tünaydın kızlar nasılsınıznız kuzular nasıl..aşı olan minnoşlara geçmiş olsun...erkek anneleri oğlanlara nasıl çorap girdiriyosunuz ben her türlüsüne denedim ama hepsinin boğaz kısmı sıkıyo bütük aldım oda sıktı enson arkalarına çent,k attım makasla ama oda güzel durmuyo zaten ayakkabı olmuyo ayağımıza tombik olduğundan ayakları çorapla dışarı çıkıyoruz arkası kıesik kesik
babası kızıyor tabi bu duruma ilk başta beyaz almıştım erkek adam kilotlu çorap mı giyer dedi sonra gittim araba desenlilerden fln aldımbenim evede serin en iyisi bende kilotlu çorap alayım oolmuyo böyle saol canım
lastik kısımları nasıl peki sıkı değil mi olmazsa onlaradn da alalımmben carrfourdan 0 numara ayakkabı çorapları aldım beyaz üzerinde mavi ekoseleri var onlardan giydiriyorum dışarı çıkarken hem eşofman yada koton altında çok güzel duruyo tavsiye ederim canım
babası kızıyor tabi bu duruma ilk başta beyaz almıştım erkek adam kilotlu çorap mı giyer dedi sonra gittim araba desenlilerden fln aldım
ya canım işaret parmağının girdiği yere kadar temzliyorsunda bize dr sakıncalı dedi sadece görünrn kısmı temizle dedi ileki zamanlarda kulak tıkanıklarına sebep oluyormuş işitme azlığına birde ben sadece görürn kısımları temizliyorum banyoıdan sonra hemen zaten hergün panyo yaptıkları için piste olmuyorlar pek ama yinede sen bilirsin tabi ki
bu arada bişey sorayım size
siz arabasıyla dışarı çıkarırken hala puset içinde mi çıkarıyosunuz yoksa artık arabasının normal oturağanamı koyuyosunuz bizim arabada travel sistem olanlardan ama biz hala pusetin içinde tutuyoruz ama artık sıkılmaya başladı babasıda daha erken diyo merak ettim sizden de akıl alıyım dedim
cnm ben hala pusetiyle çıkarıyorum henüz travel sistemi bırakmadım aten ço erken dahakaydirigubbakcemile
bende hala pusetiyle çıkarıyorum babasıda erken daha oturtmayalım diyo ama bazı arkadaşlarım biz çoktan beri öle koltuğunda çıkarıyoruz diyence bi sizden de fikir almak istedim
kızlar hepinize merhabalar, aşı olan bebişlere geçmiş olsun pazrtei olduk bizde aeşsiz atltattık çok şükr.ben ateşi çıkmadan her 4 saatte bir calpol verdim bgün de rotanın 2. dozunu yaptırdık.bi konu hakkında gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var.benim oğlum bu ay 300 gr almış sadece ayını bitirdi 6100 gr sadece boyu 64 cm.adıyamanda yaşadığımız için biizm antalya ve adana da 2 ayrı dr muz var drlardan biri ddiki çok sağlıklı görünüyo sadece anne sütüne devam dedi.diğer dr ise az kilo almış hem biberon hem kaşık maması dene hangiisini hngi saatte alıyosa ona göre bi rutin oluştur sağlıklı hareketli bi bebek ama kilosu düşük mama vermesen de olur ama biraz kiloyu arttıralım dedi( bu dr a giden 2 rkaşımın çocuğu doğduğundan beri mamam takviyeli gidiolardı biir 2 bir 3 aylıkken anne sütünü bıraktı.dr biraz değil baya tombul çocuk seviyo sanırım:))ben de çok züüldüm bebeğimi besleyemiyorum hissine kapıldım bebelac anne sütü aldım emzirdim emzirdikten sonra hazırladım mama verdim almadı ne biberonla ne kaşıkla alıyo...sizce doyduğu için mi almıyodur. öğleden sonra uyandığı zman kaşık maması hazırlıyorum normal ölçünün 1/3 ü kadar onu zar zor yediriyorum oğlum aç olsa bunları şapur şupr yemez mi çok emzirmek istiyorum.kakası normal uykuya dalışı normal aç olan çocuk uyumaz derler mesela geceleri 2 ya da 3 kez kalkıyo emiyo tekrar uyyo.SİZ BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?( bu arada 4 aylık erkek bebek 4600- 8250 arasında olmalıymış zaten boyu normal o çok iyi dedi biz anne baba çok uuzn değiliz çünkü:)
kızlar hepinize merhabalar, aşı olan bebişlere geçmiş olsun pazrtei olduk bizde aeşsiz atltattık çok şükr.ben ateşi çıkmadan her 4 saatte bir calpol verdim bgün de rotanın 2. dozunu yaptırdık.bi konu hakkında gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var.benim oğlum bu ay 300 gr almış sadece ayını bitirdi 6100 gr sadece boyu 64 cm.adıyamanda yaşadığımız için biizm antalya ve adana da 2 ayrı dr muz var drlardan biri ddiki çok sağlıklı görünüyo sadece anne sütüne devam dedi.diğer dr ise az kilo almış hem biberon hem kaşık maması dene hangiisini hngi saatte alıyosa ona göre bi rutin oluştur sağlıklı hareketli bi bebek ama kilosu düşük mama vermesen de olur ama biraz kiloyu arttıralım dedi( bu dr a giden 2 rkaşımın çocuğu doğduğundan beri mamam takviyeli gidiolardı biir 2 bir 3 aylıkken anne sütünü bıraktı.dr biraz değil baya tombul çocuk seviyo sanırım:))ben de çok züüldüm bebeğimi besleyemiyorum hissine kapıldım bebelac anne sütü aldım emzirdim emzirdikten sonra hazırladım mama verdim almadı ne biberonla ne kaşıkla alıyo...sizce doyduğu için mi almıyodur. öğleden sonra uyandığı zman kaşık maması hazırlıyorum normal ölçünün 1/3 ü kadar onu zar zor yediriyorum oğlum aç olsa bunları şapur şupr yemez mi çok emzirmek istiyorum.kakası normal uykuya dalışı normal aç olan çocuk uyumaz derler mesela geceleri 2 ya da 3 kez kalkıyo emiyo tekrar uyyo.SİZ BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?( bu arada 4 aylık erkek bebek 4600- 8250 arasında olmalıymış zaten boyu normal o çok iyi dedi biz anne baba çok uuzn değiliz çünkü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?