum

canım bizimde doktorumuz erkekti ilgileniyodu tanıyodu bizi falan kontrole gittigimizde ama eşime begendiremedim bi türlü degiştirdik şimdiki bayan çok daha iyi iyiki degiştirmişim bayan olunca rahat konusuluyor

kızlar selam
geçmiş bayramınız kutlu olsun.
4. ay aşılarında da ateş oluo mu? yaptıranlar bilgi verebilir mi?
eyvahedigeldismile

canım ben 2.ay aşılarında sağlık ocağının demesi üzerine calpol vermiştim..ama doktorumuz ateşi çıkmadan ilaç verme dedi..bu defa vermedim..ama kızım akşam ateşlendi.bir de ertesi sabah ateşlendi..calpol ve ılık duş ile kontrol altına aldık..
Gökçencim benim kız aşıdan sonra huysuzlukta yaptı.

dogumdan soonra bu kilolarla bilgimiz olmama gibi şansımız yok ki delikafadulden bende istiyorum ama kendime güvenim yok sanki

neyden bahsettiğinizi anlamadım ya:umursamaz:

canım tamamen haklısın,bizim doktorumuz bayandı izne çıkmıştı,yerine erkek doktor gelmiş,bayramdan bu yana ateşi vardı bugün gittik.doktora sorularımız var dedik,3 soru hakkınız var dedi,daha sonra soruları sorduk,dinlermiş gibi yapıp her şey normal dedi,oysa katı gıdaya başlıyacakmıyız,ateşi var ,aşı vurulacakmıyız,bu soruların cevabı herşey normal olmasa gerek.5. ay kontrollerinde ne var dedik,hiç bir şey yok dedi.ayakları üşüyor demir ilacı verecekmiyiz dedik,tahlil yapıldımı dedi,bizde yapılmadı dedik,şimdi tahlil yaparız kötü birşey çıkar neme lazım biz hiç tahlil falan yapmayalım dedi.ateş düşürücünüz varmı dedi,varda düşük gösteriyor dedik,illa yüksekmi göstersin annesi dedi.yani garip bir doktordu,biz hiç memnun kalmadık.ohaoldumsmile

ay ne sinirmiş yaa....deli mi ne?çıldırıyorum böyle cevap verenlere...alsanaalsanasmile
hiç sevmem zaten doktor milletinikaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrrrrrrrrrrr ne haberler herkestenn çoktandır uğramadım buralara özledim sizi:sinifsinif: duru kız beni süründürüyorr diş çıkarıyoruzzz ve huysuzuz çokkk:sinifsinif: 5 ayımızı doldurduk biraz geçmişi okuyim bare

merhaba herkese...
ya bayramın 2. gününden beri benim oğlan çok fena oldu..o gün yatılı mşisafir geldi oğlum başladı ağlamaya o günden beri mızmız ve hep kucak istiyo kucaktada huzursuz ağlamaktan sesi kısıldı..2 gecedirde sürekli bir kıvranma var..dün gece mahvoılduk hepimiz..ağzında pamukçuk olmuş ondan mı acaba ya..bir akıl verin napayım bende bittim...

ay ne sinirmiş yaa....deli mi ne?çıldırıyorum böyle cevap verenlere...alsanaalsanasmile
hiç sevmem zaten doktor milletinikaydirigubbakcemile3

birde özel doktordu,eşime gitti paralar bu doktora dedim.burnu tıkanıyor dedim,bakacakmısınız dedim,yok bakmayacağım her şey normal dedi.normal olmayan annesi dedi.ayol insan usulen bakarda birşey varmı yokmu ona göre evhamlanma der.bizim bayan doktorumuz,hemen sorulara cevap verir,kapıdan göndermezdi,bebeklerle ilgilenirdi.bu doktor bizim doktorun ancak hasta kaybetmesine neden olur.

canım pamukçuğa mikostatin isimli ilaç iyi geliyor.doktorumuz vermişti.

selam kızlar nasılsınız bakalım. biz iyiyiz ama dün gce masal huzursuzdu yaım saatte bir kalktık perişan oldum sabah sol gözüm kanlanmıştı. bugece sorunsuz geçer birazcık dinlenebilirim umarım.
elma yemeye devam ediyo benim kuzu henüz başka bişe vermedim arada salatalık tattırıyorum onuda sevdi. sizce başka tatlarda denemelimiyim mesela şeftali gibi yoksa sadece elmaya biraz devammı edelim
masalında uzun kollu bişeyi kalmadı pijamaları falan minicik geliyo :)) büyüdüler artık kuzucuklar:)) yeni bişeyler alıcaz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…