2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım. acayip huysuz heralde diş çıkarıyor

kızlar benım kızım 7200 oldu.ben hala 3 numara bez kullanıyorum oluyo da.4 hıc dnemedım.erken deılmı 4 e gecmek ıcın.bıde bızede demır damlası verdıler gunde 7 damla verıcem

4 rahatlık bence..

kızlar bebekleriniz kaç saatte bir emiyor? seni okudum da aynı sorun benimkinde de var. çok huysuz. hep kucakta oyalıyorum. gün içerisinde 3kere ortalama 1saat uyuyor uyumasa kafayı yerim heralde. acaba benim sütüm de mi yetmiyor? eskiden memelerim taş gibi olurdu şimdi hep yumuşak. süt geliyor ama çabuk mu bitiyor acaba ya. 2saat emmeden zor dayanıyor hemde bu 4buçuk aylık bebek. offf

evet benimkinin de kilosu iyi diye üstünde durmuyordum. ama bütün gün bağırıyor oyalamazsam durmuyor. evde promosyon pirinçli kaşık maması var milupanın denesem mi acaba bir fikir verin hatunlar yaaa..

günaydınlar kuzey nasıl olsun teyzesi biraz sokağa alıştık bayramda adapazarındaydık köyde eşimin ailesiyle birlikte sürekli bahçedeydi beyimm şimdide hep istiyor nasıl unutucak bilmiyorumm onun dışında dün kafasını yarıyormuştu eve bir gittim kaşının üstü kıpkırmızı olmuş biraz şişmiş:)) allahtan bişey olmamış ama çok ağlamış yavrumm... o kadar hareketli ki anlatamam

bence bbekler sadece anne sütü alsın diye aç bırakmanın anlamı yok yazık yavruşlar doysun dr. ben çalışmaya başladığımı sçyledim sadece anne sütü aldığını dedi doyduğundan eminmisin süt alıcak diye sakın aç bırakma yediği kadar ver dedi mama ilave et dedi hakikatten de şimdi anne sütü alıyor gündüz birazda mama üzarine 3 4 saat açıkmıyor yavrum ama akşam sadece anne sütü veriyorum işte yetiyor yetmezse mama da veriyorum

[

evet benimkinin de kilosu iyi diye üstünde durmuyordum. ama bütün gün bağırıyor oyalamazsam durmuyor. evde promosyon pirinçli kaşık maması var milupanın denesem mi acaba bir fikir verin hatunlar yaaa..[/QUOTE]

BENİMKİNİNKE KİLOSU İYİ DİYE BİŞEY DEMİYORUM AMA GENEL Bİ HUZURSUZLUK VAR BİZDEDE KUCAKTA UYUMADIĞI ZAMANLA ÖYLE DOLAŞMAK İSTİO HEP AÇLIKTANDA DEĞİLDİR BENİMKİ ÇOK KUUYO BİDE ŞİMDİ İŞE BAŞLADIMDA EVDEYKEN 1 HAFTA ÖNCESİNE KADAR DİYİM 2 SAATTE BİR EMZİRİYODUM BENDE HİÇ TAŞ GİBİDE OLMUYODU GÖĞÜSLERİM

bizdede öyl iki gün sıkıntı çektik mama alıştı ecburr kalabalığı seviyo maşallah kızm yabancılık çemiyo herkese gülücük attı abayramdaa ama nazar alcak diye korktum saolun bazı anlayışlılar kendileri okudular kızımı

maşallah tuğbacım kızınaaa kırkbinkeree

Ya bende calısıyorum gündüzleri ablama yeticek kadar süt bırakıyorum sorun olmuyor ama gece birini emzirip diğerini bekletiyorum sabah sagmak ıcın gece uyandıgında bır turlu bırakmak ıstemıyor memeyı ılk uyudugunda ıyı dalıyor sonra sık uyanıyor veya yanımda 2 saat oyalanarak emıyor bu da benı yoruyor acaba bende gece 1 öğün mama mı versem vicdanım da el vermiyor ama kilolu degil iştahlı bir bebek benım oglan

tugba nevin sağolun kızlar. hepimizin kuzuları sağlıklı olsunlar inş.

gece hafif ateş oldu calpolle atlattık şükür. ama mızmızlığımız ve iştahsızlığımız var...

bez de bende emir 6 kilo olduğundan beri 4 numara kullanıyorum şu anda molfixteyim primayı bıraktık baya memnunum.

bu arada kulak temizliği önerileri için sağolun kızlar bende denicem pamukla.

ilk defa yedirdim. galiba alerjisi var. hala geçmedi :2:
canım belki cildi hassastır

slm kızlar dün aşılarımızı olduk ,kuzum ateşlendi,gece uyanıp durdu ,hala ateşi var bakalım dolven veriyorum umarım bugün geçer geceye rahat yatar
geçmiş olsun canım iyi bişey sdonuçta neden ateşlendiğini bilerek korkmadan ateş düşürmeye çalışıyoruz aşılarda pratik oluyor

selam kızlarrrr bugün çok güzel bişey olduuu duru ayaklarını ağzına götürmeye başladııı:))) sonunda muradımıza erdik ayak parmağı emiyoruzzz :)))
maşallah

kızlar bişey sorcam bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyosunuz yada yapılmalımı? sarı sarı olmuş içi kulaklarının emirin ama durmuyoki temizliyim..
ben işaret parmağımın girdiği yere kadar temizliyorum

aynen canım bize de gece yetmiyor süt

selam kızlar ne güzel topic baya kalabalık. bezlerden konuşulmuş benim oğlumun geçen ay 6400dü haftaya gidicez dr hala 3numara kullanıyorum hatta yeni paket aldım ve sıkmıyor rahat yani. marka olarakta prima ile başladık hiç değiştirmedim. 1 yada 2kere sızdırma oldu oda yeni doğmuştu çiş sızmıştı. kaka falan hiç sızdırmıyor. yani bana denk gelmedi. ne pişik ne başka birşey çok memnunum ben.

mrb kızlar 4. ay kontrolümüzü olduk kızımın böbreğinde kum vardı anne sütü geçiriyomuş geçmiş çok şükür
ek gıdayı sordum kilo alımı iyi olduğu için doktorumuz gerek yok dedi ...sonra kaşığı falan reddediyomuş ya geç kalırsak dedim 5 yada 6. ayda başlarız dedi. anne sütü ve d vitaminne devam dedi

diş belirtileri başlar ama daha diş yok dedi

bizde tatile çıktık ama gelcemiz gün kzıım ve ben hastalandık ikimizde hastayız şimdi ama babamız çok sıkılmıştı bişey demiyorum ama tatil çocukla çok zor( insanın evdeki düzeni nasıl olursa olsun en iyisi
neyse bizden haberler böyle...

sizler nasılsınız???

tünaydın kızlar nasılsınıznız kuzular nasıl..aşı olan minnoşlara geçmiş olsun...erkek anneleri oğlanlara nasıl çorap girdiriyosunuz ben her türlüsüne denedim ama hepsinin boğaz kısmı sıkıyo bütük aldım oda sıktı enson arkalarına çent,k attım makasla ama oda güzel durmuyo zaten ayakkabı olmuyo ayağımıza tombik olduğundan ayakları çorapla dışarı çıkıyoruz arkası kıesik kesik

ya canım işaret parmağının girdiği yere kadar temzliyorsunda bize dr sakıncalı dedi sadece görünrn kısmı temizle dedi ileki zamanlarda kulak tıkanıklarına sebep oluyormuş işitme azlığına birde ben sadece görürn kısımları temizliyorum banyoıdan sonra hemen zaten hergün panyo yaptıkları için piste olmuyorlar pek ama yinede sen bilirsin tabi ki

selamlar aşıdan geldik tontonum biraz ağladı 8100 gr olmuş bu ay sevindim 65,5 cm boy doktor herşey ii dedi çok şükür ek gıdayı sordum acele etme dedi tabi ama tek göğüsle idare ediyorum o yüzden meyve püresi veriyorum dedim yinede acele etme dedi zaten bi daha ki ay başlıcaz dedi şimdi oğluşum uyudu uyanınca calpol vericem bide kan damlası verdi işte rutinmiş zaten o heralde inşallah ateşsiz atlatırız :Saruboceq:

bende çoğunun arkalarından lastiklerini kestim valla kötü duruyor evet ama diğer türlüde sıkıyor büyük aldım onuda tepinirken ayağından çıkartıyor birkaç tana komple lastikli çoraplardan aldım üzerinede ayakkabılarını giydiriyorum pek çıkartamıyor o yüzden zaten buralarda havalar soğumaya başladı evlerde baya serin o yüzden külotlu çorap giydiriyorum akşamları ben gece yatarken çıkartıyorum

geçmiş olsun tatlım sanada miniğede

benim evede serin en iyisi bende kilotlu çorap alayım oolmuyo böyle saol canım

geçmiş olsun canım ateşsiz atlatırsınız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…