2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar berbat bi geceydi ya nasıl uykum var benim sıpam saat başı ayaktaydı nezaman düzelicek yaa tam düzeliyo derken hepten bozuldu.

oturdum ağladım gece sinirden benimki de "üzülme tamam çocuk büyütmek çok zormuş bi tane yeter bize geçicek bugünler" diyo gecenin bi vakti:)) gözü korktu adamınkaydirigubbakcemile3

şimdide ek gıda arayışı başladı..tam oalrak başlayan yokmu kızlar dr. bana 4 ayda başla sonra kahvaltı vermeye başla demişti nasıl yapcam ne zaman vercem pöööffff

selam kızlar;
ant canım hoşgeldin bizim doktorumuz demir damlasına başlatmadı 5. ay kontrolüne erkenden aç gidip kan sayımı yaptırıp öle başlatacakmış. ek gıdalarada doktor başalamanıza gerek yok demişti ama ben yavaştan başlattım elma ,armut ve kayısı verdim şimdiye kadar.
dün akşamda aptamilden yoğurt mayaladım ama tutmadı aranızda tutturabilen varmı?

şimdide ek gıda arayışı başladı..tam oalrak başlayan yokmu kızlar dr. bana 4 ayda başla sonra kahvaltı vermeye başla demişti nasıl yapcam ne zaman vercem pöööffff
bende bugün aşıya gitcem doktorada ama ebe 6. aya kadar anne sütü diyodu bende yavaştan accık meyve suyu verdim canımm arada aklıma geldikçe yanii

şimdide ek gıda arayışı başladı..tam oalrak başlayan yokmu kızlar dr. Bana 4 ayda başla sonra kahvaltı vermeye başla demişti nasıl yapcam ne zaman vercem pöööffff

drun bana dediği 4.ayda sabah meyve püresi 10-12 gibi 1-2 kaşıkşa başla ilk hafta arttırarak git dedi öğlen sebze püresi 2-3 gibi yine 1-2 kaşıkla başlıyon patates ve havuçla başlıyosun hiç tuz koymadan ilk hafta böyle yapıyon sonra bitutam tuz atıyon her hafta içine değişik bi sebze daha ekliyon ıspanak kabak brokoli gibi 5.ayından sonra az z.yağı yada tereyağıda koyabilirsin dedi akşamda 8-10 gibi pirinç unu su ve devam sütüyle muhallebi vericeksin dedi ama ben yapmadım :)5,ayından sonra kahvaltı ver yoğurt başlıycakmış ben şuan sadece meyve veriyorum akşamda az muhallebiye başladım 4,5 aylığız buarada

selam kızlar yıne kımse yok burası ıyıce sakınlesmeye basladı ya.bugun kızıma bıraz kalın kıyafetler almaya cıktık ama hıcbısey bulamdım.kıslıklar daha gelmemıs.uzun kollu cıtcıtlı body bıle bulamdı yanı.neyse 1 ay sonra tekrar cıkarız.ekımde olur heralde.elımızldekılerle ıdare edıcez artık.

evetya bende buün geldim siteye ama kimsecikler yok..valla bizimde epeybi alışveriş yapmamız lazım hiç bişeyimiz olmuyo..idilbaby ve mothercare de her daim uzun kollu badı bulunuyo canım..üstelik penyeleride çok güzel ben kullanıyorum...lcw de de vardı bende tulum ve pijama takımı alıcam ilk önemli olanlar bunlar

tulumlar cok cabuk kuculuyo canım ya ben artık tulum almıyorum.takım baktım bugun buldum ama pek begenmedım.bakalım lcw ye bı bakarım

slm kızlar ,bebişler nasıl,benimki bugün süt içmek istemedi,sağdım baktım süt tatlı değil eskisi gibi ,aklıma geldi,bu gün ilkkez konserve salatalık turşusu yedim bir yıl aradan sonra,meğersem tadını değiştirmiş,sağdıktan sonra içti,eğer bebişiniz içmek istemiyor alıyor ağlıyor tekrar alıyor ağlıyorsa yediğiniz birşey sütün tadı değiştirmiş olabilir,şimdi içti güzelce uyudu.aklınızda bulunsun kızlar...

Kızlaaaaaar ben geldim opuyorumnanaktan Evde net yok.Annemden giriyorum şimdi.Ara sıra girerim şimdiden sonra.Herkesi çok özledim.Bebişlerimiz de iyidir umarım.Benim kuzum bugün aşı oldu.Ateşi çıkar mı diye bekliyorum.Genel olarak iyiyiz. Sadece uyurken emiyor.Uyanıkken almıyo.Dr bu ay meyvesularına başlayabilirsin demişti ama vermedim.Sadece bikaç gün siyah üzüm ve karpuz suyu verdim.Bugün papatya çayına başladık.Hepinizi çok öpüyorum

ooh hadi bakalim guzel bir kapanis yapin :)

istanbul da havalar serinledi, zaten sicak olsa da denize giremiyoruz burda
valla güzel bir kapanış yaptık, çökertme mazı taraflarına gittik, su baya ılıktı çok hoşlandı sıpa, şezlongda bir keyif yapışı vardı görmeliydin :))
suyu ılık ve temiz olan yerlere gidiyoruz genelde, ben zaten tamamen sokmuyorum, sadece vücudunu sokuyorum, başını sokmaya cesaret edemedim daha, onu seneye yaparız artık. coppertone baby 50 faktör kullandık bütün yaz boyunca iyiydi... kuzey ege soğuktur ama güney egede su fena değil daha...
bizim dr da kahvaltıya başla dedi tarif verdi. yumurta sarısı, pekmez, peynir ( labne veya eritme- pınarın tek kullanımlık 8 li pakette labneleri var üstünde size ve bebeğinize yazıyor ondan aldım), bisküvi ( bebe bisküvisi verme, pötibör ver dedi ), 30 ml su, 1 ölçek aptamil, karıştırıp yediriyorum 1-2 gündür, resmen bayıldı devamını istiyor... kime çekmiş bilmem :) ben hiç sevmem böyle tatlı tuzlu karışık şeyleri, gerçi tadına baktım tatlı ağırlıklı... yalnız mesela yumurta sarısını 4/1 le başlıyorsun, bisküviyi 1 taneyle , bir hafta içinde giderek arttırıyorsun, öyle dedi dr...
peki tarhana çorbası verenler bizim yediğimiz çorbadan mı hani onda baharat falan varya bide ölçü nasıl ayarlanıyo
biz şimdilik mercimekle başladık, annem sarp için soğansız baharatsız falan tarhana yapıyor çünkü dr soğan verme dedi..
hoşgeldin :) geçmiş olsun kuzuna, umarım ateşi çıkmaz..
maşallah Sarp a.bu yazın tadını o çıkardı valla
valla öyle oldu :) çok seviyor denizi, çok gezenti zaten :))

slm anneler bebekler için alışveriş yapmayı düşünüyorsanız baby clup c&a yı tavsiye ederim kayseride olduğum halde hep c&a dan yapıyorum kızımın alışverişini hem çok uygun fiyatlı hemde kaliteli hem yazlık kem kışlık herzaman blunabiliyor istanbulda çoğu semtte var.

benim eşim c a da çalışıyo müdür yardımcısı gerçekten çok güzel ürünleri ve uygun fiyatları özellikle indirimlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…