2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben carrfourdan 0 numara ayakkabı çorapları aldım beyaz üzerinde mavi ekoseleri var onlardan giydiriyorum dışarı çıkarken hem eşofman yada koton altında çok güzel duruyo tavsiye ederim canım

yok canım ben çok memnun kaldım biraz lastik kısmını elimle açtırıyorum hafih bollaşıyo sıkmıyo benim toramanımı isterseniz bi deneyin

babası kızıyor tabi bu duruma ilk başta beyaz almıştım erkek adam kilotlu çorap mı giyer dedi sonra gittim araba desenlilerden fln aldım

ayy canım benımkıde kızıyor kışın giydircem diyorum olmaz diyo hasta olmasın dıye dıyorum yok gınede ben giydircem

görünür kısım derken zaten benm parmağım öyle ince değil herhalde yarısı pis kalyo?kepçesi ve kulak yolunun başındakiler gelyo o da mı zararlıymış? ben de bi kulak burun boğazcıdan dirseğinizin girebileceği yere kadar temizleyin gibi tuhaf bi benzetme duymuştum o yüzden serçe parmağımla yapmıyorum, zaten dediğin gibi banyodan sonra yumuşamışda olyo

bu arada bişey sorayım size

siz arabasıyla dışarı çıkarırken hala puset içinde mi çıkarıyosunuz yoksa artık arabasının normal oturağanamı koyuyosunuz bizim arabada travel sistem olanlardan ama biz hala pusetin içinde tutuyoruz ama artık sıkılmaya başladı babasıda daha erken diyo merak ettim sizden de akıl alıyım dedim

cnm ben hala pusetiyle çıkarıyorum henüz travel sistemi bırakmadım aten ço erken dahakaydirigubbakcemile

cnm ben hala pusetiyle çıkarıyorum henüz travel sistemi bırakmadım aten ço erken dahakaydirigubbakcemile

bende hala pusetiyle çıkarıyorum babasıda erken daha oturtmayalım diyo ama bazı arkadaşlarım biz çoktan beri öle koltuğunda çıkarıyoruz diyence bi sizden de fikir almak istedim

kızlar hepinize merhabalar, aşı olan bebişlere geçmiş olsun pazrtei olduk bizde aeşsiz atltattık çok şükr.ben ateşi çıkmadan her 4 saatte bir calpol verdim bgün de rotanın 2. dozunu yaptırdık.bi konu hakkında gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var.benim oğlum bu ay 300 gr almış sadece ayını bitirdi 6100 gr sadece boyu 64 cm.adıyamanda yaşadığımız için biizm antalya ve adana da 2 ayrı dr muz var drlardan biri ddiki çok sağlıklı görünüyo sadece anne sütüne devam dedi.diğer dr ise az kilo almış hem biberon hem kaşık maması dene hangiisini hngi saatte alıyosa ona göre bi rutin oluştur sağlıklı hareketli bi bebek ama kilosu düşük mama vermesen de olur ama biraz kiloyu arttıralım dedi( bu dr a giden 2 rkaşımın çocuğu doğduğundan beri mamam takviyeli gidiolardı biir 2 bir 3 aylıkken anne sütünü bıraktı.dr biraz değil baya tombul çocuk seviyo sanırım:))ben de çok züüldüm bebeğimi besleyemiyorum hissine kapıldım bebelac anne sütü aldım emzirdim emzirdikten sonra hazırladım mama verdim almadı ne biberonla ne kaşıkla alıyo...sizce doyduğu için mi almıyodur. öğleden sonra uyandığı zman kaşık maması hazırlıyorum normal ölçünün 1/3 ü kadar onu zar zor yediriyorum oğlum aç olsa bunları şapur şupr yemez mi çok emzirmek istiyorum.kakası normal uykuya dalışı normal aç olan çocuk uyumaz derler mesela geceleri 2 ya da 3 kez kalkıyo emiyo tekrar uyyo.SİZ BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?( bu arada 4 aylık erkek bebek 4600- 8250 arasında olmalıymış zaten boyu normal o çok iyi dedi biz anne baba çok uuzn değiliz çünkü:)

bende hala pusetiyle çıkarıyorum babasıda erken daha oturtmayalım diyo ama bazı arkadaşlarım biz çoktan beri öle koltuğunda çıkarıyoruz diyence bi sizden de fikir almak istedim

ben arada pusetsiz çıkartıyorum zaten tamdik konunda değil orta konumda yapıyorum pusetten bi farkı olmuyo oturmuyo yine yani bişey olucanıda sanmıyorum ole olsa bi uyarı yazardı arabanın kitapçığında

arkadasim, emzirmeye devam bence. ac olsa hapur hupur yer gercekten ve huysuz olur. mutlu bir bebekse gercekten gerek yok:)

bazi doktorlar cok mamaci oluyor anlamak mumkun degil ihtiyaci olan bebislere tamam da, gerekli gereksiz mama veriyorlar

deniz2010, cizelgeye baktim oglun 2800 dogmus sanirim. iki katini gecmis dogum kilosunun cok cok iyi gidiyor merak etme.
dogum tartisi cok onemli gelisimde..

bencede sen emzirmeye devam etmelisin zaten sen kendinde yazmışsın kakası uykuya dalışı normal diye o zman ne gerek var bide çok hareketliymiş maşallah bebişine bence için rahat olsun

Bizimkinin puseti ayrı arabaya koyulunca ıkısı beraber agır oluyo bız dogdugundan berı arabayla gezdırıdk dısarıda ama bızım araba tam yatabılıyor veya yarım oturabılıyor o yüzden sıkıntı olmadı

hayırlı cumalarrr
deli etti beni emirr emmiyo kaç saattir aşıdan galbaa yani inş aşıdandır poffffffff

şu buziki orhan mıdır nedir onun müziğini buldum netten dikkat kesildi dinliyo sıpam:))) anasının karnını hatırladı galbakaydirigubbakcemile3

arkadaslar bir soru sormustum cvp gelmedı sızden calısıyorum bebegıme süt bırakıyorum gündüz yetıyor evdede emzırmeye devam edıyorum gece tek gogsumu emzırıp dıgerını sabah sagıyorum.ılk uyudugunda 4-5 saat uyuyor ama daha sonra sık kalkıyor ve kalktıgında memeyı bırakmak ıstemıyor 2 saat yatakta emzırıyorum bırakınca aglıyor benımde aynı pozısyında yatmaktan vücüdum uyuşuyor.acaba yetmıyomu gece 1 kere mama takvıyesı mı yapsam acaba emın degılım vıcdanım el vermıyo ama oglum kılolu olmasada ıstahlı bı bebek ne dersınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…