2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhabalar biz tatilden bugun döndük,fazla yazamıycam malum bütün günüm çamaşırla geçicek,modemimde bozuk inşallah düzelir :)anlatcak sorcak çok şey var,şöyle kısaca bir bakayım ne olmuş ne bitmiş

bencede sen emzirmeye devam etmelisin zaten sen kendinde yazmışsın kakası uykuya dalışı normal diye o zman ne gerek var bide çok hareketliymiş maşallah bebişine bence için rahat olsun
kakası uykuya dalışı diyorsunuz ya kakası nasıl oluyor anlamadım. bizim oğlan tembel sanırım 4 günde 1 kakasını yapıyor sonra ertesi günde yapıyor ama ondan sonra yine 4 gün sonra yapıyoruz ..

vala canım bence mamaya gerek yok. benim oğlan 4-5 saat hiç uyumuyo.2saatte bir ayaktayız.maş. kilosu da iyi bende acaba açmı diyodum doktor mamaya başlatmadı. yani oğlun bence meme keyfi yapıyo sabahları:) eğer kilo artışı iyiyse hiç verme o mamalardan boşu boşuna.

canım bence hiç mama falan verme yetiyodur benim bebeğimde kaç kere kalkıyo valla mesala dün gece 2 den sonra nerdeyse saat başı kalktı bazen emzirdim bazen sağ sola çevirdim uyudu daha düzene girmediler sonuçta

hoşgeldinizzz özledik devrimi:)

Vallahi kelin ilacı olsa başına sürer misali oldu biraz bende süt sağıp bırakıyodum yedekte sütümde vardı önceden sağmıştım onlar bitti sağdığımda yetmiycek çünkü sağmayla az geliyo benim sütüm ne yazıkki ben 11-12 gibi meyve püresi ne başlattım 4,5 aylık bebeğim 15 gün sonrada sebze püresine başlatıcam 3-4 gibi vercekler onuda aralardada sağdığım sütü 6,ayından sonrada yoğurt başlıycaz öyle düşünüyorum ama sütüm yetmezse sağamaz sam bende mecbur mama vericem

arcak bence yetiyordur sutun, bir gun icin ne kadar birakiyorsun ve bir ogunde ne kadar veriyorlar sen yokken ?

meme sefasi yapmayi pek severler bunlar, seni ozluyordur ondan bulunca keyif belki de :) can da ayni.

sütünün yetip yetmediğini anlayabiliyormusun gece acaba sütün yetmiyorda o yüzden mi uzuyor emişleriniz diğer göğsünden de emzirsen ben hiç tek göğsümden vermiyorum artık çünkü anca yetiyor.

kakası uykuya dalışı diyorsunuz ya kakası nasıl oluyor anlamadım. bizim oğlan tembel sanırım 4 günde 1 kakasını yapıyor sonra ertesi günde yapıyor ama ondan sonra yine 4 gün sonra yapıyoruz ..

tatlım oğuzhan da bir ara 3-4 günde bir kaka yapıyordu sonra ertesi günü yapıyordu aynı senin gibi. şimdi diş çıkarma sürecine girdik bu ara hep ishaliz. gün gün değişiyor bu bebelerin düzenleri takma kafana hepsi normal.
bu arada herkese hayırlı cumalar kızlar
:smiley-cool:

arcak bence yetiyordur sutun, bir gun icin ne kadar birakiyorsun ve bir ogunde ne kadar veriyorlar sen yokken ?

meme sefasi yapmayi pek severler bunlar, seni ozluyordur ondan bulunca keyif belki de :) can da ayni.

canım sabah emzirip bırakıyorum ablam 3 öğün veriyor 400-450 ml arası içiyor.bu ay 900 gr almıs 3800 dogdu su an 7300 gr ama cok ıstahlı yanı memeyıde sevıyor evet belkıde ben alıstırdım ıse baslayınca malum uykusuzluk oluyo gece kalkıp uzun emınce bende yatarak emzırmeye basladım oda bırakmamaya basladı uyanıklmaz:

saol canım ya beni de korkuttular çok bilenlerrrrr yok bağırsakları tembel alışırsa hep öyle gider diye sanki elimden gelen birşeyde benim ben yaptırmıyorum kakasını gibi

sütünün yetip yetmediğini anlayabiliyormusun gece acaba sütün yetmiyorda o yüzden mi uzuyor emişleriniz diğer göğsünden de emzirsen ben hiç tek göğsümden vermiyorum artık çünkü anca yetiyor.

canım egec bırını bekletmezsem bu sefre gündüze yetmıycek sütüm sonucta yıne mama vermek zorunda kalcaz o yüzden yanı gece vakıt kazanmak acısından uyku düzeni olussun dıye eskıden daha ıyı uyuyodu yaa

Gerçi bu gece ikisini de verdim yine aynı yaptı benı emzik olarak kullanıyo sanırım:ecrin_bebek:

Bu arada devririm hoşgeldin oburix i ve seni özledik inşallah iyisinizdir sıkıntılar gitmiştir.

geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniiz inşş
ben arabasına yatırıyorum canım 2. pozisyonda ana kuağı gibi zatenn
bnim kızımda az klo aldı bu ay am ebe banada sağlıklı gözüküyo hastalandiği için azalmıştır dedi herşeyi normalse gerek yok bence aç olsa neyse canımm
canım emerken ağlarsa aç olabilir ben diğer memei veriyorum ozman susuyoo aç olduğunu anlarsan ek gıda ver en azından gögüslerin dolar meyve püresi falan mamadan daha iyidir hani sütün var diye söylüyorum eğer hiç yoksa mecbur mama vercenn
hoşgeldinn benimde hala ütülerim duruyo başlamışken bitir çükü durunca kalıyo öleezemuszemus

saol canım ya beni de korkuttular çok bilenlerrrrr yok bağırsakları tembel alışırsa hep öyle gider diye sanki elimden gelen birşeyde benim ben yaptırmıyorum kakasını gibi
canım olabiliyo yalnız anne sütü veriyorsan korkm adüzelir inş benim kızıda öyleydi ama geçti şükür
Gerçi bu gece ikisini de verdim yine aynı yaptı benı emzik olarak kullanıyo sanırım:ecrin_bebek:
olabilir canım kokunu istiyo olabilir çok yayamaz bunlar çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…