2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi geceler opuyorumnanaktan

Xara teşekkür ederim.

Bende aynı olduğunu düşünüyorum,zaten piyasada kaç tane farklı aşı var ki???ama yinede soracağım,merak ettim,

selna, zaturre asisi yapmistir atesi, benimki de bir tek zaturrede ateslendi, onu tek basina ayri bir gunde yaptirmistir ondan iyi biliyorum.

Günaydın herkese bu gece oglum uyutmadı bizi kendi bir şekilde uyudu ya yatakta emerek ya da salıncakta kıpırdanarak ama biz uyuyamıyoruz ne olacak bu durum boyle yerınde yatmıyor bu cocuk yaamafoldumben

emzikten daha iyidr canım ya bende almadı diye üzülüyodum ya napımm bneim kız elini sokuyo ağzına parmakları olsa kaydirigubbakcemile3 birde şapırdatması arkiii ölüyom gülmekte yiyesim gelyo ozaman onuu
Günaydın herkese bu gece oglum uyutmadı bizi kendi bir şekilde uyudu ya yatakta emerek ya da salıncakta kıpırdanarak ama biz uyuyamıyoruz ne olacak bu durum boyle yerınde yatmıyor bu cocuk yaamafoldumben
günaydınn benimde uykum var boncuğumm sabah 6,5 gibi kalktı altını kirltmiş ondan uyuyamadı gelirken emerken uyudu ama benn uykusuzum esneyip duruyorumm evde soğusu bizim siz hang,i battaniyeyi örtüyosunuz ben iki penye örtüyorumm diğeri kalın gelir gibi geliyoo

Ya bende her aşıdan hemen sonra ve aksam olmak üzere 2 kere calpol verdım atesı cıkmadan yanı.sadece ates ıcın degıl agrısı da vardır dıye düşünerek yanlıs mı yapıyorum acaba korkuyorum ama atesının cıkmasından eyvahedigeldismile

2. ayımızda bana ateşi çıkmarsa verirsin demişti hemşire akşama kaadar vermemiştim ama kızım çok huzursuzdu yerine koyar koymaz uyanıyodu hep kucağımdaydı sürekli mızmızz dı bende akşam verdim ondan sonra kuzum rahat uyudu ağrısı vardı demekki ama ateşi çıkmamıştıı dilleri yokki ukuzuarın napalım bende verdim yanii ateşten bende korkuyorumm allah koruunn

günaydın kızlar bende uykusuzum keremde 6,5da kalktı gözlerim acıyo artık,biz emziğe alıştık güyada sadece yatmaya yakın alıyo uykuya rahat dalıyo yoksa normalde emmiyo eller hep ağzında bazen 2 elini sokuyo ozamanda midesi bulanıyo kusuyo zaten meraklı kusmaya ,ben microfiber battaniyesi var bitane onu örtüyom şimdiye kadar penye örtüydum hoş örtüyüde sevmiyo sarıyom mecburen atıyo yoksa havalar soğuk ama çıtçıtlı giydiriyom içine üstünede uzun kollu picamalarını kollarından aşağıda battaniyeyi sarıyom gevşek ama uçları altında kalmazsa tepine tepine ayaklarının altına alıyo çünkü

ben hiçbişey vermedim şimdiyekadar zaten 2 aylıkken fitil vermişti bende erkek çocuğuna fitil zararlı diye hiç kullanmadım calpol dediğiniz şurupmu bende yok ondn alıyım evde bulunsun madem

benimkide kolları açıkta yatıyoo birini iç sokar muhakkak biri dışardadır kolunun bende uzun giydiriyorum sabah yelekle yatırdım sıcğı seviyo ama ev soğudu biz pikeyi kaldıık battaniyeyle yattıkk gece eşim yorgan bile istedii çokta kalın giydirmek istemiyorum terlerse daha kötü soğur teri hemen üşür kuzumm
ben hiçbişey vermedim şimdiyekadar zaten 2 aylıkken fitil vermişti bende erkek çocuğuna fitil zararlı diye hiç kullanmadım calpol dediğiniz şurupmu bende yok ondn alıyım evde bulunsun madem
evet canım şurup ağrı kesici ateş düşürücü banada fitil vermişti hemen dşürüyo ateşi ama bende 2 kere mi ne kullandımm calpol daha iyi al dursun evde

valla bence ates kotu birsey degil, vucudun savunma mekanizmasi. cocuk huzursuzsa ilac vermeyi dusunuyorum ben.

valla bence ates kotu birsey degil, vucudun savunma mekanizmasi. cocuk huzursuzsa ilac vermeyi dusunuyorum ben.

canım ben malesef cok evhamlıyım bısey olmadan bıle kotu seneryolar yazarım hep en kötüsünü düşünürüm huyum bu.o yüzden tabıkı hasta da olacak cocuklar ama ben alısana kadar boyle devam ederım.benım oglanın sarılıgı uzun sürmüştü mesela korkup durdum beynıne zarar verıcek dıye

günaydın arkadaşlar.uykusuz bir gecenin ardından işe geldim zorla
kızçem huysuzdu tüm gece boyunca :sinifsinif:

ilk aşıda sağlık ocağından calpol ver dediler diye vermiştim..hiç ateşlenmedi..ama doktorum calpol u ateşi çıkmadan vermememi söyle...4.ay aşılarında vermedim..kızım ateşlendi ama ılık duş ve 1 doz calpol ile düştü ateşi..bence vermeyin ateşi çıkmadan....aşının etkisini azaltıyormuş hem bağışıklık sistemi içn o da gerekli..
çok işim var çok...18 00 da uçağımız..hazırlık yapıyorum.öptüm sizi:)

tünaydınlarrrrr...koskoca 28 gün sonra burdayız oğluşum veben..tatil bitti..herkes iyidir inş. geçmişe bakmaya çalışıcam ama yetişebilirmyim blmiyorum..sizleri çok özledimmmopuyorumnanaktan

iyi yolculuklarrr
tünaydınlarrrrr...koskoca 28 gün sonra burdayız oğluşum veben..tatil bitti..herkes iyidir inş. geçmişe bakmaya çalışıcam ama yetişebilirmyim blmiyorum..sizleri çok özledimmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin şeyma nasılsınnn oğluş nasılll

hoşgeldin canım..biz de seni özledik..nasıldı tatil?

iyi yolculuklarrr

hoşgeldin şeyma nasılsınnn oğluş nasılll

hoşbuldum canım çok iyiyiz oğluşla sizde iyisinizdir inş.öykücükle..valla antalya iyiydi burası baya serinlemiş..

Günaydın herkese..
Biz de dün aşılarımızı olduk ve çok az bir ateşle geceyi atlattık. Çok şükür. Aşı konusunda bizi sağlık ocağına özel doktorumuz yönlendirdi. Çünkü aynı aşıları yapıyormuş Sağlık Bakanlığı da. Orda ücretsiz yapıyolar aynı aşı için bana para ödemenize gerek yok dedi :)) Bundan 3-4 yıl öncesine kadar farklıymış sağlık ocaklarında yapılan aşılar yan etkileri ateş falan yapıyomuş. O zaman çoğu kişi eczaneden özel alıp aşısını yaptırıyormuş fakat şimdi standart olmuş heryerde özelde de sağlık ocağında da aynı aşı yapılıyor... İçiniz rahat olsun yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…