kızlar ya. 5 dakika önce oğluma pınar sütle yapılmış yoğurttan 4kaşık yedirdim. çay kaşığı, dudaklarının çevrelerine bulaştı. 2gün önce yapmıştım yoğurdu ama hiç açmamıştım. şimdi ağzının çevresi kıpkırmızı alerji yaptı off napayım şimdi
anım yoğurdu günlük yapman gerekiyo diye biliyorum ben
herzaman yiyomuydu yoğurt yoksa ilk defamı yedi belki süte alerjisi vardır
yakında sünnet ettircez oğlumu sağlam bir doktor arıyorum istanbulllar varmıo tavsiyeniz?
ömür sen naptın sema da mı yaptırcaksınız sünneti
kızlar bişey sorcam bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyosunuz yada yapılmalımı? sarı sarı olmuş içi kulaklarının emirin ama durmuyoki temizliyim..
selam kızlarrrr bugün çok güzel bişey olduuu duru ayaklarını ağzına götürmeye başladııı:))) sonunda muradımıza erdik ayak parmağı emiyoruzzz :)))
elvan geçmiş olsun canım.
tuba sanada geçmiş olsun inş ateşlenmez bidaha kuzucuk.
bizde bugün aşı olduk geldil huysuzluğu var biraz doktor calpol ver dedi bi ölçek bakalım inş ateş çıkmaz.
4.ay kontrollerimiz de yapıldı 8 kilo olmuşuz çok şükür bi sıkıntımız yok. anne sütü yettiği müddetçe ek gıdaya geçmiyomuşuz doktor 6.ayda başlıcaz dedi.ama ben bugün kavun yalattım kuzuma ben yerken öyle bi baktı ki dayanamadım:))
teşekkür ederiz eczacı arkadaşa sordum, alerji değil de dudak kenarlarında yoğurt kaldıysa asiti tahriş etmiştir alerji olsa heryerinde olur dedi. geçti bile..
demir ilacı da vermemi söyledi 8-10 damla günde. kan sayımı yaptırıp verseydi daha mantıklıydı oysa bu biraz canımı sıktı rutin veriliyomuş öylemi?
bide d vitaminini vermeyi baya aksattım bu günlerde ona da 4e damla devam dedi..sağlık ocağından gidip alcam bitane daha.
gamze başallah duruyaa benim paşam da sokuyo ağzını ayak baş parmağını emiyo:)) biraz büyük olsalar kızacağımız bi olay ama şimdi ayağını yalıyo diye mutlu oluyoruzzkaydirigubbakcemile3
kızlar bişey sorcam bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyosunuz yada yapılmalımı? sarı sarı olmuş içi kulaklarının emirin ama durmuyoki temizliyim..
selam hanımlar;
bebişleri aşı olanlara geçmiş olsun;
dün aylık kontrolümüz vardı,çok şükür herşey yolunda;idrarındaki mikroptan dolayı emmemişti geçen ay 600 gr. almış ama sağlığı yerinde çok şükür.Anne sütüne devam dedi.
dişlerimiz çıkmaya yakınmış,diş jeli kullanmaya başladık,çok sevdi tadını.dişlerdeki sızınında emmeyi azaltacağını belirtti doktor.
demir damlası için bizde başlayacağız,kilosu kadar damla yeterli dedi,Kızım 6700 kg. olmuş 7 damla vereceğim.
sunneti ben Prof. Dr. Nur Danismend'e yaptirdim, 3 gunlukken tavsiye ederim.
demir damlasi vermiyorum onceden de yazmistim buraya, doktorum da vermedi.
kulaga delince gozuken sarilari emzirirken pamukla aliyorum, icini ellemiyorum
oy canım maşallah
seninki ayaklara erken başlamış..
pamukla
diş çıkarcağını nerden anladın? bizim doktor anlamadı ama eller hep ağızda..
tubacım geçmiş olsun oğluna..
diş çıkacağı nasıl anlaşılıyo benim doktor anlamadı yada bakmadı bişey söylemedi.
valla parmağımı veriyorum nasıl ısırıyor sürekli dün havuç verdim ısıra ısıra mest oldu:))
yeri nerde bu doktorun sanırım çocuk cerrahı netten bakındım da. çocuk doktorun kim canım senin? gerçi ben anadolu yakasında bakınıyorum sen nerde oturuyordun?
diş çıkacağı nasıl anlaşılıyo benim doktor anlamadı yada bakmadı bişey söylemedi.
valla parmağımı veriyorum nasıl ısırıyor sürekli dün havuç verdim ısıra ısıra mest oldu:))
ELVOSCAN ;çok tükürüyor ve mızmızdı bu aralar ama doktorumuz eliyle muayne edip kendi söyledi dişler kabarmış çıkacak diye.
doktor cerrahpasada netten bakabilirsin, ama cagirirsan hastaneye de geliyor sanirim. ben avrupa yakasindayim
Group Florence Nightingale
bak burda da calisiyor, sunnet onemli bir konu iyi bir doktor yapmali bence
hım anladım canım, bizimkinin de eller hep ağızda salyalı ve mızmız. bende 4alıkken çıkarmışım bizimki de olabilir yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?