kakası uykuya dalışı diyorsunuz ya kakası nasıl oluyor anlamadım. bizim oğlan tembel sanırım 4 günde 1 kakasını yapıyor sonra ertesi günde yapıyor ama ondan sonra yine 4 gün sonra yapıyoruz ..bencede sen emzirmeye devam etmelisin zaten sen kendinde yazmışsın kakası uykuya dalışı normal diye o zman ne gerek var bide çok hareketliymiş maşallah bebişine bence için rahat olsun
arkadaslar bir soru sormustum cvp gelmedı sızden calısıyorum bebegıme süt bırakıyorum gündüz yetıyor evdede emzırmeye devam edıyorum gece tek gogsumu emzırıp dıgerını sabah sagıyorum.ılk uyudugunda 4-5 saat uyuyor ama daha sonra sık kalkıyor ve kalktıgında memeyı bırakmak ıstemıyor 2 saat yatakta emzırıyorum bırakınca aglıyor benımde aynı pozısyında yatmaktan vücüdum uyuşuyor.acaba yetmıyomu gece 1 kere mama takvıyesı mı yapsam acaba emın degılım vıcdanım el vermıyo ama oglum kılolu olmasada ıstahlı bı bebek ne dersınız?
arkadaslar bir soru sormustum cvp gelmedı sızden calısıyorum bebegıme süt bırakıyorum gündüz yetıyor evdede emzırmeye devam edıyorum gece tek gogsumu emzırıp dıgerını sabah sagıyorum.ılk uyudugunda 4-5 saat uyuyor ama daha sonra sık kalkıyor ve kalktıgında memeyı bırakmak ıstemıyor 2 saat yatakta emzırıyorum bırakınca aglıyor benımde aynı pozısyında yatmaktan vücüdum uyuşuyor.acaba yetmıyomu gece 1 kere mama takvıyesı mı yapsam acaba emın degılım vıcdanım el vermıyo ama oglum kılolu olmasada ıstahlı bı bebek ne dersınız?
herkese merhabalar biz tatilden bugun döndük,fazla yazamıycam malum bütün günüm çamaşırla geçicek,modemimde bozuk inşallah düzelir :)anlatcak sorcak çok şey var,şöyle kısaca bir bakayım ne olmuş ne bitmiş
sütünün yetip yetmediğini anlayabiliyormusun gece acaba sütün yetmiyorda o yüzden mi uzuyor emişleriniz diğer göğsünden de emzirsen ben hiç tek göğsümden vermiyorum artık çünkü anca yetiyor.arkadaslar bir soru sormustum cvp gelmedı sızden calısıyorum bebegıme süt bırakıyorum gündüz yetıyor evdede emzırmeye devam edıyorum gece tek gogsumu emzırıp dıgerını sabah sagıyorum.ılk uyudugunda 4-5 saat uyuyor ama daha sonra sık kalkıyor ve kalktıgında memeyı bırakmak ıstemıyor 2 saat yatakta emzırıyorum bırakınca aglıyor benımde aynı pozısyında yatmaktan vücüdum uyuşuyor.acaba yetmıyomu gece 1 kere mama takvıyesı mı yapsam acaba emın degılım vıcdanım el vermıyo ama oglum kılolu olmasada ıstahlı bı bebek ne dersınız?
kızlar aşı iştahsızlık yapar dimi ya?
kuzeyde aşı olduğu gün pek içmemiş sütünü yapıyor bencekızlar aşı iştahsızlık yapar dimi ya?
kızlar aşı iştahsızlık yapar dimi ya?
kakası uykuya dalışı diyorsunuz ya kakası nasıl oluyor anlamadım. bizim oğlan tembel sanırım 4 günde 1 kakasını yapıyor sonra ertesi günde yapıyor ama ondan sonra yine 4 gün sonra yapıyoruz ..
arcak bence yetiyordur sutun, bir gun icin ne kadar birakiyorsun ve bir ogunde ne kadar veriyorlar sen yokken ?
meme sefasi yapmayi pek severler bunlar, seni ozluyordur ondan bulunca keyif belki de :) can da ayni.
saol canım ya beni de korkuttular çok bilenlerrrrr yok bağırsakları tembel alışırsa hep öyle gider diye sanki elimden gelen birşeyde benim ben yaptırmıyorum kakasını gibitatlım oğuzhan da bir ara 3-4 günde bir kaka yapıyordu sonra ertesi günü yapıyordu aynı senin gibi. şimdi diş çıkarma sürecine girdik bu ara hep ishaliz. gün gün değişiyor bu bebelerin düzenleri takma kafana hepsi normal.
bu arada herkese hayırlı cumalar kızlar:smiley-cool:
sütünün yetip yetmediğini anlayabiliyormusun gece acaba sütün yetmiyorda o yüzden mi uzuyor emişleriniz diğer göğsünden de emzirsen ben hiç tek göğsümden vermiyorum artık çünkü anca yetiyor.
geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniiz inşşmrb kızlar 4. ay kontrolümüzü olduk kızımın böbreğinde kum vardı anne sütü geçiriyomuş geçmiş çok şükür
ek gıdayı sordum kilo alımı iyi olduğu için doktorumuz gerek yok dedi ...sonra kaşığı falan reddediyomuş ya geç kalırsak dedim 5 yada 6. ayda başlarız dedi. anne sütü ve d vitaminne devam dedi
diş belirtileri başlar ama daha diş yok dedi
bizde tatile çıktık ama gelcemiz gün kzıım ve ben hastalandık ikimizde hastayız şimdi ama babamız çok sıkılmıştı bişey demiyorum ama tatil çocukla çok zor( insanın evdeki düzeni nasıl olursa olsun en iyisi
neyse bizden haberler böyle...
sizler nasılsınız???
ben arabasına yatırıyorum canım 2. pozisyonda ana kuağı gibi zatennbu arada bişey sorayım size
siz arabasıyla dışarı çıkarırken hala puset içinde mi çıkarıyosunuz yoksa artık arabasının normal oturağanamı koyuyosunuz bizim arabada travel sistem olanlardan ama biz hala pusetin içinde tutuyoruz ama artık sıkılmaya başladı babasıda daha erken diyo merak ettim sizden de akıl alıyım dedim
bnim kızımda az klo aldı bu ay am ebe banada sağlıklı gözüküyo hastalandiği için azalmıştır dedi herşeyi normalse gerek yok bence aç olsa neyse canımmkızlar hepinize merhabalar, aşı olan bebişlere geçmiş olsun pazrtei olduk bizde aeşsiz atltattık çok şükr.ben ateşi çıkmadan her 4 saatte bir calpol verdim bgün de rotanın 2. dozunu yaptırdık.bi konu hakkında gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var.benim oğlum bu ay 300 gr almış sadece ayını bitirdi 6100 gr sadece boyu 64 cm.adıyamanda yaşadığımız için biizm antalya ve adana da 2 ayrı dr muz var drlardan biri ddiki çok sağlıklı görünüyo sadece anne sütüne devam dedi.diğer dr ise az kilo almış hem biberon hem kaşık maması dene hangiisini hngi saatte alıyosa ona göre bi rutin oluştur sağlıklı hareketli bi bebek ama kilosu düşük mama vermesen de olur ama biraz kiloyu arttıralım dedi( bu dr a giden 2 rkaşımın çocuğu doğduğundan beri mamam takviyeli gidiolardı biir 2 bir 3 aylıkken anne sütünü bıraktı.dr biraz değil baya tombul çocuk seviyo sanırım:))ben de çok züüldüm bebeğimi besleyemiyorum hissine kapıldım bebelac anne sütü aldım emzirdim emzirdikten sonra hazırladım mama verdim almadı ne biberonla ne kaşıkla alıyo...sizce doyduğu için mi almıyodur. öğleden sonra uyandığı zman kaşık maması hazırlıyorum normal ölçünün 1/3 ü kadar onu zar zor yediriyorum oğlum aç olsa bunları şapur şupr yemez mi çok emzirmek istiyorum.kakası normal uykuya dalışı normal aç olan çocuk uyumaz derler mesela geceleri 2 ya da 3 kez kalkıyo emiyo tekrar uyyo.SİZ BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?( bu arada 4 aylık erkek bebek 4600- 8250 arasında olmalıymış zaten boyu normal o çok iyi dedi biz anne baba çok uuzn değiliz çünkü:)
canım emerken ağlarsa aç olabilir ben diğer memei veriyorum ozman susuyoo aç olduğunu anlarsan ek gıda ver en azından gögüslerin dolar meyve püresi falan mamadan daha iyidir hani sütün var diye söylüyorum eğer hiç yoksa mecbur mama vercennarkadaslar bir soru sormustum cvp gelmedı sızden calısıyorum bebegıme süt bırakıyorum gündüz yetıyor evdede emzırmeye devam edıyorum gece tek gogsumu emzırıp dıgerını sabah sagıyorum.ılk uyudugunda 4-5 saat uyuyor ama daha sonra sık kalkıyor ve kalktıgında memeyı bırakmak ıstemıyor 2 saat yatakta emzırıyorum bırakınca aglıyor benımde aynı pozısyında yatmaktan vücüdum uyuşuyor.acaba yetmıyomu gece 1 kere mama takvıyesı mı yapsam acaba emın degılım vıcdanım el vermıyo ama oglum kılolu olmasada ıstahlı bı bebek ne dersınız?
hoşgeldinn benimde hala ütülerim duruyo başlamışken bitir çükü durunca kalıyo öleezemuszemusherkese merhabalar biz tatilden bugun döndük,fazla yazamıycam malum bütün günüm çamaşırla geçicek,modemimde bozuk inşallah düzelir :)anlatcak sorcak çok şey var,şöyle kısaca bir bakayım ne olmuş ne bitmiş
canım olabiliyo yalnız anne sütü veriyorsan korkm adüzelir inş benim kızıda öyleydi ama geçti şükürsaol canım ya beni de korkuttular çok bilenlerrrrr yok bağırsakları tembel alışırsa hep öyle gider diye sanki elimden gelen birşeyde benim ben yaptırmıyorum kakasını gibi
olabilir canım kokunu istiyo olabilir çok yayamaz bunlar çokkkGerçi bu gece ikisini de verdim yine aynı yaptı benı emzik olarak kullanıyo sanırım:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?