2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam görkem özledik seni,inş. bırakmaz emmeyi sağıp verirsin almazsa artık ,bu arada hayırdır tekrarmı hamilesin

günaydınnnnlarrrr güzel annişler
benim oğlan akşam çookkkk kere kalktı valla deli oldumm sabah uyudu biraz şimdi kalktı ama sandalyesi aldık valla tavsiye ederim koltuk 3 kademeli olduğu için içine oturtuyorum masasının üstüne oyuncaklarını koyuyorum oynuyo şimdi elma püresini yapıcam vericem dün armut vermiştim hergün değişik vermeye çalışıyorum

birde siz 4. aydan itibaren verilen muhallebilerden veriyomusunuz?

mamaya mı başladınız şimdi benimkide artık çok iştahsız emiyo bide sütüm yetmiyo kaşık maması veriyorum bir kere çok güzel yiyo kaşıkla ama aklım karşık 6 ay bişey vr meyi planlamıyorum şler değişecek galiba

hoşgeldin görkem nerelerdeydinnn inş ateşi çıkmaz kuzunun.
bu arada papatya çayı neden veriyosun markası ne?

bizimki de zırt pırt uyandı..

ben daha ek gıdaya geçmedim bugün aşımız var sorayım doktora..

uyumak istiyorum ben ya:sinifsinif:

Arkadaslar gunaydın prıma kullanıp ta bebegın ıdarrını sızdıran oldu mu aranızda ben evy baby almıstım cok felaket sızdırıyo bezdenmı dedım bask abez denedım onlarda da oldu anlayamadım sımdı ne alıcagımı bırde hepınız 4 no ya gectınız mı

ben dr. tavsiyesiyle p.tesiden beri milupanın sütlü pirinçlisini veriyorum canım.
oğlum çok sevdi üzerinde yazan tarifin yarısı kadar yapıyorum hepsini yiyo daha olsa dahada yer herhalde :)

çişi değilde kakası belinden çıkıyor bazen. ben şu an 3 no kullanıyorum bitsin 4 e geçicem artık

bu arada sabah adet oldum kızlar.tüühh valla böyle ne rahattı

canım bende prima kullanıyorum çok memnunum öyle bişey aklıma başımıza gelmedi biz şuan 4 numara kullanıyoruz ama 5 numaraya geçicez galiba

ben dr. tavsiyesiyle p.tesiden beri milupanın sütlü pirinçlisini veriyorum canım.
oğlum çok sevdi üzerinde yazan tarifin yarısı kadar yapıyorum hepsini yiyo daha olsa dahada yer herhalde :)

bende herobaby nin organik irmikli muhallebisini aldım benimki de çok sevdi hemde şeker katkısı yok dün ilk defa verdim bugünde akşam vericem bakalım bende bu bitsin senin önerdiğini alayı bari

inat etmiştim türk markası alıcam bezi diye ama yine primaya döncem sanırım cocuk dakka bası üstünü degişmekten hasta olcak ona korkum.evy baby kokulu yumusaktı begendım ama malesef kullanamıyorum

prima 4 numara kullaniyorum, cis degil de bazen cok yaptiginda kaka siziyor kenardan :) ama cogu markayi denedim en iyisi prima

prima 4 numara kullaniyorum, cis degil de bazen cok yaptiginda kaka siziyor kenardan :) ama cogu markayi denedim en iyisi prima

kaka cok yaptıgında normal tabıkı o da arada oluyodur zaten ama cıs dun aksamdan berı 3 defa üst değiştik.bende prımaya doncemde su yenı cıkandan mı alsam acaba premıum care

selam kızlar, huggies in yeni kesimli bezlerinden aldım. (prima bitmiş) ama memnun kaldım. eski huggiesler gibi sert diiil.
kızlar demir şurubunun minik kapağını açık bırakmışım. oğluma içirdim bu sabah 8damla. ama ağzı metal koktu normal mi? acaba önceden de kokuyordu da ben mi yeni farkettim? bu 3.günümüz çünküü

canımmm nasıl özledim ya eken saatelerde girsen keşke akşamları pek giremiyorumm inş işe başlayınca görüşürüz aynı gün aşı olmuşuz bizim kuzular bizimde ateşimiz çıkmadı huzurluydu şükür kızımm
ben prima kullaıyorum canım kakası alt taraftan çıkıyor bazen belindende mama memnunum benn dün 4 numara aldım ama hiç kullanadım canımm 2 bezim kaldı bitince geçiçem eğer büyükse 3 alcam yinee
çişi değilde kakası belinden çıkıyor bazen. ben şu an 3 no kullanıyorum bitsin 4 e geçicem artık

bu arada sabah adet oldum kızlar.tüühh valla böyle ne rahattı
niye tühh diyosun ne güzel işte vücudun daha çabuk toparlanırr
[

valla premium care bes oara etmez bence. aktif bebek 10 numara :)

huggies oglumu mavi mavi boyamisti elvoscan aklinda olsun, sertligi disinda jeli disari cikiyor bazen.

daha regl olmadim

bizde koku olmadı canımmm akşam dikkat ediym yarın söylerimm
bizde dün sağlık ocağına gittik kıızm az kilo almışş 300 gra 6700 oldu ama ebe çok sağlıklı gözükyo üzülme dedi birde çok mutlu bebekmiş kuzucuğumm aşıda ağlamadı pekk akamda huzurlu geçti sabah ateşi ar gibi egeldi ölçtüm normaldii kıım yabancıları görünce bir tepkiye hemen gülücük atıyoo korkuyom azar değecek diye okuyorum üzerinee birde dönüşte arabasıda ayağıyla sürte sürte çorabını düşürdü nasıl güldükk boncuğumaa popişi kaldırıyoo yoldaa ayakları sürtüyo kurban olım onu bize verene allahıma binlerce kez şükür

canım zaten mama takviyeli gidiyorduk biz.sonra bi anda memeyi bıraktı şimdi bebek sütünüde iştahla içmiyo ek gıdalara başlamıştık zaten..sağarak süt vermeye çalışıyorum ama pek çıkmıyo..bence dr.unuza danış verme derse verme..

bir de ben gece boyunca acmiyorum altini, yaklasik 10-12 saat duruyor aktif bebek, sabah actigimda neredeyse 200-250 gram agirliginda oluyor bez, tum cisleri emmis. hic cis sizmiyor hic!!!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…