2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu arada ediz eymen bey emmeyi bıraktı hemde bi anda 15gün kadar oluyo..şimdide bebek sütü içmek istemiyo..başlarda çok üzülmüştüm ama okadar uğraştımki gözlerinden yaşlar aktıda serseri memeyi bi trlü almadı..

pancake sağol iyiyiz, sen nsılsın Can nasıl ? Hazırlanıp birazdan denize gideceğiz Sarpla sezonu kapatmaya :)

pancake sağol iyiyiz, sen nsılsın Can nasıl ? Hazırlanıp birazdan denize gideceğiz Sarpla sezonu kapatmaya :)

ya tatlım şu denize sokma işini bana biraz açın ya. bizde haftaya tatile çıkıcaz da su konusunda endişeliyim. suyun sıcaklığı soğukluğu bebeği etkilemez mi? birde koruyucu ne kullanıyorsunuz? denize soksam mı daha erken mi napim ne edim bilmiyorum valla. beyaz bayraklı yerler seçicem ama suyun ısısı noolacak peki? egenin suyu hep soğuk.:sm_confused:

geçmiş sayfaları okudum ikişer ikişer atladım
uzun zamandır giremiyordum
benim oğluşumda büyüdü teyzeleri 15 gün önce 8750 di kilosu :))
medical park a götürüyordum rutin kontrole ama artık bi rahatsızlığı olmadığı sürece götürmicem
kulağına karnına kilosuna boyuna bakıyo dr 2 dk sürmüyo bitiyo işimiz 50 lira ödüyoruz
sağlık ocağında zaten tartılıyo
yarın zeynep kamile götürcem kontrole bakalım nasıl ilgilenecekler
4 ay aşılarımız oldu bizimde ama sadece 2 bacağından kolundan olmadı yani verem aşısını olmadı 8 kasıma gün verdiler sizinde öylemi oldu??

şeyma benim kızda almıyodu bir ara memeyi ama geçti inş seninkidee geçicidir
ipek iiyi gezmeler bizde izmirdeydik bayramda kızımı babası ayakklarını soktu ama kuzum titredi su soğuktu bir resim çekebildim sadecee sen oğluşu sokuyomusun denize dikkat t üşütme annesii
guuglee maşallah oğluşunaa

selam kızlar herkese merhaba. dün alışverişe çıktım dia'ya uğradım pirima bezler 80li paket yani 3numara (4-9) 80 li paketi 17,65 yarın bitiyormuş kampanya elinizi çabuk tutun derim.

hiç umudumyok canımya hala deniyorum almıyo aç bıraktım mama vermedim yine emmedi sağmaklada süt gelmiyo inş. tekrar emer süt kesilmeden

annişler herkes demir damlasına başladımı..bana bişey demediler birde damla yazmadan önce kan sayımı mı yapıldı yani nasıl karar veriliyo kan damlasına

annişler herkes demir damlasına başladımı..bana bişey demediler birde damla yazmadan önce kan sayımı mı yapıldı yani nasıl karar veriliyo kan damlasına

biz başladık 10 gün önce falan
sağlık ocağından verdiler kan sayımıda yapılmadı

ant canım hosgeldın bızde pzt gunu ası olduk saglık ocagında bızede bısey demedıelr demır ılacı canım kullanmıyoruz yanı su anda

hıım ben antalyadaydım misafir olduğumuz için tartmadılar bile haliyle damlada yazmadılar ben geçmi kalmış oluyorum şimdi yaa 5 gün sonra 5 aylık oluyoruz yani dolduruyoruz 5. ayı

canım demir damlasınıçoğu yerde kan sayımı yapmadan rutin başlıyorlar...yakın zamanda gideceksen kontrole o zaman başla..bişey olmaz..geç kalmış olmazsın yani...hiç kullanmayanlarda var sonuçta..5.ay kontrolünde başlarlar muhtemelen...
kızlar demir damlasını öğle saatlerinde vermeye çalışın...emilim daha hızlı oluyor o saatlerde...iki öğün arasında verin bir de..süt demirin alımını engelliyor...c vitamini arttırıyor..ek gıdaya başlayanlarda meyvelerle vermeye çalışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…