genetik olarak anne baba erken diş çıkardıysa senin yakışıklı oğlunda muhtemelen erken çıkartacaktır.parmaklarınla alt düşetletini kontrol edebilisin,kabarık ,kızarık oluyor,zaten kaşınınca çok hoşuna gidiyor
kızlar benım kızım 7200 oldu.ben hala 3 numara bez kullanıyorum oluyo da.4 hıc dnemedım.erken deılmı 4 e gecmek ıcın.bıde bızede demır damlası verdıler gunde 7 damla verıcem
kızlar daha önce yazmıştım son günlerde bebeğim çok huysuz ağlıyo uyumuyor diye..dr herşeyi iyi demişti ama sütümün yetmediğini farkediyodum ve dün kesinleştirdim..bugün arkadaşa bırakıcaktım dünden haber verdim..dedi getirdiğin süt yetmiyo çocuk aranıyo çok ağlıyo farkındayım dedim saat başı emmek istiyo dedim..üzüldüm önceki arkadaşta demişti yetmiyo süt diye...dr sormadan aptamil aldım dün akşam gece uykusundan önce içirdim 9:30 gibi uyudu ve 5 de uyandı emmek için ...eh sonuç olarak gece ve sabah sağdığım sütle bebeğim ben yokken rahat etmiş gün boyu hep gülücükler saçtı düzeni uyudu..bu gecede vereyim dedim ama bebeğim içmek istemedi 25cc içti birazda beni emdi uyudu..uğraştım ama nafile devam etmedi emmeye mamayı da almadı..aç mı uyudu acaba? birde dün amayı copur copur içen oğlum bugün niye içmek istemedi sizce??
ay çok uzun oldu kusura bakmayın...
canımm ben banyodan sonra emzirirken kulak pamuğuyla yüzeyden temizliyorum, banyoda yumuşadığı için çok kolay temizleniyor opuyorumnanaktan
bizde aynı dertten muzdaribiz, kilo alımı iyi çok şükür ama karnının doymadığına eminim, huzursuzlanıyor uyuturken çok zorlanıyor, arada meyve suyu verdim bi kaç kere bi kerede mama hepsini yaladı bitirdi biberonu bırakmak istemedi hiç kuzum benim, mama vermek istemiyorum kilosu iyi olduğundan, bugünde 50 ml suyun içine 2 damla pekmez damlattım onu içirdim, yalandan açlık bastırıyoruz işte :çok üzgünüm: ayrıca aç olsa içerdi mamayı bence içmediyse keyfi bilir kuzucuğun :ecrin_bebek:
bez konuşulmuşta huggies kullanıyorum bende, primayla başlamıştık ama o her kakasında sızdırıyordu, şimdi iki gün yapmayıp biriktirirse oda kucakta mıncıklanmışsa ancak o zaman çıkıyor, çişi hele bez taş gibi ağırlaşıyor ama elimle bastırıyorum ıslaklık çıkmıyo hiç, bez işide bebekten bebeğe değişiyor galiba, boya çıkarıyor demiş bazı arkadaşlar ama bende hiiç öyle bişi olmadı, neresinden çıkıyor ki boya anlamadım fisfisfis
bizdede öyl iki gün sıkıntı çektik mama alıştı ecburr kalabalığı seviyo maşallah kızm yabancılık çemiyo herkese gülücük attı abayramdaa ama nazar alcak diye korktum saolun bazı anlayışlılar kendileri okudular kızımıgünaydınlar kuzey nasıl olsun teyzesi biraz sokağa alıştık bayramda adapazarındaydık köyde eşimin ailesiyle birlikte sürekli bahçedeydi beyimm şimdide hep istiyor nasıl unutucak bilmiyorumm onun dışında dün kafasını yarıyormuştu eve bir gittim kaşının üstü kıpkırmızı olmuş biraz şişmiş:)) allahtan bişey olmamış ama çok ağlamış yavrumm... o kadar hareketli ki anlatamam
maşallah tuğbacım kızınaaa kırkbinkereebizdede öyl iki gün sıkıntı çektik mama alıştı ecburr kalabalığı seviyo maşallah kızm yabancılık çemiyo herkese gülücük attı abayramdaa ama nazar alcak diye korktum saolun bazı anlayışlılar kendileri okudular kızımı
canım belki cildi hassastırilk defa yedirdim. galiba alerjisi var. hala geçmedi :2:
geçmiş olsun canım iyi bişey sdonuçta neden ateşlendiğini bilerek korkmadan ateş düşürmeye çalışıyoruz aşılarda pratik oluyorslm kızlar dün aşılarımızı olduk ,kuzum ateşlendi,gece uyanıp durdu ,hala ateşi var bakalım dolven veriyorum umarım bugün geçer geceye rahat yatar
maşallahselam kızlarrrr bugün çok güzel bişey olduuu duru ayaklarını ağzına götürmeye başladııı:))) sonunda muradımıza erdik ayak parmağı emiyoruzzz :)))
ben işaret parmağımın girdiği yere kadar temizliyorumkızlar bişey sorcam bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyosunuz yada yapılmalımı? sarı sarı olmuş içi kulaklarının emirin ama durmuyoki temizliyim..
aynen canım bize de gece yetmiyor sütYa bende calısıyorum gündüzleri ablama yeticek kadar süt bırakıyorum sorun olmuyor ama gece birini emzirip diğerini bekletiyorum sabah sagmak ıcın gece uyandıgında bır turlu bırakmak ıstemıyor memeyı ılk uyudugunda ıyı dalıyor sonra sık uyanıyor veya yanımda 2 saat oyalanarak emıyor bu da benı yoruyor acaba bende gece 1 öğün mama mı versem vicdanım da el vermiyor ama kilolu degil iştahlı bir bebek benım oglan
ya canım işaret parmağının girdiği yere kadar temzliyorsunda bize dr sakıncalı dedi sadece görünrn kısmı temizle dedi ileki zamanlarda kulak tıkanıklarına sebep oluyormuş işitme azlığına birde ben sadece görürn kısımları temizliyorum banyoıdan sonra hemen zaten hergün panyo yaptıkları için piste olmuyorlar pek ama yinede sen bilirsin tabi kicanım belki cildi hassastır
geçmiş olsun canım iyi bişey sdonuçta neden ateşlendiğini bilerek korkmadan ateş düşürmeye çalışıyoruz aşılarda pratik oluyor
maşallah
ben işaret parmağımın girdiği yere kadar temizliyorum
aynen canım bize de gece yetmiyor süt
bende çoğunun arkalarından lastiklerini kestim valla kötü duruyor evet ama diğer türlüde sıkıyor büyük aldım onuda tepinirken ayağından çıkartıyor birkaç tana komple lastikli çoraplardan aldım üzerinede ayakkabılarını giydiriyorum pek çıkartamıyor o yüzden zaten buralarda havalar soğumaya başladı evlerde baya serin o yüzden külotlu çorap giydiriyorum akşamları ben gece yatarken çıkartıyorumtünaydın kızlar nasılsınıznız kuzular nasıl..aşı olan minnoşlara geçmiş olsun...erkek anneleri oğlanlara nasıl çorap girdiriyosunuz ben her türlüsüne denedim ama hepsinin boğaz kısmı sıkıyo bütük aldım oda sıktı enson arkalarına çent,k attım makasla ama oda güzel durmuyo zaten ayakkabı olmuyo ayağımıza tombik olduğundan ayakları çorapla dışarı çıkıyoruz arkası kıesik kesik
geçmiş olsun tatlım sanada miniğedemrb kızlar 4. ay kontrolümüzü olduk kızımın böbreğinde kum vardı anne sütü geçiriyomuş geçmiş çok şükür
ek gıdayı sordum kilo alımı iyi olduğu için doktorumuz gerek yok dedi ...sonra kaşığı falan reddediyomuş ya geç kalırsak dedim 5 yada 6. ayda başlarız dedi. anne sütü ve d vitaminne devam dedi
diş belirtileri başlar ama daha diş yok dedi
bizde tatile çıktık ama gelcemiz gün kzıım ve ben hastalandık ikimizde hastayız şimdi ama babamız çok sıkılmıştı bişey demiyorum ama tatil çocukla çok zor( insanın evdeki düzeni nasıl olursa olsun en iyisi
neyse bizden haberler böyle...
sizler nasılsınız???
geçmiş olsun tatlım sanada miniğede
bende çoğunun arkalarından lastiklerini kestim valla kötü duruyor evet ama diğer türlüde sıkıyor büyük aldım onuda tepinirken ayağından çıkartıyor birkaç tana komple lastikli çoraplardan aldım üzerinede ayakkabılarını giydiriyorum pek çıkartamıyor o yüzden zaten buralarda havalar soğumaya başladı evlerde baya serin o yüzden külotlu çorap giydiriyorum akşamları ben gece yatarken çıkartıyorum
mrb kızlar 4. ay kontrolümüzü olduk kızımın böbreğinde kum vardı anne sütü geçiriyomuş geçmiş çok şükür
ek gıdayı sordum kilo alımı iyi olduğu için doktorumuz gerek yok dedi ...sonra kaşığı falan reddediyomuş ya geç kalırsak dedim 5 yada 6. ayda başlarız dedi. anne sütü ve d vitaminne devam dedi
diş belirtileri başlar ama daha diş yok dedi
bizde tatile çıktık ama gelcemiz gün kzıım ve ben hastalandık ikimizde hastayız şimdi ama babamız çok sıkılmıştı bişey demiyorum ama tatil çocukla çok zor( insanın evdeki düzeni nasıl olursa olsun en iyisi
neyse bizden haberler böyle...
sizler nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?