2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaka cok yaptıgında normal tabıkı o da arada oluyodur zaten ama cıs dun aksamdan berı 3 defa üst değiştik.bende prımaya doncemde su yenı cıkandan mı alsam acaba premıum care

canım ben aktif bebek uyu oyna kullandım acayıp çiş koktu ve sızdırdı..sonra molfix aldım ada çok kalın ve sertti..huggies aldım iyiydi ama hep badilerini boyadı..şimdi premium care kullanıorum çok çok memnunum 2 numarasından da memnundum şimdi 4 kullanıyorum oda çok güzel

bir de ben gece boyunca acmiyorum altini, yaklasik 10-12 saat duruyor aktif bebek, sabah actigimda neredeyse 200-250 gram agirliginda oluyor bez, tum cisleri emmis. hic cis sizmiyor hic!!!...

allah allah ozaman ben mi bağlamayı beceremedimki bende de hep sızdırdı ve koku yaptı üstelik hem çiş hem kaka sızdırdı..

bir de ben gece boyunca acmiyorum altini, yaklasik 10-12 saat duruyor aktif bebek, sabah actigimda neredeyse 200-250 gram agirliginda oluyor bez, tum cisleri emmis. hic cis sizmiyor hic!!!...

bende toplu almıstım bezı 4 paket degıstrcem bugun prımayla normalde bende gece degıstırmıyordum mecbur kalıyorum bez bos cocugun üstü başı çiş.4 no alcam oglum 7300 gr normalmı

nilüfercim sende yoğurt yapma makinesi vardı dimi..bende almak istiyorum ama onda yoğurtun tutmama ihtimali oluyomu..ben hiç tutturamıyorumda o makinada da tutturamazsam işe yaramıcak

günaydın kızlar ben huggueıs kullanıyorum prima bizde alerji yaptı pişik olduk hep o yüzden memnunum bu bezden şimdilik yalnız oğlumun afedersiniz ama pipisinin ucunda 2 tane sivilce oluştu 3 gündür fln neden olr acaba fikri olan varmı

aynen canım gece boyu bende açmıyorumm ağır oluyoo kakası sızıyo ama accııkkta olsaa eğer farketmeden oynarsam daha çok çıkıyo ama kakası birde o lastikli kısmından değil sanki bezin o kısmı ince kağıt gibi ordan çıkıyoo

bende toplu almıstım bezı 4 paket degıstrcem bugun prımayla normalde bende gece degıstırmıyordum mecbur kalıyorum bez bos cocugun üstü başı çiş.4 no alcam oglum 7300 gr normalmı
bende 4 numara kullanıyorum canım 7 100 gr kuzey daha rahat diğer 3 numara sıkıyor gibi geliyor bana

bende primayı bıraktığımdan beri molfix 4 numara aldım memnunum akşam 9dan sabah 7y kadar falan değiştirmiyorum hiç sızma yapmadı kakada bazen yapıyor.

selam kızlar;
oğluşumu aşıya götürdüm sabah ilk aşıda ağlamadı ama ikincide çok ağladı kuzucum inşallah ateşide çıkmazda sorunsuz geçiririz bu aşıyıda :Saruboceq:
ben doğduğundan beri prima kullanıyorum dönem dönem sızdırmalar yaşayabiliyoruz ama yinede memnunum

geçmiş olsun aşı için inşallah bişey olmadan atlatırsınız bende yarın götürcem ama şimdiden stress oldum

bizim de aşımız bugün olcak inş hepimiz atlatırız kolayca.

geç bir günaydın annelere

ben de hastahanenini bayan doktorunu deneyeceğim

pançoda gelmiş yeni sezon canım aklında bulunsun
şu iç tarafta lastikli kısım var ya onu bezden ayırıp böyle dik hale getryomuş gibi yap canım, o zmn sızdırmayı engellersin o bazen beze yapışık olyo bacağı kavramıyor o zmn sızdırıyor bezler
kaka cok yaptıgında normal tabıkı o da arada oluyodur zaten ama cıs dun aksamdan berı 3 defa üst değiştik.bende prımaya doncemde su yenı cıkandan mı alsam acaba premıum care
ben onu kullanıyorum diğerlerinden daha rahat ama popoda çok kaldı mı o jelleşen tanecikler çkıyor dışarı
ya huggiesini bantları çok kalın sert hemen tahriş etti oğlumun bacaklarını siz nasıl kullanıyorsunuz

bir de kızlar oğlum aç kalıyor artık stüm azalmaya başladı napsam bilemiyorum neden olduğunu da bilemiyorum daha fazla sağmk mı gerekir yoksa memede biriksin de memeden soğumasn mı oğlum kafam çokkarışık

yakında sünnet ettircez oğlumu sağlam bir doktor arıyorum istanbulllar varmıo tavsiyeniz?
ömür sen naptın sema da mı yaptırcaksınız sünneti

aysesinemk bence doyması ıcın daha cok süt bırakman lazım oda daha cok sagmayı gerektirir.ben gunde 3 defa sagabılıyorum sımdılık yetıyor ay sonunda da ek gıdaya baslmayı dusunuyorum zaten

aysesinemk bence doyması ıcın daha cok süt bırakman lazım oda daha cok sagmayı gerektirir.ben gunde 3 defa sagabılıyorum sımdılık yetıyor ay sonunda da ek gıdaya baslmayı dusunuyorum zaten

canım akşam yetmiyor ama sütüm, gün içinde sağıp verdiklerimle doyuyor, akşam emdiğiyle doymuyor erken yatmıyor sürekli emiyor bi süre sonra süt kalmıyor, dün de beyefendi memeyi ısırıp çekiştirmeyi öğrendi sağolsun, oğlumun bişeyi öğrenmesinden bu kadar memnuniyetsizlik duyacağımı hiç düşünmezdim

benimkide yapıyor onu birde oynuyor cıkarıyor etrafa bakıyor tekrar alıyor kac kere vermezsem kızıyor.cok tatlılar yaakaydirigubbakcemile3

ben öğlen 4 numara bağladım ama büyük gibi geldi bana 3 numara bacağının yanlarında iz yapıyodu sanki boy boy yapsalar olurduuu:umursamaz:

geçmiş olsun aşı için inşallah bişey olmadan atlatırsınız bende yarın götürcem ama şimdiden stress oldum
sağol tatlım inşallah sizde sıkıntı yaşamadan atlatırsınız

bizim de aşımız bugün olcak inş hepimiz atlatırız kolayca.
inşallah

selam aneler bizde asidan geldik simdi azcik hastaneyi yiktik insallah atesimiz olmaz buraz huysuzuz simdilik
kıyamam kuzucuklara

ben öğlen 4 numara bağladım ama büyük gibi geldi bana 3 numara bacağının yanlarında iz yapıyodu sanki boy boy yapsalar olurduuu:umursamaz:
bende 3 numara kullanıyorum ama bu bitince 4 numaraya geçeceğim sıkmaya başladı kuzucuğumu

kızlar ya. 5 dakika önce oğluma pınar sütle yapılmış yoğurttan 4kaşık yedirdim. çay kaşığı, dudaklarının çevrelerine bulaştı. 2gün önce yapmıştım yoğurdu ama hiç açmamıştım. şimdi ağzının çevresi kıpkırmızı alerji yaptı off napayım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…