Bize de 2. ay aşılarında ateşi çıkmadan verme aşının etkisini azaltır her bebeğin ateşi de çıkmaz zaten demişti ben de vermemiştim, ama ateşlendi işte kuzum, ateş daha tehlikeli vericem bu sefer.
İyi geceler herkese.
Geçmiş olsun canım, aşılar aynıdır farklı olacağını sanmıyorum, sağlık ocağında gönül rahatlığıyla vurdurabilirsin demişti bizim doktorumuz, mevsim değişikliği havalar falan da etkilemiştir belki kuzuyu.
sağol canım.. ben aynı aşıdır diye düşünüyorum ama yine de doktora sorarsın gidince, ben de merak ettim şimdi... ben dün sağlık ocağındaki ebeye 2. ayda çok ateşi çıktı dedim, en ufak bir soğuk algınlığı falan bir şeyi varsa ateş yapar dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama...
herkese selamlar;
geçmişi fazla okuyamadım umarım tüm bebişlerin ve annelerin keyfi yerindedir.
Bayramda arkadaşlarımızla beraber yazlığa gittik değişiklik olsun diye;arkadaşım hamile ,Şubat ta doğum yapacak Allah ın izniyle;hamilelik heyecanı ,korkuları,sıkıntıları kendi hamileliğimi yaşattı bana;ne sorsa normal diyorum,olur diyorum...halbuki o zamanlar bana herşey anormal bir durummuş gibi geliyordu.4 gün değişiklik oldu,havaların bozmasından denize - havuza giremedik.
Kızım bugün karma ve pnömokok aşılarını oldu ,ateşi 38,5 a kadar çıktı Tamol şurup verdim düştü şimdilik,Şimdiye kadar hiç bir aşıda ateşlenmemişti,bayağı korktum.inşallah yükselmez tekrar.Yarın doktor kontrolümüz var ;bakalım ne kadar büyümüş pamuk prensesim???
emzikten daha iyidr canım ya bende almadı diye üzülüyodum ya napımm bneim kız elini sokuyo ağzına parmakları olsa kaydirigubbakcemile3 birde şapırdatması arkiii ölüyom gülmekte yiyesim gelyo ozaman onuuya kızlar masal elini emme işini iyice abarttı emzirirken bi bakıyorum aradan parmağıda sokuyo ağzına. srekli ağzında o eller ben çekiyorum o alıyo napıcam ya. emziğe alıştırabilseydim iyiydi ama almadı napıyım. ellerle başımız dertte
günaydınn benimde uykum var boncuğumm sabah 6,5 gibi kalktı altını kirltmiş ondan uyuyamadı gelirken emerken uyudu ama benn uykusuzum esneyip duruyorumm evde soğusu bizim siz hang,i battaniyeyi örtüyosunuz ben iki penye örtüyorumm diğeri kalın gelir gibi geliyooGünaydın herkese bu gece oglum uyutmadı bizi kendi bir şekilde uyudu ya yatakta emerek ya da salıncakta kıpırdanarak ama biz uyuyamıyoruz ne olacak bu durum boyle yerınde yatmıyor bu cocuk yaamafoldumben
2. ayımızda bana ateşi çıkmarsa verirsin demişti hemşire akşama kaadar vermemiştim ama kızım çok huzursuzdu yerine koyar koymaz uyanıyodu hep kucağımdaydı sürekli mızmızz dı bende akşam verdim ondan sonra kuzum rahat uyudu ağrısı vardı demekki ama ateşi çıkmamıştıı dilleri yokki ukuzuarın napalım bende verdim yanii ateşten bende korkuyorumm allah koruunnYa bende her aşıdan hemen sonra ve aksam olmak üzere 2 kere calpol verdım atesı cıkmadan yanı.sadece ates ıcın degıl agrısı da vardır dıye düşünerek yanlıs mı yapıyorum acaba korkuyorum ama atesının cıkmasından eyvahedigeldismile
benimkide kolları açıkta yatıyoo birini iç sokar muhakkak biri dışardadır kolunun bende uzun giydiriyorum sabah yelekle yatırdım sıcğı seviyo ama ev soğudu biz pikeyi kaldıık battaniyeyle yattıkk gece eşim yorgan bile istedii çokta kalın giydirmek istemiyorum terlerse daha kötü soğur teri hemen üşür kuzummgünaydın kızlar bende uykusuzum keremde 6,5da kalktı gözlerim acıyo artık,biz emziğe alıştık güyada sadece yatmaya yakın alıyo uykuya rahat dalıyo yoksa normalde emmiyo eller hep ağzında bazen 2 elini sokuyo ozamanda midesi bulanıyo kusuyo zaten meraklı kusmaya ,ben microfiber battaniyesi var bitane onu örtüyom şimdiye kadar penye örtüydum hoş örtüyüde sevmiyo sarıyom mecburen atıyo yoksa havalar soğuk ama çıtçıtlı giydiriyom içine üstünede uzun kollu picamalarını kollarından aşağıda battaniyeyi sarıyom gevşek ama uçları altında kalmazsa tepine tepine ayaklarının altına alıyo çünkü
evet canım şurup ağrı kesici ateş düşürücü banada fitil vermişti hemen dşürüyo ateşi ama bende 2 kere mi ne kullandımm calpol daha iyi al dursun evdeben hiçbişey vermedim şimdiyekadar zaten 2 aylıkken fitil vermişti bende erkek çocuğuna fitil zararlı diye hiç kullanmadım calpol dediğiniz şurupmu bende yok ondn alıyım evde bulunsun madem
Ya bende her aşıdan hemen sonra ve aksam olmak üzere 2 kere calpol verdım atesı cıkmadan yanı.sadece ates ıcın degıl agrısı da vardır dıye düşünerek yanlıs mı yapıyorum acaba korkuyorum ama atesının cıkmasından eyvahedigeldismile
valla bence ates kotu birsey degil, vucudun savunma mekanizmasi. cocuk huzursuzsa ilac vermeyi dusunuyorum ben.
iyi yolculuklarrrilk aşıda sağlık ocağından calpol ver dediler diye vermiştim..hiç ateşlenmedi..ama doktorum calpol u ateşi çıkmadan vermememi söyle...4.ay aşılarında vermedim..kızım ateşlendi ama ılık duş ve 1 doz calpol ile düştü ateşi..bence vermeyin ateşi çıkmadan....aşının etkisini azaltıyormuş hem bağışıklık sistemi içn o da gerekli..
çok işim var çok...18 00 da uçağımız..hazırlık yapıyorum.öptüm sizi:)
hoşgeldin şeyma nasılsınnn oğluş nasıllltünaydınlarrrrr...koskoca 28 gün sonra burdayız oğluşum veben..tatil bitti..herkes iyidir inş. geçmişe bakmaya çalışıcam ama yetişebilirmyim blmiyorum..sizleri çok özledimmmopuyorumnanaktan
tünaydınlarrrrr...koskoca 28 gün sonra burdayız oğluşum veben..tatil bitti..herkes iyidir inş. geçmişe bakmaya çalışıcam ama yetişebilirmyim blmiyorum..sizleri çok özledimmmopuyorumnanaktan
iyi yolculuklarrr
hoşgeldin şeyma nasılsınnn oğluş nasılll
hoşgeldin canım..biz de seni özledik..nasıldı tatil?
hoşbuldum canım..tatil süperdi oğluşum kucaktan kucaga gezdi durdu bense epeybi dinlendim yanlız kalabalığa alıştı sanırım şimdi mızırdanıp duruyo..sende yolculuğa çıkayormuşsun iyi yolculuklar dilerim..stres yapma ucak yolculuğunda nekadar stres olursan okadar sorun yaşıyo insan bizzzt denemiş bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?