kaka cok yaptıgında normal tabıkı o da arada oluyodur zaten ama cıs dun aksamdan berı 3 defa üst değiştik.bende prımaya doncemde su yenı cıkandan mı alsam acaba premıum care
bir de ben gece boyunca acmiyorum altini, yaklasik 10-12 saat duruyor aktif bebek, sabah actigimda neredeyse 200-250 gram agirliginda oluyor bez, tum cisleri emmis. hic cis sizmiyor hic!!!...
bir de ben gece boyunca acmiyorum altini, yaklasik 10-12 saat duruyor aktif bebek, sabah actigimda neredeyse 200-250 gram agirliginda oluyor bez, tum cisleri emmis. hic cis sizmiyor hic!!!...
aynen canım gece boyu bende açmıyorumm ağır oluyoo kakası sızıyo ama accııkkta olsaa eğer farketmeden oynarsam daha çok çıkıyo ama kakası birde o lastikli kısmından değil sanki bezin o kısmı ince kağıt gibi ordan çıkıyoobir de ben gece boyunca acmiyorum altini, yaklasik 10-12 saat duruyor aktif bebek, sabah actigimda neredeyse 200-250 gram agirliginda oluyor bez, tum cisleri emmis. hic cis sizmiyor hic!!!...
bende 4 numara kullanıyorum canım 7 100 gr kuzey daha rahat diğer 3 numara sıkıyor gibi geliyor banabende toplu almıstım bezı 4 paket degıstrcem bugun prımayla normalde bende gece degıstırmıyordum mecbur kalıyorum bez bos cocugun üstü başı çiş.4 no alcam oglum 7300 gr normalmı
selam kızlar;
oğluşumu aşıya götürdüm sabah ilk aşıda ağlamadı ama ikincide çok ağladı kuzucum inşallah ateşide çıkmazda sorunsuz geçiririz bu aşıyıda :Saruboceq:
ben doğduğundan beri prima kullanıyorum dönem dönem sızdırmalar yaşayabiliyoruz ama yinede memnunum
ben de hastahanenini bayan doktorunu deneyeceğimbirde özel doktordu,eşime gitti paralar bu doktora dedim.burnu tıkanıyor dedim,bakacakmısınız dedim,yok bakmayacağım her şey normal dedi.normal olmayan annesi dedi.ayol insan usulen bakarda birşey varmı yokmu ona göre evhamlanma der.bizim bayan doktorumuz,hemen sorulara cevap verir,kapıdan göndermezdi,bebeklerle ilgilenirdi.bu doktor bizim doktorun ancak hasta kaybetmesine neden olur.
pançoda gelmiş yeni sezon canım aklında bulunsunselam kızlar yıne kımse yok burası ıyıce sakınlesmeye basladı ya.bugun kızıma bıraz kalın kıyafetler almaya cıktık ama hıcbısey bulamdım.kıslıklar daha gelmemıs.uzun kollu cıtcıtlı body bıle bulamdı yanı.neyse 1 ay sonra tekrar cıkarız.ekımde olur heralde.elımızldekılerle ıdare edıcez artık.
şu iç tarafta lastikli kısım var ya onu bezden ayırıp böyle dik hale getryomuş gibi yap canım, o zmn sızdırmayı engellersin o bazen beze yapışık olyo bacağı kavramıyor o zmn sızdırıyor bezlerArkadaslar gunaydın prıma kullanıp ta bebegın ıdarrını sızdıran oldu mu aranızda ben evy baby almıstım cok felaket sızdırıyo bezdenmı dedım bask abez denedım onlarda da oldu anlayamadım sımdı ne alıcagımı bırde hepınız 4 no ya gectınız mı
ben onu kullanıyorum diğerlerinden daha rahat ama popoda çok kaldı mı o jelleşen tanecikler çkıyor dışarıkaka cok yaptıgında normal tabıkı o da arada oluyodur zaten ama cıs dun aksamdan berı 3 defa üst değiştik.bende prımaya doncemde su yenı cıkandan mı alsam acaba premıum care
ya huggiesini bantları çok kalın sert hemen tahriş etti oğlumun bacaklarını siz nasıl kullanıyorsunuzgünaydın kızlar ben huggueıs kullanıyorum prima bizde alerji yaptı pişik olduk hep o yüzden memnunum bu bezden şimdilik yalnız oğlumun afedersiniz ama pipisinin ucunda 2 tane sivilce oluştu 3 gündür fln neden olr acaba fikri olan varmı
aysesinemk bence doyması ıcın daha cok süt bırakman lazım oda daha cok sagmayı gerektirir.ben gunde 3 defa sagabılıyorum sımdılık yetıyor ay sonunda da ek gıdaya baslmayı dusunuyorum zaten
canım akşam yetmiyor ama sütüm, gün içinde sağıp verdiklerimle doyuyor, akşam emdiğiyle doymuyor erken yatmıyor sürekli emiyor bi süre sonra süt kalmıyor, dün de beyefendi memeyi ısırıp çekiştirmeyi öğrendi sağolsun, oğlumun bişeyi öğrenmesinden bu kadar memnuniyetsizlik duyacağımı hiç düşünmezdim
sağol tatlım inşallah sizde sıkıntı yaşamadan atlatırsınızgeçmiş olsun aşı için inşallah bişey olmadan atlatırsınız bende yarın götürcem ama şimdiden stress oldum
inşallahbizim de aşımız bugün olcak inş hepimiz atlatırız kolayca.
kıyamam kuzucuklaraselam aneler bizde asidan geldik simdi azcik hastaneyi yiktik insallah atesimiz olmaz buraz huysuzuz simdilik
bende 3 numara kullanıyorum ama bu bitince 4 numaraya geçeceğim sıkmaya başladı kuzucuğumuben öğlen 4 numara bağladım ama büyük gibi geldi bana 3 numara bacağının yanlarında iz yapıyodu sanki boy boy yapsalar olurduuu:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?