- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
hepimizin bebişleri çıldırdı bu aralar:)benimki 2 gündür biraz sakinledi gibi..memeyide alıyor...ama dişler çıkıyor heralde arasıra geliyor gelenleri
canım pamukçuğa mikostatin isimli ilaç iyi geliyor.doktorumuz vermişti.
ya kızlar masal elini emme işini iyice abarttı emzirirken bi bakıyorum aradan parmağıda sokuyo ağzına. srekli ağzında o eller ben çekiyorum o alıyo napıcam ya. emziğe alıştırabilseydim iyiydi ama almadı napıyım. ellerle başımız dertte
kızlar selam
geçmiş bayramınız kutlu olsun.
4. ay aşılarında da ateş oluo mu? yaptıranlar bilgi verebilir mi?eyvahedigeldismile
slm anneler
ne haberler var bebişlerden?
benim kuzum haftaya salı ya da çarşamba gidecek aşıya tam 4.ayda değil sizin tickerlara bakarsak gtiğiniz tarih geçirmk faln mı gerekiyor ben hemen gitmek istediğimden 21inde damlycam sağlık ocağına da doktora da hala başka bi doktor arıyorum göya ama hastaneden o kdar memnunum ki aynı doktora gidiyoruz, bi doktor daha var galiba hastahanede ona gitsek ayıp mı olur adama diye düşünüyorum galiba kadın doktorlar daha ilgili olur diye düşünüyorum hemfikir misiniz benimle çocuk doktorlarınızın cinsiyti nedir?
bir de bi taraftan acaba çok mu ilgi bekliyorum diyorum ama hiç değilse bizi tanıması gerekirdi artık değil mi?
canım tamamen haklısın,bizim doktorumuz bayandı izne çıkmıştı,yerine erkek doktor gelmiş,bayramdan bu yana ateşi vardı bugün gittik.doktora sorularımız var dedik,3 soru hakkınız var dedi,daha sonra soruları sorduk,dinlermiş gibi yapıp her şey normal dedi,oysa katı gıdaya başlıyacakmıyız,ateşi var ,aşı vurulacakmıyız,bu soruların cevabı herşey normal olmasa gerek.5. ay kontrollerinde ne var dedik,hiç bir şey yok dedi.ayakları üşüyor demir ilacı verecekmiyiz dedik,tahlil yapıldımı dedi,bizde yapılmadı dedik,şimdi tahlil yaparız kötü birşey çıkar neme lazım biz hiç tahlil falan yapmayalım dedi.ateş düşürücünüz varmı dedi,varda düşük gösteriyor dedik,illa yüksekmi göstersin annesi dedi.yani garip bir doktordu,biz hiç memnun kalmadık.ohaoldumsmile
selam kızlar nasılsınız bakalım. biz iyiyiz ama dün gce masal huzursuzdu yaım saatte bir kalktık perişan oldum sabah sol gözüm kanlanmıştı. bugece sorunsuz geçer birazcık dinlenebilirim umarım.
elma yemeye devam ediyo benim kuzu henüz başka bişe vermedim arada salatalık tattırıyorum onuda sevdi. sizce başka tatlarda denemelimiyim mesela şeftali gibi yoksa sadece elmaya biraz devammı edelim
masalında uzun kollu bişeyi kalmadı pijamaları falan minicik geliyo :)) büyüdüler artık kuzucuklar:)) yeni bişeyler alıcaz bizde
kızlar selam
geçmiş bayramınız kutlu olsun.
4. ay aşılarında da ateş oluo mu? yaptıranlar bilgi verebilir mi?eyvahedigeldismile
biz dün olduk aşılarımızı, 4 defa falan calpol vermek zorunda kaldım, ateşlendi baya.. şimdiden geçmiş olsun...
offff deme canım yaaa desene bu aşı günü gene sabaha kadar nöbetçiyiz eşimle.mafoldumben
canım ben geçen hafta yaptırdım. 6 saat arayla calpol ver dedi.ben 2 defa verdim ertesi gün sabah vermiyim geçmştir diye düşündüm ama 1 saat için ateş çıktı.hemen verdim calpolu üzerni değiştirdim. yarım saate indi ateşşi.
biz dün olduk aşılarımızı, 4 defa falan calpol vermek zorunda kaldım, ateşlendi baya.. şimdiden geçmiş olsun...
herkese selamlar;
geçmişi fazla okuyamadım umarım tüm bebişlerin ve annelerin keyfi yerindedir.
Bayramda arkadaşlarımızla beraber yazlığa gittik değişiklik olsun diye;arkadaşım hamile ,Şubat ta doğum yapacak Allah ın izniyle;hamilelik heyecanı ,korkuları,sıkıntıları kendi hamileliğimi yaşattı bana;ne sorsa normal diyorum,olur diyorum...halbuki o zamanlar bana herşey anormal bir durummuş gibi geliyordu.4 gün değişiklik oldu,havaların bozmasından denize - havuza giremedik.
Kızım bugün karma ve pnömokok aşılarını oldu ,ateşi 38,5 a kadar çıktı Tamol şurup verdim düştü şimdilik,Şimdiye kadar hiç bir aşıda ateşlenmemişti,bayağı korktum.inşallah yükselmez tekrar.Yarın doktor kontrolümüz var ;bakalım ne kadar büyümüş pamuk prensesim???
Çok geçmiş olsun kuzucuklara. Bizim 2. ay aşılarımız çok ateş yapmıştı, ay sonuna doğru olacağız yeni aşılarımızı korkuyorum yine ateşlenecek diye, bu kez calpol verip gideceğim aşıya.
ben de seni merak etmiştim... çok geçmiş olsun canım, inşallah ateşi çıkmaz tekrar...
çok sağol canım.. ben de öyle yapacaktım aslında ama doktor ateşi çıkmadan ateş düşürücü verme dediği için önce vermedim, ateşi yükselince verdim..inşallah ateşi çıkmaz oğluşunun...
sağol canım ;iyiyiz çok şükür.inşallah çıkmaz çok huzursuz oluyor,kıyamıyorum,sizede geçmiş ols
Farkı varmı bilmiyorum,yarın doktorumuza soracağım ama ben bu defa sağlık ocağında vurdurdum aşıları ,şimdiye kadar parayla doktorumuzda vurduruyordum hiç ateşi çıkmadı,huzursuzlanmadı daha önce???acaba aynı aşıyı mı vuruyorlar çok merak ettim...
sağol canım ;iyiyiz çok şükür.inşallah çıkmaz çok huzursuz oluyor,kıyamıyorum,sizede geçmiş ols
Farkı varmı bilmiyorum,yarın doktorumuza soracağım ama ben bu defa sağlık ocağında vurdurdum aşıları ,şimdiye kadar parayla doktorumuzda vurduruyordum hiç ateşi çıkmadı,huzursuzlanmadı daha önce???acaba aynı aşıyı mı vuruyorlar çok merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?