Kızlaaaaaar ben geldim opuyorumnanaktan Evde net yok.Annemden giriyorum şimdi.Ara sıra girerim şimdiden sonra.Herkesi çok özledim.Bebişlerimiz de iyidir umarım.Benim kuzum bugün aşı oldu.Ateşi çıkar mı diye bekliyorum.Genel olarak iyiyiz. Sadece uyurken emiyor.Uyanıkken almıyo.Dr bu ay meyvesularına başlayabilirsin demişti ama vermedim.Sadece bikaç gün siyah üzüm ve karpuz suyu verdim.Bugün papatya çayına başladık.Hepinizi çok öpüyorum
kızlar bu arada ediz eymen bey emmeyi bıraktı hemde bi anda 15gün kadar oluyo..şimdide bebek sütü içmek istemiyo..başlarda çok üzülmüştüm ama okadar uğraştımki gözlerinden yaşlar aktıda serseri memeyi bi trlü almadı..
hoşgeldin görkem nerelerdeydinnn inş ateşi çıkmaz kuzunun.Kızlaaaaaar ben geldim opuyorumnanaktan Evde net yok.Annemden giriyorum şimdi.Ara sıra girerim şimdiden sonra.Herkesi çok özledim.Bebişlerimiz de iyidir umarım.Benim kuzum bugün aşı oldu.Ateşi çıkar mı diye bekliyorum.Genel olarak iyiyiz. Sadece uyurken emiyor.Uyanıkken almıyo.Dr bu ay meyvesularına başlayabilirsin demişti ama vermedim.Sadece bikaç gün siyah üzüm ve karpuz suyu verdim.Bugün papatya çayına başladık.Hepinizi çok öpüyorum
günaydınnnnlarrrr güzel annişler
benim oğlan akşam çookkkk kere kalktı valla deli oldumm sabah uyudu biraz şimdi kalktı ama sandalyesi aldık valla tavsiye ederim koltuk 3 kademeli olduğu için içine oturtuyorum masasının üstüne oyuncaklarını koyuyorum oynuyo şimdi elma püresini yapıcam vericem dün armut vermiştim hergün değişik vermeye çalışıyorum
birde siz 4. aydan itibaren verilen muhallebilerden veriyomusunuz?
günaydınnnnlarrrr güzel annişler
benim oğlan akşam çookkkk kere kalktı valla deli oldumm sabah uyudu biraz şimdi kalktı ama sandalyesi aldık valla tavsiye ederim koltuk 3 kademeli olduğu için içine oturtuyorum masasının üstüne oyuncaklarını koyuyorum oynuyo şimdi elma püresini yapıcam vericem dün armut vermiştim hergün değişik vermeye çalışıyorum
birde siz 4. aydan itibaren verilen muhallebilerden veriyomusunuz?
Arkadaslar gunaydın prıma kullanıp ta bebegın ıdarrını sızdıran oldu mu aranızda ben evy baby almıstım cok felaket sızdırıyo bezdenmı dedım bask abez denedım onlarda da oldu anlayamadım sımdı ne alıcagımı bırde hepınız 4 no ya gectınız mı
Arkadaslar gunaydın prıma kullanıp ta bebegın ıdarrını sızdıran oldu mu aranızda ben evy baby almıstım cok felaket sızdırıyo bezdenmı dedım bask abez denedım onlarda da oldu anlayamadım sımdı ne alıcagımı bırde hepınız 4 no ya gectınız mı
ben dr. tavsiyesiyle p.tesiden beri milupanın sütlü pirinçlisini veriyorum canım.
oğlum çok sevdi üzerinde yazan tarifin yarısı kadar yapıyorum hepsini yiyo daha olsa dahada yer herhalde :)
prima 4 numara kullaniyorum, cis degil de bazen cok yaptiginda kaka siziyor kenardan :) ama cogu markayi denedim en iyisi prima
canımmm nasıl özledim ya eken saatelerde girsen keşke akşamları pek giremiyorumm inş işe başlayınca görüşürüz aynı gün aşı olmuşuz bizim kuzular bizimde ateşimiz çıkmadı huzurluydu şükür kızımmKızlaaaaaar ben geldim opuyorumnanaktan Evde net yok.Annemden giriyorum şimdi.Ara sıra girerim şimdiden sonra.Herkesi çok özledim.Bebişlerimiz de iyidir umarım.Benim kuzum bugün aşı oldu.Ateşi çıkar mı diye bekliyorum.Genel olarak iyiyiz. Sadece uyurken emiyor.Uyanıkken almıyo.Dr bu ay meyvesularına başlayabilirsin demişti ama vermedim.Sadece bikaç gün siyah üzüm ve karpuz suyu verdim.Bugün papatya çayına başladık.Hepinizi çok öpüyorum
ben prima kullaıyorum canım kakası alt taraftan çıkıyor bazen belindende mama memnunum benn dün 4 numara aldım ama hiç kullanadım canımm 2 bezim kaldı bitince geçiçem eğer büyükse 3 alcam yineeArkadaslar gunaydın prıma kullanıp ta bebegın ıdarrını sızdıran oldu mu aranızda ben evy baby almıstım cok felaket sızdırıyo bezdenmı dedım bask abez denedım onlarda da oldu anlayamadım sımdı ne alıcagımı bırde hepınız 4 no ya gectınız mı
niye tühh diyosun ne güzel işte vücudun daha çabuk toparlanırrçişi değilde kakası belinden çıkıyor bazen. ben şu an 3 no kullanıyorum bitsin 4 e geçicem artık
bu arada sabah adet oldum kızlar.tüühh valla böyle ne rahattı
bizde koku olmadı canımmm akşam dikkat ediym yarın söylerimmselam kızlar, huggies in yeni kesimli bezlerinden aldım. (prima bitmiş) ama memnun kaldım. eski huggiesler gibi sert diiil.
kızlar demir şurubunun minik kapağını açık bırakmışım. oğluma içirdim bu sabah 8damla. ama ağzı metal koktu normal mi? acaba önceden de kokuyordu da ben mi yeni farkettim? bu 3.günümüz çünküü
mamaya mı başladınız şimdi benimkide artık çok iştahsız emiyo bide sütüm yetmiyo kaşık maması veriyorum bir kere çok güzel yiyo kaşıkla ama aklım karşık 6 ay bişey vr meyi planlamıyorum şler değişecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?