pancakee,avrupa yakasında nerede oturuyorsun bende avrupa yakasında yım:)))
sariyer, sen :)
istinyepark10 numara
kızlar benım kızım 7200 oldu.ben hala 3 numara bez kullanıyorum oluyo da.4 hıc dnemedım.erken deılmı 4 e gecmek ıcın.bıde bızede demır damlası verdıler gunde 7 damla verıcem
aynı durumdayız Şeymacım, Sarp da bıraktı sayılır, ağzına alıyor gülüyor falan ama asla emmiyorcanım zaten mama takviyeli gidiyorduk biz.sonra bi anda memeyi bıraktı şimdi bebek sütünüde iştahla içmiyo ek gıdalara başlamıştık zaten..sağarak süt vermeye çalışıyorum ama pek çıkmıyo..bence dr.unuza danış verme derse verme..
evet canım, severinin yoğurt yapma makinasını almıştım, 7 tane minik kavanoz var içinde, her seferinde tutuyor zaten kullanım kılavuzunda sütün sıcaklığına göre ne kadar tutman gerektiği yazıyor..nilüfercim sende yoğurt yapma makinesi vardı dimi..bende almak istiyorum ama onda yoğurtun tutmama ihtimali oluyomu..ben hiç tutturamıyorumda o makinada da tutturamazsam işe yaramıcak
canım, bizim dr banyo yaptırırken vazelinli pamuk koy kulağına demişti kulak temizliğini nasıl yapacağım deyince, işe yarıyor...kızlar bişey sorcam bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyosunuz yada yapılmalımı? sarı sarı olmuş içi kulaklarının emirin ama durmuyoki temizliyim..
canımm ben banyodan sonra emzirirken kulak pamuğuyla yüzeyden temizliyorum, banyoda yumuşadığı için çok kolay temizleniyor opuyorumnanaktankızlar bişey sorcam bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyosunuz yada yapılmalımı? sarı sarı olmuş içi kulaklarının emirin ama durmuyoki temizliyim..
kızlar daha önce yazmıştım son günlerde bebeğim çok huysuz ağlıyo uyumuyor diye..dr herşeyi iyi demişti ama sütümün yetmediğini farkediyodum ve dün kesinleştirdim..bugün arkadaşa bırakıcaktım dünden haber verdim..dedi getirdiğin süt yetmiyo çocuk aranıyo çok ağlıyo farkındayım dedim saat başı emmek istiyo dedim..üzüldüm önceki arkadaşta demişti yetmiyo süt diye...dr sormadan aptamil aldım dün akşam gece uykusundan önce içirdim 9:30 gibi uyudu ve 5 de uyandı emmek için ...eh sonuç olarak gece ve sabah sağdığım sütle bebeğim ben yokken rahat etmiş gün boyu hep gülücükler saçtı düzeni uyudu..bu gecede vereyim dedim ama bebeğim içmek istemedi 25cc içti birazda beni emdi uyudu..uğraştım ama nafile devam etmedi emmeye mamayı da almadı..aç mı uyudu acaba? birde dün amayı copur copur içen oğlum bugün niye içmek istemedi sizce??
ay çok uzun oldu kusura bakmayın...
geçmiş olsun canımmslm kızlar dün aşılarımızı olduk ,kuzum ateşlendi,gece uyanıp durdu ,hala ateşi var bakalım dolven veriyorum umarım bugün geçer geceye rahat yatar
maşallah oğluşuna demir ilacı için ebe 1 yaşına adar gerekli olduğunu ve kullanılammasının gelişim geriliğie sebeb olacağını söyledii sor isersen bende kullanmaya bşladım canımmelvan geçmiş olsun canım.
tuba sanada geçmiş olsun inş ateşlenmez bidaha kuzucuk.
bizde bugün aşı olduk geldil huysuzluğu var biraz doktor calpol ver dedi bi ölçek bakalım inş ateş çıkmaz.
4.ay kontrollerimiz de yapıldı 8 kilo olmuşuz çok şükür bi sıkıntımız yok. anne sütü yettiği müddetçe ek gıdaya geçmiyomuşuz doktor 6.ayda başlıcaz dedi.ama ben bugün kavun yalattım kuzuma ben yerken öyle bi baktı ki dayanamadım:))
demir ilacı da vermemi söyledi 8-10 damla günde. kan sayımı yaptırıp verseydi daha mantıklıydı oysa bu biraz canımı sıktı rutin veriliyomuş öylemi?
bide d vitaminini vermeyi baya aksattım bu günlerde ona da 4e damla devam dedi..sağlık ocağından gidip alcam bitane daha.
gamze başallah duruyaa benim paşam da sokuyo ağzını ayak baş parmağını emiyo:)) biraz büyük olsalar kızacağımız bi olay ama şimdi ayağını yalıyo diye mutlu oluyoruzzkaydirigubbakcemile3
bizimkine diş çıkacak yerler sertlediğini söyledi birde beyazlık ardı ağzında olabilirdediidiş çıkacağı nasıl anlaşılıyo benim doktor anlamadı yada bakmadı bişey söylemedi.
valla parmağımı veriyorum nasıl ısırıyor sürekli dün havuç verdim ısıra ısıra mest oldu:))
benim kızım k,lolu değil ok ama sıkıyo bacaklarını 4 te büyük geliyo ama sıkmasından iyidir dedim birde alsa 3 numara çok var içinde hepsini kullanamadan büyüyecek şimdiden çok sıkıyo çünküükızlar benım kızım 7200 oldu.ben hala 3 numara bez kullanıyorum oluyo da.4 hıc dnemedım.erken deılmı 4 e gecmek ıcın.bıde bızede demır damlası verdıler gunde 7 damla verıcem
canım o gün açtı demek kana kana içti ertesi günde çok açlığı yoktu demek aç olsa bırakmazdı bencedeekızlar daha önce yazmıştım son günlerde bebeğim çok huysuz ağlıyo uyumuyor diye..dr herşeyi iyi demişti ama sütümün yetmediğini farkediyodum ve dün kesinleştirdim..bugün arkadaşa bırakıcaktım dünden haber verdim..dedi getirdiğin süt yetmiyo çocuk aranıyo çok ağlıyo farkındayım dedim saat başı emmek istiyo dedim..üzüldüm önceki arkadaşta demişti yetmiyo süt diye...dr sormadan aptamil aldım dün akşam gece uykusundan önce içirdim 9:30 gibi uyudu ve 5 de uyandı emmek için ...eh sonuç olarak gece ve sabah sağdığım sütle bebeğim ben yokken rahat etmiş gün boyu hep gülücükler saçtı düzeni uyudu..bu gecede vereyim dedim ama bebeğim içmek istemedi 25cc içti birazda beni emdi uyudu..uğraştım ama nafile devam etmedi emmeye mamayı da almadı..aç mı uyudu acaba? birde dün amayı copur copur içen oğlum bugün niye içmek istemedi sizce??
ay çok uzun oldu kusura bakmayın...
evet canım ben huggiesi sevmedim mesela bebeğin hangisine rahat ediyosa onu kullan primayı ben çok beğenyorumm kaka çıkarıyo bir işte oda çok hareketliyseeGünaydın arkadaslar
bez konusunu ben sormustum ama hepınızın cvpları farklı tabıkı benımde ıyıce kafam karıstı deneyıp görücez artıkbilmiyorumkismile
günaydın gökçen maşallah oğlunaa benim kız az kilo aldı bu ay ama napım sağlıklı olsndaagünaydınnnn emir kucağımda rahat vermiyo ki 2 kelam edeyimm:)
günaydın esra naberr kuzey oğluş nasılgünaydın kızlar zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?