2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Uzakmışız senağlama ben büyükçekmece de yaşıyorum.Sarıyer i çok severim,bebiş olmadan önce gece yarısı çıkıp sahile,yemeğe gelirdik eşimle ama bebişle oralar zor oluyor,En son 2 hafta önce AVM ye gelebildim o taraflara...

kızlar benım kızım 7200 oldu.ben hala 3 numara bez kullanıyorum oluyo da.4 hıc dnemedım.erken deılmı 4 e gecmek ıcın.bıde bızede demır damlası verdıler gunde 7 damla verıcem

kızlar daha önce yazmıştım son günlerde bebeğim çok huysuz ağlıyo uyumuyor diye..dr herşeyi iyi demişti ama sütümün yetmediğini farkediyodum ve dün kesinleştirdim..bugün arkadaşa bırakıcaktım dünden haber verdim..dedi getirdiğin süt yetmiyo çocuk aranıyo çok ağlıyo farkındayım dedim saat başı emmek istiyo dedim..üzüldüm önceki arkadaşta demişti yetmiyo süt diye...dr sormadan aptamil aldım dün akşam gece uykusundan önce içirdim 9:30 gibi uyudu ve 5 de uyandı emmek için ...eh sonuç olarak gece ve sabah sağdığım sütle bebeğim ben yokken rahat etmiş gün boyu hep gülücükler saçtı düzeni uyudu..bu gecede vereyim dedim ama bebeğim içmek istemedi 25cc içti birazda beni emdi uyudu..uğraştım ama nafile devam etmedi emmeye mamayı da almadı..aç mı uyudu acaba? birde dün amayı copur copur içen oğlum bugün niye içmek istemedi sizce??

ay çok uzun oldu kusura bakmayın...

kızlar benım kızım 7200 oldu.ben hala 3 numara bez kullanıyorum oluyo da.4 hıc dnemedım.erken deılmı 4 e gecmek ıcın.bıde bızede demır damlası verdıler gunde 7 damla verıcem

Ben kızım 6 kiloyken geçtim 4 numaraya. Sen bilirsin ama senin bebeğe 4 numara lazım bence.

benim oğlum 3,5 aylık 1 hafta önce 6400gr dı bende 3 kullanıyorum hatta dün bezimiz bitti 3 paket 3 numara bez aldım..diasa da 18 küsürdü ucuz bulmuşken aldım..9 kiloya kadar kullanılabiliyor diye ben en 8,5 olana kadar 3 kullanıcam..

ben kızımı kalça çıkığı kontrolü için pediatrik ortopedi doçentine götürmüştüm,6 ay bitene kadar 1 numara büyük bez kullanmanın faydalı olduğunu söylemişti.Bilgilerinize...

aynı durumdayız Şeymacım, Sarp da bıraktı sayılır, ağzına alıyor gülüyor falan ama asla emmiyor bence de sütüm yetse ek gıdaya geçmezdim valla sadece tatırırdım... zaten dr sütüm olmadığı ve emmediği için başlattı..

nilüfercim sende yoğurt yapma makinesi vardı dimi..bende almak istiyorum ama onda yoğurtun tutmama ihtimali oluyomu..ben hiç tutturamıyorumda o makinada da tutturamazsam işe yaramıcak
evet canım, severinin yoğurt yapma makinasını almıştım, 7 tane minik kavanoz var içinde, her seferinde tutuyor zaten kullanım kılavuzunda sütün sıcaklığına göre ne kadar tutman gerektiği yazıyor..
kızlar bişey sorcam bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyosunuz yada yapılmalımı? sarı sarı olmuş içi kulaklarının emirin ama durmuyoki temizliyim..
canım, bizim dr banyo yaptırırken vazelinli pamuk koy kulağına demişti kulak temizliğini nasıl yapacağım deyince, işe yarıyor...

bu arada aşı olan tüm kuzucuklara geçmiş olsun...

kızlar bişey sorcam bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyosunuz yada yapılmalımı? sarı sarı olmuş içi kulaklarının emirin ama durmuyoki temizliyim..
canımm ben banyodan sonra emzirirken kulak pamuğuyla yüzeyden temizliyorum, banyoda yumuşadığı için çok kolay temizleniyor opuyorumnanaktan

bizde aynı dertten muzdaribiz, kilo alımı iyi çok şükür ama karnının doymadığına eminim, huzursuzlanıyor uyuturken çok zorlanıyor, arada meyve suyu verdim bi kaç kere bi kerede mama hepsini yaladı bitirdi biberonu bırakmak istemedi hiç kuzum benim, mama vermek istemiyorum kilosu iyi olduğundan, bugünde 50 ml suyun içine 2 damla pekmez damlattım onu içirdim, yalandan açlık bastırıyoruz işte :çok üzgünüm: ayrıca aç olsa içerdi mamayı bence içmediyse keyfi bilir kuzucuğun :ecrin_bebek:

bez konuşulmuşta huggies kullanıyorum bende, primayla başlamıştık ama o her kakasında sızdırıyordu, şimdi iki gün yapmayıp biriktirirse oda kucakta mıncıklanmışsa ancak o zaman çıkıyor, çişi hele bez taş gibi ağırlaşıyor ama elimle bastırıyorum ıslaklık çıkmıyo hiç, bez işide bebekten bebeğe değişiyor galiba, boya çıkarıyor demiş bazı arkadaşlar ama bende hiiç öyle bişi olmadı, neresinden çıkıyor ki boya anlamadım fisfisfis

Günaydın arkadaslar
bez konusunu ben sormustum ama hepınızın cvpları farklı tabıkı benımde ıyıce kafam karıstı deneyıp görücez artıkbilmiyorumkismile

slm kızlar dün aşılarımızı olduk ,kuzum ateşlendi,gece uyanıp durdu ,hala ateşi var bakalım dolven veriyorum umarım bugün geçer geceye rahat yatar
geçmiş olsun canımm
maşallah oğluşuna demir ilacı için ebe 1 yaşına adar gerekli olduğunu ve kullanılammasının gelişim geriliğie sebeb olacağını söyledii sor isersen bende kullanmaya bşladım canımm
bizimkine diş çıkacak yerler sertlediğini söyledi birde beyazlık ardı ağzında olabilirdedii
benim kızım k,lolu değil ok ama sıkıyo bacaklarını 4 te büyük geliyo ama sıkmasından iyidir dedim birde alsa 3 numara çok var içinde hepsini kullanamadan büyüyecek şimdiden çok sıkıyo çünküü
canım o gün açtı demek kana kana içti ertesi günde çok açlığı yoktu demek aç olsa bırakmazdı bencedee
Günaydın arkadaslar
bez konusunu ben sormustum ama hepınızın cvpları farklı tabıkı benımde ıyıce kafam karıstı deneyıp görücez artıkbilmiyorumkismile
evet canım ben huggiesi sevmedim mesela bebeğin hangisine rahat ediyosa onu kullan primayı ben çok beğenyorumm kaka çıkarıyo bir işte oda çok hareketliysee
günaydınnnnn

bez konusunda benim oğlum 7500 kilo 3 numara kullanıyorum primayı bende pek beğenmedim hugiies de çok kalın geldi bantları bana ama güzeldi şimdi molfx kullanıyorum daha esnek bantları 1 paket bezi var bu bezi bitsin bende 4 numaraya geçeyim ozaman

günaydınnnn emir kucağımda rahat vermiyo ki 2 kelam edeyimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…