ant hoşgelmişsin canım a.s.
bende bugün aşıya gitcem doktorada ama ebe 6. aya kadar anne sütü diyodu bende yavaştan accık meyve suyu verdim canımm arada aklıma geldikçe yaniişimdide ek gıda arayışı başladı..tam oalrak başlayan yokmu kızlar dr. bana 4 ayda başla sonra kahvaltı vermeye başla demişti nasıl yapcam ne zaman vercem pöööffff
şimdide ek gıda arayışı başladı..tam oalrak başlayan yokmu kızlar dr. Bana 4 ayda başla sonra kahvaltı vermeye başla demişti nasıl yapcam ne zaman vercem pöööffff
selam kızlar yıne kımse yok burası ıyıce sakınlesmeye basladı ya.bugun kızıma bıraz kalın kıyafetler almaya cıktık ama hıcbısey bulamdım.kıslıklar daha gelmemıs.uzun kollu cıtcıtlı body bıle bulamdı yanı.neyse 1 ay sonra tekrar cıkarız.ekımde olur heralde.elımızldekılerle ıdare edıcez artık.
evetya bende buün geldim siteye ama kimsecikler yok..valla bizimde epeybi alışveriş yapmamız lazım hiç bişeyimiz olmuyo..idilbaby ve mothercare de her daim uzun kollu badı bulunuyo canım..üstelik penyeleride çok güzel ben kullanıyorum...lcw de de vardı bende tulum ve pijama takımı alıcam ilk önemli olanlar bunlar
tulumlar cok cabuk kuculuyo canım ya ben artık tulum almıyorum.takım baktım bugun buldum ama pek begenmedım.bakalım lcw ye bı bakarım
valla güzel bir kapanış yaptık, çökertme mazı taraflarına gittik, su baya ılıktı çok hoşlandı sıpa, şezlongda bir keyif yapışı vardı görmeliydin :))ooh hadi bakalim guzel bir kapanis yapin :)
istanbul da havalar serinledi, zaten sicak olsa da denize giremiyoruz burda
suyu ılık ve temiz olan yerlere gidiyoruz genelde, ben zaten tamamen sokmuyorum, sadece vücudunu sokuyorum, başını sokmaya cesaret edemedim daha, onu seneye yaparız artık. coppertone baby 50 faktör kullandık bütün yaz boyunca iyiydi... kuzey ege soğuktur ama güney egede su fena değil daha...ya tatlım şu denize sokma işini bana biraz açın ya. bizde haftaya tatile çıkıcaz da su konusunda endişeliyim. suyun sıcaklığı soğukluğu bebeği etkilemez mi? birde koruyucu ne kullanıyorsunuz? denize soksam mı daha erken mi napim ne edim bilmiyorum valla. beyaz bayraklı yerler seçicem ama suyun ısısı noolacak peki? egenin suyu hep soğuk.:sm_confused:
bizim dr da kahvaltıya başla dedi tarif verdi. yumurta sarısı, pekmez, peynir ( labne veya eritme- pınarın tek kullanımlık 8 li pakette labneleri var üstünde size ve bebeğinize yazıyor ondan aldım), bisküvi ( bebe bisküvisi verme, pötibör ver dedi ), 30 ml su, 1 ölçek aptamil, karıştırıp yediriyorum 1-2 gündür, resmen bayıldı devamını istiyor... kime çekmiş bilmem :) ben hiç sevmem böyle tatlı tuzlu karışık şeyleri, gerçi tadına baktım tatlı ağırlıklı... yalnız mesela yumurta sarısını 4/1 le başlıyorsun, bisküviyi 1 taneyle , bir hafta içinde giderek arttırıyorsun, öyle dedi dr...şimdide ek gıda arayışı başladı..tam oalrak başlayan yokmu kızlar dr. bana 4 ayda başla sonra kahvaltı vermeye başla demişti nasıl yapcam ne zaman vercem pöööffff
biz şimdilik mercimekle başladık, annem sarp için soğansız baharatsız falan tarhana yapıyor çünkü dr soğan verme dedi..peki tarhana çorbası verenler bizim yediğimiz çorbadan mı hani onda baharat falan varya bide ölçü nasıl ayarlanıyo
hoşgeldin :) geçmiş olsun kuzuna, umarım ateşi çıkmaz..Kızlaaaaaar ben geldim opuyorumnanaktan Evde net yok.Annemden giriyorum şimdi.Ara sıra girerim şimdiden sonra.Herkesi çok özledim.Bebişlerimiz de iyidir umarım.Benim kuzum bugün aşı oldu.Ateşi çıkar mı diye bekliyorum.Genel olarak iyiyiz. Sadece uyurken emiyor.Uyanıkken almıyo.Dr bu ay meyvesularına başlayabilirsin demişti ama vermedim.Sadece bikaç gün siyah üzüm ve karpuz suyu verdim.Bugün papatya çayına başladık.Hepinizi çok öpüyorum
valla öyle oldu :) çok seviyor denizi, çok gezenti zaten :))maşallah Sarp a.bu yazın tadını o çıkardı valla
slm anneler bebekler için alışveriş yapmayı düşünüyorsanız baby clup c&a yı tavsiye ederim kayseride olduğum halde hep c&a dan yapıyorum kızımın alışverişini hem çok uygun fiyatlı hemde kaliteli hem yazlık kem kışlık herzaman blunabiliyor istanbulda çoğu semtte var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?